tiistai 2. kesäkuuta 2009

Kanelin iloinen päivä!


Mun päivä starttasi tänään klo 10 kun lähdin himasta ja "loppui" n. 40min sitten kun pääsin kotiin. Huomenna ainakin vielä tällainen megapäivä, sitten pitäisi helpottaa... Pariksi päiväksi ainakin :D

Tänään oli kuitenkin ihanan ihana päivä, sillä Daniel a.k.a. Taneli a.k.a. Kaneli a.k.a. CINAMÖÖN täytti vuosia. Koska sillä on niinkin ihana tyttöystävä kuin Iba, se sai lahjaksi matkan ympäri Helsinkiä erinäisiä tehtäviä suorittaen!

Ensin vähän sidukkaa Lasipalatsin terassilla ja sitten onkimaan mäkkärin lahjakortti suihkulähteestä ja syömään. Sen jälkeen Espalle leikkimään speden pelejä ja vihdoin mun luokse tuomiokirkon portaille slinkyleikkeihin.. Huom. SLINKY EI KINKY!




Hienostihan se meni ja palkintona oli uskomattoman upea ja taidokas Tropicat -maalaus by allekirjoittanut!



Seuraavaksi suuntasimme Hakaniemen torille, jossa cinamön sai uskomattoman hienon pandapallon ja uuden tehtävän.





Iba soitti poitsulle pientä soittorasiaa, jonka melodia danileen tuli toistaa lähes antiikkisella melodikalla. Hienosti meni tämäkin homma ja vaikka rahaa ei pelästyneiltä japanilaisturisteilta herunut, tehtävä laskettiin suoritetuksi!



Seuraavana ja viimeisenä pisteenä oli lintsi ja ILTAHUPI!


Mä olin jopa niin innoissani, että mun naama näytti ringin vääntämältä.. Seven daayyyyysss....



No ei meillä mennyt seitsemää päivää mihinkään! Jonot oli siedettävän pituisia ja ilma täydellinen huvipuistoiluun - porukasta puhumattakaan<3.



Vuoristoradassa käytiin parikin kertaa ja jos joku kuuli mut nauramassa näin: HA HA HA HA HA HA HA TÄÄ ON HAUSKAA HA HA HA HA HA, niin se en sitten ollut mä.



Vekkulan peilimaassa Eeva päätti revitellä, mutta se kuva jääköön mun omiin arkistoihin.. Ei! Vaan se myydään eniten tarjoavalle ja rahat lähtevät samaan kohteeseen kuin Jari Sillanpään viisupaidan tuotot.




Teinipeilikuvat on naurukujalla MUST. Mulla oli 6 vaihtoehtoa tohon keskimmäiseen tuhtimamiin, mutta otin jäätävimmän sekä kaulattomimman ilmeen :D



Kalle oli ainoa rannekkeeton, mutta onneksi huvipuisto tarjoaa myös ilmaisia huvituksia.. Olin luonnollisesti katkera :(.



En tosin yhtä katkera kuin tämän kuvan taiteilija, joka on selkeästi kostanut entiselle ballerinarakastajalleen kuvataiteen keinoin.. Olenko ainoa, jonka mielestä tämä on puhtaasti likaista?





Toivon, että toi heppa ei ollut likainen. Rakastin sitä nimittäin syvästi. Missäköhän olisi sellaiset tivolihepat, jotka menee ylös alas niiden keppien varassa? Sanokaa, että Särkänniemessä! Sinne nimittäin suuntaan ensi vkl!




Ja mitä olisi lintsi ilman hattaraa ja muita herkkuja? Ei MITÄÄN! Voin kertoa, että omistin ennen hattarakoneen, jolla sai tehtyä n. 1/20 hattaran 20min aikana... Se taitaa olla nykyään jossain päin systerin arkistoja, jos sielläkään.



Kolmen tunnin pyörityksen jälkeen suuntasimme nälkäisinä vielä Iguanaan - danilee hieman puhtaampana, mutta sitäkin rockimpana.



Pöytätilan loppuessa kesken, eristäydyin vapaaehtoisena viereiseen nurkkapöytään.



Ehana tarjoilijasetä kuitenkin spottasi meille suurehkon pöydän, jota jatkettiin vielä lisäpaloin. Ruoaksi valikoin herkullisen, joskin hieman nössömakuuni tulisen kanaburriton. Nomnomnom!

