torstai 25. kesäkuuta 2009

Houston? Can you hear me?

We're experiencing some major technical difficulties..

*ctshhhhhhhhhhh*

The connection...

*trsckkcsshhhsh*Joo mun internet pätkii. BIG TIME. Ostin uuden nettiboksin ja yritän nyt säätää tän päivän aikana kaiken kuntoon.. Sen about 10h duunin ohella :D

Kuullaan viimeistään huomenissa! Toivottavasti tää ei pätkäise just NYT!


p.s. Kai tää nyt on täälläkin mennyt siihen, että kommenttienvalvontaa kokeillaan ainakin netin pätkimisen ajan.. That sucks, mutta mieluummin en taistelisi tuulimyllyjä vastaan vaan keskittyisin siihen positiiviseen! :)

Ei hätää kaikki mukavat anonyymit ja ASIALLISTA kritiikkiä jättävät neganyymit. Kaikki, mikä ei ole oikeasti turhaa, tahallisesti mielipahaa etsivää ja irrelevanttia, julkaistaan kyllä :)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hohohohoho

Letti-Liisa kirjoitti...

Koita jaksaa niiden töiden kanssa.:)
Kiitos muuten nistä letti videoista! Nyt mulle aukeni vihdoin miten tehdään kalanruotoletti ja puoliranskalainen alas.

Tuula kirjoitti...

Toivottavasti kommenttivalvontasi sallii vielä äidilliset ojennukset ja huomautukset ;)
Muuten olen sitä mieltä, että asiallista kritiikkiä sinun kannattaa ehdottomasti kannustaa ja julkaista. Asiattoman sen sijaan voit vallan mainiosti jättää näyttämättä. Tosin jotkut ns. negatiiviset kommentit ovat naiviudessan niin hauskoja, että ikävä niitä tulee, jos kovin tiukalle linjalle lähdet.
t. Äippä

Anonyymi kirjoitti...

Oletan että tunnet pk-seudun niin hyvin, että pystyt auttamaan. Olen siis muuttamassa pk-seudulle syksyllä; miltä alueelta kannattaa etsiä asuntoa? Pitäisi olla suht lähellä rataa ja miel. mahdollisimman rauhalliselta alueelta..

Anonyymi kirjoitti...

Tää ei liity mitenkään mihinkään, mutta luin varmaan viisi viimeisintä postaustasi äsken, ja halusin vaan sanoa että näitä on mahtava lukea ja oot ihana !

Anonyymi kirjoitti...

siis täytyy kyllä sanoa, että blogin taso on tippunut huomattavasti. kyllä ymmärrän että käyt töissä 10h, mutta kyllä me muutkin saara yritetään elanto tienata, nurisematta.

Saara kirjoitti...

Anonyymi: HIHIHIHIHI


Letti-Liisa: No pro ^_^ Jatkan uudella puhdilla asap!


Tuula: Äitit saa kommentoida aina<3


Anonyymi: O_o Hmm.. Puhut nyt tytölle, joka on muuttanut tien toiselta puolelta toiselle ja päästä päähän :D

Noilla kriteereillä suuntaisin Leppävaaraan... Koska siellä on sello ja Gina ja mä asun tässä vieressä ja meistä voi tulla bestiksiä ;)


Anonyymi: ^_^ Muksa kuulla!


Anonyymi: Se on kyllä hirvee juttu, kun netti ei toimi ja ei voi postata.. Se on kyllä ihan mun omaa syytä ja lasken blogin tasoa TAHALLANI. You got me ;)

Andy kirjoitti...

Houston kuulee kyllä. Tai ainakin käy välillä lueskelemassa... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Saara, pliis ole ihana ja vastaa tähän kysymykseeni ja selvitä siten meidän ystäväporukan kiistellyin taistelu:D Siis koska ammattilainen olet, joten sinä saat olla se totuuden torvi tässä kovasti kiistellyssä aiheessamme.
Kysymys kuuluu: Tarttuuko rusketus itseruskettavan läpi? Eli voinko huoletta laittaa edellisenä iltana itseruskettavan kasvoille vaikka seuraavana päivänä olisikin rantapäivä ja toiveena vähän saada sitä oikeaakin rusketusta?
Entä heikentääkö se auringon tarttumista iholle?

Olet ihana jos vastasit! No joo joo.. oot sä muutenkin :D

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ne avonaiset koodinpätkät oikein ovat, joista puhuit edellisessä postauksessa?