tiistai 30. joulukuuta 2008

Bambisilmät.

Jee! Ehdin!

Toivottavasti kaikki tätä kaipaavat kerkeävät kurkkaamaan blogia ennen huomisen hurvitteluja! Mallina toimii kerrankin joku muu kuin minä! Kuvissa siis ihana Tiia joka sattui hengailemaan luonani juuri oikeaan aikaan. Tuntuu, että ohjeiden pitäisi olla paljon monimutkaisemmat.. Mutta kai tämä vaan on juuri niin yksinkertaista, kuin miltä se tuntuu :D.

Tarvitset:

- Vähintään 1 paketti irtoripsiä (Epätasaiset toimivat parhaiten.)
- Pinsetit
- Ripsiliima (Pakettien mukana tulevat saattavat olla ok, mutta jos teet tätä usein, satsaa hieman ja osta DUO -ripsiliima. Liima on lateksipohjainen, eikä siis sovi lateksiallergikoille.)
- Peili :)













Tiian omat ripset (Kiva tunteellinen taidekuva btw :D):





1. Leikkaa ripsinauhasta n. 2 - 5mm levyisiä pätkiä, ja laita sisäkulmista leikatut lyhyemmät pätkät erikseen sivuun.

2. Taivuta ripset kevyesti ja levitä ripsiväriä normaalisti Ei tarvitse paakuttaa, kevyt harjaus riittää!

3. Pursota ripsiliimaa muovialustalle pienen helmen kokoinen pisara. Ota ripsitupsusta pinseteillä kiinni, ja dippaa nauhapää ripsiliimaan.

4. Anna kuivua n. 10sec ja paina nauha sitten aivan omien ripsiesi tyveen ihoa vasten. Yksittäiset tupsut on kokonaista nauhaa huomattavasti helpompi saada lähelle ripsiä!

Alaripsiä kiinnittäessä nosta leukaa hieman, jotta saat ripset helpommin ripsien alle.

Jos lyhimmät ripset loppuvat, pidempiä voi tietysti rauhassa saksia lyhemmiksi :).







5. Liimaa tupsuja haluamasi määrä. Jos haluat tähtimäisemmän efektin, laita ripsien tyveen 4 pidempää tupsua, ja 3 lyhyempää tupsua pidempien väleihin.

Kuvassa on merkitty vihreällä kaikki Tiian ripsiin käytettyjen palojen kiinnityskohdat.




6. Harjaa vielä toinen kerros ripsiväriä omien ja lisäripsien päälle. Se tekee ripsistä luonnollisemman näköiset.






7. Ihastele räpsyjäsi ja totea, kuinka helppoa se olikaan!









Lisäkysymyksiin vastataan mielellään! :)


Edit: Kysymysvastailua!

Seppälän liima on aika kuraa, mutta jos se on tuoreesta satsista, ja näinollen hyvin geelimäistä (ei tönkköä + venyvää), se toimii ihan ok.

Jos ripset tippuvat, liima on ehtinyt kuivua liikaa ennen sen asettamista iholle. Liima saattaa kuivua liian nopeasti, jos kiinnittämistä tuumailee liian pitkään (Tuo 10sec on hyvä aika DUO:lle, seppälän ym. liimoista en valitettavasti osaa antaa vastaavaa aikamäärettä.). Myös liian rasvaiset luomet (vaseliinia ym.) hylkivät luonnollisesti liimaa.

Ripset poistetaan vaan nyppäisemällä ne irti ihosta. Jos ne on liimattu oikein, se ei tunnu epämiellyttävältä. Jos liimaa on kuitenkin turahtanut ripsien päälle, voi poistaminen nipistellä ikävästi. Tällöin kannattaa liottaa silmää hetki vedenkestävän meikin -poistoaineella uitetun vanulapun kanssa. Myös baby-oil käy.

Duo lähtee mukavasti ja venyvästi irti, nämä geelimäiset joissa on jotain erilaisia liuottimia saattavat tarrata tiukempaankin. Liima maksaa n. 20e tuubi, ja kestää normaalilla ihmisellä muutaman vuoden :).

36 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heipsan, oon aina tykänny sun meikkikikoista ym. mutta jotenki noi ripset on hieman kökön näköset, varsinkin tossa 6. kohdassa. Jotenkin luonnollisemman näköset ois hienommat..

Anonyymi kirjoitti...

