keskiviikko 5. elokuuta 2009

Worked it!








Olin tossa about kuukausi takaperin tekemässä kuvaukset GTi -magazinelle ja kuvaajana toimi Anssi Ranki. Anssin kuvista tekee ihan ainutlaatuisia se, ettei tyyppi käytä photaria YHTÄÄN! Värejä ei korjata, selluliitteja maalailla piiloon eikä purkkapapereita poisteta asfaltilta.

Valotustekniikat ovat a) ihan omaa luokkaansa b) huippusalaisia! :D

Tämä työskentelytapa on nykyään kuolevaa sorttia ja arvostan siksi Anssin duuneja todella suuresti. Tämä kaikki tekee maskeeraajan duunin "hieman" haastavaksi ;). Tuossa kroppakuvassa vähän näkyykin kulumisen jäljet, varsinkin omaan silmään. Kuvauspaikkana toimi märkä golfkenttä jossa ei sähköjä tai muutakaan korjailumahdollisuutta ollut. Joo ja maali oli tietysti vesiliukoista :D

Näiden faktojen kanssa on elettävä :P Olen silti todella tyytyväinen lopputulokseen! Johanna oli kaiken lisäksi ensiluokkainen malli ja tulee varmasti kuulemaan musta asian tiimoilta jatkossakin.




Haha, vaikka mun maha (huppari i hope :D) ja leuka näköjään roikkui kuvausten ajan puolessa välissä matkalla maahan, ei sinne ole piilotettu mitään korjailutarpeita... Dang it!



Joo ja loppuun eka julkaistu kuva sieltä Annan Turun kuvauksista :) I liiiike it ja uusi biisikin on repeatilla ehkä kymmenettä kertaa! :D Tästä kuvasta vastasi siis Nana Simelius!


59 kommenttia:

-R- kirjoitti...

WHOAA vähän Anna on magee!
ja niin on toi sun paintingiki :)

keep up the good work!

pfft kirjoitti...

Tsiigailinkin tota lehtee tänään ja totesin et whoa mikä maskeeraus.
Oot ihan mahti kyllä :)

Rhia kirjoitti...

Oho, enpä tiennyt että tuollaisiakin valokuvaajia vielä löytyy. Eipä sillä, sellaista ammattitaitoa ei varmasti kyllä läheskään jokaiselta ammattikuvaajalta edes löydy. Arvostan kympillä! Ja upea maskeeraus myös. Mutta eikös se ole niin että harvoin sitä on omaan kädenjälkeensä 100% tyytyväinen kun perfektionisti aina löytää jotain korjattavaa =D

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa mä vähä arvasinki et toi Annan meikki on sun käsialaa!

Tosi upeita kuvia, ei ihan heti uskois että noita ei oo muokattu mitenkään :o

Anonyymi kirjoitti...

Ei toi Annan iho oo onneks överiksi muokattu :o

Anonyymi kirjoitti...

toi annan kuva näyttää kyllä siltä et sitä on muokattu ja aika paljonki!!

Sandra kirjoitti...

Noi oli ne lisko-kuvaukset, jonne olit menos silloin ku olin teil :) hienot kuvat tuli !

Riikka kirjoitti...

Siis tosi upee toi gti:n maskeeraus! Ja kuvat myös.. Mun mielestä näyttää aika täydelliseltä, en mä ainakaan mitään kulumista huomaa :)

Anonyymi kirjoitti...

ihan sairaan upeita noi kuvat johannasta! oot kyllä taitava ja niin on kuvaajaki :) noista nanan kuvista en oo hirveesti koskaan tykänny ku ne on jotenki niin ylimuokattuja että ihmiset näyttää ihan muovisilta.. mutta hyvä tehokeino ja tyyli sekin on tietty :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan helvetin rumia noi kuvat tos lehdes, just olin frendil et kuka helvetti tän typerän idean takana on, no nyt löyty syyllisiä. Annan naamaan ei ois voinut enempää maalia pistää:)

H kirjoitti...

