maanantai 9. marraskuuta 2009

Katukauppaan!
Huhhuh.. Äskeisestä toivuttuani on pakko pistää jotain ihan aiheellista perään O_O

Kuten joku onkin ehkä huomannut, lemppareissani on majaillut linkki katukauppaan jo "hetken" aikaa. Itse pienyrittäjänä arvostan toisia vastaavia ihan mielettömästi ja haluankin siksi tuoda tämän Tampereella majaa pitävän tutun kaksikon teidänkin tietoisuuteenne :).

Kauppa on yleisilmeeltään miehekkäämpi (jotenkin kaveripojat ainakin selailevat mielellään :P), mutta kyllä sieltä löytyy tavaraa meille tytöillekin (tosin viimeaikoina noi miesten paidat on olleet musta pirun siistejä.. tarvitsen poikaystävän jota voi pukea...) Mm. mun hardyn huppari ja chillailuhousut ovat sieltä kotoisin.

Kaupan merkit ovat näin kliseisesti ilmaistuna katu-uskottavia. Voisiko tuohon keksiä paremman synonyymin? :D

Asia, jota itse arvostan ja joka ainakin kaikkien Suomessa toimivien nettikauppojen kannattaisi pojilta kopioida, on toimitusaika. Tampereelle tehdyt tilaukset, jotka tehdään ennen klo 15:00 pyritään toimittamaan SAMAN PÄIVÄN AIKANA. Jos varastotilanne antaa myöten, toimitetaan asiakkaalle kokeiltavaksi myös kokoa pienempi sekä suurempi vaate.

Muualle Suomeen lähtevät, ennen samaa aikarajaa lähetetyt tilaukset pyritään toimittamaan seuraavana työpäivänä. Jos tämän kanssa tulee häslinkiä, asiakkaalle ilmoitetaan asiasta saman tien. Nostan tälle molemmat peukut pystyyn, nimim. odotti eräitä kenkiä 5vk ja lähetti asiakaspalveluun 3 yhteydenottopyyntöä...
Tein vielä teidän iloksenne pienen haastiksen kaupasta ja sen pyörittäjistä. Tää ehkä avaa tuota ideaa ja toimintatapaa paremmin kuin allekirjoittaneen alkuräpellys :P Seassa kuvia kaupan sivuilta!Kuka siellä?


Toimitusjohtaja Kari Tuomas Vuorinen. 26 vuotias ravintola- ja muotialan ammattilainen. Harrastaa lukkopainia, vastaa yrityksen suurista linjoista, ja yritysasikkaan tyytyväisyydestä. Opiskelee Pirkanmaan ammattikorkeakoulussa ravintola/hotellialaa johtamispuolella. Omistaa yrityksestä 50%

Autokuski Juha-Pekka Siltala. 26-Vuotias opiskelija / postityöntekijä / ravintolatyöntekijä / yrittäjä. Harrastuksena lukkopaini, vastaa yrityksen päivittäisestä toiminnasta, ja loppuasiakkaan tyytyväisyydestä. Opiskelee tampereen yliopistossa kunnallispolitiikkaa sekä yrityksen hallintoa. Omistaa yrityksestä 50%.Mistä idea kauppaan lähti?

Idea lähti siitä, että ollaan pitkään odoteltu oikeaa aikaa ja tilannetta. Vapaaottelu maailmalla kasvaa hurjaa vauhtia, ja haluttiin lähteä mukaan businekseen tuomalla suomeen AFFLICTION niminen merkki. Tämän Afflictionin ympärille rakentui oikeastaan koko kauppa. Lopulta kaupasta tuli paljon monipuolisempi kuin oli ehkä tarkoitus. T-paita kauppa kasvoi nopeasti pieneksi vaatekaupaksi. Haluttiin tuoda premium merkkejä myös nuorison saataville.
Verkkokauppoja löytyy pilvin pimein, mikä erottaa teidät kaikista muista?

Tietenkin meidän 24/7 päivystävä asiakaspalvelu, Trexpress tampereella (tulevaisuudessa HKIPIKA lanseerataan pääkaupunkiseudulla) Postimaksuttomuus, kaikenpuolinen avoimuus ja läpinäkyvyys. What you see is what you get. Pyrittiin heti alusta asti myös tekeen mahdollisimman selkeeksi ja kevyeksi itse kauppa. Unohdettiin kaikki flashit ja muut pyörivät ja hyörivät systeemit.


