maanantai 8. syyskuuta 2008

Lisää meikkejä!

Koska Basil Ironweed pitää meikkipostauksista niin kovin, olkoon tämä seuraava hänelle omistettu<3.Tässä myös epävirallinen päivän asu -kuva lauantailta.
(Suuntana baari, ja kello oli BILEET.)

-Valkoinen toppi 4,9e, H&M
-Korkeavyötäröinen hame 29,9e, Gina Tricot
-Kaulakorut 8,9e ja 14,9e, Gina Tricot


Ja sitten itse postaukseen. Tällä kertaa päätin esitellä meikkikaappini. Kun muutimme J:n kanssa uuteen asuntoon, eteisen kaapista puolet piti omistaa meikeille ja hiustuotteille, ja toinen eteistavaroille.. Valtasin sen kokonaan, eikä se siltikään ihan riitä. Jos etsitään maailman epäjärjestelmällisimpiä ihmisiä, kannattaa ehkä aloittaa maskeeraajista. Noin miljoona pientä purkkia ja putkiloa, kymmeniä siveltimiä ja sieniä. Eli ylipäätään vaan kamalasti sälää!

J antaisi varmaan toisen kätensä jos tämä koti pysyisi yli viikon siistinä. Valtaan milloin minkäkin nurkan purnukoitteni kanssa, ja kun J on katsellut niitä tarpeeksi pitkään, alkaa pienimuotoinen taistelurumba... Jaaa se ehkä joka ikinen kerta yltyy helposti hieman suuremmaksikin.
Yleensä kaikki päättyy siihen, että siivoan marttyyrimaisen suurieleisesti muutaman tunnin.

Salaa olen kiitollinen, koska ilman tuota poikaa seuraavat kuvat eivät näyttäisi läheskään näin puunatuilta ;).


Meikkikaappi:


Kaapissa säilytän kuvan mukaisesti kaikenlaisia vähemmän käytettyjä vartalo- ja meikkituotteita. Poikkeuksena ylähyllyllä asustavat meikkivoiteet. Hyllyllä sävyt ovat helposti näkyvissä ja tietyn sävyn loppumisen huomaa helposti. Poikkeuksellisesti kaapissa on myös muutama lakkapullo. Hiuskaapissa yritän säilyttää vain yhden käyttötuoteen kerrallaan, muuten tuppaan avaamaan ne kaikki (ja purkkeja on luonnollisesi jo nyt liikaa).
Käyttölaatikossa säilytän kaikki päivittäin käytettävät tuotteet. En yleensä kulje pakkelit naamassa, vaan pitäydyn luonnollisessa nude-meikissä, jos siinäkään. Suutarin lapsella ei ole kenkiä. Olen myös addiktoitunut Tigin Body by Bed Head -sarjan Oatmeal Cookie -kosteusvoiteeseen. Kuka ei haluaisi tuoksua toffeekarkeilta ja kekseiltä?! Pidän yleensäkin tuoksuista voidemuodossa. Jos ostan hajuvettä, yritän mahdollisuuksien mukaan hankkia saman sarjan kosteusvoiteen ja suihkugeelin. Kun tuoksu on ikäänkuin kerrostettu iholle, ei sitä myöhemmin tarvitse ruiskia menemään tuhottomasti.Korilaatikossa säilytän nimen mukaisesti koreja :). Ne on helppo siirtää milloin mihinkin työkassiin. Vaihtoehtoisesti kaadan korin sisällön minigrip-pussiin. Yritän ihan tosi oikeasti pitää kaiken järjestyksessä, mutta valitettavasti näidenkin korien sisältö on kiireisen päivän päätteeksi kassin pohjalla pyörimässä. Vasemmassa reunassa on ripsien ja kulmien kestovärjäys -kori. Kulmat muistan värjätä n. kerran kuukaudessa, ja ripsiä en koskaan. Jos vain saisin jonkun joskus hemmottelemaan minua, olisin 100% huoliteltu.Jos saisin valita, kaikki luomivärini olisivat isoihin pahveihin kiinni liimattuina. Suuri osa niistä on kuitenkin jauhemaisia ja niitä pitää naputella ja kallistella epämääräisellä tavalla. Luomivärit joita pääasiallisesti suosin:
M.A.C., Make Up Store, Make Up For Ever, Grimas ja Kryolan. Kaikilla em. merkeillä luomiväreissä on tarpeeksi pigmenttejä, eivätkä ne taianomaisesti haihdu päivän aikana. Grimasin luomiväritorni on itseasiassa edellisen kuvan vasemmassa reunassa maastoutuneena. Siinä on n. 40-50 luomiväriä kaikissa sateenkaaren väreissä.Viimeinen laatikko näyttää kovin tyhjältä. Osa tavaroista oli kai edelleen laukussa kuvaushetkellä. Täällä kuitenkin ovat kaikki poskipunat ja korostustuotteet. (Varjostuspaletti asustaa käyttölaatikossa.) Näköjään tuolla lojuu myös muutamia meikkivoiteita ja huulipunia. Epäjärjestys puskee taas pintaan.
p.s. Basil Ironweed haluaisi kuulemman mieluummin syödä ne keksit ja toffeet. Poikkeus vahvistaa säännön.