Ihgut hämähäkkiripset :)

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Nytpä olikin tarkoitus tehdä hämähäkkiräpsyt, niinkuin siinä hyvää yötä -postauksessa :)

Anonyymi: Juuri ne! :D

Anonyymi kirjoitti...

Jeij, tätä kokeilen heti huomenna :) Noi ripset on vissiin aika kertakäyttöisiä? Mistäköhän tuollaiset hankkisin, joku taisi mainita joskus Seppälän ripsien olevan mainioita, mutta en tiedä antaako mun ego periksi astua sisään kyseisen liikkeen ovista... Ehkä pikkusisko kävis hakemassa mulle ripset : D

Katri

Anonyymi kirjoitti...

paljonkos tuo liima maksaa?
onko minussa vika vai onko se seppälän liima jotenkin huonoa...

Anonyymi kirjoitti...

kerrassaan ihanat!
Semmonen kyssäri, että mitenköhän hyvin noi pysyy vai pysyykö koko illan? Pelkään vaan että ovat loppuillasta pitkin poskia..? :D

Anonyymi kirjoitti...

Mitä teen väärin?
Kokeilin, mutta ripset tippu jatkuvasti pois pienestäkin kosketuksesta? Kun yritin laittaa sitten lopuksi vielä kerroksen ripsaria niin ne tarttuivat siihen ripsivärin harjaaan? :/

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat ripset! Ainona asia, joka mua mietityttää noissa on se niiden poistaminen. Antaisitko jotain vinkkejä siihen?

Anonyymi kirjoitti...

OH YEAH! Kiitti Saara, tä tuli tarpeeseen! <3

pauliina/yes dear kirjoitti...

Mulla onkin huomiseksi irtoripsi paketti odottamassa :) Olen laittanut ennenki naika haastaviakin ripsiä, sellasia jumalattoman pitkiä näytösripsiä, mutta nyt huolestuttaa kun on vaan se Seppälän ripsien mukana tullut liima käytössä. Onkohan se ihan kamalaa, oletko koskaan kokeillut?

Tuo pätkimis ides on tosi jees, taidan kokeilla sitä huomenna :)

Saara kirjoitti...

Vastailin kysymyksiin postauksen loppuun! :)

Jenny Rintala kirjoitti...

voi kun kiva että joku jaksaa antaa hyviä meikkausvinkkejä, tulee todella tarpeeseen (varmasti monelle), kiitos! :):)

Mirre kirjoitti...

Eilen kyttäilin noita tekoripsia ja mietin et toivottavasti teet tän postaukse, koska mun tekoripsien laitto yleensä johtaa siihen että näytän ihan drag queenilta. :D Tänään voi kokeilla pilkkoa noita. kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

oi ihana tämä postaus! kokeilenki heti tätä. :>

Anonyymi kirjoitti...

Jee, tästä sai paljon hyödyllisiä vinkkejä:)
hmm, muu meikki kannattaa varmaan tehdä ennen ripsien laittoa?:D

Anonyymi kirjoitti...

Oon tapellu noitten tekoripsien kanssa jo jonkun aikaa ja nyt tuntu että onnistuin laittamaan hyvin. (: Muutenki tykkään paljon blogista ja kiva lukea. Minkä koulutuksen oot saanu kaikkiaan? maskeeraaja? ja mitä muita? kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Onko mahollista laittaa noi tekoripset niinkun sieltä alakautta, kun se tuntuis helpommalta? siis silleen että silmä on auki ja sitten omien ripsien alle..? en tiedä saako tosta tekstistä mitään selkoa! :D

Saara kirjoitti...

Jes, muu meikki ensin, ripset vasta viimeisenä silauksena! :)

Ja kun laittaa ripsiä itselleen, niin silmänhän pitää olla hieman auki. Ja yläripset täytyy laittaa ripsirajan yläpuolelle, ja alaripset alapuolelle.

Anonyymi kirjoitti...

Olen pieni ja pyorea siili, joka tykkaa kellua selallaan! :E

kullanmuru kirjoitti...

Hyvä selitys tästä. Nyt uskallan itsekkin kokeilla. Ennen ajattelin, että en osaisi, mutta tämä rohkaisi!! :D

pauliina/yes dear kirjoitti...

Miten mä olin ihan satavarma että pistin sulle eilen kommentin mutta nyt sitä ei näy missään? :DD joko sohlaan tai sit pistän sen uuden vuoden piikiin...

