perjantai 23. lokakuuta 2009

Den där öööööö....





Ja siitä se idea sitten lähti. Ideaa olisi myös kertoa vähän vaiherikkaammin arvoisasta risteilystämme, mutta olen juossut tänään laivasta puunaamaan yhtä kersaa, siitä toiseen duuniin, siitä kodin ja uusien vaatteiden kautta erääseen esittelytilaisuuteen ja siitä sitten tänne kotiin askartelemaan mm. sarvia. Jälleen kerran :D

Tällä kertaa kuvat ja videot saavat puhua puolestaan. Mä pesen käteni kaikesta.

Blogin ylläpitäjä ei ota vastuuta videolla esiintyvien henkilöiden mielipiteistä tai mistään muustakaan.





















Mehän (Juulia) siis järkeiltiin, että jos Suomen aikaa pitää herätä 8:30 niin silloinhan Ruotsissa kello on 7:30 eli meidän pitää herätä suomen aikaa 7:30... Eli Ruotsin aikaa 6:30........ FAIL


















Ahh, pilailupuoti. Tää oli pienenä mun mekka ja täältä mun rakas bodypainting -innostukseni on lähtöisin. Ja miksi sanon drottnings? Ihan ilman s:ää rakas menneisyyden Saara.



























Siis tästä videosta sellainen pieni selitys vielä että nainen sanoi naisesta x: She seriously looked like death herself. Ja sitten meille se sanoi, että that's how you'll look in a few years too.

Ja me ei siis oltu ensimmäisenä iltana juurikaan humalassa, eikä varmastikaan ainakaan siltä tuoksuttu todella hyvän suihkun ja 6h ruotsissa reippailun jäljiltä =D

Ainiin ja tämän jälkeen nainen astui ulos hissistä miehensä kanssa ja kertoi että: You'll never get a man like this!! ja hipelöi totaalisen tavallisen näköistä miestään, joka vaikutti hyvin vaivaantuneelta.

HOW RUDE?!














P.S. Tänään lauantaina 24.10. kaikki ikärajan ylittävät cuba!:n 2v. pippaloihin! Helvetti on siellä kirjaimellisesti valloillaan ja dresscode on jotain raamatullista ;)

P.P.S. Niin iso kiitos neiti CA:lle, jonka hytti saatiin lainaksi, tarvitsin tätä SO BADLY<3

P.P.P.S. Ostoksia tarkemmassa esittelyssä myöhemmin! :)

44 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

LUIN TÄMÄN HETI OLETTE MOLEMMAT KAUNIITA TYTTÖJÄ OLETTEKO SINKKUJA KAVERILLASI SILMÄT HAROTTAA JA SINULLA ON BOTOXIA HUULISSA!!!!!!!


-MAARIA

Henna kirjoitti...

mistä tuo ihana toppaliivi, missä raitoja ja joka näkyi myös annan päällä siinä videossa?

Saara kirjoitti...

MAARIA: Ooooooooo, no botoxia on kaverilla silmissä, sixi harottaa, itselläni on huulissa lähinnä rasvaa, sillä olen lihonut niin kovasti!!!


Henna: Onlyn liivi on kyseessä :) 49,90 taisi olla hintaa!

Anonyymi kirjoitti...

Onko toi sun liivi se mitä Anna Abreu piti Music everywheren kuvauksissa? ;oo

Anonyymi kirjoitti...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mikä paljettipaita olen ikuisesti kateellinen :<<<<<<<< ja vastaa niihin suosikin sivuilla olevassa blogissa ekassa postauksessa oleviin kommentteihin jooko!

Anonyymi kirjoitti...

JOO VASTAA KOMMENTTEIHIN EN USKO ETTÄ SINULLA OLISI TÄRKEÄMPÄÄKÄÄN TEKEMISTÄ JÄTÄ VAIKKA VESSAKÄYNNIT VÄLIIN MUTTA MUISTA KOMMENTTIVASTAUKSET.

-MAARIA

H kirjoitti...

Jeeee!

Mistä Juulian ihana pinkki (/ koralli?) kaula-asia on? :)

Rita kirjoitti...

aa mitä kuvia ja söpöi noi videot! :D

Anonyymi kirjoitti...

haha joo toiki oli kakarana mun lempparipaikka tukholmassa, siis toi pilailupuoti ja sitte joku hiton niittilliike punkt tai joku :D molemmissa oli AINA pakko käydä :D

Anonyymi kirjoitti...

tolla sun kaverillas on jotenkin tosi seksikäs ääni... onks se oikeestikkin tommonen "edmunttonia" vai mitä nyt sanoikaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kysyä, että mistä noi sun valkoset nörttirillit on? Oon pitkään miettiny ja nyt vihdoinkin tuli kysyttyä :D

- anni

Anonyymi kirjoitti...

