tiistai 6. lokakuuta 2009

About YOUR problems eli vastuksia part 2

Noniin, aloitetaanpa tällaisella vähän ikävällä ja TODELLA yllättävällä faktatiedolla :D Tässä maailmassa termit ”ei kovin kallis” ja ”tosi hyvä” kohtaa ihan liian harvoin ☹ Mulla ei ole rajattomia resursseja ostaa ja testailla ammattituotteiden lisäksi markettituotteita ja etsiä niitä hyviä akanoista joukosta. MUTTA ONNEKSI! Oon saanut / saamassa sellaisia nyt testattaviksi, joten etteköhän te ala saada niistäkin jotain tuomioita tältä suunnalta! ☺

Tähän piti tulla myös hius + duunikyssärit, mutta näidenkin puunaamiseen meni se kiva 3h ja tahdoin välttää NAURETTAVAN pitkän postauksen :D


(Ärrrr... Kuvat takkuilee.. Mä fiksaan tätä huomenna!)



IHO

1. suosittele jotain tosi hyvää (ei kovin kallista) ihonhoitotuote-sarjaa sekaiholle? entäpä mitä tuotteita itse käytät?

Hehee.. Tässä se tulikin se tosi hyvä ja ei kovin kallis :D Lumenen tuotteet ei musta ole kovin kalliita, mutta ne on aina sopineet mun iholle todella hyvin. Kannattaa kokeilla herkän ihon tuotteita, monet diagnosoivat oman hipiänsä ihan väärin ja sekaiholle tungetaan jotain kamalia rasvaisen ihon tököttejä, vaikka se kaipaisi kosteutta ja tasapainoa.


2. Muistan et sä kirjotit jossain et sait jollakin lääkkeillä ihosi pintarasvaisuuden kuriin, mikä oli tämä lääke?

Apocyclin tai tetralysal :)



3. miten ihminen joka ei meikkaa voisi peittää/saada tummat silmänaluset pois? nukkuminen ei siis auta!:D veden juonti, jotain voiteita jotka _oikeasti_ auttaa yms.?

Vesi se vaan poistaa kuona-aineita.. Skin doctorsista oon kuullut myös hyvää. Esim tämä voisi olla ratkaisu, jos kyse on nimenomaan tummuudesta, eikä niinkään pussittamisesta .




4. Voitko suositella mustapäiden poistoon sellaista "lusikkaa", missä on reikä keskellä? Sellainen pieni härveli. Onko olemassa parempaa tekniikkaa/härveliä?

Voin, mutta vain ammattilaisen käyttämänä :/ Itse saa harvoin ihon höyrytettyä niin hyvin, että putsaus onnistuisi. Itse en uskalla sörkkiä omia mustapäitä vaikka mieli tekisi. Mari on pelotellut tarpeeksi!


5. Paras suihkugeeli?

Oon ihan in lööööv Body Shopin tuotteisiin. Fuzzy peach ja wild cherry aiheuttaa polvien pettämistä!


6. Entä mikä avuksi jos on paljon mustapäitä tai jos iho kesii esim nenän alueelta? Hoito/meikkivinkkejä? :)

Itse toimitan kesivälle iholle kevyen ja hellävaraisen mekaanisen kuorinnan ja rauhoittavan voiteen. Mustapäät saa deleroitua parhaiten kosmetologin avustuksella, mutta BIONilla on jännittävä mustapäitä sulattava, todella yrttiseltä tuoksuva liuos. Kallista kuin mikä, mutta kuulemman toimii.


7. voiko ihonväriä tasoittaa jotenkin muuten, kosmetologilla?

Juomalla paljon vettä ja ulkoilemalla ☺ Tämähän riippuu paljon siitä, miksi ihosi väri on epätasainen!


8. Mitä silmänympärysvoidetta käytät? Entä mitä suosittelisit 18vuotiaan iholle? Kohta loppuu oma silmänympärysvoide ja vois kokeilla jotain uutta seuraavaksi.

Liian harvoin mitään :P Mutta KUN käytän, niin se on Lumenen sensitive eyes tai superkosteuttava silmänympärysgeeli. Väsyneinä päivinä Time Freeze puikko on ihana.


9. satutko tietämään mitään laajentuneiden ihohuokosten hoidosta. saako niitä enää koskaan pieniksi, ja ihoa samalla tasaseks?

Helpoimmalla pääset siivoamalla elämäntapasi ☺ Tupakoitsijoiden huokoset ovat esim. usein massiiviset. Mitä enemmän kroppaasi pilaat, sitä enemmän se näkyy kasvoissa.