12 kommenttia:

ipa kirjoitti...

mums mums. toffeeta mums mums. keksejä mums.

Iba kirjoitti...

Mulle tulee sua ikävä ku luen näitä ja mietin niit ku sillon joskus kokeilit muhun kaikkia meikkileikkejä :D Täällä kukaan ei haluu tehä musta saksalaisen pedofiilin nukkeorjaa, tai ei sitä koskaan tiiä!

Saara kirjoitti...

basil: Älä syö, siivoa!

iba: Mullekin sua<3 Teen joskus sellasen muistelupostauksen ;)

Anonyymi kirjoitti...

sulla on aivan upea meikki tuossa ylimmässä kuvassa! siis toi smoky. voisitko neuvoa, mitä tuotteita oot käyttänyt silmämeikkiin siinä? vaikka itsekin alalla olen jne, en ole löytänyt tuotteita joilla saisin noin intensiivisen mustan meikin pysymään. huolimatta pohjustuksesta tuntuu, että luomiväristä osa häipyy ekan vartin aikana pois..
kiva blogi muutenkin! lisää duunijuttuja kehiin:)

Saara kirjoitti...

anonyymi: Luomissa on alla tietysti hyvä pohjustus, liikkuvalla luomella M.A.C.:in mustaa, paintpot(?) -nimistä voidemaista luomiväriä, ja siinä päällä Make Up Storen mustaa. Silmät on vielä rajattu ja tehty intensiivisemmiksi Make Up For Everin vedenkestävällä kajalilla :)

Anonyymi kirjoitti...

tuo tigin oatmeal cookie voide on muuten tosi ällön hajuista.

Saara kirjoitti...

Ah. Musta se on maailman ihanin. Varsinkin kun se on ollut iholla n. 30min.

Anonyymi kirjoitti...

sillon se varsinkin haisee kaameelle, sellanen ällömakea.

Anonyymi kirjoitti...

tosi kiva blogi sulla! :D
tykkään lukee meikkijuttuja, kiitos niistä!

ps.mistä tuo korkeevyötäröinen musta hame on peräisin? - cool!

Saara kirjoitti...

Tuossa ylhäällähän se lukee, mutta gina tricotista :)

Anonyymi kirjoitti...

ootko tutustunut coastal scentsin tuotteisiin, jenkeistä saa tilattua halpoja ja suht halpoja paletteja ym.

kehuttuja ovat ainakin hinta/laatu suhteeltaan, pigmenttiä löytyy =) kannattaa katsoa youtubesta muutama arvosteluvideo

ite olen tuolta tilannut noita tyhjiä paletteja ja jauhemaiset luomivärit painanut kiinteään muotoon, eivät mene pilalle siiitä ja helpompi kuljettaa mukana esim reissussa

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi, ihana tuo sinun hameesi! :)