perjantai 19. kesäkuuta 2009

Juhannusiloa!Haukotus tuli "pilaamaan" mun kuvan, mutta totesin sen sopivan teemaan hyvin!

Mä lähden nyt Loviisaan tuulettumaan ja NUKKUMAAN pariksi päiväksi, eli ihanaa ja sateista juhannusta (don't bitch about it, embrace it) palataan asiaan sunnuntaina!


Pieni tauko tekenee kaikille vain hyvää ^_^.

43 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

pitääks sun tehdä toi nenätemppu haukotellessasikin

mums kirjoitti...

mitä ihmettä teet loviisassa:D

pampam kirjoitti...

vaikkei tää muotiblogi ookaan, nii pitää silti mainita et sulla on aivan ihana huppari :)

Anonyymi kirjoitti...

Noi ilmeet on hemmetin typeriä, onks niin helvetin vaikee olla normaali kuvissa eikä vääntää sitä naamaa. Luokatonta settiä ja juttua, vastaukset aina tyyliin ;) :)jne... Ei taida siitä yo pohjasta paljon olla apua ainakaan sulla jutuista päätellen, huomaa että on nykynuori kyseessä joka on saanut kaiken kultalusikka jossain mihin ei aurinko paista, melkein vetäisisin tähän jo pissis kortin mutta ei ihan vielä. Hauskaa juhannusta vaan sullekkin ja muista olla oma verbaali itsesi tyyliin "ei tartte lukea jos ei kiinnosta" hahaha.

Anonyymi kirjoitti...

En koe että olet aito, tuntuu että teit tahallasi tuon ilmeenkin, ja laitat haukotuksen piikkiin. Nätti tyttö olet, mutta aitona en pidä sinua. Jokainen toki valitsee tiensä ja tavan jolla antaa kuvaa itsestään.

Anonyymi kirjoitti...

Ylemmälle anonyymille on pakko sanoo että jos tää blogi on kerta niin huono ni miksi ees luet tätä. Kiinnostaa näemmä kuitenki sen verran että tuut tänne kommentoimaa jotai paskaa hahah :D

Anonyymi kirjoitti...

Onko pakko lukea, jos kaikki häiritsee teitä anonyymeja?

Minun mielestäni sinussa ei ole mitään epäaitoa ;)

Anonyymi kirjoitti...

saara sä olet niin epäaito, koska teet ilmeitä.

MITÄ HEL..? :D

mun mielestä oot kamalan söpö ihminen.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää jussia Saara-rakas jonka blogi on ehkä ihanin! <3

Anonyymi kirjoitti...

Itseasiassa blogi on ihan ok, ja täällä on joskus kiinnostavia meikkijuttuja. Kannattaa lukea paremmin kommentit ennenkuin alkaa syyttä haukkumaan :) Sanoin vain että tyttö ei ole aito.

Eeva kirjoitti...

SÄ OOT SAARA FEIKKIII! vai mikä ? leikki-saara? teko-saara?

Anonyymi kirjoitti...

hohohho, minusta Saara on ehkäpä yksi blogimaailman aidoimpia naamoja!

Norppis kirjoitti...

Heh, olin kerran yhden illan loviisassa, ja se oli aika hirveää.
Ei se kyllä loviisan vika ollu xD jotkut illat on vaan ihan hirveitä!

Toivottavsti sulla on kuitenkin tosi kivaa. Hyvää, rauhallista ja levollista juhannusta ;) itsekkin olisin parin päivän nukkumisloman tarpeessa ;)

Kristiina kirjoitti...

Ihanaa ja rentouttavaa juhannusta Saara! Meikäläinen istuu huomenna lentokoneessa kohti New Yorkkia josta matka jatkuu San Franciscoon :) Meneehän se juhannus lentokoneessakin...

Sindy kirjoitti...

Vittu repesin noille anonyymeille :D

Anonyymi kirjoitti...

okei toi anonyymi ei oo lukenu tätä blogia kyl sitte yhtää :DD ei ihan noi sen jutut ollu perusteltavissa.

