lauantai 6. kesäkuuta 2009

Viikon meikki vol. 9 + kynnet!







Tää tuleva ei muuten ole maksettu mainos, vaan vilpittömän tyytyväisen asiakkaan ylistys :P Kävin viime viikolla laitattamassa uudet rakennekynnet, ylppäri- ja kesälahjana itselleni.

Kynsien hommaamisessa on aina se vaikeus, että tekijöitä on tosi monen tasoisia ja vauhtisia ja jälkeä saa yleensä odottaa kauhunsekaisin tuntein.. Myös silloin kun hintaa on tyyliin 120e ja 75e huolto :D.

Nyt taisin kuitenkin löytää oman paikkani! Istuin viime viikolla vieressä katsomassa, kun Anspun kynnet huollettiin (n. 45min!!) ja lakattiin sairaan siisteiksi.

Liike on Shine Nails & Beauty, joka löytyy itiksen hansasillan toisesta päästä, cittarin yläkerrasta.

Uudet kynnet maksavat 45e-> ja huolto 35e-> ja hommaan kuluu n. 1h! Niin ja kaikki sairaaan hienot koristelut onnistuvat myös. Valkkasin itse vähän hillitymmän setin omilla lemppariväreillä.


Aikoja voi varata numerosta (09) 753 1197, mutta jos innostutte, niin varatkaa niitä aikoja, älkääkä ruuhkauttako koko puhelinta ja aiheuttako hermoromahduksia muuten vaan soittelemalla! :D

Shine on auki arkisin 10-19 ja lauantaisin 10-16.

43 kommenttia:

meri kirjoitti...

Ei herranjumala kun sä olet kaunis! Ihanat kynnet ja meikki.

Anonyymi kirjoitti...

Onko noi siis ihan rakennekynnet? Geelillä vai sillä toisella tavalla laitetut? Huh, noin halpaa kun on niin voisin jopa harkita ja pirun näteiltä näyttävät ton kuvan perusteella :) Onko tollasista astetta pidemmistä kynsistä haittaa sun työssä? Ja kuinka usein noita täytyy huollattaa?

NooranElämää kirjoitti...

Voi vitsit ku näytät upeelta!

Meri kirjoitti...

voi vinde miten halpaa :o JA NOPEETA. siel missä kävin ennen laittaa oli kynnet kai 50e /40e, mutta niiden laitossa meni aina joku kaks tuntii silleen et perse puutu irti.. Täytyis ehkä käydä ku on kerran noin duuninvieressä toi mesta! jee kiitti saara vinkistä!

Rhia kirjoitti...

Olipa edulliset rakennekynnet. Sain viimevuonna lahjakortin ja otin rakennekynnet. Se hyvä puoli niissä oli että eipä ollut enää kynsienlohkeiluongelmaa ja kynsilakkakin kesti niissä tosi hyvin. Ne ei vaan oikein toimineet kun työkseen tekee ompeluhommia niin ne oli vähän niinkuin tiellä. Ommellessa joutuu kynsiä käyttämään tosi paljon kun se on semmosta pientä näpertämistä niin paksut rakennekynnet oli vain tiellä ja hankalat ja sitten kun niitä "ei saisi käyttää työn tekemiseen" niin oli se vähän vaikeaa =) Ehkä joskus taas innostun ja otan ...

Anonyymi kirjoitti...

vau! upee meikki ja noi kynnet myös! kumpa mullakin olis varaa... tosi editorial meininki näis kuvis... vähän ninku nois make up storen lehdis aina on! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kivat kuvat ja meikit!...tosin silmästä oisin toivonut (meikin kannalta) vielä yhtä lähikuvaa.
miten usein noita kynsiä tarvii huoltaa? ja aiotko yllä pitää niitä?

Emppu kirjoitti...

Vitsit sä oot kyllä niin kaunis! epistä :D ja ihanat kynnet!

ois muuten kiva kuulla enemmän sun opiskeluista, että missä olet opiskellut jne? en tiedä oletko siitä erillistä postausta tehnyt. itseäni kiinnostaisi kovasti kauneuteen liittyvä ala/ammatti ja kaikki homat mitä sä teet vaikuttaa tosi kiinnostavilta ja tuntuu että haluaisin tehdä jotain samaa :D mitä kouluja olet siis käynyt? itse lopetin myös lukion ja mietin että mitähän sitä seuraavaksi tekisi..

Anonyymi kirjoitti...

vau ihan sairaan upee meikki ja kynnet..sopii hyvi yhtee<3 :D ja voi upeus sua, siiis oon ihan sanaton ooot niiiiiiiiiii iiiiiiiiiiin kaunis!! vau : ))) oon jo melkeee kade sulle ! :D

Mea kirjoitti...

