sunnuntai 12. lokakuuta 2008

ARGH! (+ suomenmestari)

Olen nyt tapellut puoli tuntia kameran ja muistikortinlukijan kanssa (jälkimmäinen thaimaan laatua n. 2e..) enkä saa kisakuvia millään ulos!!

Niille jotka eivät spotanneet minua kymppiuutisista tai muualtakaan, nappasin taas koreimman pokaalin ja MIELETTÖMÄN MÄÄRÄN PALKINTOJA!!!

Huh. Levitin palkinnot ympäri äitin ja isin olohuonetta ja olisin voinut uida siinä meikkimeressä. Kuvat palkinnoistakin ovat jumissa tuolla kamerassa... Turhauttavaa!

Tänään olin messuilla kannustamassa oppilaita maskeerauksen sm-kisoissa joissa aiheena oli Kaaso. Hyvin meni, sillä 2. ja 3. sijat tulivat meidän kouluun! 2. ja 1. oli samat pisteet, ja tuomariston puheenjohtaja päätti toisen työn olevan teknisesti parempi.

Nyt meinaan kuolla väsymykseen. Sokerina pohjalla koomauskuva tampereelta. Hommaan kuvat ja sm-postauksen huomiseksi! Kamalasti juttuja jonossa, ensi viikolla ei puutu luettavaa :)
Sain vielä aijalta tällaisen söpötyksen<3 Lähettelen sen huomenna eteenpäin!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon! :>

Anonyymi kirjoitti...

onnea! oot mun idoli:))

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon voitostasi:) Odotan innolla kisakuvien näkemistä.

-Anne

Anonyymi kirjoitti...

MTV3 Viihdeuutiset: BB-Kadille maskeerauksen SM

miltäs susta tuntuu, kun tätä uutisoidaan näin? Sehän voitti oppilas-sarjan!!!

Saara kirjoitti...

Kiitos kaikki!!

Ja vika anonyymi:

Eri päivä ja eri kisa :)

Bodypaintingin SM-kisaan saa osallistua jokainen kynnelle kykenevä. Maskeerauksen SM-kisoissa on oppilas- ja ammattilais-sarjat. Eli uutisessa puhutaan ihan eri hommasta.

Eri asia tietysti olisi jos Kadi olisi kilpaillut bodypaintissa, tullut vaikka viidenneksi, ja se ylittäisi uutiskynnyksen eikä voittajaa edes mainittaisi. Se voisi kismittää.

Viihdeuutiset on viihdettä, tämä mitä mä teen on ihan oikeasti mun työtä eikä PELKÄSTÄÄN viihdettä :PHenk. Koht. kritiikkinä Kadin työstä sellainen maininta, että kaasolla tuskin olisi koskaan vitivalkoista pukua, ja siksi oman oppilaan 2. sijalle 1 pisteen erolla putoaminen vähän kismittää ;).

ipa kirjoitti...

oho katoin koko ajan, että tossa oli joku lintu tossa kuvassa. :G se olikin ruusunen.

ai miksi olen hereillä tähän aikaan? no arvaa. en tiennyt, että voi olla näin ylpeä siitä, että joku osaa kakata paperille. <3