Iso liuta tuotteita on kehitetty ko. Tarkoitukseen (biotherm biopur, Rubinsteinin huokosia pienentävä voide, body shopin huokosia pienentävä voide jne. Jne.), , siitä sitten vaan kokeilemaan ☺

Hauschkaa on myös kehuttu asiayheyden tiimoilta.





10. Onko mitään kotikonsteja millä saada erittäin rasvoittuvat kasvot kuosiin? Ainoa keino mikä on tepsinyt oli lääkärin määräämä antibioottikuuri akneiholle. Ihosta (ja myös ylirasvoittuvista hiuksista) tuli ihana, mutta tulokset eivät pysyneet kauaa. Nyt en enää haluaisi syödä mitään antibiootteja(vaikka houkutus on suuri!).

No nyt tää Hauschka –linja jatkuu :D Hieman teinimpänä mun iho rasvoittui selkeästi enemmän kuin nyt ja ko. Tuotteet tasapainottivat ihon todella mukavasti. Oma käyttö vaan loppui, kun halajan aina uutta ja ihmeellistä :P


11. Suositteletko laserhoitoa naamalle? Vai millasta ihonhoitoa suosittelisit ex-akneihoiselle? Eli jonkinnäköisiä arpia ja punasta on.
Entä ohuille silmänalusille? Ja punasille?

En valitettavasti tiedä laserhoidosta juuri mitään. Ohjaan ehkä nämä kysymykset vain
todella röyhkeästi Marille


12. Miten saa ihosta kiinteän, jos laihduttaa melko paljon, jääkö se sellaseks löysäks?

Riippuu tosi paljon kuinka suuresta painonvaihdoksesta on kyse, ja myös siitä, onko laihduttaja ollut aina runsaampi, vai lihonut. Todella velttoa ns. Makkaroille menevää löysää ihoa taitaa olla mahdotonta kiinteyttää ilman kirurgia.

Jos on lähinnä kyse ihosta, joka tuntuu löysältä vain vedettäessä ja puristellessa, kuivaharjaus, ahkera vedenjuonti ja erilaiset öljyt auttavat sen uudistamisessa.

Itse tykkäsin jossain vaiheessa Clarinsin rosmariinilta tuoksuvasta body tonicista todella paljon. Mari kuitenkin kertoi, että tehokkaaksi öljyämisen tekee lähinnä se, että ihoa hierotaan mekaanisesti.


MEIKIT

13. miten tekoripset saa nätisti laitettua?

Treeniä!! Kokoripset pitää usein leikata oikean mittaiseksi. Muista leikata vain rivin ulkonurkasta, sillä sisäkulman ripset on muotoiltu lyheneviksi. Sitten vaan liima, mieluiten DUO (väritön 6,5e stockmann, musta 21,95e Kinnunen Oy) ohuesti nauhaan. Odottele n. 15sec kevyesti liimaa puhallellen ja aseta nauha ihan omien ripsien tyveen pinsettien avulla.

Kun ripset ovat kiinni, lisää vielä ripsaria, etteivät omat ripset tökötä rumasti erillään feikeistä.

Valitettavasti vain harjoitus tekee mestarin =)



14. Jos ei ole mitään ihme poppakonstia nii miten ja mitä meikkiä pitäisi laittaa ja mihin että ne tummat silmänaluset sais pois mahdollisimman luonnollisesti ja huomaamattomasti. :))

Ohut oranssiin tai persikkaan taittuva nestemäinen peitevoide, kevyt puuterointi ja valokynä ☺ Myös mineraalimeikeistä voisi löytyä apu!


Variseeko sulla levitettäessä luomiväriä alaluomelle ja silmän alle? Kuuluuko sen varista?! Musta tuntuu, että itselleni käy aina niin, ja sitten saa vanulappujen ja topspuikkojen kanssa olla korjailemassa...

Varisee varisee! Vanha niksi on levittää poskipäille silmien alle reilusti irtopuuteria puuterijarruksi, joka nappaa varisseet värihituset. That’s SOOO last season, sillä puuteri tekee pohjasta kuivan.

Tee ENSIN silmämeikki ja levitä meikkivoide vain yläluomelle! Sitten putsaat varisseet luomivärit ja teet pohjan loppuun ☺


15. Puhut tuolla how-to osiossa varjostuksista ja korostuksista, niin mikä olisi hyvä korostusväri? en tiedä olenko ihan sokee mutta en ainakaan huomaa että olisit sen tossa jutussa maininnu. :)

Siinä sculpting kitissä on mukana korostusväri ☺ Jos haluaa hifistellä, make up storen NOX on aika kiva, joskin hieman pinkkiin taittava persikan ja kullanhohtoinen luomiväri. Sitä tosin voi käyttää vain poskipäillä ja kulmaluulla.




