keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Vähän töitä.

Tänään oli sellainen suht normaali työpäivä. Työviikot vaihtelevat sisällöltään todella paljon, enkä taida muistaa milloin kaksi perättäistä olisi kulunut samalla kaavalla.

Yleensä viikkoon mahtuu kuvauksia, hiusten värjäystä ja leikkausta, pidennyksiä sekä meikkikeikkoja. Bodypaintteja ja muita erikoisempia duuneja on yleensä muutaman kuukauden välein, alati kasvavin määrin. Olen sinänsä onnellisessa asemassa, että jos joku tarvitsee bodypaintia, puhelu ohjautuu aika usein minulle.


Aamulla heräsin jo klo 8.00 (J herää yleensä klo 5:58 :D.), ja järjestin työmeikit paraatikuntoon. (Ja jätin olohuoneen lattialle lojumaan kaikki roskat ja turhakkeet..) Starttasin auton noin klo 10 ja suuntasin bulevardille hotelli Klaus K:hon, kaunistamaan morsianta.

Lopputuloksen kuvasi myöhemmin päivällä lempikuvaajieni top. 5 -listalle kavunnut Kristiina Wilson. Loistavan kuvaajan lisäksi hän on mielettömän ihana ja järkevä ihminen, joka pitää myös meidän muoti-alan ovimattojen puolta. Kuvat saan esittelyyn myöhemmin!

Muutama kuva sotkuisesta työpisteestä. Kun tekee 90% töistä "tien päällä", oppii pakkaamaan mukaan vain tarpeelliset asiat. Valitettavasti niidenkin paino ylittää yleensä reilusti 10kg rajapyykin :).

Kiireessä kannattaa kuvata pikkutarkkoja asioita..Klaus K:sta karkasin kiireellä Peruukkiliike Kuokkaseen hakemaan gelatiinigeeliä arpien taiteilemiseen. Lemppari myyjäsetäni oli kuitenkin juuri myynyt viimeiset paketit, ja päädyimme pohtimaan mikä olisi seuraava vaihtoehto. Voittajaksi suoriutui kryolanin pehmeä vaha. Lopputulos ei ole vahalla yhtä aito, se ei jousta iholla samalla tavalla kuin gelatiini. Tunnen kuitenkin tämänpäiväisen kuvaajan tyylin, ja uskalsin luottaa hänen photaritaitoihinsa.

Muutama kuva Magiton pikkustudiosta ja "hakatusta" mallista.


Huomenna kipaistaan J:n siskon kanssa oman siskoni luokse armottomaan matematiikan lukutuokioon. Pahoitteluni kaikille, joilla ei ole yhtä loistavaa siskoa.

5 kommenttia:

twinkle kirjoitti...

Sä kun tiedät meikkauksesta paljon, kun sitä työksesi teet, niin pakko kysyä: Kumpaa suosittelet meikkivoiteen levitykseen, meikkisivellintä vai meikkisientä :)?

Anonyymi kirjoitti...

Mitä oot opiskellu tai miten oot pääty tolle alalle?

Saara kirjoitti...

twinkle: Riippuu meikkivoiteen koostumuksesta. Vahamainen meikkivoide (esim. joe blasco) on parasta levittää sienellä, jotta pinnasta saadaan mahdollisimman ohut.

Nestemäiset meikkivoiteet taas on siveltimellä helppo saada esim. nenänpieliin. Meikkisieni myös imee suuren osan nestemäisestä voiteesta itseensä.

Itse käytän yleensä kolmen aseen komboa. Isoa nylon-sivellintä meikkivoiteen iholle levittämiseen, meikkivoiteen häivytyssivellintä voiteen tasoittamiseen, ja sientä erilaisten pienien korjausten tekemiseen.

Ja tämän kamalan sepustuksen jälkeen:

Arkimeikkaajalle meikkisieni on varmasti kätevin vaihtoehto, kunhan sen vaihtaa tarpeeksi usein! :)


Anonyymi: Opiskelin espoon ammattioppilaitos OMNIA:ssa.

twinkle kirjoitti...

Ok. Netsemäisiä meikkivoitetta käytän. Nyt käytössä YSL:n perfect touch radiant brush foundation ja mansikkanetistä tulossa Biothermin sense aquaradiance.

Pitäisi sellainen nylon-sivellin kuitenkin varmaan hankkia :)

Saara kirjoitti...

twinkle: Teen illemmalla jutun meikkivoiteen levittämisestä, tsekkaa millaiset ne siveltimet on, mitä mulla on käytössä. Saat ihon todella virheettömän näköiseksi! :)

Hinta saattaa hieman kirpaista, mutta hyvät siveltimet kestävät vuosia.