Kaupan ulkoasu on tällaisen teinitytön silmään miehinen, voimmeko me kuitenkin luottaa siihen, että ajattelette myös naisia alituisesti?

HAHAA! Me rakastetaan naisia. KAIKKIA naisia. Me ajatellaan teitä kokoajan, kaikin mahdollisin tavoin. Mutta oikeassa olet siinä, että osittain miehisen kuvan kauppa antaa itsestään. Mutta lisäämme naisten tuotteita jatkuvasti, ja pyrimme että naisille olisi tarjolla vähintään samanlailla tuotteita kun miehille.
Kuinka usein valikoima päivittyy ja onko asiakkaalla mahdollisuutta vaikuttaa täydentyviin tuotteisiin? Entä lisääntyvätkö valikoimissa olevat brändit? Hmm.. Ei siis keskenään, vaan kasvaako listan pituus :D

Valikoima päivittyy suurten brändien (Hardy,Sinful,Affliction,Junkfood) Yleensä kolme kertaa vuodessa reilummin kerralla. Tämän lisäksi tietysti tuomme pieniä eriä uutta tuotetta vähintään kerran kuukaudessa. Ja kasvupaine brändien kanssa on kova, eli vuonna 2010 tullaan lisäämään muutama uusi huippubrändi, mutta niistä ei uskalla vielä sanoa mitään tarkempaa. JA tieteysti kuunnellaan asikkaan toiveita portfolion laajentamisessa.


Toimitus ympäri Suomea (ja ainakin Espooseen) sujuu päivässä - parissa ja paketti tuli ainakin täällä kotiovelle asti. Tampereella asuvilla kuitenkin on vaihtoehtona TREXPRESS, käytetäänkö sitä paljon?

Trexpress on ollut erittäin erittäin suosittu. Ihmiset ovat löytäneet palvelun hyvin, ja edelleen vastaamme lähes päivittäin kysymykseen "tuotteks te ne oikeesti himaan?".
Toimituskuluja ei lisätä tuotteeseen enää erikseen, ei edes TREXPRESS -kuljetuksissa. Jos tilaan 1kpl 20e paitoja tai 10kpl 150e paitoja, jäänkö kummassakin tapauksessa voitolle postikuluissa vai onko homma todella fiksusti meititty ja ns. +-0?

Asiakas jää voitolle jokatapauksessa. Tuotteet on hinnoiteltu marginaalin alapäähän, ja postikuluttomuudella marginaali kasvaa vielä muutamalla prosentilla!


Multa kysytään tätä AINA joten kysyn kerrankin sen joltain muulta; elääkö tällä? Jos ei, niin voisitteko keksiä hienot supersankariminät, joiden avulla pelastatte maailmaa ja pidätte itsenne leivässä?


Kyllä sillä eläiSI. Me päätettiin jo perustamisvuonna 2008, että ensimmäiset rahat otetaan ulos vasta vuonna 2011. Siihen asti 80% liikevaihdosta laitetaan takas tuotteeseen, loput markkinointiin ja kuluihin. Katukauppa.com on vielä pitkälti kehityksen tiellä, ja meidän mielestä tosi kaukana siitä mitä se tulee olemaan muutaman vuoden päästä.


Toimitusjohtaja Orginal BadBoy elättää itsensä työskentelemällä Out of Juice nimisessä ravintolassa Baarimikkona.


Autokuski Flavor Dave käy töissä postilla, ja samaisessa Out of Juice ravintolassa narikka/blokkari/tiskari - roolissa.

Ja vielä se kaikista oleellisin: Onko supersankarina mahdollista joutua maanpakoon tai aiheuttaa sota, jolloin sivuillakin lyhyesti käsitelty force majeure tulisi käytäntöön?


On toki, pahuuden voimat tarkkailee jatkuvasti. Onneksi tähänasti ollaan selvitty ilman kyseistä tilannetta.


p.s. Hitto toi sinfulin vika paita jäi nyt pyörimään mun päähän :D

36 kommenttia:

Hannis kirjoitti...

Kuulostaa aika mielettömältä. :D Toi trexpress varsinkin!

Mut pieni vinkki pojille, silittäkää paidat ennen kuvauksia. ;) Pari ekaa kuvaa ainakin pisti silmään.

