maanantai 26. lokakuuta 2009

Tigi Shake-It loose powder - shimmer



Tigin Shake-It Loose Powderista oli tullut mun hehkutuksen jälkeen kyselyitä ja toiveita, joten tässä tuote in action! Ekassa kuvassa naamassa pelkkä pohja (MUFE HD Foundation).




Sitten vasemmalle puolelle lisättynä pelkät varjot (MUFE Sculpting Kit)




Shake-Itiä lisäsin kasvoille ensin reilusti, jotta näätte oikeat kohdat. Näin kuultavaa ja kimaltavaa tuotetta ei siis kannata viedä korostamaan leukaa tai nenää. Näytätte muuten edellisen postauksen enkeleiltä ^_^.

Tuotteen levittämiseen paras sivellin on tiheäkarvainen kabuki, jolla sen saa painettua ja pyöriteltyä ihoon kunnolla.




Tässä näkyy tuotteen koostumus iholla. Todella kuultava, muttei glitterinen.




Ja tässä tuote levitettynä hieman överisti ja suorassa valossa :D


Mä otan vielä selvää, mistä löydätte tätä ihanuutta! Joistakin kampaamoista ainakin pitäisi löytyä tigin meikkistandit :)

39 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko toi sun purnukkas sävyä light, medium vai shimmer. Käsittääkseni netistä luettuani, on vaalelle normille ja sitte toi shimmer kaikille ihon sävyille. Eli mitä sun purunukassa lukee:)?

Anonyymi kirjoitti...

niin, näytetään joko edellisen postauksen enkeleille, tai sitten sulle tästä postauksesta: http://saapra.blogspot.com/2008/10/viikon-meikki-vol-1.html :----------------D

ainiiiin ja vielä yks pyyntö koskien samaa asiaa, olisko sulla kuvaa jossa oot käyttäny tota ihan _normaalissa_ (arki)meikissä? :))

heippa!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, Voisitko myös kertoa mistä niitä pinkkejä rautoja voisi löytää ?

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Otsikossahan se lukee! Shimmer :)


Anonyymi: Hahah, true that! Toi tuossa on mun ihan normaali arkimeikki, 3 tuotetta vaan naamaan ja menoksi :)


Anonyymi: Simin rautoja löytyypi myös kampaamoista! :)

pami kirjoitti...

Hei Saara! Mulla on meikkiaiheinen kysymys :) Miten mulla aina peitevoide tummuu kun sen päälle levittää puuteria? Oon kokeillu monia eri merkkejä ja sävyjä, sekä peitevoiteesta että puuterista, ja ongelma on pysyy edelleen, vaikka oonkin löytänyt ihan oman ihon väriset meikit. Miten tää on mahollista? :D

kakkosanonyymiiiiiii kirjoitti...

aa niin siis tarkotin kuvaa, jossa toi ei olisi noin överisti levitetty, eli sellainen missä näkyisi miltä toi normilevitettynä ja normikerroksena näyttää! :DDd

vai ethän vaan kulje ympäriinsä tuollainen kerros naamallasi...? ohnoes

Anonyymi kirjoitti...

VAU oot niin kaunis:ooo Hei kuule jos millään kerkeet niin olis tosi kiva kuulla väöhän noista ripsistä lisää, eli miten ne nyt sitten on pysyny :) semmonen päivitysjuttu tavallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Jauhan vähän lisää vielä tästä paljon hehkutetusta MUFEn HD Foundationista, eli miten eroaa Lancomen Photogenicista? Photogenic on ollut pidemmän aikaa ykkössuosikkini, mutta antaa taas viimeisiään ja pitäis käydä hakemassa uusi! Uskaltaisinko siis kokeilla tätä MUFEn, onko koostumukseltaan samalainen tai lopputulos mattaisempi/kuultavampi?

Kiitos! :)
- Jonna

Anonyymi kirjoitti...

Etkö kiinnitä meikkivoidetta?:O vai onko tuo niiin jämyä kamaa, ettei se alka pakenemaan paikoiltaan?

OOT LUV

Saara kirjoitti...

Pami: Onko puuterisikin sävyllinen? Jos on, niin ongelma on luultavasti siinä :) Vaihda translucentiin!


Anonyymi: Tietysti kuljen, koska kuka nyt ei haluaisi loistaa enkelten tavoin? Etkö koe olevasi enkeli?

No esim. ruotsi-postauksen kuvissa kaikissa on vähintään saman verran tota, mutta ilman tota suoraa meikkivaloa ja posken kohdistamista se vaan kuultaa nätisti, eikä loista tuolla tavalla riemunkirjavasti :)


Anonyymi: Nää on pysyneet aivan mahtavasti! Päivitystä on kyllä tulossa :)


Jonna: Tykkään tosta enemmän kuin photogenicistä, jota itsekin ennen käytin! Kevyemmän ja ohuemman tuntuinen iholla, mutta tuo tosi samanlaisen lopputuloksen ja kosteuttaa paremmin :)


Anonyymi: Harvoin kiinnittelen, varsinkaan kun meikkaan illalla blogikuvausta varten ;)

Laura kirjoitti...

hei, esittele ne Tukholman shoppailut!!

