perjantai 26. syyskuuta 2008

Työpäivä.Torstaina oli pitkästä aikaa inspiroiva ja energinen työpäivä, ja iloisena yllätyksenä perjantai seurasi samaa kaavaa. Huomisestakin on odotettavissa mukava ja asiakastäyteinen.
(Kuulostaa siltä, kuin täyttäisin sämpylöitä asiakkailla.. En täytä.)Torstaina ohjelmassa oli siis kuvaukset Mike Sirénin kanssa. Mallina oli äärimmäisen mukava kehonrakentaja Tampereelta. Tiedättekö, miten siistiä on kun ei tarvitse arvuutella, mihin ihmisen lihakset maalaisi? Voin kertoa: SIISTIÄ.

Normaalisti mallini ovat mallia 170/40, ja tällaisesta kropasta on lihaksen / läskin etsiminen aika turhaa. Tämän mallin yläkropan etupuolen maalaamiseen kului maalia saman verran, kuin normaalin työn koko kroppaan.

Lopputulos miellytti omaa silmää ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, varsinkin kun päätin vasta n. 10h ennen kuvauksia mitä aion tehdä. Hahmo on siis jonkinlainen tulella leikkivä supersankari / antisankari. Valmiit photoshopatut kuvat lisäilen taas myöhemmin, kunhan Mike on saanut niistä tarpeekseen.Kuten aina, auto näytti miltä näytti, valtaamastani pöydästä puhumattakaan..
Opetin tänään ensimmäistä kertaa ns. suur-ryhmää -koulussa, ja yritin painottaa kaikille etten halua nähdä kenenkään työpistettä samanlaisessa kunnossa kuin omaani.Kisoissa saan yleensä suurimmat miinuspisteet työpisteen siivosta. Jos homma olisi vaikka tänä vuonna toisin? Ilmoittauduin toissapäivänä muutaman päivän kriiseilyn jälkeen SM-kisoihin, ja lippu on sen suhteen taas korkealla.

Kyselin oppilailta, ovatko monet lähdössä maskeerauksen sm-kisojen oppilassarjaan kokeilemaan onneaan, ja sain yllättyä iloisesti. Tyypit, jotka tekivät tänään ensimmäistä kertaa kunnollista meikkipohjaa, varjostuksia ja silmämeikkiä, ovat lähdössä kisoihin, jotka ovat kahden viikon päästä. Lupasin aina aikataulun salliessa jelppiä ja "valmentaa" parhaani mukaan. Ja sanotaan, etten tämänpäiväisen jälkeen ihmettele yhtään, vaikka muutamat sijoittuisivat todella hyvin.Bodypaintingin SM-kilpailut ovat tänä vuonna Messukeskuksessa 11.10. klo 12-15, ja Maskeerauksen SM-kilpailut 12.10. klo 11-12. Palkintojenjaot molempina päivinä klo 16.
Tervetuloa tsemppaamaan ;).p.s. viimeistään sunnuntaina vuorossa pidennyspostaus!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haluisin vaan sanoo, et kuulin, et seukkaan gallerian Söpön kanssa pitääks paikkans====??

Saara kirjoitti...

OMG MITEN VOIT PALJASTAA TOLLASTA HALUTTAIS SÖPÖN KAA PITÄÄ MATALAA PROFIILIA.

Anonyymi kirjoitti...

Hei missä sä opetat noita maskeeraus/bodypainttaus juttuja yms?

Saara kirjoitti...

Yhdessä helsingin yksityiskoulussa :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtava blogi! Kiitos siitä. Todella mukavaa ja hyödyllistä luettavaa kaikin puolin :)
Noista SM-kilpailuista Messukeskuksessa. Onko kilpailut kenties avoimia kaikille? Tarvitseeko mahdollisesti jotain lippuja ennakkoon, onko pääsymaksua vai vai vai? :)

Saara kirjoitti...

Osallistujille: Bodypaint-kisa on avoin kaikille, ja pääsymaksu on n. 60e vuodesta riippuen.

Yleisölle: Paikalle pääsee kävelemällä messuille sisään ja ostamalla sen messulipun :) Siellä on paaaljon muutakin katsottavaa!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Olen kiinnostunut opiskelemaan meikkitaitelijaksi\maskeerajaksi.mutta
en kursseista jakouluista loytyy
tosi huonosti inffoo. tiedat varmaan vaihtoehtoja helsingin suunnalta paremmin?

kiitos jo etukateen!

Saara kirjoitti...

No helsingissä on monia yksityiskouluja. Sen kummempia mainostamatta googleen voi varmasti kirjoittaa vaikka: Maskeeraaja + meikkaaja koulutus niin sieltä löytyy varmasti lisätietoa :) Sähköpostiakin saa kirjoitella ja siihen voin vastailla sitten vähän tarkemmin.