Niin piti sanomani, että testasin tota sun tupsu vinkkiä, ja mainitsin swut mun postauksessa että jos joku muukin haluaa kokeilla, mut se tuskin haittaa :)

nyt aloin vaan miettiin et kellekköhän mä sen kommentin sit laitoin :DDD

Anonyymi kirjoitti...

haluan kokeilla sun ohjeilla heti! tähän asti oon käyttäny everlashin valmiita tupsuja mut pitää kokeilla tota pätkimistä! :)

nyt mulla on mustaa liimaa, mut tollanen läpinäkyvä on parempaa vai? :) mustaa liimaa saa stockalta, mistä tota duoa? vai ootko kenties sanonut jo.. :D

Anonyymi kirjoitti...

ainiin ja, abreullakin tais olla linnassa ton tapaset eikö? :)ihanat nekin

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Mun muistaakseni MÄ olen se siili ;)

Kullanmuru: Aina kannattaa kokeilla! Omassa kodissa kukaan ei näe :P

Piu: Mulla on myös välillä sellaisia olotiloja, että oon IHAN varmasti kysynyt jotain tai puhunut jonkun kanssa, mutta sitä ei ole oikeasti tapahtunut :D Ja kiitos kun mainitsit<3

Helene: Everlashin mustaa liimaa ei MISSÄÄ NIMESSÄ saa laittaa iholle! Se on juuri ripsitupsujen pitkäaikaisempaan kiinnitykseen tarkoitettua, ja sillä liimataan irtoripset omiin koko matkalta kiinni, ja ne lähtevät irti sitten, kun omakin ripsi tippuu. Ja juu, oli Annalla myös muutamia lisäräpsyjä ;).

Anonyymi kirjoitti...

hyvä tietää, ups.. :D niin mistä tota duoa pystyy ostamaan? koitin etsiä vastausta kommenteista ja editistä, mutta taidan olla sokee :)

Anonyymi kirjoitti...

aivan mielettömän ihana postaus ja ripset! täytyykin pikimmiten kokeilla itsekin.. kertoisitko vielä käytitkö noihin tiian räpsyttimiin kaikkia noita irtoripsisettejä jotka on ekassa kuvassa? ja millainen silmämeikki tiialla on vikoissa kuvissa? sekin ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos saara tästä postauksesta!
Sain uudeksi vuodeksi itselleni säihkysilmät :) ja hyvin pysyi ilman mitään ongelmaa koko illan!

mahtiblogi <3

Anonyymi kirjoitti...

Luulin, että tekoripsien laitto olisi todella hankalaa, enkä muutenkaan tiennyt niiden laitosta hölkäsen pöläystä (olisin koko ripsi "kaaren" laittanut kerralla luomeen :D), mutta tämä antoi tarvittavan tiedon ja enemmänkin, rohkaisua! Kokeilen heti kun seuraavat bileet on tiedossa, kiitos.

fffrida-frida kirjoitti...

vau mitkä ripset! osaisinpa kans laittaa noin :-)

muakin kiinnostais tietää että kuinka paljon sulla meni niitä "kokonaisia ripsinauhoja" näihin tiian ripsiin?

ja mistä voisin löytää tota duo-liimaa? :-)

Norppa kirjoitti...

Ihan mahtavat ohjeet! Hienoa kun joku jaksaa yksityiskohtaisesti selostaa ja laittaa tarkat kuvat!

annich kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
J kirjoitti...

onnistuin laittaa tän ohjeen mukaan!:-)

Anonyymi kirjoitti...

Yks tyttöystävä (siis ystävä, joka on tyttö) sano laittavansa nää silmät lakkiaispäivänä ja sano et toimi hyvin, joten kiitos vinkistä !

Anonyymi kirjoitti...

Mistä löytää noin upeat pinsestit? <3

Anonyymi kirjoitti...

pystyykö nää laittamaan paikoilleen ilman pinsettejä, vai onko helpompi käyttää vaikka ihan tavallisia kulmakarva pinsettejä? =D ja eihän oo mitään vaaraa et omat ripset lähtee siin mukana kun noi irrottaa..? heh se ois tyhmää ei ne varmaan mihinkään irtoo :D

divine kirjoitti...

Upeet tähtiripset! Paaljon siistimmät kun perus tekoripset. Itselläni mallin kaltaiset "raskaat luomet" ja katse näyttää helposti väsyneeltä, muu kuin smokey-eyes näyttää helposti typerältä kun liikkuvaa luomea ei ole näkyvissä. Juttuideaksi siis meikkausvinkkejä erimuotoisille silmille, tulisi nimittäis tarpeeseen!