torstai 11. syyskuuta 2008

Roadtrip!Tehtiin Basilin kanssa roadtrip Klaukkalan hoodeille. Motiivina oli minun pieneen siskontyttööni tutustuminen, tyttönen on pieni ihana pötkylä nimeltään Beisla.
Mulla oli suuret suunnitelmat matematiikan opiskelusta autossa. B:n kanssa oli kuitenkin niin paljon keskusteltavaa mm. BB-kilpailijoiden luonteista, että kirjat unohtuivat laukun pohjalle. Jos tämän postauksen jälkeen ottaisi ahkeran lukutuokion.. Tai siivousta.. Joo. Siivousta, ja sitten VIHDOIN siisti kotiesittely ;).
Istuttiin varmaan 2 tuntia koiralaatikon vierellä, ja ihmeteltiin miten ihanaa pienten elämä on. Nukkumista, ruokaa, leikkimistä, nukkumista, ruokaa, leikkimistä, nukkumista...
Kotimatkalla ihastelin Nurmijärven kaalipeltoja, ja pohdin B:n avustuksella vaakunan ideaa. Ja siis joo, 7 veljestä, mutta miksi ne on Kallen Kaviaari -poikia? Harmi etten napannut vaakunasta kuvaa (ja internetistä sellaista ei löydy), kuvasin mieluummin kenkiäni.
Helsingin päässä käytiin kiertämässä Vallilan kirppistä. Pääkohteenani olivat eräät pienet lelut, mutta silmäilin läpi myös vaatteet ja kengät. Miksi kaiken pitää olla niin kallista? Haluavatko ihmiset ihan oikeasti jotain tienestejä kirpparilta??

Kultaisia buddha-kynätelineitä löytyi vähintään neljästä eri pöydästä. Käyn ostamassa ne kaikki, ja tuliaishuoleni ovat menneisyyttä.

Saldo: Uusi lukko pyörään, koska vanha lukko on tehnyt minut hulluksi jo useamman viikon ajan. (Hiplailin myös pitkähköä vaaleanpuna-valkoista villapaitaa, mutta 8e hinta karkoitti minut.)
Pitkästä aikaa eksyin myös lähijunaan. B tiputti minut kylmästi asemalle työajan lähestyessä. Ihmettelen aina kontrastia keskustan ja sen lähialueiden välillä. Helsinkiä yhtä kaikki, mutta Keskusta on selkeästi se paikka jossa näyttäydytään. Mikäs siinä. Vietänhän minäkin siellä verraten enemmän aikaani.

Seisoin E-junan eteisessä ja puristin 5e seteliäni konduktööriä odotellen. Niitä ilmestyi matkalla Pasila-Helsinki yllättäen 0kpl, ja sain tunkea setelin takaisin takataskuun.
Ennen kotiin sompailemista, kiertelin vielä läpikotaisin Kampin keskuksen ja muutaman muun keskustan liikkeen. Saldo: EI MITÄÄN! Olin niin ostosfiiliksellä, ja päälimmäisenä listalla olivat uudet salihousut. Olen mielestäni ansainnut ne, ja niistä saisi mukavaa lisäpuhtia treeniin.

Sain kuitenkin heittää toiveet romukoppaan, koska sen lisäksi että nike-storesta olivat kaikki oikeanväriset pöksyt loppu, oli sportlandia joko sulkenut ovensa, tai sitten uudistumassa 100% O_O. Voi sitä pettymyksen määrää.

Lopulta luovutin, hain lidlistä 12 litraa kolakolajuomaa, ja istahdin bussiin 3,8e köyhempänä.

Kotona Poika odotti innoissaan elokuvailtaa, joka päätyi kuitenkin jalkapallo-ottelun keskeyttämäksi. Jotenkin normaalia väsyttävämpi päivä, vaikka mitään ei oikeastaan tullut tehtyä. Painoin pään tyytyväisenä tyynyyn jo kymmenen jälkeen.
Viimeisenä vielä selkeä päivän asu ;)

Mustat pillifarkut: cheap monday
Toppi: Svea
Pitkähihainen: Bershka
Pitkä neuletakki: Gina tricot
Laukku: Furla
Kengät: Converse

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

IHANIA KOIRAVAUVOJA<333

Iba kirjoitti...

<3

Anonyymi kirjoitti...

moi!
missä salilla käyt ja mitä voisit suositella vasta-alkajille?

Saara kirjoitti...

iba: <<3<3

anonyymi: Vastaus meinasi venyä taas sellaisiin mitakaavoihin, että teen tästä uuden postin :D

ipa kirjoitti...

hihiiiii! minun mussu siellä pötkylöi! <3 <3 <3