Hei oooon kysyny tätä jo kahdessa aikaisemmassa blogissa muttu kysyn nyt vielä tääällä:)
Miten hoidat ihoasi ku se on noin eloisan näköinen, kuorinta???

Anonyymi kirjoitti...

Juulia vaikuttaa iiihanalta! :) Kuten säkin tietty, mut tosi mukavan olonen kaveri :)

noona kirjoitti...

ihana toi liivi! :) sopii sulle.

bleu kirjoitti...

hyvää joulua! olet ihana <3

JJ kirjoitti...

Voiiii kun tuo yks video on aivan ihana<3<3<3<3 kun aloitat sen sanomalla: hei vaan pikku männynkäpyset(tai jotain sinnepäin) love it!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko joku ystävällinen kertoa kuka tämä Juulia on? :) Olen useasta postauksesta lukenut hänestä, mutta itselleni ei ole vielä avautunut, että kuka hän on. Niin, siis varmasti joku kaveri, mutta miksi esim. tämän blogin lukijat kyselevät ym. hänestä?

-S

Anonyymi kirjoitti...

olette kauniita : >

p kirjoitti...

"Ja tää näyttää just siltä että asuisin täällä" :D

Aivan ihania cupcake-purkkeja <3 .

Anonyymi kirjoitti...

miks tos on nuita Antin kuviia?

Anonyymi kirjoitti...

mitä on puuteripaperi?:o

Carita kirjoitti...

ooi toi toppaliivi! aika ihana, eikös ole sama kuin Annalla siinä videolla? :D

Anonyymi kirjoitti...

nyyh kui nami toi tukka! saatko suoristus/muotoiluraudalla siitä tollasen? god damn (DOG damn), pitää alkaa harjoittelemaan!

jos se näyttää noin hyvältä vain pidennyksissä niin.... perse! ehkä alan vakasti harkita clip-oneja ja ostan ne opintotuella! syödään sitä tukkaa sitten 4 viikkoa, right? :)

Anonyymi kirjoitti...

VASTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MULLE TÄHÄN!!!!!!!!!

oon ottanut 3 värinpoistoa, tuloksena täysin blondi juurikasvu, ja oranssinpunaset latvat.
mulla oli siis mustat ja mulla on aika pitkät hiukset. MITÄ MÄ TEEN!

OTANKO MÄ VIELÄ 4 VÄRINPOISTON LATVOILLE. suoraväripaketeissa lukee että 2 viikon päästä värinpoistosta saa vasta käyttää, eli värinpoisto on ainut vaihtoehto.??



SUN ON PAKKO VASTATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

saara kulta voisitko josku tehdä kunnon ohjeet miten saa tuommoset kiharat ku sulla tässä postauksessa? oot ihanin <3

Heidi kirjoitti...

ihanat kiharat! siskolla on yhtä pitkä tukka kun sulla ja yritin eilen tehdä sille suoristusraudalla kiharoita mutta lopputuloksena oli, että puolet oli kiharaa ja puolet suoraa eli en saanut koko pituutta kauniiksi kiharaksi! Kihartimella sitten laitettiin mutta ei siitä mitään tullut kun kihartimella tulee todella rumaa jälkeä...suttuista.
Meillä on sukulaisen häät tiedossa ensi perjantaina ja torstai-iltana olisi tarkoitus laittaa siskon hiukset. Voisitko tehdä suuren tukkapostauksen siihen mennessä jos ehdit? Esimerkiksi kampausehdotukset, neuvot ja vinkit yhtä pitkille hiuksille kuin sun ja sitten vaikka puolipitkille hiuksille? Itsellä nimittäin on puolipitkät hiukset jotka ulottuvat nyt solisluun kohdalle, mutta en keksi niihin mitään! ja vaikka löytäisin netistä jonkun ihanan kampauksen, saan aina jotain-sinne-päin koska en tiedä miten ne tehdään :'(
Olisi ihana saada näistä hiuksista tuuhean näköiset, mutta aina ne lässähtää päätä pitkin alle puolessa tunnissa!

Anonyymi kirjoitti...

