tiistai 16. kesäkuuta 2009

Kuopio-Turki, työmatkat from He...aven!

Joo. Noin mun tietokoneen kansiossa lukee, eli kai mä olin sitten Turkissa :D.

Seuraava teksti on kirjoitettu uskomattomassa univelassa ja muutenkin sekavassa tilassa. Forgive me for this :D


Heräsin maanantaina tosiaan kuudelta ja suuntasin lentokentälle.

Miksi sensuroin noi? :D Ei ollu kauheen hardcore -informaatiota :D. Olin check in -jonossa klo 07:23 ja sen piti olla tehtynä klo 07:40. Jono oli kuin pitkä kuin nälkävuosi eikä kukaan yli 25v. osannut käyttää lähtöselvitysautomaattia...

Tuolla sitä sitten köröteltiin. Ostin vihdoin matkalukemiseksi Twilightin. Suomeksi tosin, koska kentällä ei muuta versiota ollut tarjolla. Matka-aika oli hulppeat 40min.

Sain valita paikan itse ja tein hienon päätöksen istahtaa suoraan siiven taakse........?!!!?!

Ei voi pieni ihminen ymmärtää istumakarttoja. Olisivat piirtäneet sen siiven siihen.Koulutus Kuopion suunnalla meni ihan mahtavasti ja ruiskun avulla taiteiltiin mm. tällaisia elukoita. Ylemmän kuvan tummapohjainen puoli oli mun demo-alustani.

Tää olis voinut olla sellainen esimerkkikuva! Oon aina tahtonut whiteboardin. Saiskohan kotiin yhden seinän maalattua tollaisella pinnoitteella?

Mä pyytäisin aina jonkun hokipojan piirtelemään mulle pelikuvioita.

Joo ja selittämään paitsion - miksi se on aina kaikille mysteeri?

Ehdin viettää koulun ulkopuolella aikaani reilun tunnin. Päivällä etsin reilut 30min ruokapaikkaa nälissäni ja kiukkuisena ja duunien jälkeen taas matkaeväitä.

Miksei teistä bongareista muuten tullut huutamaan, että MOI! Yuou hate mehh :'<<

Paluulennon eväinä toimivat Kuopion torilta haalitut "jättikirsikat". Jättimäistä niissä oli hinnan lisäksi lähinnä pilaantuneisuusprosentti. Heitin varmaan 1/4 pois.

Ikkunapaikka oli tällä kertaa inhimillisemmässä osassa ja nukuin suhteellisen sikeästi koko 35min :D. Joku voisi luulla, että päivä oli pulkassa.. NOT!

Mä suuntasin vielä Turkuun, sillä tehtiin tänään Abreulle paljon uusia kuvia erinäisiin tarkoituksiin.

Reilu 30min kotiinpaluun jälkeen seisoin pihalla uudet tavarat kasseissa. Anna kaartoi pihaan ja mä hyppäsin kuskin paikalle. Mimmi oli edellisenä yönä tullut keikalta ja herännyt aamulla studioon. En ihmettele, että ajaminen ei maistunut.

Mä taas olin ihan kikseissä, kun sain ajella kivaa autoa jossa oli mm. ohjaustehostin ja vakionopeuden säädin :DD.

Vajaan 2 tunnin ajelun jälkeen saavuttiin Nanan kotipihaan. Mä hehkutan Nanaa paremmalla ajalla vielä ihan helvetisti lisää, mutta kerrottakoon nyt että:

- Nana on mun lempparikuvaaja Suomessa
- Mä olen stalkannut sitä jo ennen kuin siitä tuli "oikea valokuvaaja"
- Meidän on pitänyt jo vuosia tehdä jotain siistiä yhdessä
- Mun on aina ollut todella vaikeaa nimetä sellaisia "haaveita" uralla, mutta Nanan kanssa kuvaaminen on ollut yksi sellainen
- Nana on IHANA

Me majoituttiin anspun kanssa sohville (se yritti vallata isomman, mutta yllärinä käskin neidin siihen pienempään, joka oli silti ihan massiivinen :DD), mutta nukkumaan ei tietenkään selvitty ilman juoruilua ja tyttömäistä kikatusta.

