tiistai 17. marraskuuta 2009

Otus.



Tässä Tintti Alangon blogista kaappaamani kuva! Kuvaajana toimi Mikael Pettersson. Tästä saa jo vähän enemmän fiiwistä pikkukaverista :)

p.s. Tintin blogissa kuvat myös muista sijoittuneista!!

46 kommenttia:

nnnnn kirjoitti...

must ois kiva että tollasis kisoissa olis mahdollisimman vähän kaikkee ylimääräst tai ei välttämättä mahdollisimman vähän mutta esim vähemmän kun voittajan työssä. et se maaleilla taiteilu pääsis oikeuksiinsa vaik hienojahan noi kisatyöt oli :)

Anonyymi kirjoitti...

en tiä, mut mä en oikeestaa tykänny kauheesti 1. ja 2. tulleista! :D oli ne hyviä ja sillee, mut tykkäsin kyl enemmän tosta sun! :D

mut hyvin sulla silti meni, vaikka varmaa vähä ketuttaa ku et voittanu! mut onnee!: ) hyvä saara..oot paras!

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ihana työ, tosi nätti tuo kiilto! :) Tykkäsin kyllä voittajastakin, oli vain tosi erilainen kuin sulla.

Anonyymi kirjoitti...

lady gaga viba tuosta voittaneesta:D

Anonyymi kirjoitti...

Sun työ oli niiiin paljon parempi kuin ekan ja tokan, se toka oli myös hyvä, mutta en tajua miten se eka voitti.

Ihana satumainen tunnelma sun työssä, se vangitsee katseen heti.

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Vau ku on hieno!

Unknown kirjoitti...

Upea tämä sun työ oli! Ja on tosiaan vain plussaa jos työstä tunnistetaan heti tekijän kädenjälki, tunnistettavuus on tärkeää menestyksessä :)
Itse olin kisan tuomariston ainoa ensikertalainen, joten ehkäpä nämä muut kokivat nähneensä liikaa samoja tekniikoita viime vuoden työhösi suhteutettuna. Uudet aisat aina kiehtovat ja tuon voittajatyön lateksiratkaisu tosiaan oli juuri sitä, mutta toivotaan että ensi vuonna joka toisella ei ole tuota materiaalia käytössä ;)

Kolmas sija ei ole mikään tappio vaikka se siltä tuntuukin edellisten voittojen jälkeen. Olet joka tapauksessa yksi suomen lahjakkaimmista meikkaaja/maskeeraajista ja pysyt sillä tiellä varmasti pitkään. Tsemppiä talveesi!

Ps. voit kurkata kisakuvia myös meidän blogista, http://www.look.fi/2009/11/sm-body-painting-kuvina.html

noona kirjoitti...

kui hieno! mahtava! :)

Sinna I.Y.K. kirjoitti...

Voi eiiii, oon kyl sitä mieltä, et sun olis pitäy voittaa (vahvasti olen sitä mieltä, vaikken oo 1. ja 2. töitä nähnykää...), sillä sä vaan oot paras. : <
Ja toi on ihan hullun hieno työ, en voi muuta sanoo.

Ganbatte kudasai !

wiz luv
Sinna

PS Löysin susta kuvan vuosien takaa, en muista minkä vuoden SM oli, mut olit kuitenki kolmas ja ja ja siitä oon muute laihtunu ihan hulluna ! OO__OO Ethä laihdu liikaa ?

Elina kirjoitti...

Ihan älyttömän mahtavan näköinen! ^^ Ihanat värit ja näyttää tosi viimeistellyltä (vaikken asiasta mitään ymmärräkkään).

Kati kirjoitti...