16. kertoisitko mielipiteesi mineraalimeikeistä (mm. bareMinerals). Oletko käyttänyt? Suositteletko?

Olen käyttänyt ja todennut erittäin toimiviksi! Itse tosin suosin vain ns. Puhtaita mineraalimeikkejä, enkä mitään markettimineraaleja. Nyrkkisääntönä lähinnä se, että jos tuotteen INCIssä on yli 8 ainesosaa, on niitä liikaa.

Baremineralsin vaihdoin Everyday Mineralsiin, sillä ko. Tuotteet eivät sisällä bismuttia. Bismutti on suhteellisen halpa ainesosa, joka tekee tuotteista silkkisen tuntuisia, helposti levittyviä ja valoa heijastavia. Se kuitenkin aiheuttaa osalle käyttäjistä aknea ja allergisia reaktioita.

Ajattelin siis pelata varman päälle ja välttää ainesosaa parhaani mukaan.

JOS käytät tuotetta, joka sisältää bismuttia, eikä se aiheuta sinulle ongelmia, ei hätää ☺ Naamasi ei tule tipahtamaan paikoiltaan, ainetta ei saisi käyttää tuotteissa, jos se olisi jotenkin hengenvaarallinen.


17. Onko MUFE HD vai bareMinerals parempaa sun mielestä?
Se riippuu ihan käyttäjästä. Tykkään ehkä päivittäisessä käytössä enemmän mineraalipohjasta, mutta íltameikkiin valitsen aina HD:n.


18. Paras meikkivoide?

Kyllä se taitaa olla tällä hetkellä Make Up For Everin HD Foundation ☺. Entisiä suosikkeja on Chanelin Vitalumieré ja Lancômen Photogenic.


19. Paras ripsiväri?

Nyt on kova taistelu Helena Rubinsteinin Lash Queen Waterproofin ja Make Up For Everin Smokey Lash Waterproofin välillä.. Nämä ovat kuitenkin top 2!


20. mikä on maailman paras meikkimerkki?

Huu, ihan kamala kysymys. Ei mikään ole ylitse muiden.. Jos saisin käyttää loppuelämäni ajan vain yhtä merkkiä, valitsisin Make Up For Everin, sillä merkiltä löytyy kauneusmeikkien lisäksi todella laaja teknisten tuotteiden osuus, joita käytän maskeeraukseen.


21. Mitä teet ensimmäiseksi, kun lähdet meikkaamaan ihmisten kasvoja, joilla ei ole luonnostaan tasainen ja puhdas iho?

Puhdistan ja kosteutan. Kun koko kasvoilla on tasainen kosteustaso, levittyy meikkikin kauniimmin! Kaikista punoittavimmat kohdat käyn läpi vihertävällä pohjustusvoiteella.


22. Mikä ois parasta meikkivoidetta ex-akneiholle, joka on suht. tasainen, mutta arpia on punaisten laikkujen muodossa? Miten saa punoituksen pois?

Joku, joka peittää, muttei ole liian raskas. Mineraalit voisivat olla oikotie onneen. Kipaisepa Everyday Mineralsilta testipaketti!


23. Jos saisit käyttää vain kahta meikkituotetta koko loppu elämäsi ni mitkä ne ois?

Mineraalimeikkipohja ja vedenkestävä ripsiväri.. Tai jos voisin pitää tekoripsiä, niin sitten ripsarin tilalle varjostusväri.


24. Mistä MACin meikkejä voi tilata? Saako niitä vaan Hesan stokkalta?

En kyllä tiedä tilaamisesta.. Jotkut nettikaupat saattavat myydä, mutta luota vain sellaisiin, joissa taataan tuotteiden aitous! Monet halvat kaupat saattavat myydä poistuneita ja vanhentuneita tuotteita :/


25. Voiko sitä Mufen HD meikkivoidetta tilata jostain netistä?

Heh, sama vastaus kuin ylempään :P Tosin MUFEn jälleenmyyjät löydät täältä.


26. mikä olisi hyvää meikkivoidetta kuivalle mutta t-alueelta rasvoittuvalle iholle, joka on muutenkin epäpuhdas. Kunnon putsarit on jo käytössä ja apteekin aineet, mutta peittävä meikkivoide olis vielä hakusessa. Joe Blasco?

Hmmmm... Taidan taas kääntyä sen everyday mineralsin puoleen..


27. mistä ostat tekoripset/ripsitupsut joita käytät asiakkaittesi/itsesi meikkauksessa? :) onko vinkkejä mistä kannattaisi ostaa?

