tiistai 14. heinäkuuta 2009

Eevee collection: EspeonMulla oli eilen (ja tänään!!!) vapaapäivä. Vietin sen kokonaan istumalla tän pöydän ääressä nintendo ds sylissä, pokémon diamond kovassa käytössä ja poni kädessä.. No ok kävin salilla myös etten ihan kivettyisi tänne.. Nyt siis kuitenkin vähäsen poni-customointia!

En ole mikään Mari Kasurinen, mutta tykkäänpä harrastuksestani silti. Joka kerta työn jälki paranee hitusen ja täydellisyys lähestyy :). Muita suomalaisten harrastelijoiden töitä löytyy täältä.


Mitä tarvitset tuunailuun?
1. Ponin

Tykkään itse käyttää G3 -poneja, eli niitä, mitä kaupasta löytyy edelleen. Alennuskoreista niitä löytää parilla eurolla. Jos kuitenkin tahdot kustomoida aidon kasariponin, PLIIIS tee se vain täysin käyttökelvottomalle yksilölle. Täällä on hyvät opasteet harvinaisten ja hyväkuntoisten ponien välttämiseen.

Tämän ponin olen "riisunut" jo aikaa sitten.

Avaa ensin kaulasauma ja irroita pää. Osalta se lähtee vain vääntämällä, jotkut on liimattu kiinni ihan pirullisen tiukasti. Kuuma vesi ja veitset auttavat.

Vedä pihdeillä häntä ja harja irti sisäkautta. Säästä ainakin häntä!

Pyyhi sitten ponin silmät ja peppusymbolit pois asetonilla tai asetonia sisältävällä kynsilakalla. Huuhtele asetoni vedellä pois, ettei se jää reagoimaan ponin pinnalle!

Ja kas, sinulla on ponin runko!
2. Suunnitelman

Suunnittelemattomista jutuista tulee usein rumia tai mestariteoksia. Mainitsin pelanneeni (ja pelaavani) pokémon diamondia ja mun suuri Eevee -rakkaus on valloillaan. Päätin siis aloittaa ponisarjan, johon tulee hiljalleen kaikki Eeveen evoluutiomuodot ja Eevee itse vauvaponina.

Ideoita on luonnollisesti ihan rajaton määrä. Suunnitelman mukaan määräytyy se, alatko massailla vai maalailla ja mitä karvoja tarvitset - tai tarvitsetko lainkaan.
3. Massat

Jos olet niinkuin minä ja kurotat vähän liian pitkälle, massat ovat luultavasti sinun juttusi. Niillä luodaan ponille uusia kolmiulotteisia muotoja. Siivet, sarvet, uudet silmät, korvat, kaviot, tassut ja mitä tahansa vain keksitkään.

Itse olen tykästynyt uunissa kovetettaviin massoihin ja erityisesti super sculpeyhyn (tempera). Se on vaivaton muovailla ja hioa paistamisen jälkeen. Sculpey light on hieman vaikeampi käsitellä moussemaisen rakenteensa vuoksi, mutta se on ihan mieletön mm. isojen siipien muovailussa.

Fimoa (sinooperi, hobby point, tempera) taas löytyy ties missä eri väreissä ja se toimii tietyissä töissä enemmän kuin hyvin :).

Uunissa kovetettavat massat pitää nimensä mukaisesti käyttää joka välissä uunissa. Tietysti voit myös väkertää kaikki palaset valmiiksi ja paistaa koko roskan vasta lopuksi, mutta rähmäkäpälyys ja asioiden epähuomiossa lyttääminen on karu tauti.
Ja massoihin liittyen rautalangat (rautakauppa, tiimari). Massahännät, -siivet ja -sarvet tarvitsevat lähes aina tukirangan. Paksuhko hopeainen on mun lemppari. Voi vääntää ja kääntää ja se on silti tarpeeksi tukeva raskaankin massan alla.
4. Maaleja

Akryylimaalit on todettu käytössä parhaiksi ja itseltäni löytyy pääasiassa folk artia (hobbypoint, sinooperi). Halvemmat maalit saattavat rullaantua ja levittyä epätasaisesti - varsinkin siveltimillä levitettyinä.

Jos teet ponille käsin maalattuja symboleita, on hyvin ohennettu maali ja useat kerrokset paras tapa saada tehdasmaista jälkeä.