Nuokuttuani hetken ruokapöydässä, totesin kotiinlähdön hetken olevan käsillä. Tytöt pääsivät kyydillä Tapiolan lähimaastoon ja minä kurvasin kotipihaan ja parkkeerasin väsymyksissäni suhteellisen röyhkeästi. Kaikkea voi kokeilla kerran.


Nyt lähden kaatumaan sänkyyn, jotta voin herätä taas huomiseen työntäyteiseen päivään. Kotiin saavun jälleen aikaisintaan klo 23, eli katsotaan pääsenkö tähän "sorvin" ääreen laisinkaan :(.

Pusuja silti kaikille ja nukkukaa yhtä makeasti kuin minä!

55 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oon käyny tänään katteleen joku miljoona kertaa että oisitko jo päivitelly ja nyt vihdoin olit, happyhappyhappyFACE!
oot koukuttava :<

Anonyymi kirjoitti...

Vuoristoradassa käytiin parikin kertaa ja jos joku kuuli mut nauramassa näin: HA HA HA HA HA HA HA TÄÄ ON HAUSKAA HA HA HA HA HA, niin se en sitten ollut mä. <- ihana :'DDD

Eeva kirjoitti...

Kato meikäl on nimimerkki!

ps. Ei se mun revitys ny niin paha ollu :(

Anonyymi kirjoitti...

YEAH!
Ihana postaus, ihanaa tekstiä, ihania kuvia, ihana sinä ! :D
"Eristäydyin vapaaehtoisena viereiseen nurkkapöytään"-kuva ihan lemppari.
Kivaa, että jaksat postailla näin hyvin ja sopivin väliajoin ja vielä kunnollisia postauksia! Jatka edelleen samaa linjaa.
Kiitos kun piristät päiviä!

Anonyymi kirjoitti...

saara oot ihana ! <3
suhun ei voi olla rakastumatta ! ^-^

Carra kirjoitti...

Oi jes, Hattara on ihan parasta. Ihana kesäviilis välittyy kuvista heti, kun jossain näkyy vuoristorataa tai hattaraa.

Jenni kirjoitti...

Hitto mä nauroin tolle sun hattarakoneelle. :D

elina kirjoitti...

hihi oot saara ihan hassuli :)
mäki haluun ton värisen tukan. sopii sinulle kuin nenä päähän, monelle ei sovi sekä tumma että vaalea. LUCKY YOU!!

Anttis kirjoitti...

Ihana postaus.

Repeilin täällä tuolle balleriinalle! :D

Riikka kirjoitti...

Piristävä postaus :) Mut hei, toi ballerina.. Mitä ne on ajatellut kun tollasen laittanut näytille? :D

Anonyymi kirjoitti...

" Anonyymi sanoi...
Joku täällä valitteli kuivuneista hiuksistaan.. päätimpäs kysäistä että miten sellaiset saisi:)? eikä tämä oo mikään vitsi. haluaisin tosissaan itselleni sellaiset kuivan tuntuiset ja näköiset hiukset, mutta vaikka mitä oon yrittänyt, en silti sellaisia saa:DD en tiedä onko järkevää kysyä tätä kampaajalta, mutta en viitsi päin naamaa sitä keltään kysyä:D apua saara!

ekaa kertaa kommentoin. ihana blogi!

t:hanna"

liitin tämän tänne kun en oo varma luetko noiden vanhojen postausten kommentteja:]

Anonyymi kirjoitti...

särkän karusellissa osa hevosista menee kuin meneenkin tikun varassa ylös alas, kannattaa valikoida semmoinen! ihana postaus, tuli heti hinku huvipuistoon :D

Anonyymi kirjoitti...

mä nauran täällä :DDD oot ihana!

Tintti kirjoitti...

Ja Särkän hevoskaruselli on heti "eteisaulassa" kun astut porteista sisälle :) Se on Särkän herttaisin laite :)

ei käytössä kirjoitti...

Oi, mäkiin haluun huvipuistoon! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana paita, love it! Koskakohan sitä olis ite ollu viimeks huvipuistossa... ei mitään muistikuvaa! Varmaan joskus seiska-kasiluokalla :D
xx

Anonyymi kirjoitti...

ihana postaus taas <:

Lenni kirjoitti...

powerparkissa ainaki on hepat jotka menee ylös-alas tikun päässä ja ne on niin söpön värisiä<3
mut luulen että powerparkiin asti et lähe heppojen takia,vai oonko väärässä?

Elli kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Elli kirjoitti...

