maanantai 20. heinäkuuta 2009

Nyt on kyllä taas semmoiset mielentilat ja tapahtumat ollut täällä päässä, että tekisi mieli pistää pää pensaaseen ja ottaa pieni breikki. Korvaan sen kaiken isolla kasalla kuvia!

Seassa pari läväystä eräistä editorial -kuvauksista, joista laitan taas kerran lisäinfoa kuvien valmistuttua.

Eilen taas matkasin nimpparisankarina mökille turvaan äidin kainaloon ja sain autoni pestyä putipuhtaaksi. Puhdas auto - parempi mieli, vai miten se oli.. Siellä mua myös ruokittiin mielettömän hyvin. Sain äidin poimimista mustikoista taiteiltua mustikkapiirakkaa (NAM), pariloitua kirjolohta ja salaattia (NAM NAM).

Illalla vielä saunan kautta kotiin ja mieli oli vähän parempi :).

Tänään on vuorossa Marin massiivinen hiusoperaatio.





































Haha, rheeeaalllyyy saara, pesetkö? Kuurasin siis koko auton kolmeen otteeseen, ei se IHAN noin vaivatonta ole.




But it was worth it.


Jatketaan vähän paremmalla energiatasolla myöhemmin.

48 kommenttia:

JUULIA kirjoitti...

EKA!!!!

SIIS ONX TOI MUN BACKSTREET BOYSIN LEVY, JONKA LAINASIT HERKKIIN HETKIIN!!!???


T: ANYYMI

Anonyymi kirjoitti...

heiii tiiän tuon mallin!:)

Anonyymi kirjoitti...

tuleehan marin operaatiosta postaus? (:

Anonyymi kirjoitti...

niimpä marin operaatiosta postaus!!! jep. Täällä taas yksi hiuskysymysmus: Tigin s-factor sarjasta, mitä shampoota ja hoitskaria suosittelet. Mulla on värjätyt/kuivat hiukset. Onko tuo color savvy sarja hyvä, kun olisin tilaamassa isot 750 ml putelit, ni haluisin vähän jotain osviittaa eka?

Jenni kirjoitti...

Haleja muru! Ja täällä ois vielä lättyjäkin, jos maistuu. ;)

Anonyymi kirjoitti...

britney postausta kehiin pliis :)

Anonyymi kirjoitti...

mitä vitun britney postausta?! ei todellakaan

millas kirjoitti...

ihana toi "reeediiiii" :D <3

Anonyymi kirjoitti...

kiitti aivan mahtavasta blogista!!!! :) tää on kaikista blogeista joita luen KAIKISTA parhain! Oot jotenki niin aito ja sydämellinen ihminen, että ootan aina innolla uusia postauksia. Ja kirjotat niin hauskasti ja hyvin, että on aina mukava lukea sun tekstejä! kiitoskiitoskiitoskiitosjakiitos!!!ja tsemppiä ja voimia sullekki! :):)

t. ihailija :D

milla kirjoitti...

ooi nam mitä salaattia ja toi kala näyttää i ha nal ta! ootko yhtään miettiny että sun lukijat saattaa olla hyvinki nälkästä porukkaa ja ne tulee äkäsiks ku ampiaiset kun ne näkee tällasia kuvia :(

Anonyymi kirjoitti...

Saara osaatko laulaa?:) Sun puheääni on niin sulonen ja tollanen joten voin kuvitella sun äänen, joten sano rehellisesti!

Anonyymi kirjoitti...

voitko vastata aiempien postausten kommentteihin....

Anonyymi kirjoitti...

Hei saara! ensinnäkin, kiitti ihan mahtavasta blogista ja hyvistä jutuista:-) sitten, oli mulla ihan asiaakin: mun hiukset alkaa sillain hamputtamaan (u know?) ja tuntuu karheilta ja vähän kuivilta, eli oisko sulla jotain ideoita miten saisin ne taas kuntoon? :-D jotain tuotteita? :-)

Anonyymi kirjoitti...

Olisitko kiltti ja tekisit postauksen itseruskettavista koska iteltäni ei rusketu kulmat (eli n. vuosi sitten nypittiin ensimmäistä kertaa ja siitä lähtien on jäänyt semmoinen vaalea alue nypityistä kohdista) Eli kannattaako laittaa itseruskettavaa niihin? Vai tiedätkö muuta keinoa? Osaatko auttaa? Pliis vastaathan!!

