keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Kuulumisia.

Tutun kaavan mukaan tämäkin viikko on kulunut töiden merkeissä. Maanantaina ja tiistaina opetin oppilaille 70- ja 80-luvun meikki ja hiustyylejä. Tiistain demoilustani tykkäsin niin paljon, että tekin saatte sitä katsella :). Oli ihanaa tehdä pitkästä aikaa kunnon puskakulmakarvoja ja hulluja väriyhdistelmiä. Ja kasarimeikin peruskivet: Peittävä puuteroitu pohja + paljon väriä kaikkialla kulmista poskiin asti. Huulet joko nylon-beat -vaaleat, karkkipinkit tai -lilat.
(Tylsä internet latistaa värit tästäki kuvasta.)

Osa oppilaista oli kuvitellut varsinkin 80-luvun olevan kaikista tylsin vuosikymmentunti. Voi miten väärässä olivatkaan ;). Tuli mieletön fiilis, kun tyypit toivoivat, että voisin olla useammin opettamassa.

Kuulin koulussa myös, että lähden parin seuraavan viikon aikana kiertelemään koulun muita toimipisteitä ympäri suomea, ja kouluttamaan oppilaita kynäruiskun käytössä ja bodypaintingissa. Varaan koulun piikkiin kalleimmat hotellit ja matkat ;). Roadtrip-postauksia siis myös luvassa!

Tässä myös hieman keskeneräinen kuva viime lauantain duuneista. Hullut muokkaukset taas, koska oikeasti taustana oli luokkahuoneen oloinen vaalean beessi likainen seinä ja törkyinen lattia... Parempi näin!

Ja vihdoin tämän palkintoruusun eteenpäin lähettämiseen! (Illusian tavoin luulin ensimmäiset päivät, että se on jonkinlainen lintu... :D)
Mielettömästi kiitoksiä myös sharonilta I Love Your Blog! -palkinnosta. Nyt on vihdoin aikaa pistää se eteenpäin seuraaville blogeille, joista osa on varmasti sen jo aiemminkin saanut:

beyond contemporary - Ihanan monipuolinen ja inspiroiva blogi. Tällainen ihminen haluaisin itsekin olla :D

beads and pearls - Normielämää ja askartelujuttuja, joista aina välillä kaipaisin laajempia tutoriaaleja sormet syyhyten. Ja Neetta, seuraan tätä muutenkin kuin vakoilumielessä ;)

pikkutiikerin päiväkirja - Luettavaa hauvavauvan elämästä. Ihanaa juttua, AINA KUN ILLUSIA MUISTAA KIRJOITTAA...

Nelliinan vaatehuone - Nelliina nyt on varmasti saanut näitä ruususia jo 100, mutta yksi lisää ei varmaan tee koskaan pahaa. Minusta on ihanaa, että teksteistä huokuu se, että niiden eteen nähdään vaivaa. Postaukset ovat lähes poikkeuksetta viimeisteltyjä!


Tässäpä melkein kaikki seuraamani blogit, ainakin kun en viitsi palkintoruusua palautaa sen lähettäjille :).

Yritän palailla jo huomenissa jonkun meikkipostauksen kera!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi nätti silmämeikki :)

kullanmuru kirjoitti...

Värit näyttävät latistuksesta huolimatta ihanilta! Ja kivalta kuulostaa tuo kouluissa opettaminen ja reissaaminen :D

Iba kirjoitti...

AAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHA EIKS SE OO LINTU hahahhahahaaaaaa ei hittolainen

Lenore kirjoitti...

aaaww oon ihan otettu tuosta ruusupapukaijajutusta :') mun päivä oli tänään aika samanlainen kuin eilen että kiitos tästä, piristi kyllä :D

...ja täytyyhän munkin myöntää et oon seurannut sun blogia jo jonkin aikaa hihi ;)

Anonyymi kirjoitti...

Saako kysyä, että missä koulussa opetat?
Olet ihan mielettömän lahjakas ja taitava. Tsemppiä sinulle :)

-Ellu

Anonyymi kirjoitti...

Upea meikki! Teetkö muuten esim. häämeikkejä -ja kampauksia, yo-meikkejä yms? =) Olisis niin mahtavaa sit tulevaisuudessa saada kunnon ammattilainen apuun!

T: Ella

kullanmuru kirjoitti...

Minulla on sinulle jotain blogissani! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olet erittäin lahjakas työssäsi mutta minua häiritsee suuresti blogisi halvannäköinen ulkoasu, kotisuvusi puolestaan ovat tyylikkäät. samoin kirjoitustyylisi häiritsee todella paljon outoudellaan (outous on yleensä hyvästä muttei tässä tapauksessa)yle x:n aamun haastattelussa tosin kuulostit aivan ihanalta persoonalta! mutta jotain parannusta kaipaisi vihdoin tämä blogin paint-ulkoasu :D se ei ehkä anna parasta mahdollista kuvaa visuaalisesta tajustasi. Ja pliis, jätä ne kömpelöt päivän
asu -kuvat postausten lopusta pois :)

Saara kirjoitti...

Hoh! Tässä nyt tiivistettynä:

Kiitos! Överimeikit ovat usein parhaita! Teen lähes kaikkea kauneuden alan juttuja, poisluettuna rakennekynnet ja kosmetologien jutut. (Kynsiäkin osaan tehdä, mutta nytkin on jo liian monta rautaa tulessa :P)

Neetta, arvaa vaan miten fiiliksissä olin itse siitä! ;)

Ja viimeiselle anonyymille. Ehkä päivän-asut joskus kehittyvät ;). Aluksi oli ideana laittaa niitä enemmänkin, mutta ne ovat nyt jääneet orpoina taka-alalle hölmistyttämään. Kirjoitustyylilleni en voi, enkä halua tehdä mitään. Silloin blogi ei enää kuulostaisi minulta, ja sitä en halua. Ja en kysy pahalla, mutta mikä ulkoasussa häiritsee? Värimaailma on kuitenkin sama simppeli kuin nettisivuillakin, ja blogger antaa vain määrän x mahdollisuuksia itsensä toteuttamiseen :)

Anonyymi kirjoitti...

minkä merkkisiä luomivärejä oot käyttäny tässä kun mä en nyt oo vaan mistään löytäny mitään hyvää kirkkaan keltasta::::----(((((

Sallamaari kirjoitti...

Ihana silmämeikki tuo puna-keltainen <3