Aamulla suunnattiin studiolle kello seiskaksi. Eeww. Anspu ajoi edellisenä iltana mun pihaan todella hämmentävissä vaatteissa ja valaisi mua kertomalla, että mitä rumemmat vaatteet - sen rennompi olo. Luulis olevan rentoa ;). Tästä kuvasta tosin puuttuu 3 elementtiä, jotka nostatti mun kulmakarvoja maanantain puolella!

Meidän kiva hesebagi edustaa myös etualalla, vedettiin automatkalla salaatit pahimpaan nälkään.Studiolla oli ihanan iso maskipöytä ja mun päivä ei olisi voinut alkaa paremmin. Nana kyseli, että onko pöytä ihan ok tällaiselle ammattilaiselle. Mä repesin räkänauruun ja kysyin, minkälaisena ihmeen pro:na rouva mua pitää. Kuulemman aika pro:na, tuli hyvä mieli<3

Studio oli ihan rannassa, mutta en ehtinyt tutkailla maisemia kauheasti. Kiirettä riitti, kun kokonaisuuksia oli n. 5 ja kuvia yli 10..

Naapurista olisi vissiin löytynyt rohkaisuryyppyjä, mutta en kokenut niitä tarpeellisiksi kertaakaan.Itse kuvauksista, staileista tai mistään muustakaan en saa vielä paljastaa mitään, mutta HITTO NÄISTÄ TULEE HIENOIMMAT KUVAT JOIDEN TEKEMISESSÄ OON KOSKAAN OLLUT MESSISSÄ!!!

Oon niin innoissani. Tuolla oli kyllä kasassa ihan täydellinen tiimi, en olisi voinut toivoa parempaa. Kuvat lävähtävät teidän nähdäviksenne heti kun maailma niin vaan sallii :)No sen voin kertoa, että mukana oli - anteeksi äiti - aivan vitun hienot kengät. Niin ja varoitus ja pahoittelu myös videolla lipsahtavasta kiroilusta.. Mä olin voimaton noiden kenkien edessä.

Ei ne oikeasti ole timantteja, eikä ne maksa 15000e. Swarovskin kristalleja ja 1000e vaan :D.

Kengät lainattin Kaarina K:sta!Oli kyllä väsynein video hetkeen. HUH. Mä muistin vasta tossa lopussa, että olin pomppinut viimeiset 2h toi härpäke päässä :D. I loved it, I was soooo like the sex and the city girls!!


Nyt olen siis palannut turvallisesti kodin huomaan ja sama härdelli ja meno jatkuu jatkumistaan.

Mä toivon, että mä vihdoin ja viimein saisin huomenna infottua teitä erinäisistä asioista! Toiveet on korkealla, katsotaan mitä käy :D.


p.s. olinpa niin väsynyt, että unohdin sanoa, että myöskin hyvin ihanainen Carla Ahonius stailaili Annan ja toimi yleisenä visionäärinä ja äitinä :)

33 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"maailman _vittu_ hienoimmat kengät" hajos :---D kuulosti oudolta sun suusta !

Anonyymi kirjoitti...

siis vähäx oot feimi!!anna abreu daa

Styledrop kirjoitti...

Vau, mitkä kengät! Kuvia odotellessa!

Sara kirjoitti...

Noi sun selitykses ja hehkutukses sai mut todellakin oottamaan niitä kuvia :D Tollaset kengät, sinä maskeeraajana, Nana kuvaamassa ja Anna mallina, jäljen on _pakko_ olla hyvää!

Anonyymi kirjoitti...

kuka stailas?

Carra kirjoitti...

Nana on kyllä huippu, itsekin stalkannut häntä jo pidemmän aikaa... Kiva että oot vielä elävien kirjoissa :)

Mii kirjoitti...

Nana ON ihana. Ja aivan äärettömän hyvä kuvaaja. Jos sinä ja Nana ootte tehny yhteistyötä niin minä niiiin odotan lopputulosta. Julkaset täälä kyllä sitten heti kun saa =).

Sazu kirjoitti...

joo, nana on munkin idoli. aivan mahtava kuvaaja ja persoona. ootan innolla saada nähdä mitä ootte saanu aikaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Uskaltaako sua lisä naamakirjassa kaveriksi ihan muuten vaan?