Saara saara saara! Mä oon niin koukussa sun blogiin..
Ja kun itekki olen kauhee meikkifriikki ja tykkään laittaa hiuksia niin saan sulta ihan mielettömän paljon vinkkejä, ja inspiraatiota!
Kiitos sulle, jatka samaan malliin! :)
Luv you!

Pepper kirjoitti...

Oops, kommentoin äsken epähuomiossa tuohon alempaan postaukseen. Mutta, tässä siis vielä tähän mihin oli tarkoituskin ;D

Oioi, mistä liikkeestä nuo cupcake-purnukat mahtoi löytyä? Tosi ihanat! Ja hei, MISTÄ saa itselleen yhtä kauniit silmät kuin ystävälläsi Juulialla!?? Niiin kauniit! Oih.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, ihan pakko kysyä että minkälaiset nuo Annan pidennykset on? Joo ehkä hieman väärä merkintä siihen viitaten, mut en tienny että mihin muuhunkaan sen laittaisin, että vastaisit varmiten. XD

Kiitos !

Anonyymi kirjoitti...

Ootte nättejä molemmat<3 :D

Mutsiisjoo olis kiva jos tekisit semmoisen meikki postauksen jossa silmät jotka on ns. aasialaiset meikataan ja mitenkä niitä voi korostaa kauniisti.

Minulla on suvun takia kauniit "aasialais-suomalaiset" silmät joita haluaisin korostaa niitä !

pinia kirjoitti...

Heippa Saara, voisitko taas vähän auttaa tyhmää hädässä. Eli mulla on ihan hirmu siniset/violetit silmäkulmat vai pitkä ne on. Noi nenän pielet silmien vierestä. Tiedät kyllä. Mitä peitevoidetta niiden neutralisoimiseen kannattais käyttää? Käytin joskus jotain Lumenen juttua, mutta se vaan oranssisti ne ja näytti sitten vaan siniviolettioransseilta. :<

Anonyymi kirjoitti...

kertokaa löytyykö noita toppaliivejä enää mistään onlystä? millo ot ostanu ton?

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko joskus tehä semmosen videopostauksen, missä teet sun meikkiäs? :) Nää meikit mitkä sulla on näissä kuvissa on kivat, ni ois ihanaa jos voisit niistä tehdä. Jos tästä nyt jotain käsitit :D

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on ongelmana ravoittuvat hiukset. Mitä niille voisi tehdä?

Anonyymi kirjoitti...

Pakko antaa kunnon kehut. Luin tänään yhtämenoa sun koko blogis mahtavaa! kirjotat hyvin ja ah.taisin rakastua tähän blogiin.JATKA SAMAAN MALLIIN!

yoannas kirjoitti...

Ihana liivi, ihana postaus
ja ihana Saara !

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Saara oot ihana ihana ihana :)
Tää tulee vähän puskista mutta oon pitkään miettiny että muistutat tosi paljon jotain julkkista ja nyt tajusin kun selailin youtubessa videoita! Kattelin Ashlee Simpsonin- invisible videota ja tajusin että teissä on tosi paljon samaa näköö =) http://www.youtube.com/watch?v=Hj1Hfa8GrPU&feature=channel Kuin kaksi marjaa :)

- Maria

Anonyymi kirjoitti...

sun tukka on kadehdittavan upea!! :< ehkä vielä jonain päivänä tuon tän oman hiuspehkoni sun käsittelyyn :D

Inka kirjoitti...

Hmm, jostain syystä ei videoista lähe ku ensimmäinen pyörimään /:

Sulle löytyy haaste mun blogista (:

-Inka

eva kirjoitti...

Hahaha, toi liian aikaisin herääminen ruotsin-laivalla on niin perus. Itsekin sitten meikkailin kaks tuntia, kun ei ollut muutakaan tekemistä. Kyllä otti päähän ku muutenki väsytti tuhottomasti mut ei pystyny enää nukkumaan.

antti kirjoitti...

onks toi juulia all of usin laulaja?

Anonyymi kirjoitti...

Hei wow mistä toi paljettitoppi on? :)

moroporo kirjoitti...

onko tuo se sama toppaliivi mikä anna abreulla? siis se ihan sama mikä annalla oli päällä?

Anonyymi kirjoitti...

Hoho. :D Taidettiin olla samalla Tukholman laivalla. :D Muistan meinaan et Antti Ruisku leijaili siä ketjuissa jossain velhonkaavussa. :D