Pakko sanoa, etten olisi uskonut näkeväni Annasta tuollaista kuvaa :P Tulee mieleen lähinnä Aitolehden Marttiina. Meikki itsessään näyttää ihan freshiltä, mutta ylimuokattu kuva ei imartele Annaa. Ja mikä funktio tuolla love-korulla (?) kuvassa oikein on?

Anonyymi kirjoitti...

meikkasit siis annan kyseiseen kuvaan? onko sallittua udella, mitä sille laitettiin huuliin? :D

Anonyymi kirjoitti...

anna on niin kaunis ja persoonallisen näköinen tyttö, miks se on pitäny muokata muoviseks ja tusinakasvoks tohon kuvaan :( karseita noi simeliuksen ylimuokatut kuvat :DD oikeesti, ihan ku joku amatööri olis tehny :D

Saara kirjoitti...

-R-: I will!! :)


Anniina: Haa! Sitä siis selailee muutkin kuin pojat!


Rhia: Niinpä! Puhutaan todella marginaalisesta ryhmästä. Ja joo, melkein jokaisesta työstä löytyy jälkikäteen paranneltavaa :P


Anonyymi: Kyllä ne tästä lähtien yleensä onkin ;) Ja jep! Anssin kuvista ei muutenkaan meinaa uskoa!


Anonyymi: Se on sitä amerikkaa tytöt!


Anonyymi: Haittaako se, kun se on ihan selkeä juttu? :) Ei siinä yritetä ketään huijata.


Sandra: Jooo!! Oon tosi tyytyväinen noihin :)


Riikka: Mahtavaa, älä tutki tarkemmin ;)


Anonyymi: Nanan kuvat on sellaisia rakastat tai vihaat -henkisiä monille. I love<3


Anonyymi: Hahaha, mitä tohon nyt voi sanoa, TOSI HARMI ETTET TYKÄNNYT :D


H: No sillä on paljon symbolisia merkityksiä mm. biisin kanssa jne tietty!! Musta kuva on tosi kiva ja lähtee uuteen suuntaan :)


Anonyymi: Huu.. Taisi olla make up storen barea ja siinä päällä joku persikkainen kiilto.. Taisi olle make up for everiä se!


Anonyymi: Pöh, no kaikesta ei TIETENKÄÄN kaikkien tarvitse tykätä, mutta eipä tulla haukkumaan mun henkilökohtaista idolia ja erästä suomen parhaista kuvaajista amatööriksi :) Sen voitte hoitaa vaikka suomi24.fi -palstoilla!

LOVEBIRD kirjoitti...

Mistä tuo ihana sininen huppari on?! Siinähän komeilee mm. Empire state building?! :D

Anonyymi kirjoitti...

tulin tänne hehkuttaan että sun kädenjälki on bongattu gti:stä mutta en ilmeisesti kerennyt ensimmäisenä... ;)hienot kuvat! kenen ideasta tälläiset kuvaukset yleensä lähtevät?

-heli-

Anonyymi kirjoitti...

ihan sairaan makee toi bodypainting, taas kerran! :)

onpa varsin photoshopattu kuva annasta. ehkä vähän liiankin kun tota toista poskeakin katsoo. :D nätti kyllä!

Sarai kirjoitti...

Hienoja kuvia kaikki <3 Vaikka Annan kuva onkin muokattu, tykkään silti, siinä on jotain luxusta joka piristää tässä arjessa ;)
Oot ihku!

Anna kirjoitti...

nana varmasti osaa asiansa, mut tää mua just ärsyttää sen kuvissa - se överiphotaroi ne. ammattitaidosta kertois se, et tietää millon lopettaa.

Anonyymi kirjoitti...

anna ei näytä yhtään nuorelta freesiltä annalta, vaan joltain vanhalta wannabe-nuorelta. jaiks.

Bimi kirjoitti...

Miten kauan keskimäärin menee tollasen vartalon maalaamiseen? Riippuu varmaan monista asioista, mut paljon esim tohon tyyppiin meni aikaa?

Hipsi kirjoitti...

