tiistai 2. syyskuuta 2008

Väsymys ja kyttääminen.

Tänään sain vihdoin kodin jonkinlaiseen järjestykseen (paino sanalla jonkinlaiseen), mutta yhtä tyhjän kanssahan se oli. Kaikki tavarat ovat taas pitkin poikin, enkä ihmettelisi, vaikka J kohta protestiksi räsäyttäisi astiakaapin sisällön lattialle.

HUOMENNA kuitenkin siivoan ja otan kauniita kuvia todisteeksi siitä, että tämä koti voi olla upea.


Elämä kuluu odottavissa tunnelmissa. Odotan ylioppilaskirjoituksia. Odotan sitä, miten pärjään ilman J:tä monta kuukautta. Ja kaikista eniten odotan ehkä sitä, millainen opettaja minusta tulee. Tästä lisää myöhemmin ;).


Sijoitettiin J:n kanssa tänään BB 24/7, ja olen nyt viettänyt viimeiset 4 tuntia örvellystä tutkaillen. Viimeksi seurattiin tätä lystiä äidin kanssa ensimmäisen tuotantokauden aikana, ja meno on kyllä hieman villimpää kuin vanhoina hyvinä aikoina (Paitsi juuri tällä hetkellä, kun Ristolle olisi naista tarjolla ja mies puhuu pajunversoista.).Loppuun vielä pieniä lupauksia. Yritän päivittää blogia vähintään 2 päivän välein, ainakin jonkinlaisten postausten turvin. Ostin myös kameraan uuden laturin (vanha oli hävinnyt, siksi kuvattomuus) ja katseltavaa on siis luvassa :).


Nyt painun pehkuihin ja jätän BB:n ihmiset rauhaan. Kohta...

2 kommenttia:

ipa kirjoitti...

<3 <3 <3

Mäkin haluan 24/7:n!!! Ärh!

Saara kirjoitti...

Voidaan pitää BB-iltamia kun J on paremmassa paikassa.