Maalauksen päälle kannattaa aina laittaa lakka. Satiinilakalla pinnasta tulee ponimaisin, kiiltävä ja mattalakka toimivat tietyissä tilanteissa ja efektien luomisessa.
5. Siveltimiä

Jos maalaat pohjavärin siveltimellä, vaahtomuovipäisellä saat luultavasti tasaisimman tuloksen. Pienet ja tarkat siveltimet ovat elinehto kauniisiin silmiin ja symboleihin.
6. Erinäisiä työkaluja

Muovailutikkuja massan vääntelyyn, pihtejä rautalangan muotoilemiseen, nastoja plugireikien venyttämiseen, roottaustyökalun karvojen laittamiseen, hiekkapaperia massan hiomiseen jne. jne. Kaikkea voi ja pitääkin käyttää.


7. Koristuksia

Timantteja, paljetteja, glittereitä, höyheniä, MITÄ VAAAN!! Lisätään lopuksi tekemään kaikesta täydellistä ja maagista.
8. Paletteja.

Että koristukset ja maalit eivät lentelisi pitkin pöytiä.
9. Tukkaa!

Jos sellaista siis ponillesi halajat. Dollyhairista saa "aitoa" MLP -tukkaa ja värivalikoima on runsas! Toimitusaika tosin on mitä on..

Koska tässä ponissa ei uutta tukkaa kaivata, ohjeet reroottaukseen kannattaa tsekata täältä. Homma onnistuu aika iisisti myös reroottaus -työkalulla (joskin allekirjoittaneella on sellaisen kotikutoisesta valmistamisesta 2cm ikuinen arpi vasemmassa etusormessa...).That's it :D Sitten vaan leikkimään. Ensin se massailu.
Tällä kaverilla oli tavallista isommat ja tietyn malliset korvat. Siksipä tein ensin korville rungon. Sen päälle oli helppo muotoilla isommat korvat ilman lytistämispelkoa.
Hännälle ei luonnollisesti tarvinnut tehdä uutta koloa, mutta rautalanka pitää tukea ja kiinnittää joka suunnasta pyörimisen välttämiseksi.
Mä en vielä osaa (jaksa) tehdä massasta suoraan niin siloisaa, ettei sitä tarvitsisi vähän muokata uunin jälkeen. Näitäkin korvia on siis hiottu eri karkeusasteisilla hiekkapapereilla.
Nunu oli yökylässä ja delegoin sen tekemään mulle ponin. Lopputulos paljastetaan myöhemmin..
Ja kah, massailut on lähes ready - meinasin unohtaa kaverin kuonon!
Jokaisen massailuvaiheen välissä poni saa siis paistua uunissa 15-20min. Kun paistat ponia, aseta se lämpöä johtamattomalle ja ko. lämpötilassa palamattomalle alustalle. Esim. korkkipannunalunen.

Jos väkerrät jotain isoa, tue koko höskä hyvin. Kuumalle ritilälle kaatunut ja sulanut poni ei ole kiva näky.
Sitten maalailuun. Mä käytän kaikessa pohjamaalauksessa kynäruiskua, sillä sen jälki on tasaisin ja omaan silmään kaunein. Jos ruiskua ei löydy, niin ei hätää, mua paljon taitavammat tekijät tekee mielettömiä juttuja siveltimillä ja sienillä.
Välivaiheista en tietenkään napsinut kuvia.. No mutta tässä on sekoitettuna 4 ei pinkkiä ja lilaa, mustaa sekä valkoista.

Airbrushilla saa tehtyä noi korostukset ja varjostukset ihan laittoman kivasti. Naama tai poni, valot ja varjot on aina tärkeässä osassa :). Noissa maha- ja kylkikuvissa värivaihtelut näkee varmasti selkeiten.

Kun maalaus on näennäisen valmis, lisätään lakka. Mulla oli kropassa satiinilakka, ja silmissä ja nenässä kiiltävä.

Lakan kuivuttua liimaillaan viimeiset koristeet ja ihaillaan lopputulosta - JA PIDETÄÄN SE POISSA LASTEN ULOTTUVILTA!
Ja mitä tästä kaikesta ponin lisäksi jää käteen?