Hihii, kyllä Särkästä löytyy ihanan värisiä karuselliheppoja tikun päässä! Ihastut niihin varmasti<3 :'D

-elli

Anonyymi kirjoitti...

sun kasvomaalaus piristi mun päivän! olit kaunis ja ihana! t. tiia

tiia kirjoitti...

"se myydään eniten tarjoavalle ja rahat lähtevät samaan kohteeseen kuin Jari Sillanpään viisupaidan tuotot." ahahhah :DDD oot ihana!

vra kirjoitti...

Sulla on niin ihana tapa kirjoittaa :)

Anonyymi kirjoitti...

saara "söin kaksi hattaraa, ja miin ja antin jämähattarat kun ne ei syöny" sarvas.

mikset vastaa ku soitan. I NEEDZ U :(((


t.youknowwho

Anonyymi kirjoitti...

jep, särkässä on niitä ylösalas hepoja :)

NooranElämää kirjoitti...

No pitikö kaikkien jo kertoo toi särkkäjuttu :( Määki olisin hei tienny! Ja se oli vähän niinku mun kommentti! Kommentoin silti sit: Hei joo särkkiksessä on niitä heposia kepin päässä ja ne nousee ja laskee, mutta yleensä kaikki pikkutytöt juoksee niihin ekana, että kandee olla tosi nopee!

Anonyymi kirjoitti...

Voi että sä Saara oot ihanan hullunkurinen, nauroin tälle sun postaukselle vedet silmissä. :'D <3 Lemppari oli toi ballerinajuttu, kesti vähän aikaa hoksata mut tipahdin melkee tuolilta!
Ehdottomasti blogis on noussu lemppareiden joukkoon nyt pidemmän aikavälin tähtäimellä. KEEP ON BLOGGIN'!

millas kirjoitti...

ihana kirjoitustyyli :D gotta love it

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Saara!
Aluksi tunnustus. Inhoan blogeja koska kellään, paitsi ehkä Gandhilla, ei ole niin kiinnostavaa elämää et jaksasin siitä koko ajan lukea. Sun blogis on kuitenkin monin paikoin verrattavissa semmoseen blogiin, joka arvatenkin syntyis jos Gandhi viettäis vuoden avaruusasema Alfalla, eli uskomattoman viihdyttävää! :D Oon täys koukuttunu tähä ja jatka todellaki samalla linjalla ! Oot mieletön tehopakkaus joka tajuaa andy sambergin ja ystävien päälle, mikä tietenki kertoo ihmisestä kaiken. (Täytyy siis olla loistava) Keep it up! Ja nillittäjille tiedoksi että vaikka kirjottaisitte kirjan -1000 ja 1 tapaa haukkua saaraa- sitä ei kiinnostais pätkääkään koska sen elämässä on Gandhimaista sisältöä!

Tv. Lape!

Anonyymi kirjoitti...

Sun blogi on kyllä aivan paras. Monet seuraamani blogit ovat muuttaneet tyylinsä täysin erilaiseksi, mihin alunperin tykästyin. Sinä olet pitäytynyt suht samalla linjalla koko ajan, ja tämä on arvostettava asia =) !
Oot ihan super. :D

ps. ihanaa vaihtelua noi hiuxet!
pps. ois kiva, jos liittäisit postauksiin tollasia hauskoja lyhyitä videoita, kuten aikaisemmin kai parit kerrat oot tehny. :) tulee väkisin niistä hymy huuleen!

T: Jealousy

Anonyymi kirjoitti...

Moips!

Oon tosissani aina halunnut osata tehdä "smokey eyes"- tyylisen meikin.
Voisitko tehdä siitä postauksen?
Mustat hiukset mulla vaihtuneet blondiin, kalpea iho on saanut ihanan rusketuksen - joten nyt en näyttäisi liian gootilta.

Kiitos ihana Saaraaaaaaa! Olen avun tarpeessa.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mulla semmonen kysymys joka nyt ei varsinaisesti liity tähän postaukseen eikä oikein tähä blogiinkaan, mutta miten venytyskorvakorut toimii? pitääkö ostaa ensin pienin koko ja suurentaa siitä kokoajan? Oon surkea googlettamaan, en löytäny sieltä mitään muuta ku kuvia koruista.

Kiitos!! jos joku vois auttaa.

T. Jutta

Anonyymi kirjoitti...

miten pitkä olet? :)

E kirjoitti...

Mikä on sun lemppariripsari? Pitäis hommata uus ja ammattilaisen neuvot on aina tarpeen...

sofia kirjoitti...

just huippu postaus!!!!!!!!! :))

Elli kirjoitti...

