perjantai 2. lokakuuta 2009

Take two!




Alkoipa kyllä tympiä yllättävän nopeasti tuo lila. Mutta timantit ovat ikuisia.. Ja pinkit strassikivet varmaan myös? :D


Pinkkiä on nyt kaikkialla muuallakin, sillä lokakuu on mustan mustan lisäksi pyhitetty Roosa nauha -kampanjalle! More to loven tytöt ovat kampanjassa tiiviisti mukana ja heillä on ihkaoma potti, josta me kaikki blogosfääriläiset tahdotaan luonnollisesti tehdä KAIKISTA ISOIN. Sillä kampanjan ideanahan on voittaa muut osallistujat järjettömillä rahalahjoituksilla ja olla henkisesti ylivertaisia.. Heetkinen eikun....

Kotimaista rintasyöpätutkimusta voi edesauttaa joko ostamalla kampanjatuotteita tai lahjoittamalla riihikuivaa rahaa (miksei lämmintä ja pörröistä?) tyttöjen pottiin.


Henkilökohtaisesti koen suurta vetoa roosanväristä tuoksukorua kohtaan...



p.s. mites toi kellonaika..? Normaali unirytmi HIYAOOOOOOO!

24 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Ihana tuo uusi banneri! Miten tuntuu että tänä vuonna olisi jotenki mennyt ohi tuo koko roosa nauha-kampanja :o Edellisinä vuosina siitä on aina tiennyt, mutta nyt ei.. Juuri ä'sken satuin vilkaiseman sitten niitä kampanjatuotteita ja se kangaskassi olis aika kiva :)

Siru kirjoitti...

Tykkään myös tuosta bannerista. Kauniita nuo strassit.

juliet xxx

Sinna I.Y.K. kirjoitti...

Aivan hullun hieno toi banneri. :3 Kuvaa musta tätä blogia hyvi ja samoin sua ! Ja ja ja strassit on rakkaus~♥.

wiz luv
Sinna

Anonyymi kirjoitti...

IIIHHHAAANAAAAAT STRASSIT!! Mut Saara mites taas toi sun valvominen??No, illal tavataaan!!

t: kikattava asiakas X

Kiira kirjoitti...

aivan ihana banneri, kivoin tähän asti!

jutta kirjoitti...

IHANA uusi banneri, vau!

Tuula kirjoitti...

Hyvällä asialla olet lapsikulta. Toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu kampanjaan ja teitenkin More to love tytöjen pottiin. Meidänkin perhettä on rintasyöpä koskettanut, mutta onneksi mummi on taudin selättänyt :) Roosa nauha kampanjan avulla toivottavasti yhä useammalle sairastuneelle käy yhtä onnellisesti.
Hieno uusi banneri - mutta olisit silti voinut vähän nukkuakin.
t. Äippä

Anonyymi kirjoitti...

Hmmh, en osaa päättää pidänkö uudesta bannerista vaiko en. Ehkä hiukkasen silmään pistää tuo mikälie läntti! Harmi :(

Maaretko kirjoitti...

aivan ihana!! täydellinen ja mikä vaiva nähty ohhh <3

Koska vastaat, että missä taituroit seuraavaksi? että saa varmasti kalenteriin sellaisen merkattua tarpeeksi ajoissa ettei tuu missaus!

Nattuli kirjoitti...

Hienoa, että näin monet ovat mukana tässä kampanjassa. Tärkeää asiaa on aina kunnia tukea. Toivottavasti mahdollisimman moni hyötyy tästä.
Kootut terveysuutiset täältä

Anonyymi kirjoitti...

Ja hei kaikista hauskinta mihin oon toviin törmännyt, on Lambin ja Nrj:n roosa-nauha -lambijahti huomenna lauantaina Helsingissä. Idea etsiä hukkuneet pikkukaverit ja eniten löytänyt saa sitten jotain. Pinkkirusettiset pikkulampaat voi myös lunastaa itselleen etsinnän päätteeksi... Oi, hahaa :-) Vähän niinkuin Amazing race yhdistettynä pääsiäismunajahtiin... Eli aika huippua! Mukaan menoon voi varmaan ilmoittautua vielä. Mun on ainakin pakko mennä :D

Katri

SN kirjoitti...

Ihana uus banneri <3

Anonyymi kirjoitti...

voi olet ihana. :)
TERKUIN mimi <3

J_nni kirjoitti...

Ihana banneri! :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana banneriii<3

Maisa K kirjoitti...

Heippa Saara! Oon jo pitkään lukenu blogias, mutta en muista oonko koskaan laittanut mitään kommenttia. Uus banneri on tosi makee ja muutenkin tyksin tästä ulkoasusta, ja koko blogista tietty ihan hirmuna! Nyt tuli innostus muokkailla omankin blogin ulkoasua.

agridulce kirjoitti...

no nyt on kyllä banneri kohdillaan!:) ei sillä, että vanhoissa mitään vikaa olisi ollut. tällanen on just sopivasti sähäkkkä ja pomppaa ruudusta edukseen esiin:)

oon joskus ostanu noit kamppis tuotteita, esim championin treenibögät ja sporttibrat(on muutes napakat!)...uu sit ne mustat nahkahanskat vaaleenpunasella koristeella on aika ihanat..saakohan niit viel jostain?? ja sit himottais söpöt pink ribbon-fiskars sakset! hmmm..fiksumpaa varmasti ois lahjottaa suoraan rahaa...

aika hulluu kun miettii miten monen elämää(tänkin blogin lukijoista) toi rintasyöpä on koskenut/tulee koskemaan... hyvä kun nostit aiheen esiin:) tärkeä aihe, aina.

MouMou kirjoitti...

Tilasin heti sen korun.:)

Anonyymi kirjoitti...

tiedän että oot hirvittävän kiireinen,mutta olisin hemmetin onnellinen jos vastaisit tähän kysymykseen. eli! onko sulla tietoa ja/tai kokemusta lee staffordin hiustuotteista? tilasin Nellystä pari tuotetta testimielellä.
Jos jollain lukijalla on kokemusta niin olisin kiitollinen jos vaivautuisit kertoileen fiiliksiä kyseisistä tuotteista. kiitti! :)

t.ninni

Solja kirjoitti...

Moi Saara! Toivon, että voisit vastata mahdollisimman pikaisesti mun kysymykseen :D Olen tilaamassa Australian gold solarium tuotteita ja jos tilaan esim. Puppy love voiteen, niin käykö sama voide sekä kasvoille että vartalolle? :) Kiitoos!:)

SAMA kyssä tänne jos et edellisestä huomaa

sama vielä kolmanteen :D

T kirjoitti...

Joo mii laiks! Lila ei oikein oo mun juttu mut timangit on, je!

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö mitä kaikkea ghd'n roosa nauha -kampanja settiin kuuluu? ;o
Hinta on kyllä aika korkea mutta haluan sen silti >8)

Anonyymi kirjoitti...

Vaude uus banneri on ihananananananana:)

Styledrop kirjoitti...

hei,

tietäisitkö miltä merkiltä löytyisi hyvä, mielellään paras;) huultenrajauskynä? Kirkkaanpunainen sävy olisi hakusessa, koska omistan paljon punaisia huulipunia, mutta rajauskynä uupuu, joten eihän siitä oikein mitään silloin tule. Aattelin macia, makeupforeveria tai makeupstorea, mutta saa heitellä jos on tietoa millä tulis hyvää ja pysyvää jälkeä? Kiitoksia jo etukäteen! Jos vaikka viimein sais punahuulet:)