torstai 29. lokakuuta 2009

Uni voittaa tällä kertaa..




Hei taas pienet käpylehmäset! Mä palauduin hetki sitten parin mutkan kautta Maria! -showsta, jossa olin ylläriylläri Annan ja Antin taustajoukoissa.

Sitten päätin tehdä teille kivan tutorialin pikimustaan ja överidramaattiseen halloween -meikkiin, MUTTA NYT NUKUTTAA!! Joten postaan ohjeet vasta huomenna.

Kelasin tehdä vielä toisenkin tutoriaalin, ja koska se tulee teille, kysyn sen aiheen teiltä!

Mikä olisi nyt teidän mielestänne akuutein halloween -opastus ?

49 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Halloweeniksi joku ihanan kirkas, vaikka vihreä helmiäismeikki missä on hulluna kimalletta ja säihkyä! Semmonen raikas överi, ois ihan huippu!

maisakaisa kirjoitti...

Anna näytti toooosi kauniilta Mariassa! Good work !! Sai allekirjoittaneen himoamaan hänen hiuksiaan itselleen. (osaisitko kertoa niistä jotain diiteilejä;))

Anonyymi kirjoitti...

heippa sartsu! mulla olis sellanen kysymys, että kun sanoit joskus että hiukset kannattaa pesun lopuksi huuhdella kylmällä vedellä, jotta hiussuomut sulkeutuvat, niin entäpä jos hiusten pesun jälkeen hiuksiin suihkuttaa jätettävää hoitoainetta? kannattaako silloin huuhdella hiukset lämpimällä vai kylmällä? :-----------D

Anonyymi kirjoitti...

Tahtoo vampyyrimeikin/maskin opastuksen! :) Olis nimittäin käyttöä!

Kris kirjoitti...

"Miten saada kiireinen kampaaja vastaamaan puhelimeen ja katsomaan ajan kalenteristaan"-tutorial! Pliide tee semmonen! :D

Jenni / North and South kirjoitti...

Menee nyt vähän ohi aiheen (kun ei oo opastus ollenkaan) mut olispa hienoa nähdä jonkun sortin kollaasi sun hurjimmista ja upeimmista maskeeraustöistä! Inspirois varmaan halloween -inspispulasta kärsivää. :)

sazza kirjoitti...

Mullekin ois tarpeen vampyyrimeikin opastus :)

zensku kirjoitti...

Heippa!

Meikäläisen pitäisi lauantaiksi taikoa MIIMIKKO-meikki pärstääni, mutta a) en tiedä millä väreillä/maaleilla/meikeillä sellaisen saisi aikaan? b) miten saan naaman täysin valkoiseksi, silmät+silmänympärykset mustiksi ja huulet kirkkaanpunaisiksi siten, että ne vieläpä pysyisi nassussa mielellään koko illan?!

Jos sinulla on jotain käytännön vinkkejä antaa, olen TODELLA kiitollinen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Annan meikki Maria!-ohjelmassa oli ihana, näyttävä mutta samalla niin fresh :) Tykkäsin varsinkin huulimeikin väristä.

Anonyymi kirjoitti...

Smokey eyes -tyyppisen silmämeikin opastus ois tosi muksa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Joku värikäs räväkkä lähes naamiaismainen jossa olisi esim. vihreää ja keltasta ORANSSIA tms. väriä et vois yhdistää ihan asuunkin jos pukeudun kurpitsaksi. Ja huom! Saara tää ei nyt ollu läppä! :-D
T.LauraS

Eeva kirjoitti...

Mulla on lauantaina tiedossa kasaribileet, enkä tiiä millasen meikin tekisin. Eli kasarimeikki-postaus olis kiva! :)

Anonyymi kirjoitti...

Joku yksinkertainen, mutta silti sellainen meikki, mistä huomaa että kyseessä on halloweenmeikki eikä normi :)

suklaasydän / Suklaata ja Kahvia kirjoitti...

Viilletty kurkku- tutoriaali! Jos saan aikaiseksi hankittua ajoissa sopivaa mähmää sen muotoilemiseksi se on mun halloween-maskini.

Anonyymi kirjoitti...