Hei minä päivänä oot sinne särkkään menossa :D

Anonyymi kirjoitti...

Heips Saara! Paljonkos otat pidennysten tekemisestä? Tai no olis se hyvä tässä vaiheessa kysyä sitäkin että teetkö edes pidennyksiä muille kui tuttavillesi? :P

Vilma.

Anonyymi kirjoitti...

Oii, rupes heti tekemään mieli huvipuistoon! :D ja kivat synttärit Kanelille järjestetty :) tosi piristävä postaus, oot saara ihan paras<3

-mansikka-

Anonyymi kirjoitti...

HAH! repesin kyllä kunnolla tolle ballerinalle XD

Jasmin kirjoitti...

Tuo sun tukka on niin kivan värinen! Ja tuo pinkki paita on myös ihana :D

Et sattuis muistaan mitä sävyä nuo sun pidennykset on? Tai siis tuossahan on useampaa väriä, mut lähinnä tuo "pohjaväri" kiinnostais :) Onko siis ihan simplyn kartasta suoraan vai onko sitä sävytetty?

Anonyymi kirjoitti...

Moiks.
Ootko niin ihana, että tekisit jonku postauksen kesämeikistä? Oon ihan hätää kärsimässä ollu täälä, ku tuntuu että kaikki meikit vaan hikoilee ja valuu ihan suttusen näköseksi, vaikka kuin puuterois... Auta osaamattomia. Kiitos ihanasta blogista. Niin ja onnittelut lakista..:)

Anonyymi kirjoitti...

Kantsii sitten Särkässä mennä Tyrskyyn, vaikka siihen epäilemättä piiitkä jono onkin. Se on paljon ihanampi kuin miltä näyttää!

Mikael kirjoitti...

ihania tehtäviä tai kiertoa ympäriä kaupunkia :D

mums kirjoitti...

Hei, saako udella, että mistä hankit iki-ihanat ylppärikenkäsi, vai onko se salaisuus? :)

Sul on aivan ihana blogi! <3

Anonyymi kirjoitti...

onko sun hiustenpidennyshinnat samaa tasoa ku kalliilla kampaajalla?:) et joutuuko ekakertalainen maksaan just jonkun 700?

Anna kirjoitti...

Ai että mä rakastan näit sun postauksia! Näistä tulee aina hymy huulille!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Näitä blogeja aika paljon lueskelen ja täytyy sanoa että olet kyllä yksi niistä harvoista joiden tekstin luettua tai luettaessa on leveä hymy huulilla :) aivan ihanaa ihanaa tekstiä hahahhaa...
"Toivon, että toi heppa ei ollut likainen. Rakastin sitä nimittäin syvästi" :D hahaha...

Ihanaa päivänjatkoa sinulle ja jatka samaa rataa :) me like it!

Miia kirjoitti...

http://2.bp.blogspot.com/_l74HLDPJpUo/SZ_XSB0YVfI/AAAAAAAABDM/tD6N7NI519k/s1600-h/59528617.jpg olisko sulla noista hiuksista tarkempaa kuvaa?

eli kirjoitti...

Heippa Saara!

Kerro mulle mistä voin ostaa baremineralsin tuotteita netistä? Ja tietty mahd. halvalla!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, voisitko joskus neuvoa miten tehdään smokey eyes meikki?

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Caaat face, he's got a big cats face...


Anonyymi: SIIS SE EN OLLU MÄ!


Eeva: IHANAEBA!! Uutisia pitää vähän suurennella kato. Keltainen lehdistö myy.


Anonyymi: Nyt on ollut jopa aika hiljaista :) Kyllä tää postaustahti taas nousee :P


Anonyymi: Niin säkin<3<3


Carra: Hattara. Siis voi moro. HATTARA. Ah.


Jenni: En käsitä miksi :D Kai siinä oli joku läskilapsi -lukko. Menee enemmän kaloreita siihen putsaamiseen kuin valmiista hattarasta saa :D


elina: Ei kokeilla punaista =D


Anttis: Et ole ainoa :D


Riikka: NO NIINPÄ?! Ehkä aikuisia.. :D


Hanna: Moii! Luen kyllä, mutta välillä jää välistä :( Kokeilepa esim.: Bed Head Cocky tai dispin beach spray tms. Karheuttavat tukkaa mukavasti!


Anonyymi: Tottakai valitsen!!