Töytyy sanoa, että ei mulla kyllä tuosta ensimmäisestä heti mieleen tule "Kielletty Metsä", vaikka upea ja taitavasti tehty se on. Tulee mieleen enemmän, että juuri sen lateksin käytön takia, tuomarit valitsi sen. Kakkonen oli hyvä ja sun työ oli musta aivan mahtava kaikkine varjostuksineen ja pikku yksityiskohtineen. Oisin ehkä pistäny itse kakkoseksi tulleen ykkössijalle, vain siitä syystä, että mulla tulee "metsähenki" siitä enemmän mieleen, mutta kakkoseksi ehdottomasti sinä ja kolmoseksi voittaja. Mulla tulee niin Avatar mieleen tosta sun työstä ja tykkään niin tajuttomasti siitä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Kisatuomaristossa oli muitakin ensi kertalaisia kuin Kristina, jos katsotaan meidän SM-kisoja. Vaikka kokemusta body paintingista meillä monella onkin paljon, niin kisojemme tuomaristossa emme ole istuneet. :)

Osa meistä oli nähnytkin Saaran töitä aiemmin, mutta itse henkilökohtaisesti en ainakaan sen perusteella pisteitä antanut. Personaallinen kädenjälki ja tunnettavuus on hyvä juttu, ja vaikka kokonaisuuteen toki olisi kiva aina saada uutta, ei se ainakaan omalla kohdallani vienyt Saaran pisteitä muun kuin kokonaisuuden osalta. Itse kiinnitin enemmän huomiota mm. värivalintoihin. Toki voittajan työssä oli paljon uutta ja se viehätti meitä kaikkia.

Olen Saaran kanssa jo puhunutkin asiasta, ja kysymys ei missään nimessä ollut siitä, että työ olisi ollut huono. Kaikkihan Saaran tekniikkaa ja taitoa kehuivat.

Kolmas sija on todella loistava, sillä kisan taso oli korkeampi kuin koskaan ennen! Spekulaatioita sijoituksesta on sen enempää turha miettiä eikä ole tarpeenkaan. Saaralla on nyt kaksi SM-voittoa ja ainakin kaksi kolmossijaa - eiköhän se jo todista, kuinka taitavasta tekijästä on kyse! :)

Terveisin,
Riina Laine
Suomen maskeeraajat ry:n puheenjohtaja
SM2009 Body painting päätuomari

Anonyymi kirjoitti...

Hmmm omasta mielestäni sun työ oli toisteksi paras. Ykkönen oli... no ykkönen nyt oli selvästi ykkönen, mutta sinä ja toiseksi tullut olitte melko tasavertaisia. Tosin tokalla enemmän niitä lisäkkeitä tai jotain. En tiedä oikeaa nimitystä. Sulla oli yksinkertaisempi. Mutta kauniimpi työ kylläkin.

mllla kirjoitti...

Ihan _sikahieno_ ei hele et oot taitava :O

Anonyymi kirjoitti...

musta taas noi eka ja toka oli huomattavasti hienompia. ei sillä, etteikö saarankin työ olisi ihan mieletön!!! onnea vielä, kolmas sija on kuitenkin aivan loistava sijoitus :)

Anonyymi kirjoitti...

toi ykkönen on tosiaan upea, mutta niin paljon yksinkertasempi vartalomaalaus kuin teillä kahdella, että siinä noi härpäkkeet kyllä on se juttu. mutta ihan mielettömän hienot on kaikkien työt :)

Jenni kirjoitti...

Tosi upeeta jälkeä! Ei voi kuin ihastella.

Oli mulla yksi pieni kysymyskin, joka ei nyt kylläkään liity mitenkään tähän body paintingiin. Mulla on nimittäin sellainen ongelma, että näin talvisin mun kasvojen iho kuivuu ihan hirveesti ja vaikka laitan jonkinlaista kosteusvoidetta meikkivoiteen alle, iho lähtee hilseilemään. Mietinkin tässä että oliskohan sulla ollut jotain vinkkiä tai todella toimivaa kosteusvoidetta suositeltavaksi? (Ja kerrotko samalla mistä tuotetta voi ostaa...)

Kiitos :) Tykkään sun blogista!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan älyttömän upea! Eikö bodypainting ole kuitenkin joltain osin myös vaarallista? Jos ihminen maalataan vaikka normaalilla maalilla kokonaan, hän kuolee! koska ihmisessä hengittää eniten iho, ja suun kautta hengitys ei maalinpeitteessä riitä. mutta nuo maalit taitavat olla niin hengittäviä ettei hätää ole? Tiesit varmaan tästä mutta mietin vain.. :D

Sandra kirjoitti...