No sotkua tietenkin!


Mikäs poni väännetään seuraavaksi?

76 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi oot tosi taitava ! : )

haluisin nähä seuraavaks tosta kuvasta ylärivin keskimmäisen :)

ketchup kirjoitti...

eeehdottomasti leafon, se on niiiiin nätti! :)
(eli kaikille jotka ei ymmärrä, alarivin oikeanpuolimmainen)
rakkausrakkaus

oot ihan järjettömän hyvä :o

avasvasd kirjoitti...

Jooo toi alarivin oikeen puolimmainen! se on niiin kaunis :)

MouMou kirjoitti...

"Jokaisen massailuvaiheen välissä poni saa siis paistua uunissa 15-20min. Kun paistat ponia, aseta se lämpöä johtamattomalle ja ko. lämpötilassa palamattomalle alustalle. Esim. korkkipannunalunen."

Mun tuli nälkä tosta lauseesta!:D Pelottavaa. Hieno Poke tuli.:)

mrsinski kirjoitti...

OI ETTÄ KUN OOT TAITAVA! MAHTAVAN NÄKÖISTÄ!! Mulla ei mitenkää riittäis kärsivällisyys näin pitkään projektiin! VAU!

Ja kyl, ehdottomasti seuraavaks toi alarivin oikeanpuolimmainen! =)

Sara kirjoitti...

Älyttömän hieno, sä sitten osaat! Seuraavaks joko ylärivin keskimmäinen tai alarivin oikea munkin mielestä ;)

Salla kirjoitti...

Ihan mielettömän upea tuli tosta!
Määki kannatan alarivin oikeenpuolimmaista seuraavaksi poniksi :-)

Maria kirjoitti...

Oho :D Ihan mahtava tuosta tuli. Tämä poni-ilmiö on jotain, mistä olen itsekin ihan ihastuksissani, mutten ole vielä itse tuota tuunausta uskaltanut kokeilla...

babooshka kirjoitti...

Hahaa :D Nää sun ponipostaukset on ehdotonta parhautta. Tai yleensäkin aina, kun ihmiset ovat innostuneita jostakin vähän erikoisemmasta, se on kauheen mielenkiintoista :)

Pelaan ite vanhaa kunnon Pokemon Rediä tällä hetkellä ja omistan vasta tuli-Eeveen. Niin söpö <3

Sanni kirjoitti...

Ihan loistava, LOISTAVA postaus!! Upea poke-poni! Repesin kuvalle jossa ponin pää paistuu uunissa, niin totaalisen absurdi....! ^_^ Näen varmaan vielä painajaisia joissa vaikka rakkaan Moondancerin pää on joutunut grilliin.....

harMonica kirjoitti...

nää sun ponipostaukset (voiko tätä luokitella ponipostaukseks?) on ihan älyttömän mielenkiintoisia mun mielestä, vaikka noi ponit yksinään jne, ei mua varsinaisesti kiinnosta. mut siis näitä lisää! ;)

Elli kirjoitti...

härregyyd! sähän oot aivan tajuttoman taitava! uiiiiii, aivan upeeta :-)


-elli

Anonyymi kirjoitti...

siis oot niin outo!!!!

Pbl kirjoitti...

Ponipostaukset on ihania. :D

fffrida-frida kirjoitti...

vauuuuuu! sä oot ihan järjettömän taitava! upea poni! :)

seuraavaks ihan ehdottomasti toi pyrstöveijari! :) cant wait! ps pääseekö askartelukerhoon joku kerta?? :D

Anonyymi kirjoitti...

ei jumalauta :D:D:DD:D:DD oot niin huvittava kyl huhhuh ::DDDDD

Anonyymi kirjoitti...

vaporeon♥ luvly postaus;)

Anonyymi kirjoitti...

Upeaa jälkeä :D
Tarkotit tossa alussa varmaan asentonia sisätävää kynsilakanpoistoainetta eikä kynsilakkaa? =)

Anonyymi kirjoitti...

Vaporeon<3

Sazu kirjoitti...

huhhuh, sä oot kyllä mielettömän taitava! ihanaa että oot löytänyt oman juttus ja voit toteuttaa sitä (niin työssä kuin harrastuksissakin :D)!
mä oon kans ton oikean alakulman kannalla.