Anonyymi kirjoitti...

hei :) olisin erittäin kiitollinen jos kertoisit mikä hiustenpidennys tekniikka olisi paras ja samalla halvin? ja kannattaako netistä tilata hiukset ja itse laittaa? mulla on ollut clip-on hiustenpidennykset mutta ajattelin tällä kertaa kokeilla teippipidennystä, onko huono vaihtoehto? ja millä tekniikalla sun pidennykset on laitettu? :) kiitos hirveästi jos vastaisit!

Heimo Sammatista kirjoitti...

Tigin tuotteet on ihan hirveitä. Tulee kädet ja hartiat kipeiksi ja nostaa hien pintaan. Monet tuskan hetket takana.

mil kirjoitti...

voi että, oot tossa ruokalepokuvassa niin tajuttoman kaunis etten kestä!

toini kirjoitti...

hihi oot melko taitava kun saat taiottua mustikoista lohta ja salaattia ;) niin siis piti vaan sanoa oikeesti, rakastan sun blogiminääsi ja koko blogia! ootan innolla jokaista postausta, koska ne tuo mulle hyvän mielen ja uskon ihmisen hyvyyteen! (meaning sä vaikutat niin läpeensä hyväntahtoselta ihmiseltä.. saatan tietty olla väärässä :-D) mutta poskisuudelmia sulle joka tapauksessa!

aniliini kirjoitti...

Tää sai mahottoman inspiksen tossa viikko sitten että nyt tarviis saada venytykset korviin..
Oisitko mitenkään niiiiiin ihana et tekisit (pian!:D) postausta noista sun venytyksistä, miten ne venytit, millä aikataululla, venytitkö niillä spiraaleilla vai millä, miten putsaus, minkäkokoiset ne nyt on, meinaatko venyttää lisää ym.ym.
Oisin tositositosi kiitollinen, tää kun alko nyt polttelee ihan kunnolla tää aihe, vaikkakin ukko on kuulemma TÄYSIN asiaa vastaan, ja sen mielestä noi venytykset on RUMIA! miten voin asua niin tyhmän ihmisen kanssa, häh?!?! välillä en voi kun ihmetellä että millä se on mut tähän liittoon huijannu.. Siis se on se sama ääliö joka ei myöskään tykkää niistä maceista, jos muistat :DD

Anonyymi kirjoitti...

Hei Saara, tee joskus postaus siitä, miten valitsit juuri tuon alan? :) Tai miten kiinnostuit siitä yms. Oot hurjan hyvä, ja aika nuoreksi vielä! Tai no miksei nuoret osaisi, mutta harva saa noin hyviä työkeikkoja nuorena.

-Em

Anonyymi kirjoitti...

heeeeeiiiiii. tahtoisin tietää mitä noille sun hiuksillesi on tehty nyt sen vaalennusprojektin jälkeen? eli millä pidät yllä vaaleata? laitaks tyven tummemmaks? ootko lisänny raitoja? mulla alkas lauantaina sama projekti, katsoin että näyttää niin makeelle kuvissa toi väri! niin ja miten tehdään kulmien vaalennus? terveisin: tukkatehtailija Jyväskylästä :DD

Saara kirjoitti...

JUULIA: Errr.... Ei......


Anonyymi: Se on kovin hyvä sellainen! :)


Anonyymi: Marilla on itsellään kuvia aiheesta!! :)


Anonyymi: Itselläni on ollut se normisarja käytössä ja toimii mahtavasti. Värisarja vain suojaa väriä enemmän, eli uskoisin sen olevan oikein passeli :) Nappaa vielä kaveriksi esim. papaya condition spray.


Jenni: Tuun hakemaan!!


Anonyymi: Keikalta ei saanut ottaa kuvia, eli eipä ole valitettvasti tulossa kauheasti lisää aiheesta :(


Anonyymi: Hahah :D


Milla Breaks The Silence: Haha, no mutta kun olin redi!! :D


Anonyymi: Ihna kommentti! Paransi mielialaa todella paljon<3


MILLA: Oon ja yritän siksi näyttää vain herkullisia ja terveellisiä ruokia!!


Anonyymi: En mä tiedä mun nykyisestä laulutaidosta, mutta käytiin nunun kanssa laulutunneilla monta vuotta ja olin musaluokalla aina lauluhommissa, joskin niiden parhaiden perässä :)


Anonyymi: Vastaan kyllä, kunhan aikaa on. Nyt on elämässä pyöritystä, eli kiitos kärsivällisyydestä!