Joo, toi on jo melko nopeeta toimintaa! Mulla ollut rakennekynnet jo varmaan yli vuoden (konfikseen sain ne) ja kolmella ihmisellä olen käynyt. Nyt se on sellanen 60 -> huolto ja kestää sellasen 1,5-> tuntia. Mut mä oon tyytyväinen :]

anna kirjoitti...

Pitääkö meikkivoidesivellin tosiaan pestä ja kuivata jokaisen käyttökerran jälkeen? Jossain väitettiin näin ja mua vähän epäilyttää... :---------DD

Saana kirjoitti...

Voi Saara, mikset oo malli :D
Saanko udella kuinka pitkä olet?

Ellukka kirjoitti...

Heippa Sapukka! :---)

Mulla olis sulle postausehdotus; Ihan perusvarjostuksien tekemisen opettamispostaus! Ihan niin perusperus kun vaan mahdollista ja silleen rautalangasta väännettynä kiitos! =D Oon lukemattoman monia kertoja yrittäny ihan "helppoja" varjostuksia väsätä ja näytän aina siltä, että vähintään joku kaks metrinen lihaskimpukka ois vetänyt mua pataan! Auta siis minua avutonta.. Ois joskus kiva vaikka bilemeikiks laittaa muutankin kun ripsari ja rajaukset (:

Ps. Oon laitattanu mun kynnet kans tossa liikkeessä ja oon niin törkeen tyytyväinen ollut. Hinnatkaan ei tuolla päätä huimaa.

Niin ja ihan mielettömän ihanaa kesää sulle Sapukka<3

t.tyytyväinen kynsiasiakas ja riippuvuutta tätä blogia kohtaan tunteva.

Sanni kirjoitti...

pakko kommentoida tanne nyt ensimmaista kertaa, jonkin aikaa jo seuraillut sun blogia..
Oot niin hyvantuulen ihminen kun vaan voi olla, siks tata on niin kiva lukea! Nytkin kun huomasin, etta on tullut uus postaus, ni tuli semmonen spontaani "jes" ihan aaneen! :D

Oona kirjoitti...

hei mä kannatan kans ellukan postausideaa, ohjeita perusvarjostuksiin kiitos! me ei kaikki olla luonnonlahjakkuuksia :D

ps. oot ihana

mad-sanna kirjoitti...

ihanaa saara kiitti tosta vinkistä :) kuljen melkein päivittäin sen ohi ja oon harkinnu kynsien laittamistas siellä. Nyt meen taatusti !

Anonyymi kirjoitti...

Onkos siinä Hansasillan päässä kaks samantyylistä kynsipaikkaa?

Kuljen aina joskus siitä töiden jälkeen ohi, tulee tosi voimakkaat tuoksut niistä aineista siihen käytävälle. :( Huhuh! Mietin vaan, että miten siinä "huurussa" pystyy olemaan?

Anonyymi kirjoitti...

aaww miten ihanat kynnet, tahtoo samanlaiset :D miten siel voi olla noin halpaa??kaikist paikoist mist oon kattonu on 95 eurost ylöspäin eka kynsienlaitto...

Anonyymi kirjoitti...

en kestä ku oot niin kaunis ja ihana <3

Nina kirjoitti...

Hei onnea vielä näin jälkikäteen ylioppilaalle!!! Upeita (ja järkeviä) lahjoja olit saanut.

Mutta asiaan.. Otin toissa kesänä geelikynnet ja pidin niitä kolmisen kuukautta. Ne oli super kauniit mutta olin arkiaskareissa niiden kanssa ihan pulassa. Lopulta otatin ne pois kun mappia hyllystä ottaessani kolme kynsistä napsahti poikki! Mutta siis, pystytkö sä työskentelemään noilla normaalisti?

Anonyymi kirjoitti...

Tee viikon meikki postauksia useammin. Jos aikaa riittää. Nämä on aina yhtä mahtavia;)

Ja se; tee perässä meikki-kisa kanssa! Olisi kiva taas nähdä miten muut onnistuu :D

Jaaa vielä tiäätkö mitään ihonhooidosta? Kuuluuko se sun ammattiin tietäö? Jos kuuluu kerro hyviä vinkkejä meille raukoille huonon ihon omaaville.

loveeee you new haaaair

KM kirjoitti...

Heippa, mulle laitettiin ensin geelikynnet, mutta sitten kun menin "täyttämään" ne, niin henkilö laittoi niihin akryylia (oli eri paikat)! Ei siis kysynyt kummat oli ja ajattelin hänen ammattilaisena huomaavan eron....Nyt mulla on siis molempia "sekasin". Kysymys olisikin, että mahdatko tietää kumpia tähän kannattaa seuraavaksi laittaa vai pitäisikö peräti ottaa kokonaan pois ja laittaa uudet? Mikä olisi tietenkin ärsyttävän kallista...