Norppis kirjoitti...

Hitsit sie oot taitava!!
Ja sulla on varmaan rautaiset hermot :D itse multa palais pinna tota väkertäsessä varmaan 100 kertaa!
Riittäisköhän ees?

Tuli ihan tajuttoman hieno :D

Jonna kirjoitti...

Rakastan sun ponipostauksia!8)

Nakit ja potut kirjoitti...

Miehet vaatii lisää Nunua!

Anonyymi kirjoitti...

seukiksi tooi ihan oikeassa yläreunassa oleva!

Anonyymi kirjoitti...

Voi, Eevee oli mun lemppari mun pokemon aikakaudella! Ja tuosta sinun väkerryksestäkin tuli niin nätti! ♥

vra kirjoitti...

Ooaa, TOI on mielettömän söde!<3 Ja haluisin nähdä kaikki, ne on niin ihania!<3 Eli turha postailla seuraavasta ponista, ennen kuin kaikki on valmiina! :P

Sonja kirjoitti...

Tee ihan mikä vaan seuraavaksi, niistä tulee varmasti hienoja! Oot kyllä taitava :) Yks minkä haluaisin nähdä poniversiona on Vulpix!

Anonyymi kirjoitti...

Huhhuh sie oot kyl taitava! Tee ekan rivin kolmas, se ois tosi magee! ;p

Anonyymi kirjoitti...

haha :D Katselin tuota ponisivua ja siellä oli kuvat näistä 5 ns. "huonosta" ponista. No, mulla oli lapsuudessa just noi muutaman muun lisäksi :DD.

Anonyymi kirjoitti...

mulla ois varmaan puolet noista harvinaisista poneista :) meillä on täällä kotona monta koria niitä :D

pauliina/yes dear kirjoitti...

tuo musta seuraavaksi, uaaa, se on söpö!

Anonyymi kirjoitti...

Toi on niin söpö :D<3
Seuraavaksi mä haluisin nähdä ton millä on pyrstö! Oot huitsin taitava!

-Halina

Ps. Olin lomalla ja nyt kun tulin taas koneen ääreen nii oli tullu ainaki miljoonapostausta ja uus ulkoasu! :D se on muuten hieno<3

Anonyymi kirjoitti...

Saaraaaa, miten suoristusrautaa hoidetaan? Tai millä se pitää putsata?

ribe kirjoitti...

TEE UMBREON~

Anonyymi kirjoitti...

Umbreon tai Flareon! (meniköhän nimet oikein..)

Anonyymi kirjoitti...

aaaaaaaw<3 iski hirmuinen nostalgiapuuska näistä. mut vaporeon (hienoin. ikinä.) tai jolteon seuraavaksi!

Anonyymi kirjoitti...

Saara, sie oot niinku Jessica Szohr!
Aina ku katon gossip girliä ja nään tuon näyttelijän tuut mieleen jollain hullun tavalla miulle :) hassua...

Anonyymi kirjoitti...

mutta täähän on ihan loistava idea tehdä lapsille uniikkeja leluja lahjaksi!! varmasti jokainen 3-4-vuotias tyttö ainakin tykkää!!

Riina kirjoitti...

väännä tuo ylärivin keskimmäinen sininen (;
makee tuli tosta minkä teit nytten :o

Anonyymi kirjoitti...

nyt on pakko kysästä.. oon eläny 'ongelmani' kanssa jo 19 vuotta ja nyt on pakko pyytää apua. minkähänlainen silmämeikki sopisi ihmiselle jolla on todella, TODELLA, pieni toi liikkuva luomi ja jolla mikään meikki ei tunnu näyttävän miltään?

oon oikeesti aivan hukassa mitä teen..

Anonyymi kirjoitti...

Umbreon! ;_;

Anonyymi kirjoitti...

Vau! Ei voi muuta sanoa :) Oot Saara ihan uskomaton. Ja kiitos ihanasta blogista, juuri tämmöisten postausten takia on ihana lukea tätä. Ja mikä tärkeintä, NÄET VAIVAA. Saat mut aina niin hyvälle tuulelle. Odotan jatkoa jo innolla.

Anonyymi kirjoitti...

ihan mielettömän siisti!