Anonyymi: Yllättävää kyllä, l'orealin royal jelly -sarja teki ihmeitä mun totaalihamppuiselle halvalle pidennyshiukselle.

Jos pystyt hieman panostamaan, sijoita redkenin allsoftiin!


Anonyymi: Mari on tehnyt sen jo!! http://majmiimau.blogspot.com/search/label/rusketus


Anonyymi: Heh, näissä hommissa hinta valitettavasti kielii laadusta :(. Clip-onit on todella näppärät ja pitkäikäiset ja halvimmat.

Omassa päässä on sinetit ja näistä hiuksista on aikanaan pulitettu yhteensä rapiat 300e.

Teippihiusta taas ei kannata edes kuvitella, ellei se ole hyvälaatuista. Mielenrauha katoaa nopeasti kun tukka takkuaa ja vihertää :P

Eli säästä mieluummin rahaa takataskuun ja pistä kerralla kunnon tukka! :)


Heimo Sammatista: :O Järkyttävää!


blackandblue: Haha, kiitos!


toini: Äiti on taikuri!! Kiitos! Ja en mä kyllä kauheasti perusta negatiivisesta energiasta :) Jos kantaa kaunoja muita kohtaan, on omat chacrat jumissa ;).


aniliini: Mää venytin 3-4vk välein 2mm erilaisilla venytyskoruilla :)

Paljon vaan vaseliinia ja hissukseen reikä isommaksi.

Anna edellisen vaiheen parantua kunnolla tai korvanlehti repeää helposti!!

Hahhahaa ja muistan!! Tollaset miehet on vaarallisia ;)


Em: Teen kyllä! :) Mun pitää vaan pohtia se stoori kunnolla.


Anonyymi: Hihi, ei MITÄÄN! Ei ole leikattu, ei värjätty, ei mitään :D

Nyt pitäis alkaa vääntää jotain ton tyven kanssa!

doofie kirjoitti...

Saan susta ja sun teksteistä ihan mielettömästi energiaa!! Olet hyvä ihminen.

:----------------------)

Puppe kirjoitti...

Selailin taas noita sun ihania how to -postauksia ja tajusin, että joko sulla ei ole tummia silmänalusia tai sitten peität ne jollain ihme tavalla/ihme aineella.

Voisitko sä kiltti tehdä edes pienen postauksen tummien silmänalusten ja punoittavien luomien peittämisestä? pls. Se olis ihan nannaa.

Anonyymi kirjoitti...

Komppaan edellistä. Miten saisi todella tummat silmänaluet piiloon ja pois? Kokeiltu on vaikka ja mitä, viimeisin on Diorin valokynä, joka oli yhtä tyhjän kanssa. Kauhean paksusti en tykkää laittaa tavaraa naamaani, koska olen pisamapää. Jotain nestemmäistä mieluummin, jauhoista en tykkäile.

-Hanna

Amme kirjoitti...

SAARA! auta mua nopeesti! miten sais keratiinisineteillä tehdyt pidennykset kotikonstein pois??

Lilli kirjoitti...

Saara osaisitko neuvoa bare mineralsin meikkivoiteen värivalinnassa? Pompin nyt vähän mediumin ja tanin välillä. Oon sellanen semi-ruskettunut ja en oikein tiedä kumpi olisi parempi. Aloituspaketin mukana tulee kyllä ilmeisesti se "aurinkopuuteri" niin voiko sitä sekoittaa esim siihen mediumiin jos tuntuu liian vaalealta?

Anonyymi kirjoitti...

siis kaikillahan briitun yleisössä heilu kamera käessä! ja kyl ne kuviaki niillä otti :DD

Anonyymi kirjoitti...

IHAN MAHTI BLOGI, SUN ETEISKENKÄKOKOELMASENKKI OLI MAHTAVA IDEA, TAIDANKIN PIIPAHTAA IKEASSA ITSEKIN. TUHANNET KIITOKSET PIRISTÄVISTÄ JUTUISTA! JOPA SARKASTISET KOMMENTIT SUMMUUT SAA MUT NAURAMAAN! -M-

Anonyymi kirjoitti...

AAPUA! majn tukkaprojektin lopputulos on juuri sellainen mistä mä oon pitkään haaveillut! Oon värjänny tukkaani about kuutisen vuotta myös aivan tummanruskeaksi, ja koska en uskalla haaveistani huolimatta vetää kokonaan vaaleanruskeaksi, peläten tukan kuolemista, tuo olisi ihana vaihtoehto muutokseksi! Voisitko vähän kertoa mitä tehtiin ja miten, niin, että osaisin selittää omalle kampaajalleni mitä haluan? Maj:n blogista jo vähän lueskelinkin, mutta voitko vähän tarkentaa vielä ammattikielellä miten pääsitte tuohon lopputulokseen?