Moikka, ja onnea tosi paljon kolmannesta sijasta! :) Mulla olis yks kysymys, ja toivottavasti voit vastata siihen vaikkei tää ookkaan kysymyspostaus :) Eli siis ku sä tiiät noista tekoripsistä ilmeisesti aika paljon, niin toimiiko jotku seppälän tekoripset ihan hyvin, jos vaan ostaa kunnon liiman? ja mistä mä löydän kunnon liiman? : D

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä Saaran työ olis ansainnut voiton! Voittajatyö ja toiseksi tullut - no niissä nyt oli vaan aivan liikaa kaikkea härpäkettä ja lisäosaa, eikä itse MAALAUSTA nollut tarpeeksi.

Saaran työssä on yksityiskohtaa vaikka muille jakaa, taitava toteutus ja kaunis tarinakin vielä tekeleensä taustalla!

Saara, sinä voitit mun silmissäni. Tuo on aivan _UPEA_ työ ja ehdottomasti tunnistettavissa sinun työksesi! Hienoa tytsy!<3

Maija kirjoitti...

ihan tajuton.

Rhia kirjoitti...

Mun mielestä kaikki kolme työtä olivat mielettömiä enkä kyllä itse olisi osannut valita voittajaa jos olisin ollut tuomareiden pallilla. Itse tykkään tuollaisista lennokkaista jutuista joissa on paljon kaikkea yksityiskohtaa joten kyllä se voittajatyö ehdottomasti vetosi minuun mutta sinunkin työssä oli tosi upeita nuo ihon alta esiin raavitut kultasuomut (ja se tarina, ihana!). Iholle suoraan maalattava kiiltolateksi mua kiehtoo jotenkin hirveästi ja siksi en meinannut saada silmiäni irti tuosta voittajatyöstä =)
Onnea kuitenkin kolmos-sijasta. Ei sitäkään parane vähätellä, jäihän monta kilpailijaa ilman palkintosijaa =) Ja kertoohan se jo paljon sun ammatillisista ambitioista että olet vuodesta toiseen voittajakolmikossa mukana. Mitä upeita luomuksia tulemmekaan näkemään sinulta tulevaisuudessa ...

JUULAI kirjoitti...

RAKKAANI SAARA! OOT MUN PARAS YSTÄVÄ VAIN, KOSKA OSAAT MAALATA!!!

TERVIEISIN: ANYYMO

anni kirjoitti...

Oh my goodness! Aivan upeeta,Saara!:)

Anonyymi kirjoitti...

OOOOOOO. Nimes mainittiin Anna Abreun haastiksessa maikkarin sivuilla :D oikeen tummennettu oli nimes!

" Anna kertookin, että hänen lookinsa on hänen hyvän ystävänsä meikkaaja Saara Sarvaksen käsialaa.

– Saara tulee kotiini laittamaan meikit ja hiukset juuri tämmöisinä päivinä, kun on paljon kuvauksia. Joskus myös silloin, kun ollaan menossa jonnekin ulos juhlimaan."

;>

Eeva kirjoitti...

hehhehe voi apua! ai että ihminen kuolee, jos se maalataan tavallisella maalilla, koska suun kautta hengitys ei maalinpeitteessä riitä?

Johtuukos tämä siis siitä ettei maalin läpi pääse ilmaa vai hengittääkö iho silloin maalihöyryjä? :D:D

EI JES :D:D MITÄ täällä oikeen tapahtuu??? :D

Anonyymi kirjoitti...

Eeva: jos olet oikeasti noin tyhmä etkä tiedä sitä että ihminen kuolee jos peitetään täysin maaliin, niin suosittelen sitten kokeilemaan! Iho ei saa sillon hengitettyä ja suun kautta saatu happi ei todellakaan riitä. :) Ei kannattaisi tulla nauramaan tänne, kun et tiedä selvästikkään asiasta mitään!

mutta jos asia on vielä sinusta hauska ym, niin meneppä ja osta oikein paksua maalia, ja maalaa itsesi täysin siihen (myös naama) ja anna sen kuivua ja koitahan hengitellä ja nauraa! :) Varmasti alkaa pikku hiljaa naurattaa vaan enemmän ja enemmän!

tv. Ihotauti lääkäriksi lukenut.