Elina kirjoitti...

Oli pakko mennä vierailemaan sivuille kun vaikutti niin mielenkiintoiselta :)

Anonyymi kirjoitti...

KUVIA POJISTA!!!! ONKO SÖPÖJÄ????

Anonyymi kirjoitti...

mistä toi 5: n kuvan tyttö on tuttu! onko se näytelly tms. jossain? tää vaivaa mua nyt koko illan!

-SL kirjoitti...

Ihana tuo vika paita!

Siru kirjoitti...

Vaikuttavat tosi hauskoilta tyypeiltä! Ja tuollaiset toimitusajat on kyllä harvinaisia! Kiinnostus kyllä heräsi.

juliet xxx

Anonyymi kirjoitti...

aa cool ne on töissä juicessa! voitko välittää niille sellaisen vinkin että hankkis kunnollisia malleja niin tuotteetkin näyttäis paremmilta ehkä

Sabrie kirjoitti...

Vautsi, tuolla sivuilla tosi hienoja toppeja ja t-paitoja :) Pariin kyl ihastuin täysin.. <3 Koskas on tulossa ripsi päivitystä? Mä oon niiiin odottanut! :) Sun ripset ovat aivan täydelliset. Mulla on tulossa pikkujoulut joiden teemana on disco. Oisko sulla jotain vinkkejä meikkiin ja kampaukseen? Kiitos tästä ihanasta blogista. Kiitos, kun jaksat kirjoittaa meille. Juttusi ovat todella mielenkiintoisia, hauskoja ja ne piristävät päivää. Jaksamisia ja voimia blogin kirjoittamiseen <3

Anonyymi kirjoitti...

PÖH musta noi kuvat on just ihania ja aitoja, ku mallit on tavallisia ihmisiä! Eikä ne ryppyset paiat nyt ole niin justiin... :P

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun mainostat noita Tampereen poikia, ovat kyllä tosiaan kehut ja kaiken mahdollisen puskaradio-mainostuksen ansainneet. :)

Essi kirjoitti...

oho, mikä sattuma ja ajoitus tämä merkintä aiheineen!
tulet kenties ajattelemaan samoin päivän parin päästä - yllätyksiä luvassa c:

t. laitahyökkääjä

pinia kirjoitti...

Noi poikien paidat on kyllä aika jees, tyttöjen ei ehkä ihan niin hirveesti nappaa. :)

Elli kirjoitti...

ihania aa ! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Vitoskuvan tyttö näyttää aivan siltä Mari..Meri...Meriltä, joka oli Unelmien poikamiehessä toissakaudella.

Anonyymi kirjoitti...

mahtavia vaatteita, mutta harmi että noin kalliita! ;/

Mintty kirjoitti...

Ihastuin tai oikeestaan RAKASTUIN !<3
Oikeesti mun on illalla pakko selailla noita sivuja tarkemmin. ;))

Anna kirjoitti...

Hiiii vitos- ja kutoskuvan tyttö on sama henkilö eikä ole ollu missään poikamiehessä vaan on alunperin Rovaniemeltä ja alkaa K:lla.. ;)

Nimim. Terkkuja vaan :D

Mari kirjoitti...

Höhö, onnistuinpa kommentoimaan väärää postausta ;) Mutta niin, yks mallilikoista on jopa tuttu mulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vaan vinkkilinkistä :)

PS. siis hyväksytkö kaveripyynnöt facebookissa, kun tuossa laidassakin on linkki facebookkiis? :D ja öö.. oon pistänyt sulle kaveripyynnön jo ties kuinka kauan sitten mutta se "odottaa vastausta".. ?

niin ja oon lukenu blogiasi viime talvesta tai ainakin keväästä asti, on tää aika kiva kyl :)

Anonyymi kirjoitti...

pliiis postausta niistä ripsistä :))

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja t-paitoja! Olen ihan rakastunut Junkfoodin paitoihin ja hankintaan on tulossa ehdottomasti joku yksilö. En vielä tiedä mikä! Ehkäpä Little Miss Sunshine :)

Anonyymi kirjoitti...

voisin vastata itse tolle ylemmälle anonyymille: en usko että Saara hyväksyy randomeja kaverikseen. :) (toki voi aina yllättää! Itse en hyväksyisi) mutta esimerkiksi Vappu Pimiä on sanonut suoraan, että kaveriksi pääsee vain ne ketkä oikeesti tuntee tai on jotain yhteistä (esim. menneisyys tms.) :)

Anonyymi kirjoitti...

hei millo oot ostanu sen sun onlyn värikkään toppaliivin?