Anonyymi kirjoitti...

siiiiiiis mitä ihme kommenttei ihmiset jaksaa kirjotella, hohhoijaa -_-

hyvää juhannusta saara <3 tykkään sun blogista. yks mun lemppareista.

iiris kirjoitti...

ei tee pieni tauko hyvää mulle :(( oon jo riippuvainen susta ja sun blogista, NOLOAKO? noooot!
oot vaan niin maailman ihanin ja tykkään hirmusesti sun blogista! tunnut ihan ku joltaki kaverilta jonka elämästä on kiva saada aina tietää, vaikka ikinä en oo tavannu sua... ei sillä että paljastaisit kaiken elämästäs, ei pidäkkää, ku on netti kyseessä!
en vaan voi tälle mitää, mut oon selvästi saara-addikti :D:D
sun jutuille on niin kiva nauraa!
kiitos elämän piristyksestä tyttö<3
ihana ku tommosia on olemassa!
ps. älä kuuntele ilkeitä ääniä vaan jatka samalla mallilla!
<3

K kirjoitti...

Jussia sinnekin! Vaikkei turhempaa juhlaa voisikaan olla ;p

Psst. Ei "tekenee", vaan "tehnee" :D

Anonyymi kirjoitti...

uuuh sä oot niin ihqu boks, jatka samaa rataa niin nääkin teinit jotka täällä sua lohduttelee niin jaksaa ihannoida sua ja olla samaa massaa tuomatta omaa itseään esiin.

Anonyymi kirjoitti...

nää "sä oot niin feicki"-anonyymit ilmeisesti sitten kaikki tuntee blogin kirjoittajan tosi hyvin, kun osaavat sanoa ettei ole oma itsensä. Eipä sille kyllä mitään voi että mitä suositumpi blogi, sitä enemmän näitä kateellisia pellejä kaivautuu maan alta uhoamaan nimettömästi. Kadulla kasvotusten ei varmaan ikinä uskaltaisi sanoa sanaakaan. Mä en lähtis sanomaan mitään siitä, onko Saara aito vai ei, sillä en tunne ko. tyyppiä irl. Joka tapauksessa tässä blogissa on valtavasti hyvää asiaa liittyen meikkeihin, kampauksiin ja ylipäätään kaikkeen mikä nuoria tyttöjä kiinnostaa. Kun mä luen blogia, mua kiinnostaa jutut, jotka joku asiantuntija voi vahvistaa toimiviksi ja oikeiksi, ei se, onko tyyppi samanlainen kirjoituksissaan kuin nettipäätteen ulkopuolellakin. Anyway, oli miten oli, vaikka Saara olisikin kasvanut kultainen taikalusikka ahterissaan, asenne on selkeästi kohdallaan eikä hän vaikuta ollenkaan ylimieliseltä blogissaan - päin vastoin, erittäin suosittua blogia pitäväksi hän vaikuttaa liiankin mukavalta ja joustavalta. Voisko porukka syödä perinteisen suomalaisen kateutensa ja kelata vähän, että jos ei saa mitään aikaan itse, ei tarvii asettua muiden kanssa samalle tasolle sillä että yrittää lytätä niitä näinkin säälittävin keinoin alas? Varsinkin, kun Saaraa kiinnostaa varmaan ihan sairaaaaaaasti se, että teistä se on ihan nyyhkis kakkipää yhyhyy, koska se ei ees oo. HALLoo.

junja kirjoitti...

onnittelut suosikkijutusta!
tosi kiva juttu. ja ihana tuo lettipostaus, sun tekemät videot on niin parhaita!! muutenkin jutut niin hyväntuulisia, että alkaa hymyilyttää.
rentouttavaa juhannusta! (:

Anonyymi kirjoitti...

"uuuh sä oot niin ihqu boks, jatka samaa rataa niin nääkin teinit jotka täällä sua lohduttelee niin jaksaa ihannoida sua ja olla samaa massaa tuomatta omaa itseään esiin." << LOL.

Anonyymi kirjoitti...

Sä olet Saara ihana! :) <3

Anonyymi kirjoitti...

oot söpis :)

patentti kirjoitti...

Hehe, hyvät jussit, toivottavasti mun suosittelemat viinit kelpasi :)

Sallamaari kirjoitti...

Pakko tulla taas näin juhannustelun jälkimainingeissa (ja valkkarilasillisen jälkeen) hehkuttamaan, kuinka hienoo hommaa teet! Sun blogin lukemisen jälkeen jokainen haluais tehä maskeerausta ja bodypaintingia työkseen ja hengailla kavereiden kanssa Cuba!:ssa. Ihan totta, vaihtaisin oman kämäsen elämäni siihen koska tahansa :D Inspiroiduin sun lettivideoista ehkä jopa vähän pelottavanki paljon.