Anonyymi kirjoitti...

en tiiä ketäää jol ois näi mageee näpräys harrastus :D ihanan omaperästä.. tai sit oon eläny jossai kives ja en oo vaa kuullu koko hommast! hienooo jälkeee! Toi oikeee ala kulma ois kyl kiva nähä sun toteuttaman.. vaikeen näköne ;)

Tintti kirjoitti...

Joku on ihan pikkasen taitava ;)

Seuraavaksi haluaisin nähdä sen oravan näköisen - mikä/kuka lie onkaan :)

PaulaM kirjoitti...

Ei vitsi nää ponipostaukset on ihan parhaita! Lisää näitä :D Olet kyllä todella taitava. Tulee ihan oma lapsuus mieleen, kun aina leikki poneilla. Ne on vieläkin jossain vanhempien ullakolla tallella, pitää ehkä käydä kaivamassa esiin ;) Mun toivomus seuraavaksi poniksi olisi tuo alarivin oikeanpuolimmainen.

Mags kirjoitti...

Bloglovin'in kautta löytääkin vaikka mitä!! Aika jännä tuunaus :-)

Tulisin mielellään katsomaan myös tuota alarivin oikeanpuoleista ;-D

Anonyymi kirjoitti...

AWWW :DD oot niiiin mahtava kun sua kiinnostaa jopa tällanen!

JULULIA kirjoitti...

SAARA APUA MISSÄ MUN PONIN ALKU ON??? EIHÄN SE OLE ENÄÄ UUNISSA 2VRK:N JÄLKEEN????

<3 <3 OOT NIIN TAITAVA <3 <3

T: ANYMONUS

Anonyymi kirjoitti...

PS: MUL ON PALJASTUKSIA SAARASTA, KUKA MAKSAA EnITEN SAA TIETÄÄ ESIMERKIKSI MITÄ TAPAHTUI MEIDÄN ÅMÅLIN REISSULLA 2007 TAI ESIMERKIKSI MIKÄ SAARALTA TIPPUI AUTON LATTIALLE MATKALLA LOHJALLE VUONNA 1996 TAI MITÄ SAARA TEKI SWENGIN VESSASSA 2007!!!

KIINNOSTUNEET MAILATKAA MULLE T: HORSE_LOVER88

Anonyymi kirjoitti...

TEE YLÄRIVIN KOLMAS RAKASTIN TOTA PENTUNA:DDDD

Christina kirjoitti...

Oi, tosi taitavasti väkersit upean lopputuloksen :) Kannattaa ehdottomasti pitää noin mukavaa harrastusta yllä!

Anonyymi kirjoitti...

oot näppärä mutta eikö tota ton pärstää ois voinu hioa paremmaksi? näyttää aika epäsiistiltä noin rosoisena ja nätti maalaus menee hukkaan. ei ole tarkoitus haukkua mutta itseä ainakin häiritsisi tuo todella paljon. peace<3

nepa kirjoitti...

makee ! :o
mut ite haluisin kans nähä ton ylärivinkeskimmäisen seuraavaks :D se näyttää jotenki.. haastavalta ?

verrra kirjoitti...

älyttömän hieno ! :>>

Anonyymi kirjoitti...

Lapsi on terve kun se leikkii, mutta sairas kun ei osaa lopettaa.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana PokePoni tuli ^^
Seuraavaks ehdottomasti tuo pyrstökaveri yläriviltä!

Anonyymi kirjoitti...

sun blogi on maailman paras blogi :D tää on ihana! ei sitä jaksa kattoo aina vaa jonkun jokapäiväsiii tylsii asukokonaisuuksii.. tää on ihanan omaperänen ja tääl on just sopivasti kaikkee ja viel extraa!

Muuten miten oot ajautunu tohon sun duunii, mis oot opiskellu ym?

Katja kirjoitti...

En edes tiennyt, että tälläinenkin harrastus on olemassa. Upeeta jälkeä! Mä haluaisin nähdä ton alarivin vasemmanpuolimmaisen ötykän =)

Anonyymi kirjoitti...

toi musta on kyl mun mielestä ehottomasti kaunein :)

Jenna kirjoitti...