Anonyymi kirjoitti...

minkä ikänen oot?

junja kirjoitti...

ihanat kynnet ja meikki. oot niin taitava!

kuinka pitkään rakennekynnet pysyy?
haluisin laittaa kynnet kuntoon, mutta työni takia kynnet täytyy olla lyhyet ja lakkaamattomat. jos siis kesäloman ajaksi laittaisi kynnet..

toistan tähän vielä jo aiemmin esittämäni kysymyksen sun aikataulusta, helpottaako kesällä ollenkaan? jos mahdollisesti pääsisi laitattamaan tukkaa sun luo. yritin jo sähköpostilla jokin hetki sitten sopia aikaa, mutta se meni vähän puihin. eli laitan varmaan vielä lisää sähköpostia? :)

sofia kirjoitti...

tosi nätisti sun hiukset tässä!!! :))

ansku kirjoitti...

vitsi noi sun pidennykset on kyl kivat, hei sitä vaan mietin et minkä pituset sun hiukset on niinku oikeesti ilman pidennyksii? ku noi on niin tajuttoman luonnollisen näköset!!

ansku kirjoitti...

ainii ja mitä lämpösuojia ja hoitoaineita käytät et tukkasi näyttää tolta? :)

Mikaela kirjoitti...

Mageet kynnet :)

Anonyymi kirjoitti...

Oon kateellinen sun meikkaustaidoista:( Byhyy. No mutta oot silti ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Oot iha mielettömän kaunis! :)

Anonyymi kirjoitti...

oi, ihana meikki! :)

mulla on kasvoilla pientä punoitusta aina. olisiko sulla mitään vinkkiä siihen? :)

Anonyymi kirjoitti...

Saapra yritä vastailla edellisen postauksen tukkakysymyksiin jooko :(?

Niina kirjoitti...

Turussa on myös yks tosi hyvä ja halpa paikka. Kynsien laitto maksaa 50€ ja huolto 30€. Siellä tehdään tosin vaan akryylikynsiä. Aikaakin menee just ehkä toi 45 min.

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on mun unelma ammatti, mäkin haluan olla maskeeraaja sit joskus! Onks se totta, että maskeeraajaksi voi opiskella vaan keski-suomessa? Missä sä aloitit opiskelut? Kävitkö ekana kosmetologi koulun?

Anonyymi kirjoitti...

Hei Saara!Sun blogis on mun suosikki,aivan mahtava:),minkä merkkistä hiusta sä käytät sun pidennyksissä?

Tietämätön kirjoitti...

Täysin aiheeseen kuulumaton kysymys, mut sulla ilmeisesti on kokemusta Baremineralsin meikeistä,oon harkinnut Baremineralsin meikkipohjan ostamista, mutta peittääkö se oikeasti yhtä hyvin kuin tavallinen meikkivoide?

Itselläni on suht huono iho, punoittava ja paljon pieniä näppylöitä, toimiiko tuo niiden peittämiseen?
Voiko mineraalimeikkien kanssa käyttää tavallisia meikkejä, esim siis tehdä pohja baremineralsilla ja tarvittaessa peittää punaisimpia kohtia vaikkapa MUSin peitevoiteella? Vai pitääkö kaikki (peiteaine/puuteri) olla sit mineraalimeikkejä?

Entä sit tuo sivellin, mitä mainostetaan esim Kicksin sivulla, pystyykö sen korvaamaan jollain toisella siveltimella, 42 euroa on nimittäin aika hurja hinta o.O

Entä sit kuinka riittoisa tuollainen foundation-purnukka on, näyttää hurjan pieneltä hintaansa verrattuna..

Sori, paljon kysymyksia, mutta oon ihan pihalla mineraalimeikkien suhteen :D Ois kiva jos vähän valaisisit mua :)

Anonyymi kirjoitti...

Olitko tänään Ideaparkissa?! :) Hauskat lasit päässä?

T. Ideaparkin myyjä :)

millas kirjoitti...

Luotan, että kaltaisesi ammattilainen tunnistaa kauniit kynnet, joten varasin ajan kyseiseen paikkaan vaikka kaukana kotoani onkin. Joku oli vielä kommentoinut ja kertonut miten tyytyväinen kyseiseen paikkaan on ollut. Kiitos siis tästä, toivottavasti voin kohta liittyä teidän kauniskynsisten ihmisten joukkoon :)

Anonyymi kirjoitti...