Ootko ollu aina noin ihanan pirteä ja elämäniloinen tapaus? Jos saisin edes murto-osan tosta sun asenteesta, oisin onnellinen tyttö ainakin seuraavat 20 vuotta.

CGC kirjoitti...

huhhuh, nyt on kyl aivan pakko: TEHNEE, ei TEKENEE :---D

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Haukottele antaumuksella ja katso peiliin samalla. Ei taida naama olla ihan peruslukemilla :)


mums: Olin kaverin mökillä!


pampam: Tänks, se on Zoo Yorkin, jos jäi mietityttämään :)


Anonyymi: Mä en voi nyt ottaa mitään tässä kommentissa tosissani, sillä nään suoraan ettei kirjoittaja tiedä minusta, mun elämästä eikä tästä blogistakaan mitään.

Haukkua saa, mutta ei kannata, varsinkaan jos ei tiedä mistä puhuu :)


Anonyymi: Mä en valitettavasti voi tälle asialle tehdä mitään, eikä mun tehtävä kai ole vakuuttaa yksittäisiä ihmisiä mun motiiveista ja aitoudesta :). No ok, jos oikein vaadit, niin voin pistää tänne sen kuvasarjan jonka alussa hymyilen nätisti ja alan yhtäkkiä demoni-ilmeiden kautta haukotella :D


Anonyymi: Näinpä :)


Anonyymi: Kiva kuulla<3 Intuitiolla mä tätä hommaa teen, liian hektistä toimintaa laskelmointiin :D


Anonyymi: Minkäs mä ilmeikkyydelleni voin :D Tässä on monta vuotta näytelmäkerhoa + musiikkiluokkalaisuutta takana :D


Anonyymi: Sinne myös! :)


Anonyymi: Hmm.. Mä nyt sörkin lusikkaani ihan väärään soppaan, mutta te ette muruset ihan oikeasti voi mun aitoudesta tietää mitään, ettehän? Luulkaa mitä luulette, mä pysyn silti juuri tällaisena :)


Eeva: Oon paperimassaa!!!


Anonyymi: Kiitsa!<3


Norppis: Haha, eikö ole jännää, miten tietty tapahtuma voi leimata kaupungin tai paikkakunnan täysin??


Kristi: OOH! I'm terribly jealous!

Juhannus on mielessä, ei kalenterissa ;)


Sindy: Jep. Chatti käynnissä :P


Anonyymi: Agreed :D


Anonyymi: Ja silti mä jaksan vastailla niille ;) Ihanaa juhannusta sinnekin!!


iiris: Tietynasteinen riippuvaisuus on ihan ok :D Kunhan se pysyy sellasissa terveissä rajoissa, eikä se kontrolloi sun elämää :D

Itsehän olin joskus yläasteella niin rakastunut, että lyhensin Pariisin -lomaani kolmella päivällä :DD


K: Hoho, jos mä vaan kirjottaisin englanniksi koko blogin, se kieli taittuu paremmin :D


Anonyymi: MITÄ?! Nyt mun on pakko ärähtää. Mä olen aina kulkenut mun omaa reittiä elämässä ja tehnyt omat päätökset täysin muusta massasta välittämättä. Mä toivon TODELLA paljon, että rohkaisen muita tekemään samoin!


Anonyymi: Jep, ei taida olla kauhean syväluotaavaa tietoa siitä, miten mä olen tähän pisteeseen päätynyt :P Eikä tietysti tarvitse ollakaan, tää on internet ja täällä saa sanoa MITÄ TAHANSA ... not...

Tää kommentti vahvisti mun suojakuorta. Sellaisella hyvällä tavalla, kiitos!


junja: Sinne myös!! Mä pääsen hei omalle koneelle huomenna ja vastaan sitten taas rästimaileihin, mä tiedän että sä oot siellä listalla ;)


Anonyymi: ROTFLMAO


Anonyymi: Niin säki<3


Anonyymi: Sä oot enemmän söpö!!


patentti: Hahaha, mut on niiin spotattu. Kelpasi hyvin!


