sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

J to the U to the... En jaksa :D

Mun juhannus kului muutamassa eri lokaatiossa. Torstaina kävin kippaamassa Ponin kavereiden mökille ja jäin poikien kanssa viettämään iltaa. Grillausta, hyvää musaa, kivoja ihmisiä ja what not.
Mökillä oli virallinen Boys Only -ilta (mä olin Ville) ja pari kertaa teki kyllä mieli nostaa kytkintä. T oli onneksi ihana ja istutti mut kanssaan supernintendon eteen<3. Kauheuksia kuitenkin tapahtui ja joku kaatoi tuntematonta nestettä pöydän kautta laitteen päälle, seurauksena totaalipimahdus :(.
Nunu soitti kesken illan ja ilmoitti seuraavan aamun lähtöaikatauluksi klo 09:00... MJAHAS. Neiti Sarvas siirtyi kotiinsa nukkumaan kiltisti pikimmiten.
Seuraava aamu koitti ja mä suuntasin granin kautta kohti munkkaa pussit silmillä ja hait jalassa. Pisteet ja kiitokset vaan Alkon kivalle tytsylle viineistä ;).
Kaverin mökillä maisemat ja sää olivat enemmän kuin osasin toivoakaan. Meren tuntumassa sade kiusasi meitä vain kerran, tänä aamuna.


Hulio vietti synttäreitään viime viikolla ja me sovittiin keskenämme yhteislahjoista jotka hommataan toisillemme vasta syksyllä. En kuitenkaan voinut pitäytyä ostamasta jotain ylimääräistä.. Käärme oli juhannuksen maskotti.
Mä varoitan jo nyt, että sensuuri saattaa iskeä tän kuvan kanssa, vaikka hulio on musta pirun kuuma kissa. Myös lokaation B grilli oli päällä lähes yötä päivää ja me täytettiin mahamme lihalla kerta toisensa jälkeen.
Me myös sivistettiin itseämme lauantain huoltsikkareissun varrella. Mun mielestä toi linnake muistutti lähinnä hylättyä hobittitaloa.. Niin ja näytän tossa keskimmäisessä kuvassa about 2m pitkältä!
Lauantaina päädyin linnakkeen tutkimisen jälkeen normaaliin äidin rooliini, kun ruoan valmistus ei näyttänyt luonnistuvan keneltäkään muulta ilman henkisiä kamppailuja. Mä häärin keittiössä tyytyväisenä perunoita keitellen, vihanneksia kuutioiden ja kastikkeita sekotellen.


Ottaisin kaksi två perunaa.
Tää on mun lempikuva KOKO juhannuksena. Pelattiin pari erää scrabblea ja tällä kertaa sanakirjat jätettiin pöydän alle. Meidän tiimin luomuksia on rysymutakiesi, KEVINNN ja heeboändy.


Intensiivisten pelien jälkeen me lähdettiin veneilemään ja testaamaan uusi perämoottori. Mä näytän ylemmässä kuvassa lähinnä mieheltä, mutta kai totuuden oli joskus paljastuttava ;)
Oho, taas yhteiskuva!


Sunnuntai valkeni hieman sateisena suolaisten 5h yöunien jälkeen. Mä toimin "lapsen"vahtina yön viimeiset kolme tuntia (03-06).

"Mennään laiturille!!"
"EI!"

"Lähetään soutaa!!!"
"EI!"

"SAUNA OLIS VIEL LÄMMIN!!"
"EI TODELLAKAAN!"

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Tilastoilta vältyttiin :).
Aamulla harrastin vielä luontokuvausta. Ajattelin osallistua vuoden luontokuva -kilpailuun.

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aamuyön hyvät ideat. <3 Voi kun sitä joskus itselläkin olisi joku kaltaisesi mami hillitsemässä!

jjehna kirjoitti...

MAHTAVA scrabble! :D epänatsikalaset ja taoteo on mun lempparit! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus! Tunnelmanne välittyi tännekkin :)Niin ja vielä, älä vain välitä noista anonyymeistä mitkä ovat nyt ottaneet asiakseen sun "alistamisen". Haloo, ei siihen kukaan pysty, varsinkaan mitkään v.... anonyymit! ;) -Kaisa

sanna kirjoitti...

scrabble :DD muutenki aika hauskalta vaikutti teidän jusbe ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon aina luullu et oot 2m pitkä. Kui pitkä sä sit oikeesti oot? :o

Anonyymi kirjoitti...

lueskelin tuota solarium postausta ja ihmettelin kun siellä puhuttiin ihon "paksuntamisesta" niin mitähän se mahtaa tarkoittaa?

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Ah. Vielä kun tulisin vauvojen kanssa toimeen, niin perustaisin perheen ;)


jjehna: Ensin se oli natsi, sitten natsikala, sitten natsikalanen ja sitten epänatsikalanen.


Kaisa: En välitä :P Ikävät anonyymit lentää koppaan X ja te mukavat sydämeen<3


sanna: Scrabble kruunasi!


Anonyymi: Hahaha, no MELKEIN 2m. 172cm


Anonyymi: Hei mä oon vastannut tähän nyt 3 kertaa jo? :D Tai ainakin lukenut :D

"Anonyymi: UVB -säteily nostaa oman ihon luonnollista "suojakerrointa" ja paksuntaa ihoa. Myös ihon vanheneminen on tiettyä paksuuntumista."

Anonyymi kirjoitti...

TÄÄ OLI VUODEN RANKIN POSTAUS :D ahahahahahaha nauroin itseni rusetille etenkin scraplen kohdalla. h0h0h0h0! :D Huumorintaju kohdillaan, AR - VOS - TAN !

-vivve

minttu kirjoitti...

EPÄNATSIKALASET :'DDDD Melkeen tukehuin, ku kattelin tuota scrabblekuvaa!! PARASTA :'D

sonik kirjoitti...

scrabble on ihan paras. omasta scrabblesana top10:stä löytyy seuraavat epäponi (hevonen on epäponi), naimakesä (se kesä kun menee naimisiin) ja golfaie (aion pelata golfia, minulla on siis golfaie) mutta tuo epänatsikalaset vetää silti hiljaiseksi. :)

Anonyymi kirjoitti...

"Anonyymi: Hei mä oon vastannut tähän nyt 3 kertaa jo? :D Tai ainakin lukenut :D"

hups anteeksi:D! oon kysynyt tuota monesti mutta en oo huomannut siihen vastausta vaikka miten etsin:] no nyt tuli selväksi:))

Anonyymi kirjoitti...

ihana tuo luontokuva:D ja onneks olit äitinä!!

Anonyymi kirjoitti...

tosi hauskan näköstä menoa :)

Anonyymi kirjoitti...

tosi hauskan näköstä menoa :)

Anonyymi kirjoitti...

tosi hauskan näköstä menoa :)

Herttainen kirjoitti...

Haha, mun miehellä on tommonen samanlainen käärme rantahatulla! Se on ihan järkky mut se ei anna heittää sitä pois ;D