Oi vitsi, aivan ihana postaus! :)
Miten sulla riittää kiireistä huolimatta aika tällaiseen ihanaan, kivaan,pieneen askarteluun?! Ei käsitä.. Mut mahtavaa!
Seuraavaks ois kiva nähdä joko toi musta, tai sitten tuo ihan viimeinen heppu :)
Sun blogisi pakotti mut menemään tänään Cafe Javaan syömään.......... Kiitti vaan! :--D

T&J kirjoitti...

Oiii ihana! Kyllä sulla on lahjoja!
Ja en tiiä että ootko tehny tän jo, mutta sulle on haaste meidän blogissa. :)

-Tiffany

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Kiiitos! Vaporeon on kyllä nätti<3


ketchup: Aloinkin jo tehdä tota ;)


avasvasd: Ha, niin ja sain sen eilen pelissä ^_^


MouMou: Hahaha, lihansyöjä-moukku! Musta toi kuulostaa vaan brutaalilta :D


berry: Mä oon vähän sellanen, että kun innostun jostain niin mua ei saa sen parista pois kirveelläkään :D


Sara: Alarivin oikea tulossa! :D


salla: Kaikilla on päällä leafeon -love<3


Maya: Tästä näillä ohjeilla ponien kimppuun! Mutta VAIN baittien!


babooshka: Toi on muuten totta! Kaikki sellainen uusi ja vähemmän tunnettu juttu on mielenkiintoista!

Mulla on colorille blue, yellow ja gold<3


Inkivääri: VOI EI! EI MOONDANCERIA!! Eikä AINAKAAN baby moondanceria!


harMonica: No kai tässä täyttyy kriteerit, eli poni postauksen aiheena :DD


elli: Tänks! Hiomista tosin on vielä :P


Anonyymi: Siis IIIGKX!


Pbl: Joo ja ponit<3<3


fffrida-frida: Tervetuloa vaan :D Tää räjähtää vielä käsistä ja alan pitää vaan ponityöpajoja johon palkkaan ton marin luennoimaan ;)


Anonyymi: Ei ei, oon aika keskiverto vaan jolla on vähän ruuveja löysällä :D


wioury: Vaporeon on ihku! Mulla on muuten joku 10 eeveetä tällä hetkellä :D


Anonyymi: Haha JOO, mä muka niin hienosti taas oikoluin :D


Anonyymi: Agreed<3


Sazu: Kiitos! :) aika sama se kyllä on maalaileeko ihmisiä vai poneja. Poneissa menee maalaamiseen vaan kymmeniä minuutteja, ihmisissä sitten tunteja :D


Norppis: Saara <3 näperrys <3<3<3


Zionnah: Kiva! ^_^


Nakit ja potut: Niin naisetkin! Mutta kummistakohan se tykkäis?


Anonyymi: Oo flareon. Mun pitää kyllä vielä treenata :D


Anonyymi: Vanhoissa peleissä niitä vaan oli niin pirun vaikea saada!!


vra: Voi siis vierähtää tovi, kun edellisen customin olen vääntänyt 5kk sitten :DD


Sonja: Vulpix ja ninetails oli yhtenä vaihtiksena myös ^_^


Anonyymi: Flareon kirii!!


Anonyymi: Voi ei :DD Maailman suloisin juttu!! Mutta sitä tunnearvoa ei voi mitata<3


Anonyymi: !!! niitä SAA tarjota mulle sähköpostilla!


piu: Umbreon, se on pirun hieno!


Halina: Haha, mietinkin, missä sä oikein luuraat!! Ompahan kesälukemista ;)


Anonyymi: Miedolla shampooliuoksella pyyhkimällä vaiks :)


ribe: No TEEN! Mut milloin, se on eri juttu ;)


Anonyymi: Saat 2/2 oikein! Ja pokémon -merkin ^_^


Anonyymi: Mulla on jolteoniin jännä idea, mutta tartten siihen vähän tarvikkeita >:)

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Hassua, mutta ihan kiva, sillä se on nätskä tyttö! ^_^


Anonyymi: Joo, kunhan osaavat leikkiä varovasti :D


Riina: Piste vaporeonille :D


Anonyymi: Hmm.. http://www.skincarebeautyzone.com/make-up/eye-make-up-for-emphasizing-your-small-eyes-isnt-it-great/

Tuolta saa jotain ideaa! Palaan tähän vielä ajan kanssa :)


Anonyymi: Umbreon taitaa tulla kyllä ton leafeonin jälkeen :>


Anonyymi: Tulipa hyvä mieli tästä!<3 Kiitos!