Sallamaari: Hahaha, mä toivon, että mun elämä kuulostaa paremmalta kuin on, sillä univelassa eläminen epäsäännöllisten tulojen ja töiden kanssa EI ole herkkua. Rakkaus ammattia kohtaan pelastaa, jos pitäisin tästä yhtään vähemmän, olisin 80% ajasta aika rikki :P

Ja kai kaikilla on niitä angstikausia, mutta mun mielestä negatiivisuus on todella turhaa. Yllättävää kyllä, lähes kaikesta löytyy se hopeareunus.

Niin, ja silloin jos suruttaa, se pitää kohdata silmästä silmään, eikä piilottaa sitä sisälle :)


CGC: Tää selittyy suoraan yhtälöllä Äikkä = M, Enkku = L :D

Anonyymi kirjoitti...

Itseasiassa "tunnen" sinut muualtakin kuin nettielämästä, siksi osaankin sanoa että pissa tainnut nousta päähän. Harmi sinänsä. Kiva blogi.

Anna kirjoitti...

On se aina kumma, miten ykskaks kaikki tuntee muualtakin elämästä...:D Tuttu homma.. Ja hei, epäaito kusi-noussut-päähän rakkaani, olen huomenna siellä juoruamassa 12.15 aikasintaan, niin oon sopivasti late:D Sitä paitsi, ei mitään toivoo, että löytäisin sinne :D

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Mjahas, seisopa sitten niillä omilla jaloillasi ja tule keskustelemaan asiasta ihan kasvotusten =)

Saara kirjoitti...

Anna: Varaudu keskustelemaan VAAN musta, sillä olen oman elämäni AINOA sisältö ja kaikista tärkeintä tässä maailmassa!! KAIKILLE!!!

iiris kirjoitti...

ei ei ei mitää semmosta hullun touhua tää oo :D:D paras blogi vaan! :D älä säikähdä hihhih

Anonyymi kirjoitti...

Itseasiassa en tule, en pyöri enää siellä päin, mutta kyllä mun naaman tunnistaisit sinäkin jos tulisin. Kaikinpuolin hieno blogi ja muuten olet hyvä tyyppi, mutta laihtumisen ja imagon nousun jälkeen et ole mun mielestä ollut enää oma itsesi. Sun kannattaa miettiä itsekin asiaa, nyt vain tyrmäät mielipiteeni etkä edes mieti asiaa vakavasti, siitäkin jo huomaa että et ole sama saara enää. Tämähän on vaan mun mielipide. Haluan pysyä anonyymina siksi ettei tule mitään suurempaa tästä, koska sitä ei tarvitse tulla. Toivon vaan että ajattelet asiaa. Uskon kyllä että on niitäkin anonyymeja, joita Anna mainitsi, että yhtäkkiä muka tuntee. Se onkin tyhmää. Ja turhaa.

Anonyymi kirjoitti...

hei saara mun "hanuria rapsuttelee" niin helvetisti se et teet ilmeitä lol xDDDD

aijaiaijaiaijaia
kiitos lettipostauksesi nyt osaan tehä sen supervaikeen kalanruotoletin xD
olin vähä vajaa ku en aiemmi tienny mite se tehään :DDD
enkä tullu ottaneeks selvää mistää..

nimim. mimmi 20wee
miks ei äiti opettanu?
mut ny on kuule kaikkki paremmin, kiitos Saara, muih!

Sallamaari kirjoitti...

Se sussa (tai ainakin tässä blogissa, ku en sua irl tunne, lolled) niin uniikkia onkin, toi mieletön optimistisuus! :) The silver lining seems to be missing too often in my life because I think my whole life sucks :D

Töiden epäsäännöllisyys on kyllä yllättävän raskasta, itekki oon ollu jonkin aikaa keikkatyöläisenä. Puhelin soi yleensä silloin kun ei toivoisi ja toisinaan taas on monta päivää hiljasta, kun vois vaikka töitäkin tehdä.

Kaikesta huolimatta, on helwetin siistiä, että oot päässy tekee rakastamaasi työtä :) Toivottavasti juhannus latasi vähän akkuja.

Saara kirjoitti...

iiris: En mää tarkoittanut että sä olisit hullu :D Mä oon välillä!