Itellä niin kauhee himo sinne shoppailemaan, niin sais ees kuolata sun juttujas...

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Tätä on varmaan kysytty monesti, mutta en näin äkkiseltään löytänyt vastausta. Ongelmana on sudit. Mistä saisi (tilattua netistä/kauppa joka olisi myös Tampereella) suht edulliseen hintaan kohtuullisen hyviä suteja? Näillä h&m:n sudeilla saan vaan ihoni kutiamaan ja epätasaisen tuloksen. Millaiset sudit olisi hyvä löytyä päivittäiseen
meikkiin? Kiitos paljon ihanasta blogista!
-cherry

Anonyymi kirjoitti...

Nuita Tigin puutereita saa tilattua ainaskii LookFantasticista, kustansi muistaakseni jotain 12£. Huipputuote miunkin mielestä, aiemmin olen käyttänyt MUSin sparkling powderia samaan tarkoitukseen (vai shimmer, ei muista), mutta tykkään tästä kyllä enemmin! Jei!

Elina kirjoitti...

Vitsi nää havainnollistavat kuvat on superjees! Ehkä mullakin on toivoa viel kun joku vääntää rautalangasta :) Vielä kun ois viitsimystä herätä arkisin ajoissa et vois näyttää ihmiseltä..

Anonyymi kirjoitti...

pidätkö vielä korvissa niitä venytyksiä? kuinka isot tunnelit sulla niissä oli. Oot kaunis ja kivan olonen. PIdä toi ja pidä ne venytykset! sopii NIIIN hyvin sun tyyliin!

Nattuli kirjoitti...

Minä vierastan noita glittereita aika paljon, niin tuollainen kuultava kimellys voisi olla kivempi bilemeikki minulle. Kiitos vinkistä!

Soile kirjoitti...

Feeluniquen nettikaupasta saa Tigin meikkejä: http://www.feelunique.com/brands/tigi-bed-head-cosmetics.html?pr=1699, ja eikä tuu mitään postikuluja! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko toi toppaliivi joka näkyy ei edellisessä mutta sitä edellisessä postauksessa se, jota Anna Abreu käytti musavideossaan Music Ewerywhere????

Ihanat muuten noi sun ripset!
Hyvältä näyttää toi shimmeri;)

Anonyymi kirjoitti...

Ootko ottanu korvienvenytykset pois ? :(
jos oot niin palautuiko kuinka hyvin takas jne?

Anonyymi kirjoitti...

voisitko meikata ittes Tuksuksi? mä haluaisin nähdä kuinka hyvin onnistut. kiltti Saara pliis!

Lola kirjoitti...

tosi kivan näköinen :) voiko tota kuitenkin käyttää ihan arkenakin niin että tuo hohto ei ole liian voimakas esim. päivänvalossa ?

Anonyymi kirjoitti...

^toi tuksu-idea on loistava :D sun täytyy ehdottomasti toteuttaa se!

Anonyymi kirjoitti...

sun iho on niii sileeen näkönen, mitä kasvo aineita käytät??? =)

Anonyymi kirjoitti...

Voitko Saara vinkata mistä noita MUFEn meikkivoiteita saa. Niin, ja sitten sellainen kysymys, että mistä saa Shu Uemuran poskipunia?

Kiitos paljon kivasta blogista ja hyödyllisistä jutuista ja vinkeistä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko ripsissäsi ripsiväriä näissä kuvissa? Haluaisin vain tietää sen takia, että onko oikeasti mahdollista että ne näyttävät noin mahtavilta ilman mitään lisäyksiä! :D

uauaa kirjoitti...

Heei!

Mulla ois tässä pian semmoset halloweeen teeemahipat, ja ajatttelin väsäillä itsestäni jonkin sortin punkkarin. Vaatteita ja asennetta kyllä löytyy omasta takaa, mutta oon maailman huonoin meikkaamaan! Normi arkimeikki kyllä menee, mutta siihenpä se jää.. Oisko sulla jotain vinkkejä selkeään, erottuvaan ja räyheään halloweeen meikkiiin? :)

Lilli kirjoitti...

Saara!! Ootko koskaan törmännyt ilmiöön missä TIGIn Rockaholic kuivashampoon pullo tyhjenee mystisesti?? Ostin sen varmaan joku pari kk sitten enkä oo juurikaan ehtinyt käyttämään ja pullo oli tyhjä seuraavalla kerralla kun sain sen käsiini (ja ei, kyseessä ei ole joku saman katon alla asuva voro) :(((

Anonyymi kirjoitti...

MMM
Saaraaa! Mulla ois yks onkelma eli: Heti kun tulee vähänkin merkkejä talven kylmyydestä, mun päänahka alkaa kuivua (tämä pätee myös muuhun ihooni) joten voisitko suositella jotain hyvää shampoota&hoitoainetta tähän hätään???? Hiukseni ovat myöskin värjätyt. Muutoin ihoni on todella hyvä jne. mutta kylmät ilmat kuivattavat ihan älyttömästi..
T. MMM

Anonyymi kirjoitti...