Hah, huomasinpas maininnan susta uuden (ilmestyy tänään/huomenna) City-lehden Spyhard-palstalla:

"Annalla on ympärillään ammattilaisia, jotka vastaavat tyylin hiomisesta. Meikkitaiteilija Saara Sarvaksen jälki on sekä täydellinen että jäljittelemätön."

Anonyymi kirjoitti...

tarvisin ideoita inkkaritytön meikkiin, joka olisi kuitenkin tummasilmämeikki. :)

Kati kirjoitti...

Jotain vihreeta, oranssia, mustaa (ei mitaan kurpitsa -lookkia mut musta vihree ja oranssi on vaan niin must halloweenina! :D) Ja niinku eka anon sanoikin, jotain kimaltavaa vihreeta ois ihana kokeilla/nahda! Ite varsinki ku omistan just punasen tukan tassa ni kaikki vihree himottaa, hyhhyh.

Anonyymi kirjoitti...

Halloweenina pitää olla ruma ja ihan kauhee! Törkynen meikki onnistuu varmaan itse kultakin, mutta miten pitkistä hiuksista sais karmivat? Tupeerausta ja suhrua? :D

Sonja kirjoitti...

Joku ihan hullu meikki, ei mitää perus kauraa! <3

Pääsky kirjoitti...

Tartten apua tähän! Luuranko/pääkallomaski silleen mimmeille sopivasti ja tyylikkäästi, jopa "kauniisti", ettei siitä tulis semmosta perus-zombieprinsessa-suttumeikkiä. Pitäis olla lauantaina vetävännäköinen luuranko!

Anonyymi kirjoitti...

Ehottomasti vamppyyri ja sitte semmonen kuollu zombi-iho!

Anonyymi kirjoitti...

Luulen että joku yleispätevä ja helposti muokattavissa oleva halloween-meikkituto olis aika kätsy. Sellanen mistä helpoilla vinkeillä saa muokattua esim joku tumma silmämeikki, joka näyttää olevan suht toivottu, mutta jota voi myös soveltaa moniin asuihin (vampyyri, noita jne.)
Ja varmaan miten saa meikin pysymään koko illan, esim huulipuna.

LindaR kirjoitti...

haluaisin tutoriaalin halloween kampauksesta!! joku mikä sopii pitkille hiuksille :)

Anonyymi kirjoitti...

Heti kun näin Annan ja Antin Mariassa niin arvasin, että Sarppahan on kaiken takana! Loistavaa työtä jälleen kerran! =)
Ei voi muuta kuin ihailla sua!

Anonyymi kirjoitti...

Hei onks sulla kiharat vai suorat pidennykset? Kummat mun kannattais hankkia ku mulla on luonnostaan vähän taipusat hiukset?? Ja mitä maksais sun käsittelyssä NOIN 50cm pidennykset melko paksuihin hiuksiin?? :))
Ja joo annan hiukset oli iiiihanat mariassa !

Anonyymi kirjoitti...

Yleisesti, kuinka tumma (musta) luomiväri häivytetään kauniisti luomelle. mulla tulee aina kamalaa jälkeä ja liikkuvan luomen "ryppyjen" väliin tulee poikkiraita, kun väliin jää luomiväriä ja muualta se luonnollisesti kuluu. Miten saada kaunis ja kestävä luomiväri ja kuinka häivytykset kannattaa tehdä?

Anonyymi kirjoitti...

vampyyricheerleader! niinkuin megan fox jennifers bodyssa. seksikäs zombie hahah ;)

Anonyymi kirjoitti...

Opastus halloween-huulien meikkaukseen ja ehkä et miten saa ihon kalpeeks...;D Käpylehmäset, cute!<3

Anonyymi kirjoitti...

oon kysynyt edellisissä postauksissakin jo, mutta niin, tuleeko kysymyspostauksia lisää?

Anonyymi kirjoitti...

Huvittavaan aikaan tää sun blogis oli päivittiny blogilistalle :D 420

Anonyymi kirjoitti...

Kirkas ja raikas, just joku helmiäis tms kimallejutska. Vihree/oranssi/joku hempee, ei niin ilmeisen "TUMMAA MUSTAAAAA ON HALLOWEEN"-meikkiä!

Anonyymi kirjoitti...

Joku ton tyyppisen meikin teko jota olit vähän alempana tehny ne halloween jutut.