Anonyymi kirjoitti...

OTA KUVAA SUN HIUKSISTA!!

amanda kirjoitti...

mul on pari kysymystä :D jotka ei siis liity kyseiseen postaukseen millään lailla :D elikkäs ekaks.. mimmonen koulutus sulla on tai mitä kouluja olet käynyt ja ja mikä sä niinku olet :D ja toiseks haluistko kertoo mulle jonku hyvän mut ei kauheen kalliin meikkivoiteen tällaselle zombin väriselle joka ei IKINÄ rusketu:D

Kirsi kirjoitti...

Haa, Julli on lukiokavereita :D Siinä on pieni mies, jolla on Iso Ääni!!! :D

Anonyymi kirjoitti...

ihan kiva.... hullun pitkä postaus tämmöseen esittelyyn; mä kun mielelläni näkisin esittelyä sun uusista hiuksista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Saara, vastaaa pliis.

käytän päivättäin clip-on hiustenpidennystä ja mietin, katkooko tämä mun omaa tukkaani? kannattaisiko mun hankkia teippipidennys? vai mitä tekniikkaa suosittelisit eniten? =) t. hiuskeisari

Anonyymi kirjoitti...

"en usko että Saara hyväksyy randomeja kaverikseen."

^^ Mun mielestä Saara kertoi joskus siihen aikaan kun se laittoi tuohon reunaan tuon linkin, että sieltä voi seurata sen puuhia nopeatempoisemmin tms..? :D Jos en nyt ihan väärässä ole. Ja miksi tuossa sitten olisi tuo facebook-linkki jos ei hyväksyisi kuin tuttuja? Kyllä tutut löytää Saaran facebookin varmasti muutenkin kuin tämän blogin kautta?

Yeni kirjoitti...

Hyvälaatuisia ja hyvännäköisiä tuotteita, mutta nettisivut jättävät kylmäksi. Käyttöliittymä on kuluttajalle vaikea ja
kuten joku aiemminkin totesi, tietynlainen huolimattomuus valokuvissa ei innosta välittömästi ostamaan.

Jos vertaa samanhenkiseen putiikkiin, http://www.crystalcityclothing.com/
ero on suuri.

Niidenkään valokuvat eivät ole huippulaatua, mutta sivujen grafiikat ja yleisilme pelastaa :-)

junja kirjoitti...

Tuo facebook-linkki on Saara Sarvas sivulle, jossa voi siis ryhtyä Saaran faniksi tai muuten vaan lukea kuulumisia. Normaali käyttäjäprofiilikin sieltä löytyy, mutta luulisin, että se on vain oikeita kavereita varten :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Minulla olisi edessä pikkujoulut ja kaipailisin kovasti neuvoja kivaan ja melko vahvaan pikkujoulu meikkiin. :) ..Mahdollisesti vielä kampaukseenkin. Olisi kovin kovin kiva, jos tulisi joku juttu aiheesta :>

Anonyymi kirjoitti...

Kerroit joskus siitä MUFEN Sculpting Kitistä, ja olisin kiinnostunut kokeilemaan sitä mutta en tiedä mistä niitä saa. Osaatko neuvoa? =)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla toi linkki heitti mut saaran siihen profiiliin, siis siihen "lisää kaveriksi" ;o

No, lähetin sulle kaveripyynnön ja joo ei ihme ettet hyväksyny :D SORI!! hävettää vähän..

nyt löysin sen "oikean" fb-sivusi =)

Anonyymi kirjoitti...

Hei hyvä juttu, näitä kaivataan. Siis vinkkejä ja puskaradiota, mä ainakin tuen mielelläni pienyrittäjiä jos tuotteet ja palvelu pelaa :) ja katukauppa.comilla näyttää pelaavan.

Anonyymi kirjoitti...

hei semmosta kysyisin, että mikä kamera sulla on ? noista peilikuvista katteltuna ainakin tosi söpö, uus kamera hakuses. onko hyvä ? mikä merkki se on ?