Yleensä Kinnuselta tai Dimorasta. Dimorassa myydään everlasheja, joita saa myös stockalta ja muista tavarataloista ☺. Kokeile myös pätkittyjä nauharipsiä, kuten irtoripsipostauksessa kehotetaan!


28. Millä saada taivutetut ripset pysymään kauniisti kaarella? Oon melkein varma että oon täysin yksin ongelmani kanssa, mutta taivuttaessani ripset kunnollisella taivuttimella ja käyttäessäni taivuttavaa ripsiväriä ripset eivät siltikään pysy "kaarella" vaan laskevat kuin kuuluisa lehmän häntä. Tiedä sitten missä vika.

Käytät varmaan vesiliukoista ripsaria? ☺ Vesiliukoinen ripsari kuivuu hitaammin, kuin vedenkestävä. Sinä aikana vetymolekyylit ehtivät rikkoa juuri muodostamasi muodon ja suoristaa ripset! Testaa nopeasti kuivuvampaa ripsaria tai siirry vedenkestävään. Itselläni on juuri testissä Avonin nopeasti kuivuva, taivuttava ripsari. Kerron käyttökokemuksia, kunhan ehdin! ☺


29. Osaistko neuvoa silmämeikinpohjustus tuotteen kanssa, itse käytät nähtävästi tuota MAC:in. Mutta onko esim make up storella tai muilla sarjoilla vastaavia? Kun Jyväskylässä ei MACia myydä niin yritän nyt keksiä jonkun hyvän vastaavan, siihen asti kun tulen Helsinkiin. :) Kiitos etukäteen.

Jos jaksat tilailla netistä, niin too facedilla on oikein kelpouote!

AntiCreaseEyeShadowPrimer EUR 24,90, Too Faced - NELLY.COM


30. Millä aineella juonteet saisi "täytettyä" päivän ajaksi pois?

Tri-Aktiline Deep Wrinkle Filler on kuulemman jotain ihan maagista. Mene ja tiedä O_O Tämän löydät kicksistä!


31. Paras marketti-sekä kalliimpi ripsari?

Markettiripsareista en enää oikein tiiä.. Tosin ennen tykkäsin aina käyttää L’orealin sitä kaksipäistä. Olisko double extensionia? Kalliista se rubinstein ja MUFE ☺


32. Mikä aine saa sun mielestä parhaiten finnit piiloon?:)

Hmm. Hyvin kosteuttava, oikean tummuinen hieman oliivin tai vihreän sävyinen peitevoide. Kaipailisin esim. Kovasti testiin MUFEn HD –concealeria, joka voisi olla vastaus hätähuutoihimme.. Myös MUSin kolmen erisävyisen peitevoiteen combo on hyvä!


33. Mulla on tosi tosi tosi kuivat ja väriltään tosi tosi punaiset huulet, että osaatko suositella mulle jtn hyvää huulirasvaa punien yms alle? Koska kun laitan huuliin huulikiiltoa tai punaa, huuliin ilmestyy melko äkkiä sellasta valkoista juttua, mikä on ällöä. Mihinkään Elisabeth Ardeeneihi mulla ei kyllä oo nyt varaa=(

Arvaa meinasinko just suositella 8 hour creamia :D Testaapa mehiläissalva, jota saa luontaistuotekaupoista about kympillä! Tuoksuun neilikoilta ja kosteuttaa ihan täydellisesti.

Huulet voisi myös ensin kuoria Body Shopin huultenkuorintapuikolla (n.20e)


34. Ja voisitko suositella jtn suhtkoht edullista kork.20e maksavaa nuden sävystä pysyvää ja kosteuttavaa huulipunaa. Ja saman sävystä huultenrajauskynää?

Parhaat nudesävyt on MUSilla, mutta M.A.C.:in punat on koostumukseltaan ehkä hiukan hoitavampia.. MUSilta sävy bare on se kaikista nudein, M.A.C.:ilta en vielä vastaavaa omista :/


35. Sit vielä tiedätkö onko olemassa sellaista huulipunaa, mikä estäisi huulten punaisuuden?:D Kuulostaa vrm vammaselle joo, mut oon lukenu joskus et esim Angelina Jolie käyttää jtn macin harmaata huulimömmöä tähän tarkoitukseen.

No em. Merkeiltä löytyy myös paljon harmaaseen ja jopa vihreään taittavia rusehtavia sävyjä ☺ Ne peittävät punaisuutta kyllä oikein olan takaa.

Yksi vaihtoehto on myös taputella hyvin kosteutetuille huulille todella ohuesti vihertävää peiteväriä.