Anonyymi kirjoitti...

Meikki vinkki! tummaa silmiin ja punasta huuliin :)) ja kun omistan paksut huulet niin miten saan ne näyttämään ''ei paksuilta'' kun laittaa punaa : D

Anonyymi kirjoitti...

Twilightin, True Bloodin ja The Vampire Diaresin aikakaudella on selkeää että väkijoukko toivoo Halloweeniksi opastusta verenimijöiden khuulin viileän olemuksen loihtimiseen juomatta vertä.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Tekisitkö lähemmäs tammikuuta-helmikuuta postauksen, missä olisi erilaisia vinkkejä vanhojen tanssi meikeistä? Itsehän en kosmetologille mene, koska voi meikata aivan hyvin itsekkin, mutta olisi kiva saada vinkkejä luonnollisesta meikistä erikoisempaan-rajumpaan :) En ole varmaan ainut, joka miettii samaa kun vaan vanhojentanssit lähestyy! :) Hyvää syksynjatkoa! T: jatsi

Anonyymi kirjoitti...

Sellanen meikki olis kiva missä on kimalletta mutta näyttää silti halloween-meikiltä. Tai sit joku zombijuttu.. Kuitenkin pitäis olla jotain pelottavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä noita aikaisemmassa postauksessa mainittuja simin tiny volumizereeeeja saa?:-D onko myytävänä esim ihan sokoksilla vai kampaamoista?

Anonyymi kirjoitti...

Olisi mahtavaa jos voisit neuvoa uusia kampaus sydemeitä! arkeen ja juhlaan:)

Anonyymi kirjoitti...

Joku pelottava meikki! Zombi tai joku vamppyyri! :D Laittasin varmasti!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun sä jaksat tehdä näitä vappu-valmistujais-uusivuosi-halloween tutoriaaleja, mutta mitäs jos ens kerralla tekisit sen verran ajoissa, että meikkiä kerkeää harjoitella vielä ennen iltaa ? :)kiitos hih

Carita kirjoitti...

ääh, pystytkö tekemään sen halloween meikkipostauksen tänään? huomenna olisi koulussa "naamiaiset" ja jotain erikoista meikkiä ajattelin laittaa..

Milja kirjoitti...

Joku mainitsi jo, mutta jotkut yleispätevät ohjeet siihen, miten meikin saa pysymään kunnolla naamassa, olis enemmän kun jees :D Mua nyt jo kauhistuttaa, miltä tuun loppuillasta näyttämään, kun överimeikit on silmien sijasta poskilla ja ohimoilla...

Jenny kirjoitti...

zombimeikki!! :DDD

shipy kirjoitti...

Heippa Saara!

Olisi sellainen kysymys, että osaisitko suositella jotain hyvää hampaidenvalkaisua? En tarkoita mitään itse tehtyjä valkaisuja, vaan esim. Hollywood smile, zoom tms.. Oletko sinä koskaan teetättänyt hampaidenvalkaisua, kun sinulla on niin valkoiset hampaat? Kiitos, jos vastaat.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti kiitti kauheesti ensinnäki tästä blogista, täält löytyy iha sairaasti hyvii vinkkejä ja apua, varsinki ne kaikki letitysjutut oli iha mahtavia!!!<3 Ja sitte asiaan; eli siis ois tosi kiva jos vois vinkata jotain KAMPAUSTA halloweeniks koska siinä suhteessa alka ideat vähän loppumaan... Ja MEIKKIÄ; mimmosia silmä- ja huulimeikki yhdistelmiä sulta löytyis? Kiitti vielä kaikesta ja toivottavasti jonku noista kahesta voisit näyttää :))

Anonyymi kirjoitti...

KALPEA IHO!! siis miten meikata kalpeahko iho, jos ei ole käytössä mitään...ööh, maalia. :(

Anonyymi kirjoitti...

johanna tukiaisen kauhumeikki! hhrr pelottaa ajatellakki sitä pakkelin määrää...

Anonyymi kirjoitti...

Jättisilmien (tyyliin tuo oikeanpuolimmainen http://i36.tinypic.com/ou6veo.jpg) tutorial, kiitos!!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät ohjeet, kiitti tästä!