Saara kirjoitti...

Heheh, viimeiseen viitaten, ymmärtääkseni millään maalilla et saa itseäsi tapettua sen takia, että ihosi ei hengitä. Varsinkaan ko. tarkoitukseen valmistetuilla maaleilla... Todennäköisempiä syitä olisivat a) tarpeeksi paksun maalin myrkyt jotka imeytyvät kyllä varmasti verenkiertoon b) se, ettei lämpö pääse haihtumaan iholta ja kroppa kuumenee liikaa.

Aika epätodennäköistä tosin?

Mm. liquid latexilla jota Miikakin käytti työssään tehdään monestikin isoja vaatteita ym. peitettyjä alueita kuvauksiin ja tapahtumiin ja jos joku kama ei anna ihon hengittää, niin tuo :)

Anonyymi kirjoitti...

Sun nimi mainittiin myös city-lehdessä Anna Abreun yhteydessä jollain bilesivulla, oliskohan ollut Arman joka kehui omaleimaista maskeeraustyyliäsi :)

Anonyymi kirjoitti...

Aika hauskaa että ihotauti lääkäriksi lukenut ei osaa yhdyssanoja ;)

Sirpa kirjoitti...

Tämä ei sitten ole nuoleskelua:
mutta musta toi sun oli kyllä hienompi kun ne muut, kun niissä oli kamalasti sitä tilpehööriä, kun tässä sinun nimenomaan sitä "painttingia"

Anonyymi kirjoitti...

Muro! :) Todella upea työ Saara! Onnea hienosta kolmos sijasta. Olisiko mahdollista saada jotain info postausta podypaintingista? esim. välineistä ja maaleista jne. kynäruiskulla on tullut tehtyä vaikka mitä, ja olisi tosi kiva itsekkin kokeilla kavereiden suttaamista;)

Anonyymi kirjoitti...

Voittiko toi 1 sijan saanut hienosti tehdyn kaljun takia vai mitä mullistavaa siinä oli? Mallilla näyttäisi olevan uimapuku tai vastaava päällä, kun omasi näyttäisi keikuloivan pelkissä alushousissa? Olenko oikeassa :D omasta mielestäni sinun mallisi on omistautuneempi työlle. sinun ja toiseksi tulleen töille haukoin henkeäni, mutta petyin kyllä hieman 1 sijaan!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis (;D) otus!

Anonyymi kirjoitti...

upea työ. ihan näin aiheesta poiketen aattelin kysäisäistä että osaisitko suositella minulle jotain eyelineriä, joka ei olisi hirveän kallis? monia merkkejä olen kokeillut ja tuntuu, että joka kerta ostan vain huonomman tuotteen.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi JUULAI sanoi...

RAKKAANI SAARA! OOT MUN PARAS YSTÄVÄ VAIN, KOSKA OSAAT MAALATA!!!

TERVIEISIN: ANYYMO


rakas juulia, saaran ystävä. ei tarvitse piilovittuilla meille anonyymeille jotka ihaillaan ja tykätään saarasta. näyttää nimittäin erittäin typerältä. :) kiitos ja aamen.

Anonyymi kirjoitti...

hei saara, voitko tehdä jonkinlaisen postauksen itseruskettavista? koitan etsiä sitä täydellistä kun tuntuu että kaikki itseruskettavat on liian keltaisia ja oransseja. :D vihaan valkoisena olemista talvella :( tuntuu että suhun vois luottaa näissä asioissa ;P ja hei upea bodypainting mutta kyllä se miika veti melkoisen kunniakkaasti. JA MUISTA ESITELLÄ UUSI TUKKAS! must see closer. -e

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Kuule oon hirveen kiinnostunu noista sun ripsien pidennyksistä, niin voisitko tehä jonkun edes lyhyen postauksen vaikka niistä, että miten hyvin ne on pysyny ja onko ollu käytännölliset jne? Kiitos, sellanen tieto ois aika tarpeen, ennen kun meen itse ottamaan tollaset! :)

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi sä likka oot taitava! Mä en saa silmiä irti tuosta kuvasta :)

Anonyymi kirjoitti...