Anonyymi kirjoitti...

Paitsio = Se joukkue jolla on kiekko eli kiekollinen joukkue ei saa ylittää toisen joukkueen siniviivaa ennen kiekkoa :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä sä oot ammattinimikkeeltäs? :D

Lilly kirjoitti...

Nana on kyllä mahtava, itsekkin stalkannut nanaa ja sen töitä jo muutavan vuoden! Uskomaton nainen!

Maiju kirjoitti...

Mulla olis sulle nyt yks tämmöinen ihan random kysymys:
Mä nimittäin vaalensin, tai siis kampaajakaverini vaalensi, tumman tukkani n. 2kk sitten vaaleaksi (ehkä viikko sitten värjäsin taas tummaksi:-) ja siinä kävi niin, että nyt tää mun tukka on puolet ohuempi, mitä ennen vaalennusta ja aivan kuollut kamala takkukasa. Kysymys kuuluukin voiko tukkaani enää pelastaa millään ihmeaineilla ja jos voi niin millä vai onko ainoa mahdollisuus leikkaaminen? Mitä en siis missään tapauksessa haluaisi..

Nimim. Toivoton :(

Anonyymi kirjoitti...

meikki ainakin näyttää upealta mitä tossa yhessä kuvassa annalle oot tekemässä vaikka vähän sumentanut sitä kuvaa ootkin:>

Auli kirjoitti...

Carla on paras :)

ilona kirjoitti...

MITKÄ KENGÄT! noi on kyllä oikeesti maailman (vittu) hienoin korko ainakin :D

haha oot ihana tos toisen videon lopussa "öööö öööööö joten moikkamoii" :D

ootan innolla noiden kuvien julkistamista kuulostaa aika loistavalta!

Tea ♥ kirjoitti...

aaa, ihan älyttömän upeet noi kengät, rakastuin tohon koroon!::)

Tuula kirjoitti...

LOPETA kiroilu ja varsinkin V-sanan käyttö.
Et saa kuin ihan vähän anteeksi. Sen takia saat, kun olet ollut noin ahkera ja kiireinen ja siitä huolimatta muistat, että äiti ei tykkää kiroilusta
=D
Olet rakas
Äippä

maj kirjoitti...

Bellabambiino! ei voi oottaa niiltä Annan kuvilta oikeen mitään! muuta kuin et ne on megayyyberrspessuumatskuu! Heitä Ylävitonen, senkin työmyyrä. Mä valvoin eilen kans 22H ja 17H duunissa. Mahtavaa. Tein yhtä jalkahoitoo aamulla heti kärkeen 2,5 tuntia, voitko vaan kuvitella kuin väsy ku hoitolasta postii 12sta tunniks, joten i FEEELLL U.

soittele kun vaan ehit<3

maj kirjoitti...

Ps. Tuula olen samaa mieltä, mutta laitetaan väsymykseen piikkiin ja jatkossa jos lipsahtelee sammakot Karkin suusta, ni pestään se sukku sit saippualla<3

Anonyymi kirjoitti...

Hei mistä oot saanu sun koulutuksen tohon meikkaus/maskeeraus työhön?? Itseänikin kiinnostaisi kyseinen ala:)

Sanni kirjoitti...

Millä koululla olit Kuopiossa?

Anonyymi kirjoitti...

Paitsio on vielä piis of keik, itellä meni vuosia ennen kuin tajusin pitkän kiekon. Ja sitten kun olin sen oppinut, katsoin jostain syystä NHL:n pelejä, joissa pitkä kiekko vihelletään ihan eri tavalla, yhyy. :<<

Paitsiossa hyökkäävän joukkueen pelaaja ylittää hyökkäyspään siniviivan ennen kiekkoa.

Anonyymi kirjoitti...

Itäinen vai Läntinen rantakatu?? Voi muna meinaan mun käveri asunee noissa yhdes talos :D

Korppu kirjoitti...

Ouemtsii. Että Annaa kuvailemassa.. Ja kaikki näytti niin mahtavalta tuolla, että on kyllä pakko tulla aivan sikamakeita kuvia. Ähähää, haluan jo tietää millasia ne kuvat on! Hahaha, ja kyllä, on kyllä ''aiiika vitun hienot kengät''. Slurp. :P

Anonyymi kirjoitti...