36. Oisiko mitään vinkkejä antaa suorat ripset omaavalle henkilölle, että miten ne saisi siististä ja nätisti taipumaan?

Shu Uemuran taivuttimet on ratkaisseet oman ongelmani ihan mainiosti. Metallisia taivuttimia hellävaraisempia ovat esim. Lämmön avulla taivuttavat välineet joita löytyy esim. MUSilta.

Ripsipermistäkin olen kouluaikoina testannut ja se on oikein tehtynä tosi kätevä. Valitettavasti on hyvin henkilökohtaista, pysyykö permis sinun silmissäsi sen yhden pesun vai parin kk ajan. Myös ripsien uusiutumisvaihe on hulvaton, kun osa ripsistä on kauniisti kaartuneita ja osa piikkisuoria :D


37. Ja mitä mieltä olet ripsenpidennyksistä?

Oikein tehtynä aivan mielettömän upeita. Tästä on toivottavasti tiedossa lisäinfoa lähiaikoina!


38. Minkälaisia kasvoja on kaikista "haastavin" meikata? entä mielenkiintoisin? helpoin?

Haastavinta on meikata kasvoja, joiden piirteet ovat ns. Muussiset. Ei selkeitä poskipäitä, huulet aika valjut jne. Niistä pitää etsiä joku hyvä ja upea kiintopiste!

Mielenkiintoisinta on meikata kasvoja, joissa piirteet ovat ihan liioiteltuja. Eli edellisen vastakohta. Todella korkeat poskipäät, vahvat kulmat, hervottoman kokoiset huulet. NIIIIIN paljon mahdollisuuksia!!

Helpointa on meikata tuttuja kasvoja. Oma naama menee parissa minuutissa ja esim. Aberusta selviän alle puolessa tunnissa, vaikka kyseessä olisi iltameikki.



39. Mistä ostat meikkisi, esimerkiksi M.A.C:it ja M.U.F.E.T?

M.A.C. löytyy Helsingin Stockalta ja MUFE:t haen suoraan ammattilaisten tukkuliikkeestä ☺


40. Jotain vinkkejä silmien rajaukseen?

Laita ensin ripsari. Saat rajauksen helpommin suoraksi ja ripsien tyveen, kun voit nojata ripsiin hieman. Osta hommaan oma sivellin. Esim. Taiteilijatarvikkeita myyvissä kaupoissa ton todella hyviä pienenpieniä siveltimiä.

Aloita rajaus aina ihan ohuesti ja paksunna vasta loppuvaiheessa. Näin vältyt kalan- ja pandasilmiltä. Jos haluat loppuun kissamaisuutta, tähtää siipi hieman ennen luomen ulkonurkkaa kohti kulmakarvasi ulkopäätyä.


41. Mitä mieltä olet Goshin ja Coastal Scentsenin tuotteista, ovatko ne laadukkaita?

Goshia en ole valitettavasti testannut ikinä, kahta jauhemaista luomiväriä lukuun ottamatta. Niistä en pitänyt. Coastal Scentsin paletit toimivat pohjustuksen kanssa oikein mainiosti, mutta ilman sitä pysyvyys taitaa olla heikonlainen..


42. Ketä haluaisit päästä meikkaamaan kaikista maailman ihmisistä?

Hmmm... Tyra Banksia. Jossain fantasiahenkisessä jutussa.


43. Voisitko antaa vinkkejä Geisha-meikin tekoon?

Mm.. Valkoinen pohja kannattaa tehdä mieluummin valkoisella meikkivoiteella ja puuterilla, kuin maalilla. Silloin se on aidomman näköinen. Huulet kannattaa rajata, ennen valkoisen levittämistä, mutta punata vasta viimeiseksi todella vakaalla kädellä.

Rajaukset tekevät paljon, kun silmistä tahdotaan tehdä itämaisemmat. Tällä kertaa ne saavat olla paksut ja silmän muotoa pidentävät.


44. Onks MUFEn Primer hyvää, ootko kokeillut?

En, mutta mulla on tuolla testipaketti venailemassa!


45. Mitkä ovat ns. luottomeikkejäsi?

No se iänikuinen ripsari :D Sitten Shu Uemuran poskipunat (joita en ole nähnyt pariin päivään mitä ihmettä??????).. Tosin lähes mitä tahansa saa levitettyä hyvillä siveltimillä. Ennemmin ottaisin kaikki siveltimet ja paa... huonot meikit, kuin toisin päin.


46. Jossain postauksessa sinulla oli kuva pakistasi niin siellä vilkkui jotain graftobian merkkisiä juttuja.. onko ne hyviä? saako niitä mistään kaupasta?