Anonyymi: Nauraisinpa mäkin :D


Tintti: Joo näin mä muistelinkin, särkkäreissuista on pari vuotta :D


RiinaR: Menkää KAIKKI!!


tiltumaria: Paita on luv! Löytyy myös harmaana :D


Anonyymi: Säkin oot ihana<3<3


Lenni : Oot niin väärässä :D Mä oon tehnyt paljon typerämpiäkin juttuja :DD


Linda, Ellimari tai Noora: Mahtavaa!!


tiia: Oli ihan mahtia nähdä! Ja kiitti lakuista<3


tiia: Hyväntekeväisyys ei ole naurun asia!


vra: Kiitsa, se alkaa taas löytyä kiireen alta :)


Anonyymi: vastasimpa<3


Anonyymi: Sinne ahoy!


NooranElämää: Voi noora! Mä luin tän sun kommentin IHAN EKANA! Lupaan!


Anonyymi: Hihi, kiva kuulla<3 Ballerina hajottaa paikan päällä jopa enemmän :D


Milla Breaks The Silence: YAY!


Lape: Kunpa vielä saisin Gandhin tukan ja kaavun.. Jos muuten saat mut hommattua sinne avaruuteen, niin I'm game! Mieluiten gandhin kanssa!!


Jealousy: Yritetään pysyä tutussa tyylissä ja maustetaan sitä välillä uutuuksilla! :)

Videoita varmasti tulossa!


Anonyymi: http://saapra.blogspot.com/2008/11/smokey-eyes-and-such-and-such.html tämähän löytyy jo! How-to -tunnisteen alta löytyy muutkin meikkivinkit.


Jutta: Itse venytin 2mm kerrallaan. Eli uusi koru aina parin viikon välein korvaan suuren vaseliinimäärän kera. Hiljaa hyvä tulee ja korua ei kannta survoa väkivalloin, jos haluaa välttyä tulehduksilta ja turpoamiselta...

Trust me, haluat välttyä tulehduksilta ja turpoamiselta :D


Anonyymi: n. 172cm :)


E: Testaan aina vaikka mitä, mutta palaan joka kerta Helena Rubinstein Lash Queeniin. Vedenkestävänä.


sofia: Lintsi on huippu!


Linda, Ellimari tai Noora: Mä veikkaisin sunnuntaita, kunhan sää antaa periksi :/


Vilma: No poiketaan nyt tämän kerran säännöistä, eli tekniikasta riippuen materiaalit + duuni 40-60e/h.


Mansikka: Cinamön ansaitsee kaikkea kivaa<3


Anonyymi: hyvä :DD


Jasmin: Luonnossa se on muuten lohenpunainen se paita!

Tukassa on sävyjä: 060, 26, 05 ja 08. ELi kaikkea sekaisi yhtä paljon :)


Anonyymi: Hmm.. Mä sanon tähän vaan, että mineraalimeikit ja hyvä pohjustus! Jos siis jotain meikkiä edes kaipaa :P Myös tuo yo -kuultomeikki on tosi toimiva!


Anonyymi: Noted!!


Mikael: Tein exälle vähän vastaavan joskus lahjaksi ^_^


mums: Haha, ei ole salaisuuksia täällä :D Ne on bronxit ja lauralla on muuten samanlaiset!


Anonyymi: Ei se ihan tonne asti mene, mutta pitkässä tukassa se matsku maksaa itsessään jo 350e :)


mimi: Hyvä! :)


Anonyymi: Samaa rataa jatkan! Hepan kanssa<3 Haittaakohan lintsiä jos haen sen mun olohuoneeseen?


Miia: Ei taida olla :(


eli: En valitettavasti tiedä :(. Suosittelisin muuten jopa mieluummin www.everydayminerals.com !


Anonyymi: http://saapra.blogspot.com/2008/11/smokey-eyes-and-such-and-such.html ja tuolla taas :) Klikkailkaa niitä tunnisteita!

Anonyymi kirjoitti...

Vilma: No poiketaan nyt tämän kerran säännöistä, eli tekniikasta riippuen materiaalit + duuni 40-60e/h.

okei.. ja tunteja varmasti kuluu:D täytyy katsella.

Vilma.

Saara kirjoitti...

Vilma: Yleensä 1-3 :).

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei! Koukutun koko aika lisää ja lisää pidennyksiin! niitä on nykyään kaikilla! Täytyy vissiin kesän jälkeen kerätä rahat kasaan ja ottaa moiset ihanuudet!<3

Vilma.

Anonyymi kirjoitti...

mistä noi revityt farkut on? =)