tiistai 23. syyskuuta 2008

Miracle Berries!

Jos joku on uskomatonta, niin tämä. Miracle Berriesit ovat täällä piristämässä jo kaiken kokeneita, elämäänsä tylsistyneitä ihmisiä. Huhutaan, että vuosikymmeniä sitten, makeisteollisuus teki kaikkensa, etteivät nämä marjat koskaan näkisi päivänvaloa. Nyt N.Y.C.:issä järjestetään jo tiuhaan tahtiin flavour tripping -bileitä marjojen avustuksella. Mistä on siis kyse?

Pienet punaiset pallurat (Synsepalum dulcificum) manipuloivat makunystyröitä niin, että kaikki maistuu makeammalta n. 15 - 120min. Koska takapajuiseen Suomeen ei luonnollisesti tuoreita marjoja saa, tilasimme J:n kanssa pulju.net:istä kylmäkuivattuja versioita tablettimuodossa.Ensivaikutelma tuotteesta oli tietysti ihmetyksensekainen. Pakkaus on ihan "aidon" oloinen, ei mitään hämärää kiinalaista tekstiä tai kuluneita nuhruisia kulmia. Ei siis kauheasti jännittänyt heittää tablettia kielen päälle sulamaan.Tosin, ennen tabletin suuhun viskaamista, kannattaa paloitella erilaisia sitrushedelmiä ja kaikkea muuta normaalisti karvasta tai hapanta valmiiksi lautaselle. Aiemmasta testikerrasta yli jäi vain sitruuna, appelsiini ja muutama kiwi. Verigeippi oli jo lentänyt biojätteisiin :(.

Nettisivustot suosittelevat edellä mainittujen lisäksi myös mm.: viinietikkaa, retiisejä, vesimelonia, granaattiomenoita ja bitter-olutta.Sitten vaan marjapuriste suuhun. Tablettia suositellaan kielellä pyöriteltäväksi vähintään 30sec ajan. Se kuitenkin sulaa aika huonosti, ja tuntuu, että sylkeä erittyy epänormaalin kiihkeällä tahdilla. Yritin muutamaan otteeseen pureskella tablettia rikki huonolla menestyksellä. Pillerin tuhoamiseen menee muutama minuutti ja suuhun jää hieman epämiellyttävä marjapuuroinen maku.Sitten vaan testailemaan kaikkea, mitä suuhun uskaltaa työntää. Sitruuna on varmasti se shokeeraavin hedelmä, sillä sen kirpeä maku on varmasti jokaisen makumuistiin syöpyneenä. Yllättävää kyllä, yhdenkään testihenkilön kasvoille ei ilmesty outoa kärsivää "hapanta" naamaa ;). Appelsiini maistuu appelsiinilta, mutta yllättävän makealta sellaiselta. Mökiltä tuodut happamat omenat katosivat myös parempiin suihin. Verigreippi taisi olla oma suosikkini.Noin 15 minuutin kuluttua hapan alkaa poltella suupieliä, ja sitruuna vetää naaman taas kurttuun. Ehkä tätä voisi vielä muutaman kerran kokeille, mutta mieluummin sen tuoreen marjan avulla. Uskoisin, että sen vaikutus on paljon voimakkaampi.

Miksi itse kiinnostuin tuotteesta? No, eikö tämä kuulosta laihduttajan unelmalta?
Mussutat kaikkea normaalisti kitkerää (ja tietysti vähäkalorista ;)), ja se maistuukin sokeriselta herkulta. Herää vain kysymys, onko MITÄÄN järkeä tuhlata 20e tablettipakettiin, kun sitruunoissa on appelsiineihin verrattuna n.10kcal enemmän 100g kohti, eikä se paranneltu maku nyt ole NIIN hullaannutava ja ainutlaatuinen :D.


P.S. J lähti tänään pitkälle matkalle, ja vaikka olo onkin haikea, jättää pojan matka minulle paljon vapaa-aikaa bloggailuun. Viime viikon radiohiljaisuus myös selittyy ylioppilaskirjoituksien lisäksi viimeisten yhteisten perhe-päivien vietolla.

7 kommenttia:

ipa kirjoitti...

oliskohan kala hyvää tommosen pillerin jälkeen natusteltuna?

epäilen.

Anonyymi kirjoitti...

tai kalanmaksaöljy! :D kirjottele ainakun ehdit, näitä on mukava lukea! :)

Anonyymi kirjoitti...

hei onko sun poikaystävän nimi jesse? :D

Iba kirjoitti...

http://www.boohbah.com/zone.html

Saara kirjoitti...

Kala on aina hyvää, dorka.

Illalla tulee uusi postaus! :)

Ja poikaystävän nimi on Jesse :)

iba<3

Iba kirjoitti...

http://www.stressbuster1.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=167

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/ruoka/200810118409484_ru.shtml