Anonyymi kirjoitti...

heippa saara! :) onko mitenkään mahd. vaalentaa tällä hetkellä MELKO vaaleanruskeaa tukkaa, jossa on alla tosi tummanruskeita värikerroksia ainaki 2 vuodelta, hiukan tummemman väriseksi kun sun tukka yhdellä ainoalla kerralla? tukasta ei siis tosiaankaan olis tarkotus tulla blondi vaan kaunis kinuskin värinen ihanuus. :D toivottavasti ymmärsit. :)

ps. kiitos superüberjättis ihanasta ja mahtavasta blogista!! :)

junja kirjoitti...

ikävää, että sulla ei oo nyt hyvä olla. meinasin tulla itkemään tukkaongelmista, jätetään toiseen kertaan.

ihanaa, että jaksat kuitenkin kirjotella tänne ja oot noinkin paljon saanu aikaiseksi.

paljon parempaa mieltä sulle!(:

Anonyymi kirjoitti...

Tohon Bambisilmä postauksesta kysyisin että kestääkö ripset yön yli? Ja mitä mieltä oot Kiss Eyelusions irtoripsien liimasta? Onko se kuin hyvä?

Anonyymi kirjoitti...

MIKS BLOGILISTA KOKO AJAN VALEHTELEE ET OOT PÄIVITTÄNY?!?!?!?!?!? PASKAA

Anonyymi kirjoitti...

missä postaukset? :o mä oon viime postauksen jälkeen käyny tyylii kolme kertaa päivässä kurkkiin näkyiskö saaran ihania blogi pläjäyksiä, mutta eipä näy!? missämissämissä?

Anonyymi kirjoitti...

onko syränsuruja?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kaikki järjestyy Saara pieni pesusieni <3 jaksamisia!

ps. Oon aina luullu, että oot Give wings to my life/stylen Lauran sisko, oonko elänyt ihan hassussa harhaluulossa vai oletko? :)

Anonyymi kirjoitti...

vieroitusoireita ku et oo kirjottanu :(

Anonyymi kirjoitti...

^niimpä :(

Mira kirjoitti...

kivat autonsiivous videot :D

Marika kirjoitti...

KYZYMYZ!!

Meikä näki sut tänään niinkin arvokkaassa paikassa kuin Nihtisillan ABC, ja jäin kuumeisesti miettimään että MISTÄ olet mahtanut poistaa ne _vertaansa vailla olevat_ Ed Hardyn homieboyssit eli verkkarit?
Rakastuin ja ihastuin ja haluaisin samanlaiset kaunottaret omakseni:O

Anonyymi kirjoitti...

saara! mistä koulusta oot valmistunu? kiinnostais simposti tietää, koska mua itteeni kiinnostais samallainen duuni mitä sä teet?


t. wannabe make up artist erikseen kaik ki

sanna kirjoitti...

Hei ku oot noin näppärä käsistäs nii kysyisin sult vaa sellast että kun mulla on tummanmustanruskeet hiukset ja haluisin värjää ne vaaleenruskeiks mieluiten ite eli kaupan väreillä nii miten mä vältän se että niist mun hiuksist ei tuu värin poiston jälkee ku värjää takas ruskeeks nii sellaset vihreet? ku en kuitenkaa haluis värjää millää punasävysel ku en haluu et niis lopult sit ois hirveesti ainakaa punast sävyy. :) Kiitos tuhannesti jos jaksat vastaa!

Anonyymi kirjoitti...

Heissulivei!
Kiinnostais et mitä oot tehny Jenni Vartiaisen luomille Emma-gaalapostauksessa? Ovat ihanat. Tasaiset. Ihanan tasaisen väriset siis. Kerro. Kauniit ovat.

gana kirjoitti...

Saara hei,
toivottavasti saat pian iloa ja tasapainoa elämääsi =)

maaretko kirjoitti...

MISSSÄÄÄ OLEET MIKSI ET POSTAA??? OLEN IHAN HUOLISSANI JA IHAN KUOLEMASSA KUN EN SAA SAARA-ANNOSTANI!!! nyyh

Anonyymi kirjoitti...

ikävä saapraa

Anonyymi kirjoitti...

mikset osta kunnon autoa? :)))