Anonyymi: Poni kiittää!


Anonyymi: Oon yksi MONESTA enkä oo todellakaan mikään ihan kauhean lahjakas vielä :D


Tintti: Mikä on oravan näköinen poké O_O


Paula: KAIVA! Ja lähetä mulle ;)


Mags: Haha, mä aina mietin, että onkohan se ihan turhaan siellä :D Hyvä ettei!


Anonyymi: Mua kiinnostaa melkein kaikki :D Aika vaan ei riitä :(


JULULIA: o-ou.. Se on mikrossa ollut nyt kypsymässä 503h :///

p.s. MULLA ON PALJASTUKSIA SUSTA SENKIN HORSELOVER ::DDDD


Anonyymi: Se on kovin tulinen ;)


Christina: Pidän parhaani mukaan!! :)


Anonyymi: No OLISI! Ärsyttää kiitos allekirjoittanuttakin. Mun pitäisi hommata kynsipora tms. että saisin niin sileää, kuin haluaisin. Pelkällä sheetillä tohon on paha käydä käsiksi. Mutta kuten sanoin, en ole mikään mestari - vielä :)


Nellipulla: Mä säästän ne haastavimmat siihen, kun osaan paremmin :D


verrra: Kiiitos! :)


Anonyymi: Mulla on tähän nyt niin hienot vaihtoehtovastaukset, että saat molemmat!

a) O-OU, MULLA ON HENKINEN SAIRAUS - kuka yllättyi?

b) Kaikki kasvaa isoiksi, mutta vain osa aikuisiksi.


Anonyymi: Kiiiitsa, ja vaporeonille ääni! :)


Anonyymi: Haa ja EXTREMEÄ! ;)

Opiskelut hoidin OMNIAn ammattiopistossa Espoossa, ja tähän hommaan lähdin vaan tunkemalla itseäni kaikkiin mahdollisiin meikkikeikkoihin :)


Katja: Uu! Uusi valinta! Mahtavaa.


Anonyymi: Se on very perrdy<3


Jenna: Mulla oli eka vapaa-vapaapäivä :D Ja tähän mä sen käytin<3

OOH!! Mitä täytteitä? ;))


Tiffany ja Janskk: Kiiitos! Mä meen tsekkaamaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Nunusta lisää kuvii! kaunis<3

karsu kirjoitti...

Ihanaa kun vastaat kaikkiin kommentteihin ja vielä noinkin pitkästi! Täytyy sanoa että arvostan sitä kyllä todella paljon :) Se ei todellakaan ole mikään itsestäänselvyys, kiitos sulle! Olet ihana<3 :)

Anonyymi kirjoitti...

päivitä jo hani

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvä luoja, toi ei mitenkään voi olla millonkaan ollu poni. Eivoieivoievoi. Jos suostun uskoon nii sit toi on kyl ihan mahtava! Ja tää blogi muutenki ;)

Anonyymi kirjoitti...

Juulia laittaa aina kaikkee ihan hassua, se taitaa olla vähän sekopää?

Anonyymi kirjoitti...

ihana seuraavaks alarivin vasemman puoleinen

Anonyymi kirjoitti...

ihana seuraavaks alarivin vasemman puoleinen

mad-sanna kirjoitti...

voi saara oot nii ihana :D ja oot lukenu mun ajatukset, oon suunnitellu kustovoimani poneista mun lemppa pokemonit :'D nyt en enää uskalla ku teit sen ensin!! ää ! maltan tuskin odottaa jatkoa :)

Sitruuna kirjoitti...

Toi alarivin oikeenpuolimmainen ehdottomasti <3 :D

Sitruuna kirjoitti...

Noihin poneihin liittyvä kilpailu ois kiva ;D Esim joku jossa lukijat kisaisivat esim. erikoisemmasta fantasiaponista...

Vink Vink ;)

Anonyymi kirjoitti...

Toi keskimmäinen musta ois kiva nähdä:)

roller kirjoitti...

oi vitsi ihan sairaan siistii ! itekki tykkäsin eeveestä ja sen kaikista eri muodoista junnuna ! ootan innolla et teet noita muitakin. =)