Graftobiania myydään tällä hetkellä vain helsingissä osoitteessa Kalevankatu 26 ☺. Merkki on suunniteltu ammattimaskeeraukseen, mutta hinnat ovat todella kuluttajaystävällisiä! Yritän poimia merkiltä luottotuotteita, joita kannattaa hakea.


47. Mikä on mielestäsi se yleisin vika, jonka naiset tekevät meikatessaan?

Kirjoitin juuri uuteen Suosikkiin varsinkin nuorten kasvoilla toistuvat meikkikliseet, mutta asiaa mietittyäni virheet ovat täysin erilaisia, kun katsotaan arkimeikkiä, juhlameikkiä ja eri ikäisten meikkejä.

Ehkä yleisesti se, että monilla meikki näkyy aivan liikaa. Luonnollinen kun on omasta mielestäni niiin kaunista. Kun meikki sopii ja sulautuu ihmisen tyyliin, se on onnistunut.


48. Oletko koskaan päässyt meikkaamaan idoliasi/sellaista henkilöä, jota todella ihailet? Mitä tapahtui(si), jos pääsi(si)t? ;P

En, mutta taidan päästä tossa viikon päästä, niin kerron vaikka sitten ^_^


49. Miten meikkaisit ex-akneihon, jolla on punoittavia arpia (ei kuitenkaan "kuoppia") ja taipumusta epäpuhtauksien syntymiselle? Siis jos oletetaan, että sitä punoitusta haluaa OIKEASTII saada piiloon :)

Hyvä meikkivoide ihan oikeasti peittää kyllä ne arvet ilman sen kummempaa kikkailua, ellei kyse ole kirkkaanpunaisista ja todella epätasaisista arvista.. Kyllä mä taas kääntyisin HD Foundationiin ja vihreänsävyiseen primeriin. Mun pitää saada vaan testiin se hiton concealer, koska odotan siltä tosi suuria!

Tosin oman ihon selkeät punoitukset peittyvät ihan helposti mineraalimeikeilläkin, eli älä sulje sitäkään pois testeistä :)


50. Millainen juhlameikki sopii tummanruskea hiuksiselle ja ruskeasilmäiselle melko vaalean ihon omaavalle tytölle? Mitä värejä suosittelisit silmämeikkiin ja kasvoille jne? Kiitos jo etukäteen :) Väritykseltäni olen siis talvityyppinen..

Ehdottomasti smokey eyes. Ruskealla varjostuksella ja mustilla rajauksilla. Mun on ehkä pakko tehdä tästä tuto..


51. helllpp!! saiskohan sitä MUS:in sculpting kitiä jostakin nettikaupasta?? käytin eilen 2h sitä metsästäen, mut eihän täältä tuppukylästä...:D sain vähän pakkomielteen siitä varjostuspostauksesi yhteydessä. tykkään blogistasi, by the way!

Toivottavasti etsit make up for everiä, etkä make up storea :D Tsekkaa vielä jälleenmyyjät!! http://www.makeupforever.fi/jalleenmyyjat Ja jos make up store löytyy jostain läheltä, niin blushin sävy Baileys on hyvä korvaaja!


52. No edelleen hinkuisin niiden arpien meikkausohjeiden perään... :/ Että miten saa kuopalla olevan viivamaisen arven kohotettua?

Uskaltaisinkohan ehdottaa sitä aiemmin mainittua deep wrinkle filleriä.. Käypä kicksissä kokeilemassa ja konsultoimassa! Tai mä käyn jos ehdin eka ^_^


53. En haluaisi enää käyttää päivttäin meikkivoidetta, mutta ihoni on couperosa-punainen, eli laikukas. Varsinkin nenä ja posket. Kuiva iho, joten puuterista ei mitään apua. Help? Voisin laittaa vähän enemmänkin rahaa johonkin tuotteeseen jos sillä saisi ihan loistokuntoon. Nyt käytän Vichyn ja Avenen tuotteita.

Puuterin ei ole tarkoituskaan peittää mitään, vain kiinnittää ja pitää kiiltoa poissa ☺. Mä en nyt uskalla suositella mitään ja luvata ihmetuloksia, sillä en ole kosmetologi.. Dermalogicalla on kyllä kaikkien mun kuulemien kokemusten perusteella ollut taipumusta tasapainottaa kaikkien iho-ongelmat. Toinen, hieman kokonaisvaltaisempaa tutustumista vaativa sarja on Dr. Hauschka –sarja, jonka filosofia on ihan omanlaisensa ja kaikki tuotteet peräisin luonnosta.


