keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Se on niin, ja, näin.

Mitenkäs ne mun iänikuiset lupaukset hyvästä postaustahdista?

Noh, tämähän oli nyt ensimmäinen vapaapäiväni sm-kisojen jälkeen.. Olen käynyt kotona pääasiassa nukkumassa ja jos on ollut "kotipäivä" niin täällä on rampannut 102039104 ihmistä peräkkäin.

Tämä kaikki on johtanut siihen, että kaikki vähäisetkin vapaahetket ovat menneet nukkuessa.

Pikaista kertausta viime viikon tapahtumista. Lehtikuvauksia (minä sekä meikkaajana että mallina), opetusta, kymmeniä hiustenlaittoja ja mielettömien uusien tyyppien tapaamista, siskolle superihanan haukun hakeminen (siitä kohta lisää), Cuba!:n 1v. bileet joita ei voi oikein mikään päihittää. Unohdin varmaan 10 asiaa. Mutta ehkä tästä saa edes pientä hajua siitä miten kiireinen olen ollut! Kisakuvien päällä on edelleen tuo saamarin vesileima, mutta teen kokoajan parhaani että saisin originaalit kortilta ulos!Mutta nyt siihen ihanaan pieneen olentoon, nimeltään Sinna. Jos olisin valmis heittäytymään auton eteen jonkun muun kuin rakkaan ihmisen vuoksi, niin listan kärjessä olisi tuo pieni karvapallo. Joku voisi luonnehtia koiraa hieman villiksi, tai jopa riiviöksi.. Mutta itse koen jokaisen ryntäyksen ja korvien + käsien + hihojen + hiusten puremisen ja repimisen rakkaudenosoituksena maailman parhaalle tädille.
Tänään vietin koiraa halimassa yhteensä varmaan 3h. Ja sen lempilelu on ihan selkeästi vaaleanpunainen pehmovinkupupu jonka sille illalla lahjoitin. Hauvavauvan elämää voi seurata se omasta blogista.


Sitten toiseen lempparitapahtumaan viime lauantailta. Eli Cuba!:n 1v pippalot, joihin sain loihtia kaikista baarimikoista erilaisia pehmopornohahmoja. Nämäkin kuvat ovat vielä teillä tietämättömillä, mutta tässä esimakuna muutama. Kidi edustaa molemmissa kauniissa saksalaishenkisessä varustuksessaan :D.

Oma iltani meni mukavassa pikkuhiprakassa ja klo 03 - 04 välisen ajan vietin keittiön lattialla löytötavarakasan päällä nukkuen<3. Ilta oli kaikenkaikkiaan onnistunut, enkä malta odottaa halloweenia, jolloin teen tyypeistä erilaisia kauhuhahmoja. Tällaiset keikat ovat sekä hyvää pr-toimintaa että mielettömän viihdyttäviä.


Loppuviikolle on luvassa yhä enenevissä määrin töitä. Mutta minä en valita, vaan teen ne kaikki hymyssä suin! Toivottavasti tekin jaksatte päivitellä tätä sivua yhä uudestaan, koska lupaan etten ole hiljentymässä, vaikka postaustahti ei olekaan entisen kaltaista. Kymmeniä ideoita hautuu päässä, nyt tarvitsen enää sen ajan niiden toteuttamiseen!

4 kommenttia:

ipa kirjoitti...

väy. sinna kiittää muistamisesta. <3

noi cuban värivalinnat on - rohkeat. siis seinissä.. en muistanutkaan, että ne on noin turkoosit...

nyt petiin tytön viereen köllimään. musmus.

Anonyymi kirjoitti...

hej på dig! Tutustuin blogiisi vasta äskettäin, ja hyvältä vaikuttaa :) en tiedä kuuluuko kysymykseni juuri tähän blogiin, mutta koska olet kysymykseeni liittyvällä alalla, ajattelin esittää tiedusteluni sinulle. Kysymykseni koskee siis hiuksia; minulla on tummanruskeat, lähes mustat puolipitkät hiukset, ja tahtoisin piristykseksi raitoja. Minkä värisiä ja minkälaisia (isoja,pieniä,paljon,vähän?) raitoja kannattaisi tämänhetkisen hiusmuodin mukaan ottaa. Itse en pidä kovin räväköistä ja luonnottomista väreistä, vaan enemminkin lämpimistä ja luonnollisista. Entä mitä mieltä itse olet, ovatko raidat nyt "kapeita" ja luonnollisia, vaiko isoja "osioita" tukan seassa.
Kyselen lähinnä siksi, koska olen itse jäätävän huono päättämään mitä hiuksilleni tekisin, joten helppo siirtää vastuu muille :D

Saara kirjoitti...

Heip! Kyllä multa saa kysellä vaikka kotitekoisten ilotulitteiden kaavoja, niistäpä en kyllä osaa sanoa mitään :D

Eli tällä hetkellä hiusmuoti on taipumassa enemmän yksiväristen hiusten maailmaan. Ja lämpimät ruskeat ja toffeiset vaaleat ovat varsinkin se syksyn juttu. Värisävyt ovat muutenkin maanläheisiä.

Jos sulla on aikaa ja halua panostaa, niin vaalentaisin sitä pohjasävyä sellaiseen tummahkoon suklaanruskeaan, jonka sekaan tulisi ihan ohuita vain muutaman asteen vaaleampia raitoja, tekemään väristä kolmiuloitteisemman.

Saikohan tästä taas mitään selvää? :D

kullanmuru kirjoitti...

Kivan kuuloisia tuollaiset keikat! :D