Anna on kaunis ja hassu ja SUPERRlahjakas mutta omaa kyllä maailman huonoimman miesmaun :) kengät WOUUUUU!!
ja hei Sape oisit voinu käyttää tähän postaukseen käyttämäs ajan siihen lupaamaasi lettipostaukseen. moni oottaa sitä ja olis varmasti mieluummin lukenu sitä ku tätä leijailua. ei siinä, pus vaan ja moi

-mörkömöö

Anonyymi kirjoitti...

Lopputulosta odotan innolla myös.Hauska nähdä miltä näyttää sun ja nanan yhteistyön jälki..Jotenkin voisin kuvitella,että teidän tyyli menee yks yhteen..Toivottavasti tulee lisää yhteis prokkiksia muulla mallilla kuin Annalla..Pakko kysya onko Anna oikeasti meikkaajan kannalta inspiroiva?tai itselle Annasta tulee fiilis tytöstä,jolla on vain paljon meikkiä..

ess1 kirjoitti...

essin mielestä carla on myös paras :)

Anonyymi kirjoitti...

kaarina k:ssa on aina ihan sairaan makeita kenkiä ! on aina tuskaa kävellä siitä näyteikkunan ohi tanssiin ku tietää ettei oo varaa tollasiin :-(

ella kirjoitti...

Missä jengi stalkkaa Nanaa? :D Mäki haluun!

Anonyymi kirjoitti...

MIKÄ TON SUN PUHELIMEN MALLI ON :DD

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Musta kiroilu on niiiin epänaisellista =D


Anonyymi: DAAA


Styledrop: Meinaan itse pakahtua venaamiseen :P


Sara: NIINPÄ!! Huhhuh.


Anonyymi: CARLOS<3


Carra: Eläminen on jeees!


Mii: Tottakai! :) Taitaa mennä kyllä syksyyn :(


Sazu: Nana fanclub!


Anonyymi: No uskaltaa lisätä, mutta en mä vältsii hyväksy :D


Anonyymi: Nyt mun täytyy enää muistaa toi ;)


Anonyymi: Kampaaja, maskeeraaja ja bodypaint -artisti.


Lilly: Agreed!


maiju: Huu.. Kysypä kampaajakaverisi mielipide myös :)

Rakennepaikkaavat taitaa olla sun ainoa toivo.. Esim. redkenin extreme -sarja cat hoidon kera!


Anonyymi: "Vähän" :D


Auli: Carla on huoltaja<3


ilona: NIINPÄ! HUhhuh. Olin vaan jäässä :D


tuesday: Samoin<3


Tuula: No niitä on nyt tullut ihan liikaa, verrattuna aikaisempaan saldoon! Lupaan, että se on loppu! En pidä siitä!


maj: Ah, työmyyrätoverini<3 2,5h jalkahoito?! Soitellaan puolin ja toisin<3


Anonyymi: Espoon ammattioppilaitos OMNIA :)


Inkivääri: HeadHousella :)


Anonyymi: Se on se pieni kaukalo......


Anonyymi: I have nooooo idea :D


Korppu: Hohoho :D Älkää kiroilko! oon huono esikuva! :DD


mörkömöö: Haha :D Mitäs sää tiiät Annan miesmausta? :D Ja leijailua? Tää on mun työtä, mistä monet ihan varmasti pitää :) Mä leijailin itse pilvissä, koska mun duunit onnistui niiiin nappiin ja halusin jakaa sen teidän kanssa asap<3


Anonyymi: Mä ehkä muutan nanan studiolle ikuisiksi ajoiksi, enkä enää tee töitä kenenkään muun kanssa ;)


ess1: Carla + Nana fanclub ^_^


Anonyymi: Mun reitit ei onneksi kulje sen ohi :D


ella: Haha, gales? Nettisivuil? PIHALLA!!


Anonyymi: En muista O_O JOku samsung vaan :D

Outi kirjoitti...

Hihii, me pidettiin hääjuhlamme tuolla vanhassa viinatehtaassa :) ihana paikka!