54. Sitä mä alunperin, että osaatko suositella jotain "vedenkestävää" meikkivoidetta?

Kaikki vahamaiset meikkivoiteet (esim. Joe blascon kulttimeikkivoide) ovat periaatteessa vedenkestäviä. Olen tosin jälleen kerran kuullut aikamoisia huhuja tuost HD –foundationista. Reikä seinässä –kilpailijat nimittäin puunattiin tuolla ja veteen tipahtamisen jälkeen kasvot vain taputeltiin kuiviksi ilman uudelleenmeikkaamisen tarvetta!


55. Voisiko tehdä smokey eyes –ohjeet?

Tuollahan on jo yksi ohjeistus, mutta taidan tehdä pikapuoliin uuden ja vähän erityyppisen :)



NYT NUKKUMAAN!

28 kommenttia:

Charlie kirjoitti...

aivan ihana toi sun uus banneri! osaatko kertoa mista netista sais tilattua tommosia kaikenkokosia ja nakosia strasseja? liimaatko ne ripsiliimalla vai miten? thanks etukateen, sun blogi on ihana :)

kiki kirjoitti...

Et oo vähään aikaan tainnut käydä EDM:n sivuilla, niitä superkivoja testikittejä ei enää saa :< (viitaten siis kysymykseen 22)

Anonyymi kirjoitti...

kolmen saman virheen toistamisen jälkeen alkoi ärsyttää niin paljon, että oli pakko tulla nillittämään että se on hauschka eikä hauscha :D
onpas hauschkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Miten sut saa tekee mun meikin vuosijuhliin?

Anonyymi kirjoitti...

Osaatko suositella parikymppiselle jotain silmänympärysvoidetta, mikä poistaisi silmän (lähinnä luomen) turvotusta?

Tiia kirjoitti...

Saara rakas! Tämä tulee nyt kai vähän jälkijunassa, mutta pliis valaise! Lähdin innoissani metsästämään kaupoista tota Make Up Storen Sculpturing Kitiä, kun olit sitä kehunut, mutta Kicksin ystävällinen neiti ilmoitti että Make Up Storen kamaa myydään vain tukussa?! Eikö sitä siis mistään muualta saa? Pettymys on raaaastava...

Tuula kirjoitti...

Tytär tytär, nyt taisit paljastaa minun salaisen synttäriyllätykseni!?
(ks. kohta 48 - vastaus suurimman idolin meikkaamisesta viikon päästä)
;D Äippä

.Nekku. kirjoitti...

Make up foreveria saa netistä ainakin täältä: http://www.makeup-provisions.com/ Luotettava ja ammattilaisten suosittelema kauppa.

Masar kirjoitti...

Kun sanoit tossa postauksessa, että ihmiset arvio ihotyyppinsä yleensä väärin, niin onko jotain konstia millä vois selvittää sen oman, oikean ihotyyppinsä?

pieni kirjoitti...

Kääk olen juurikin tuollainen luultavasti sekaihon omaava tyttö joka käyttää liian voimakkaita tököttejä esim rasvaiselle iholle tarkoitettuja rasvoja. :S No mutta kun mun iho kiiltää kamalasti jos käytän normirasvoja. yhyy. Pitänee kyllä siirtyä sekaihon tuotteisiin ennen kuin herkistän ihoani vielä lisää.. Joo ja olisi tosi kiva jos tekisit uuden smokey eye meikin! Viikonloppuna olisi juhlat niin olis kiva päästä kokeilemaan! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Hei kertoisitko iten saisin meikattua pisaaisen ihon kauniisti? haluaisin peittää pisamat hyvin mutta en sillälailla että iho näyttää raskaalta. kun laitan moussen naamaan ja sen jälkeen hieman aurinkopuuteria, menee pari tuntia ja meikkivoiteesta ei ole tietoakaan ja poskilla on vain laikut aurinkopuuterista? voin maksaa hyvästä tuotteesta enemmänkin. olen niin pulassa tän kanssa! :D

maj kirjoitti...

OLE KILTTI JA VASTAA KOKO MAAILMAN KAUNEUSONGELMIIN, jooko!!?? ja mielellään heti tai oot kurja ihminen!!

Onko sulla jo kaikki viikot jo täynnä ennen joulua, täällä ois yks ystävä ja sen pienimustakaveri, jotka haluis nähdä sitä<3

Hjälppis kirjoitti...