Anonyymi: Mä saan valitettavasti tällä hetkellä sen verran paljon negatiivista kommenttia anonyymeiltä, että sujahdat sinne samaan joukkoon niin kauan, kunnes esität asiasi ihan henkilökohtaisesti :). Et selkeästi kuulu lähimpään ystäväpiiriini, joka mut kyllä potkii pilvilinnoista hyvin nopeasti sillä nimenomaisella hetkellä kun joku muu kuin hiusväri iskee päähän.

Elämä ja ihmiset muuttuu, enkä mä ainakaan toivo, että kukaan on ihan samanlainen kuin vuosia sitten. Kehityksen suunta on toivottavasti kaikilla ylöspäin. Harmi, jos et sitä mun kohdallani näe (toivottavasti tosin seuraat mun elämää muutenkin kuin blogissa?).

Henkisesti olen elämäni kunnossa ja voin siksi nukkua yöni hyvin tämänkin kommentin lukemisen jälkeen :)


Anonyymi: Oikeasti? Onko joku tietty kohta ihan? :D

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä sä toisaalta olet aito, mutta se itkukuva sai jotenkin epäaidon kuvan susta.. Ja ystäväsi mungon bloggari ei taida sen aidompi valitettavasti ollakaan. Luulin että Anna olisi mukava, mutta haukkuu blogissaan erästä kaikkien tuntemaa bloggaria (tai jos tämän kieltää, niin sitten kaikkia) ja se ei ehkä ole niin positiivista, vaikka neiti painottaa että positiivisuus ja hyvä mieli on hänen bloginsa yksi kulmakivi. Sä taas vaikutat tosi mukavalta ja pirteältä, ja ainoa miinus sun blogista onkin toi itkukuva, ja se on jo vähän:)
Jatka samaa rataa ja onnea suosikin pestistä:)

JOU kirjoitti...

aika yks lysti onko saara sarvas aito vai ei, mutta tuo ilme on aika kuminen. vähän häiritsee, kun joka kuvassa pitää katella sun kuminaamailua.
olet NÄTTI kun hymyilet normaalisti.

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Jokaiselle suotakoon mielipide :)


JOU: Hei, mä ihan oikeasti genuinely HAUKOTTELEN :D Mä hymyilen ihan normaalisti varmaan 80% kuvista ja lopuissa ilveilen juuri niin paljon kuin lystään :D

Anonyymi kirjoitti...

Heh, voi sissus, noi teinixien syvästi loukkaaviksi tarkoitetut kommentit on kyllä ihan omaa luokkaansa. Sit toi "niin, mietipä sitä":`D Joo, varmaan alatkin heti miettiä "syntejäsi", joista joku anonyymi sulle nillittää...

Huomaa, että eräillä on kasvuvaihe ja identiteetti vielä hieman hakusessa.

Eikös se ole epäaidompaa, kun ottaa noin sata kuvaa valitakseen sieltä sitten sen yhden, jossa on söpöin hymy?:) Harvalla on pokkaa laittaa haukotuksiaan ja naamanvääntelyitä nettiin. Ja toisaalta, en edes ymmärrä, mikä siinä on niin erikoista, että tykkää vähän pelleillä kameran edessä...Eipähän kaikki niin paskantärkeitä ole irl, kuin jotkut nillittäjät. Nämä samat nillittäjät luulevat, että jokainen ei-nillittäjä on sitten epäaito:D

Tuula kirjoitti...

Minun on nyt ihan pakko paljastaa teille hyvät blogin lukijat suuri salaisuus: Saara näyttää juuri tuollaiselta, nenää myöten, silloin kun hän haukottelee. Saaran haukotuksia joudun näkemään varsin usein. Varsinkin silloin kun aloitan jutun : "Silloin kun minä olin sinun ikäisesi...."

Minä muuten olen kestänyt Saaran naamanvääntelyitä kohta jo 21 vuotta eikä ole tehnyt vaikeaakaan. Päin vastoin. Joskus kilpailemme peilin edessä, kuka onnistuu vääntämään naamansa hauskimpaan/hirveimpään ilmeeseen. Koettakaapa. Ottakaa koko perhe messiin! Tiukka pipo alkaa irvistellessä ihmeesti löystyä
=D
Olette ihania kaikki, sekä Saara että te kommentoijat - hihityttävät nillittäjät mukaan lukien.(Hauska sana tuo nillittäjät).
<3 Äippä