torstai 30. heinäkuuta 2009

Srsly.I kid you not guys!

Illalla, kun 15h duunia oli takana, istuttiin Carloksen kanssa sen hopeiseen salamaan ja väännettiin avainta... "prsivhttccchhhh" kuvaa siitä seurannutta ääntä aika hyvin.

15h hätävilkkujen vilkuttelu oli tyhjentänyt akun tehokkaasti (jännä..) ja me istutiin H. Moilasina iso-roballa.

Mun arkipäivän sankari ja Nanan kanssa mun lempikuvaajan paikasta taisteleva Mikko Harma vetäisi kaapelit takakontista ja me yritettiin herättää pieni yaris henkiin - no success.

Tuntia myöhemmin Carloksen veli sai meidät pelastettua ja mä pääsin himaan n. 20min sitten. I feel GREAT!!! Jos nyt vetäis sellaiset 9h unoset ja jatkaisi taas aamulla duuneja normaaliin malliin.


p.s. Kiitos ihan megana kaikista synttärionniteluista!! Mulla on tosiaan koko vkl ihan jumissa duunien + yhden myöhäisen synttärijuhlimisen kanssa, mutta mä LUPAAN, että ensi viikon aikana otan kiinni kommentteihin vastaamisen! Jokainen niistä luetaan kyllä, yleensä niistä seurauksena on hymy huulilla :)


HYVÄÄ YÖTÄ!

13 kommenttia:

Mikaela kirjoitti...

Mun on ihan pakko kertoo sulle yks mun uni, jonka näin pari yötä sitten!

KAikki alkoi siitä, kun tulin sun luokse ja olit korjaamassa paria my little ponya. No sä sitten hävisit yht äkkiä jonnekin ja mä aloin korjaamaan niitä (laitoin uuden tukan tms).

Sulla oli kans pari lemmikkiä ja yks oli liito-orava. Jotain kateltiin sitä, ku sä päästit sen vapaaks ja sit se orava otti vesipyssyn ja alko ampumaan meitä! :D Sä jotain yritit käskee sitä sun eläintä, ettei saa ampuu ja se ei kuunnellu ollenkaan. Mulle sitten selitit, että toi orava on just sellanen, että kun jotain käskee niin se ei varmana usko. No me sitten piileskeltiin sitä oravaa ettei se ammu meitä tms.

En muista tarkalleen miten se loppu uni meni, mutta ihan _helvetin_ outo se oli :D Asuit jossain loft-tyylisessä asunnossa jonka partsi ja katto oli sellasta kasvihuonemuovia. Tai sellasta kovaa.

oli ihan pakko kertoa sulle! Ärsyttää kun ei osaa sillai kunnolla selittää! :(

ps. oon outo

Anonyymi kirjoitti...

kuka on carlos. ja miks käytitte hätävilkkuja 15h. no comprendo.

Anonyymi kirjoitti...

voi eiiiiiiiiii!!! sori mut repesin ihan totaalisesti tolle kuvalle :DD

Anonyymi kirjoitti...

Voitko tehdä postauksen miten tehdä musta smokey meikki?? :D

Ani kirjoitti...

ahahahhah toi kuva, söpö

Anonyymi kirjoitti...

Saarahan on jo tehnyt smokey eyes-meikin aiemmin:

http://saapra.blogspot.com/2008/11/smokey-eyes-and-such-and-such.html

:)

J_nni kirjoitti...

Heippa Saara!

Toivottavasti ehdit vastata yhteen (tai okei pariinkin :D) mieltä askarruttavaan kysymykseen, elikkä:

Haluaisin hirveästi ottaa hiustenpidennykset, sillä en enää jaksa odottaa että omat hiukset kasvavat (ovat sellaiset "puolipitkät"). Mietityttää kuitenkin se, että rasittaako sinettipidennykset hiusta niin paljon, että kun ne poistaa, täytyykö omat hiukset leikata lyhyemmiksi sen jälkeen?

Toinen kysymys on se, että olen nyt miettinyt yhtä kampaaja johon menisin pidennykset ottamaan, MUTTA:

Kaverini kävi kyseisessä paikassa ja oli todella tyytyväinen, mutta jo 2.5 kk kuluttua hänen piti mennä "korjauttamaan"/ laittamaan uudet pidennykset, sillä sineteistä oli ainakin 10 jo lähtenyt (hänelle laitettiin 40). Hän urheilee paljon ja pesee hiuksiaan päivittäin, joten voiko syy olla vain tämä, vai onko pidennykset kuitenkin laitettu huonosti, sillä olen käsittänyt että pidennykset kestäisi ainakin 3-4 kk??

Kiitos todella paljon jos ehdit/ jaksat vastata, olisin todella kiitollinen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sun postausinnolle on tapahtunut, ei tuu oikeen enää mitään meikki/hiusjuttuja enää ollenkaan?

Anonyymi kirjoitti...

"Mitä sun postausinnolle on tapahtunut, ei tuu oikeen enää mitään meikki/hiusjuttuja enää ollenkaan?"

Typerys!
Jos muija tekee yli kymmenen tunnn työpäiviä monta kertaa viikossa niin eikai siinä nyt voi 5 min välein tehdä postauksia? Eri se on sitten joku focus on fashionin Zalla, joka maksaa työttömyydestä jotain 5000 euroa ja vaan on.

Anonyymi kirjoitti...

älä sinä tuu mua typerykseks haukkumaan jos kysyn kysymyksen.

Anonyymi kirjoitti...

"älä sinä tuu mua typerykseks haukkumaan jos kysyn kysymyksen."

Kerroin vaan totuuksia! Eikös eikös.

Anonyymi kirjoitti...

Saako esittä postaustoiveen? :) Jotain helppoja/nopeita/yksinkertaisia kampauksia, joilla saa pelastettua huonon tukkapäivän.

Anonyymi kirjoitti...

sulla on näitä postausehdotuksia varmaan jo ihan liikaa mutta jos joskus innostut värkkäilemään meikkejä niin ois kiva jos tekisit 60-luvun meikit.. tiedäthän niinkuin Twiggyllä, että alaripsissä tekoripset ja siistit rajaukset ja kaikkee.. :) ois huippua!!!