Kerrotko kuka valmistaa VIHREÄPOHJAISIA PRIMEREITA joista mainitsit, joilla siis vois peitellä tätä punasuutta pakkelin alla. Mielellään voidemaista, ei siis "jauhetta". Couperosa tökkii ihan kympillä:/

Anonyymi kirjoitti...

pintarasvainen iho -- siis mikä?:DD

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Paljon maksaisi sinun tekemä häämeikki ja -kampaus? Teetkö töitä vain pääkaupunkiseudulla vai muuallakin jos hinnasta sovitaan? ;P

LiLLa

Unknown kirjoitti...

Moikka! Mä oon hius/kauneusalasta kiinnostunu lukija, ja mulla on tällä hetkellä Starttikoulutuksessa tehtävä huomiseksi, eli mun olis haastateltava jotakin ammattilaista joltakin alalta. Mä ajattelin nyt haastatella sua koska mulla ei ole tässä lähellä ketään tällä itseäni kiinnostavalla alalla olevaa henkilöä. :) Jos vaan sopii? Toivon että pystyisit vastaamaan huomiseen mennessä, mutta kaikkeahan sulta ei voi vaatia eli asia nyt kiinnostaa mua muutenkin eli ei silleen väliä ;)

Eli kysymykset kuuluu:

Miten ajauduit tälle allalle? Mitä kaikkia teitä kuljit päästäksesi tavoitteeseesi? Mitä kouluja olet käynyt?

Jos et tahdo vastata näin julkisesti niin pistä meiliä viiruzka@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

noista Apocyclin ja tetralysal lääkkeistä, hankitko sä ne VAIN rasvaisen ihon takia vai aknen takia? tietääkseni sulla ei ole koskaan ollut aknea? D: itselläni on tosi rasvoittuva iho ja paljon mustapäitä, enää ei kuitenkaan ole hirveästi suuria finnejä, vain pienempiä ihonalaisia. Voiko lääkäri määrätä (tai antaa ottaa ;D) noita kuureja vaikkei olisi edes aknea? olisin kiinnostunut kokeilemaan kun oon niin kyllästyny tähän rasvaisuuteen :(

Anonyymi kirjoitti...

moi (: mul ois sellainen kysymys, että kun mulla on kädet ( haba kohdat) punaiset ja niissä on vähän niinkuin punaisia kuivia näppyjä, että miten saisin ihostani hyvän. olen huomannut muillakin saman ongelman

maija kirjoitti...

Heii. Olisiko millään mahdollista saada tuota tekstiä hieman tummemmaks. En tiedä oonko ainut mut pitää jotenkin siristellä et saa selvää.. Ei muuta. Kiva blogi ja olet todella taitava! tsemppiä vaan uraasi :)

Anonyymi kirjoitti...

MACia saa muuten Turun stockalta myös

Anonyymi kirjoitti...

Heips, voiko noita everyday mineralseja ostaa jostain muualta kuin netistä eli jostain kaupasta helsingin seudulla?

Ostin nimittäin pari viikkoa sitten baremineralsin aloitus-setin ja nyt olen huomannut että minulle on kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen ilmestynyt finnejä, ja aloin pohtimaan mistä se voísi johtua kunnes luin tekstisi täältä ja aloin miettiä voisiko syy olla baremineralissa... osaatko sanoa asiaan mitään?:)

kiitos jo etukäteen:)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! :)

Osaatko yhtään sanoa minkä hintaista Suomessa noi ompelupidennykset on? Ei tulisi pysyvään käyttöön vaan kampaukseen.

Siru kirjoitti...

Jumalainen postaus! Kiitos kiitos!

juliet xxx

Sanni kirjoitti...

4. kysymykseen: Itse olen sitä kuullut kutsuttavan mustapääraudaksi ja myydään ainakin The Body Shopissa :)

Johanna kirjoitti...

Kiitos hyvistä vastauksista. Innostuin uudestan noista EM:n näytepakkauksista, ja tosiaan, ei enää ilmaiseksi saakaan... toisaalta, 5$ ei mun mielestä oo ihan kauheesti neljästä kokeilutuotteesta.

Olis kiva jos jossain vaiheessa ehtisit tekeen jonkinnäköisen postauksen siveltimistä, eli mitä ilman "ei pärjää" ja mitä merkkejä suosittelisit meille taviksille.

Kiva blogi, kiitos :) (ja sun äippä on ihana)

Anonyymi kirjoitti...

Saako noita everyday minerals meikkejä muualta kuin vain tilattua netistä?

Anonyymi kirjoitti...

pystyykö ripsiä taivuttaa ilman ripsientaivuttajaa? :D

Janina kirjoitti...

Tiiätkö mistä pystyy ostaa tai tilata Shu Uemuran ripsentaivuttimen ? (::

kerro sitten siitä Avonin taivuttavasta ripsarista kokemuksesi ! ;D