Heip saara. Pystyisitkö mitenkään lyhyesti ja ymmärrettävästi kertomaan siitä aikoinaan tekemästäsi ystäväsi marin hiusoperaatiosta. Minulla on ollut monta vuotta mustat hiukset ja tahtoisin pikkuhiljaa jotakin piristystä ja tuo marilla toteutettu idea on mielestäni hieno. Miten selitän parturilleni ymmärrettävästi operaation :D? ja mitä värejä olette käyttäneet?

Anonyymi kirjoitti...

Yksi kysymys, olet kirjoittanut joskus, että olet syönyt ihoosi jonkun lääkekuurin, antibiootteja? olenko oikeassa? Miten sait kyseisiä lääkkeitä, nimittäin kuulemani ja kokemani perusteella lääkkeitä ei määrätä ensisijaisesti kuin tosi vaikeaan akneen, ensinhän lääkärit suosittelevat esimerkiksi jotain perus ihnohoitotuotteiden tai apteekista saatavien voiteiden kokeilua tai e-pillerejä? Saitko heti ensi kättelyssä lääkkeet vaikka mielestäni ja käsittääkseni ihosi ei niin pahassa kunnossa ollut että se olisi ollut oikein tulhetunut finneistä?

Anonyymi kirjoitti...

Riippuu aika paljon lääkäristä vissiin. Mamma on tk-lääkäri ja se on kyllä valmis kirjoittamaan vaikka mitä antibioottireseptejä jos vähääkään valitan finneistä. Enpä usko että lääkärit pihtaavat lääkkeitä joista saattaa löytyä apua ongelmaihoon.
Eri asia joku roaccutan, jota pitää lähteä hakemaan sitten ihan ihotautilääkäriltä. Kannattaa käydä kysymässä rohkeasti, eikä tuskailla yksinään.:)

Anonyymi kirjoitti...

Heip Saara! Minulla on jo jonkin aikaa ollut ongelma johon olen kaivannut epätoivoisesti ammattilaisen neuvoa. Miten saan alaluomelle pehmeästi levitetyn luomivärin/rajauskynän pysymään siistin näköisenä? Haluaisin usein käyttää esim. ns. smokey eye -meikkiä, mutta luomiväri ja meikkikynä usein suttaantuvat ja leviävät silmän alle, jolloin silmämeikkini päätyy jo muutaman tunnin päästä näyttämään varsin elähtäneeltä. Jos taas laitan silmän alle puuteria, se kerääntyy juoviin ja ilme näyttää tunkkaiselta. Apua! :)

Anonyymi kirjoitti...

Moiks!!

Yritänpä tätä kautta kysästä sulta jos voisit auttaa:)

Elikkäs millä liimalla(?)saisi laitettua parhaiten kasvoihin esim. "timantteja" sun muita koristeita, että ne pysyisikin siinä tunteja.
Niin ja tietty meikkivoiteiden ym. päälle?

Pysyykö tekoripseihin tark. liimalla vaiko onko sen pito liian heikko tohon tark.?

Kiitti jo etukäteen, jos ehdit vastaileen:)

Ps. oon ihan heikkona sun blogiin, tää on niin kiva:)

-MuhMuh-

Anonyymi kirjoitti...

Voi Saara, olet aivan kamala ihminen. Tulin juuri Xtreme lashes -pidennyksestä, jonne menin sun mainioiden kuviesi vuoksi. Nyt on hienot räpsyttimet. räpsräps

Anonyymi kirjoitti...

SOLD! Näyttää aivan upealta naamassasi, olen yleensäkin heikkona kuultotuotteisiin. Tykkään jotenkin tosi paljon meikkaustyylistäsi, poikkeuksellisen hyvä maku sinulla.

Toivoisin sinulta lisää postauksia suosikkituotteistasi, varsinkin huulikiilloista ja punista. Olisi kiva nähdä myös muut suosikit tällä tavalla in action. Kiitos hyvästä blogista!

Anonyymi kirjoitti...

mistä tigin meikkejä muuten sattuisi löytämään? omalle kohdalle osunut vain hiustenhoitotuotteita :) tackar !

moderndayhippie kirjoitti...

Kysymys: http://cgi.ebay.co.uk/Duo-Lash-Dark-Glue-Adhesive_W0QQitemZ250516801632QQcmdZViewItemQQptZUK_HealthBeauty_Other_RL?hash=item3a53f70860 onko tuo sitä liimaa mitä käytät ripsien liimaamiseen? Kerroit joskus sen maksavan suomessa 20e, ja aattelin metsästää vähän halvempana ebaysta. Ajattelin kuiteski varmistaa, ettei toi oo mikään piraattiversio. 8D

Anonyymi kirjoitti...

laitoikko antsalle ja annalle meikit ja tukan mariaan? :)

K kirjoitti...

Sul on ihanat ripset! :D