maanantai 13. lokakuuta 2008

Tampere!Noh, koska sm-kuvat ovat edelleen muistikortin vankina, tässä pieni postaus Tampereelta.

Olin siis töissä GNT-expossa joka järjestettiin tampere-talolla. GNT:n ihmiset saivat loistoidean (ainakin minun mielestäni ;) ) päämiesten logojen maalaamisesta fitness-tyttöseen. Pakko myöntää, että mallin kroppa aiheutti vakavan kateusreaktion! Toisin kuin taas törkeässä kunnossa ollut työpisteeni.. Jos joku on onnistunut muuttumaan täystuhosta siivoushulluksi, otan vinkkejä mielelläni vastaan.

Maalaus tapahtui aina noin tunnin pätkissä jonka jälkeen malli asteli lavalla itseään esittelemässä. Maalauksen valmistuttua, kiersimme messut ja pysähdyimme aina päämiesten osastoilla. Kaikki tuntuivat sekoavan. Naiset olivat vaikuttuneita maalauksesta ja miehet taas mallin kropasta ;).Aamuherätys oli klo 05:30 ja epäilin syvästi baarikelpoisuuttani. Tampereella on kuitenkin aina ihan kipeän hauskaa, joten keräsin itseni. En sitten tiedä miten hyvää seuraa loppupeleissä olin.. Seuraava kuva voi olla pieni vinkki. Loppuillasta ÄÄRIMMÄISEN humalainen mies päätti suudella kättäni intohimoisesti. Hyvä etten läpsäissyt tyyppiä suoraan naamaan. Totesin vaan, että olen islanninsveitsiläinen aatelinen ja turvamieheni heittävät tyypin pihalle ellei hän jätä minua rauhaan.. Samalla känniasteella oleva ihminen olisi tosin uskonut tarinan vaikka siitä, että olen keijukuningatar ja muutan hänet ampiaiseksi.. Ensi kerralla käytän jälkimmäistä tarinaa.Lauantaihin heräsin entistä väsyneempänä, mutta tampere on aina hyvä minulle<3 Tällä kertaa sain mussuttaa aamiaissämpylää ja ihana ystäväni Mari kielsi minulta siivoamisen, vaikka imuroi itse hullun lailla.Lauantai-iltana lähdin kotia kohti ja kävin ensimmäistä kertaa paljonpuhutussa ideaparkissa. 40min ei yllättäen ihan riittänyt paikan koluamiseen. Löysin tuliaisen siskolle ja sen tulevalle koissulle.

Tässä vielä perjantain hobotaiteilija -look.Paita: bench
Kengät: converse
Farkut: cheap monday (hyvin paljon tuunatut)
Huppari: eve of eden
Pipa: Pojan<3


Asiasta viidenteen. Heroesin 3. tuotantokausi on uskomattoman hyvä.

Nyt suuntaan äidin kanssa etsimään jotain keinoa muistikortin tyhjentämiseen! Toivottavasti kuvat löytyvät!!

Tässä pientä esimakua treenikuvista:

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kui nää sun kuvat on näin pikselimössösiä?

Anonyymi kirjoitti...

vitsi, et odotan niitä sun kisakuvia:)

Anonyymi kirjoitti...

Onks noista kisoista kuvia, jollain virallisella sivulla esim. tapahtuman omilla sivulla? Ois kiva nähdä kaikkien osallistuneiden suoritukset tai no edes sijoittuneiden.

Saara kirjoitti...

anonyymi: Tallensin epähuomiossa photarissa low:lla ja kun tajusin vaihtaa, oli jo liian myöhäistä :P

anne: En ole vielä ainakaan itse löytänyt. Suomen maskeeraajien sivuille pitäisi tulla kuvia, ainakin Jani kovasti kuvaili :).

kullanmuru kirjoitti...

Vou, tosi hienoja noi maalaukset!! Varsinkin tuo vika!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Hieno blogi. Odotan minäkin malttamattomana niitä kisakuvia ja siistikotiesittelyä, jota lupailit ;DDDDD Olet paras!