perjantai 24. lokakuuta 2008

Viikon meikki vol. 1.
Noniin. Tässä tylsyyspuuskassa vääntelin itselleni testimeikkiä, ja sain ah niin upean ajatuksen. Teen kerran viikossa jonkin uuden meikki + hius -kokonaisuuden, ja kuvaan sen teille. Tällä kertaa ideana oli tehdä vitivalkoinen meikki, jossa on kuitenkin jokin juju (hah, kuka arvasi että se on noi huulet). Valokuvauksen opettajani varmaan pyörähtää haudassaan, kun kuulee, ettei yksikään tarkka kuva ollut fiksusti valottunut. Tästä johtuen kuva muotoutui photarin kynsissä hyvinkin sarjismaiseksi. Alku aina hankalaa, ensi viikon kuvasta tulee paljon parempi!

Paremman mallin puutteessa, väännän maskit omaan naamaani. Yritän varmaan joskus napata osioon myös vierailevia tähtiä.

Ideoita ja toiveita seuraavan viikon meikin teemasta saa mielellään heittää tämän postauksen kommentteihin! Niin ja myös kommentteja siitä, onko tämä edes hyvä juttu! :D

17 kommenttia:

kullanmuru kirjoitti...

Tosi kivan näkönen meikki :D

Paljettipanda kirjoitti...

tosi kiva idea :)
ja ihana maskeeraus jälleen kerran.. *syvä huokaus*

Anonyymi kirjoitti...

Hitsi oot kyllä taitava!
Aattelinki, että osaat varmaan antaa vinkkiä tähän: eli kuinka saada sellanen meikki, että lopputuloksena olis kuulas iho? Sillai että posketki kauniisti hohtaisi :D Onko jotain tiettyä heleyttävää voidejuttua mitä suosittelet vai kuinka? :)
Toivottavasti ei ollu liian epäselvä kysymys...

getpalmd kirjoitti...

Älyttömän hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa settiä!

Seuraavaksi viikon meikiksi ehdottaisin överinaisellista meikkiä, sellaista ettei kaukaakaan katsoen varmasti jää epäselväksi, että tässä on nyt nainen. Huumorimielessä myös olisi hauskaa nähdä sinun versiosi johannatukiaismeikistä :-D

Osaatko muuten suositella MAC:ltä (tai joltain muulta sarjalta) jotain meikkivuodetta coveragea vaativalle pintakuivalle sekaiholle?

Anonyymi kirjoitti...

hei, kun on noi Halloweenit tulossa niin mulla on silloin keijuteema:) Että olisko sulla jotain vinkkejä siihen meikkiin?

Saara kirjoitti...

Kuulaan meikkipohjan olen nyt ainakin viime viikkoina saanut aikaan bare mineralsin mineraalimeikkivoiteella ja puutereilla :)

Macin pohjista tiedän todella vähän, mutta opettajakollega sanoi, ettei hän todella pintakuivaihoisena löydä sieltä yhtäkään omaan naamaan sopivaa. Joskus kun oma nassuni kaipasi sekä kosteutta että peittokykyä, käytin chanelin vitalumiere -meikkivoidetta.

Keijumeikkiin kaikkea pastellia ja helmiäistä. Ei harmaata tai mustaa meikkiin laisinkaan! Ripsetkin voivat olla vaaleat. Vaaleita tekoripsiä löytyy varmasti ainakin make up storelta :)

Anonyymi kirjoitti...

Saaapra <3
Joku päivä vielä vaikka maksan sulle, että saan olla sun mallina ! Niin paljon sun juttuja ja taitoja arvostan. ihana ihana ihana !
Halit, Sandra

Anonyymi kirjoitti...

Ihana meikki:) Ois kiva tietää sillee suurin piirtein mitä tuotetta käytit ja missä esim. meikkipohja/MUFE, luomivärit/MAC espresso jne. Ymmärtääks tuosta mitä tarkotan?

Toive: Halloween-look (joka vois olla ihan toteutettavissa meikkiharrastelijalta).

Saara kirjoitti...

Sandralle paljon haleja sinne maailman toiselle puolelle!<3

Anne: Ja joo, tuotteiden listaus onnistuu tottakai! Hyvä idea! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen aivan äimistynyt meikkaustaidoistasi ja muutenkin olet erittäin kaunis nainen! + Aivan ihana asunto.

Mitä kouluja olet käynyt? Kuinka niihin pääsee? :o

Odotan innolla seuraavaa postausta! :) Rakastuin blogiisi.

Saara kirjoitti...

Kouluja on takana niiden pakollisten jälkeen Espoon ammattioppilaitoksen OMNIA:n parturi-kampaaja -linja. Mutta eipä kaikki sieltä valmistuneet tee samaa työtä kuin minä, taidan itseasiassa olla oman ryhmäni ainoa :). Eli itseopiskelu ja opettajan lisäkoulutus ovat ne, joiden avustuksella olen tässä pisteessä.

Ja kouluun pääsee sinne hakemalla! Mutta jos himoitsee tätä samaa työtä kuin minä, niin 3 vuotta kampaajan hommaa opetellessa voi palaa käämi, ellei sekin kiinnosta. Hedelmällisin suunta olisi joku yksityiskoulu, joka on erikoistunut meikkaamiseen ja maskeeraamiseen. Ja tietysti jos valitsee koulun oikein, siellä voi olla opettajana bodypaintingin kaksinkertainen suomenmestari ;)

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin oikeen step-by-step opastuksen smokey eyes meikkiin :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihastuttava meikkaus :) Osaisitko yhtään sanoa paljon maksaa puolen pään teippijatkoen huolto? Jatka samaan malliin seuraavaa odotellessa :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihastuttava meikkaus :) Osaisitko yhtään sanoa paljon maksaa puolen pään teippijatkoen huolto? Jatka samaan malliin seuraavaa odotellessa :)

Anonyymi kirjoitti...

heippa! blogisi on aivan mainio, tykkään :) olisi mukavaa jos kirjottaisit vinkkiä miten tehdä harmaanmusta juhlameikki (wanhojentansseja varten tarvisin meikkausapua!). toivottavasti et ole vielä aikasemmin tehnyt juhlameikin teosta mtn kirjotusta, että minua ei ihan sorsita täällä huomaamattomuudestani :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ihana blogi! Olet tiedätkö saanut mussa aikaan semmoisen laihdutudpuuskan että, kiitos siitä. Ja smokey eyes-meikki olisi minustakin mahtava juttu. Samoin tekoripsoen kiinnitys (olen ihan surkea) on ihan retuperällä. Ja videopostaus olisi ihana!

t.ella