Wow, oon halunnut tosi pitkään jo rakennekynnet, mutta hinnan takia oon epäröinyt. Nyt teen sen ! Pitää varata aika.
( voisit tehdä jonkun mainossopimuksen jonku paikan kanssa, koska aivopeset meitä blogiisi rippuvaisia ;p )
Ois ollu kiva saada ihan lähikuva sun hauskannäkösestä silmämeikistä.
Saanko kysyä, onko rusketus pelkkää solariumista hankittua? Ihanan näköinen iho/rusketus.!
Oot ihana! <3

Anonyymi kirjoitti...

missä ton ylemmän postauksen kommat on? :O en nää et mistää sais painettuu kommaboxin auki? :OO

siis toi biletyshomma :D kuulostaa muuten iohan tuksulta<3

titta kirjoitti...

oi että himoitsen rakennekynsiä vielä! =D Aattelin ite kans et ylppäreihin sit käyn itekkii laitattamassa =) Ihan mahtavat!

Jenna kirjoitti...

Siis aivan ihana meikki ja ihanat kynnet! Miten siellä _voi_ olla noin nopeeta ja halpaa?! O_O Onko nuo geeli- vai akryylikynnet? Lahjapostaus oli cool!

Saara kirjoitti...

meri: Kynnet on kauniit! Edelleen!


Anonyymi: Akryyligeelit ja 3 viikon välein. Kaikkeen tottuu :)


NooranElämää: Kynnet<3


Nicole: I highly recommend it!


Rhia: Mullakin on hetkittäin pientä haittaa näiden "paksuudesta". Mutta kyllä mä näitä ainakin olen ronskisti käyttänyt työn tekemiseen :PP


tiltumaria: MUSin lehdet on luv!


Anonyymi: Kolmisen viikkoa kestävät kerrallaan :)


Emppu: Ei ole vielä tästä postausta, menee sinne piiiitkään listaan jonon jatkeeksi :D


Anonyymi: Hassua, mitenköhän osunut noin samanlaiset ;)


Meguli: Oma tyytyväisyys on tärkein! :)


anna: Mun ainakin kannattaa, kun käytän eri ihmisiin :) Meikkivoide on kuitenkin nestemäinen ja kerää bakteereita tehokkaasti. Pese ihmeessä.


Saana: Koska mulla on normaali painoindeksi? :D 172cm


Ellukka: tämäkin on jonossa<3 Mä teen teille listan joku päivä kaikista tulevista jutuista... Jos ehdin :D


Sanni: Hahaha, ihana!


Oona: Harvat on! Enkä mäkään ihan pystymetsästä näitä osaa tehdä :P


minkki: Hyvä!


Anonyymi: On :) Ja siihen tottuu nopeasti :P


Anonyymi: No mitä nopeammin tekee, sitä enemmän voi tehdä asiakkaita, sitä halvempi hinta :)


Anonyymi: En mäkään kun sä oot<3


NinaV: Kiitoksia! HUh, geelithän ei ole yhtä kestävät kuin akryylit. Ihan hyvin on duunit sujuneet :) Kaikkeen tottuu!


Anonyymi: Voi kunpa olisikin enemmän aikaa :D

Tärkein juttu ihonhoidossa on mun kohdalla oikea ravinto.


KM: Ei kyllä AAVISTUSTAKAAN O_O Kysypä sieltä kynsipaikasta, luulisi niiden tietävän :)


Anonyymi: 20 :)


junja: Kokeilepa huviksesi oman kynnen geelausta! Se on todella siistin näköinen ja ns. lakaton :)

Sain sun mailin, se odottelee vastausta n. 20 muun joukossa. Oon onneton ja väsynyt näiden kanssa! :D


sofia: Haha, sykerö!


ansku: Kääk, selaapa taaksepäin postauksia, siellä on niistä kuva!


ansku: superficial + GHD -lämpösuoja


Apricot: NIIN ON!


Anonyymi: PÖH! Opettele itsekin niin ei tartte kadehtia! :)


Anonyymi: Tänks!


Anonyymi: Vihertävä pohjustus tai lumenen natural coden vihertävä puuteri!


Anonyymi: Joooo :(


Niina: Mahtia!


Anonyymi: Ei aavistustakaan O_O Mä olen virallisesti "vain" parturi-kampaaja.


Anonyymi: Simply naturalia vain :)


Tietämätön: Peittää ja joskus jopa paremmin! Paremmin toimii, jos kaikki on mineraaleja. pohjan alle voi kuitenkin käyttää neutralointia pienillä alueilla.

Mikä tahansa kabuki käy :)

Ja se normaalin kokoinen foundation on jäätävän iso!


Anonyymi: Olin khyllä :)


Milla Breaks The Silence: Uu! Mahtia! KErro miten kävi :)


Anonyymi: Haha, aivopesu on ok. Solkkuvoiteessa on myös vähän itseruskettavaa :)


Anonyymi: Ihan normaalisti kai : DD


titta: Suosittelen! :)


Jenna: Akryyligeelit :D Eli eri jauhetta ja näyttää enemmän geelikynsiltä.