Kysyisin vaan sellasta että miten sä suosittelisit että melko pitkiin hiuksiin sais jotakuinkin tälläset rennot laineet: http://images.allmoviephoto.com/2004_Fifty_First_Dates/2004_fifty_first_dates_004.jpg

Ja tietysti mahdollisimman nopeesti. Oon yrittäny suoristusraudalla, mutta siitä tulee aika "tiukkaa kiharaa" kun taas toiveissa ois tollanen rentolaine. Joten siis mitä itse suosittelet?

Anonyymi kirjoitti...

Onneks olkoon kolmannesta sijasta! :)

Mulla on pieni ongelma jossa sä voisit auttaa. Nyt mulla on teippipidennys päässä (vaalea) ja haluaisin tummanruskeita raitoja. Ajattelin siis värjätä jossain vaiheessa kokonaan tummaksi mutta haluan totutella ajatukseen pikkuhiljaa siksi raitoja. Eli siis voinko ottaa päähäni raitoja kun mulla on teipit. Ilman siis että ne otetaan pois. Eli siis pidennyshiukseenkin tulisi jonkin verran väriä? kiitos jos vastaat!! :)

Eeva kirjoitti...

Rakas "ihotauti lääkärksi lukenut"

Kyllä, ymmärrän täysin ettei vaikka talomaalilla saa maalata itseään, sen takia, että se on myrkyllistä.

Ymmärrätkö sinä, ettei vartalomaalaus-maalit ole myrkyllisiä? Tuntuuko itsestäsi todennäköiseltä, että jokin organisaatio kuten Suomen maskeeraajat ry asettuisi tällaisen tapahtuman puolestapuhujaksi, jos kyseessä olisi terveydelle vaarallinen toiminta? Joten KYLLÄ, minua todella nauratti sinun kommenttisi!

Mutta muuten, jäi vaan vaivaamaan: jos siihen siis kuolee sen takia, ettei iho hengitä (ja suun kautta ei saisi tarpeeksi happea) niin kerropa, miten esim. märkäpuvussa tai vedessä ei kuole välittömästi?

Anonyymi kirjoitti...

hei! miten clip-on pidennys rasittaa omaa hiusta?

terveisin heidi

Myytin murtaja kirjoitti...

Myytinmurtajissa tutkittiin tätä juttua yks kerta, mutta mun muistaakseni siinä Jamie peitettiin täysin lehtikultaan tai johkin kultamaaliin, ja lopputulos oli se, että oleskeltuaan tunnin kultamaalit päällään Jamie alkoi voimaan oudosti ja sai jonkinlaisia verenpaineongelmia jolloin maali päätettiin pikaisesti poistaa. Tämä kaikkihan lähti liikkeelle siitä myytistä että James Bond elokuvassa Goldfinger esiintyi kokonaan kullalla päällystetty nainen joka olisi mukamas kuollut siihen.

Mutta siis Jamie ei kuollut siihen, tosin en tiedä mitä olisi tapahtunut jos hän olisi oleskellut maaleissa kauemman aikaa.

Googlettamalla Mythbusters/gold paint/James Bond special löytyy jonkinlaista tietoa. :)

caterys kirjoitti...

Kävin kattomassa noi kuvat ja mun mielestä siinä voittajassa ei ollu mitään erikoista!! Kakkostyökin tais kiilata sun ohi vaan sen puuosien takia :)

Sun työ oli ehdottomasti hienoin, taitavimmin tehty ja paras! Oot todellakin ylittänyt teknisesti ja taidollisesti itsesi, joten älä ole pettynyt kolmanteen sijaan vaikka sun oliskin pitänyt voittaa!! :) Ja varmasti lähdet kisaamaan vielä ens vuonnakin, ja sitä seuraavana ja niin edelleen.
Oot niin nuori että suunta on vaan ylöspäin!!