Mä jotenkin arvasin heti ku näin noi kuvat tossa lehdessä et ne on sun käsialaa!=D oli kyl hienosti maalattu liskoihminen=DD

bub kirjoitti...

voi, olit ihana suosikissa ja hyviä kuvia susta! :) p.s. oon todella malttamaton ja joka päivä käyn tsiigaan sähköpostia niist kampaajajutuist. tiiän kyl et sul on kiirusta mut mä nyt oon tälläne :D halit!<3

Milka Rantamo kirjoitti...

Nana on ihana ja sillä on enemmän lahjakkuutta ja osaamista pikkurillissään ku teillä ilkeillä anonyymeillä koskaan tulee olemaan. Punkt.

Anonyymi kirjoitti...

Millon Annan uus levy julkastaan? ;oo
Jos koko levy on samantyylistä musaa ku toi Music everywhere, ni taatusti ostan ;)

Anonyymi kirjoitti...

voi elämä ! ihan upeita kuvia ja meikkejä taas : Dettä sä osaat! : )) ....ja tosi mageeta ku noita kuvia ei oo muokattu !ja näyttää silti ku niitä olis : D upeeta!

anna on ihan supernättinä! ja rakastan nanan kuvia!!

Annie kirjoitti...

Näin ton Annan kuvan jossain pari päivää sitten ja arvasin, että sulla on sormet pelissä. Upein Annasta otettu kuva ikinä!

Anonyymi kirjoitti...

:< et vastaa sähköposteihin

Beanna kirjoitti...

Vitsi, Nanan kuvat on kyllä aina niin täydellisen siistejä :) Noi meikit on myös upeet :)

María kirjoitti...

Hei onko noissa Annan kynsissä mattalakkaa, vai vääristääkö kuva? Kynnet näyttää jokatapauksessa tosi kivoilta... :)

Anonyymi kirjoitti...

Whoaa, paintinki on tosiaan mahti!

Tuo Annan kuva on kyllä epämahti, aiheuttaa minussa lähinnä myötähäpeän tuonteita yrittäessään näyttää aikuiselta ja kansainväliseltä tuollaisella tökeröllä photoshoppauksella :D Mutta mitäpä se minua haittaa :)

Tsemppiä, Saara!

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko joskus tehdä postauksen miten hiuksiin saa tehtyä erityyppisiä kiharoita? Esimerkis sun hiukset oli ihanasti ylppärikuvissa.:) Miten ne on tehty?

Anonyymi kirjoitti...

Siisti toi Annan biisi, kuulostaa ihan jollekki amerikkalaiselle! Mutta toi kuva on vähän överi vaikka meikki on ihan mielettömän nätti ja Annakin nätti, mut enenmänkin Anna näyttää tossa muoviselle barbille jota on photoshopattu aikalailla. Ärsyttää tollaset rumat muokkaukset, mutta nykyään jokaisen laulajan naamaa ja ääntä muokataan levyihin..

Anonyymi kirjoitti...

Magee kyllä toi annan meikki, mutta muistuttaa TOSI paljon Aitolehteä! En sitten tiedä onko sitä juuri yritettykin hakea?

Anonyymi kirjoitti...

Sinä muija olet niin upea työssäsi, aivan uskomatonta!

-Em

Anonyymi kirjoitti...

Annan kuvasta tulee vähän Katie Price -vibat : D

Anonyymi kirjoitti...

tää sun maalattu malli (ei anna abreu) oli joskus idolssissa. veti evanesenceee muttei päässy sitte alkukarsinnoista etiäpäin

Anonyymi kirjoitti...

Savusilmä-meikin ohjeita lähdin nopeasti internetin ihmeellisestä maailmasta etsimään ja vahingosa päädyin tänne sun blogiisi. Tässä on nyt jo vierähtänyt noin kaksi ja puoli tuntia sun postauksia lukiessa, jatkuva hymy (ja mahdollinen naurahdus) huulilla. :D (Jäipä sitten tosiaan kesäopintoesseen kirjoitus vähäiseksi).

Oon täysin vakuuttunut siitä, että oot yli-ihminen! :D Oot kyllä niin taitava kaikessa mitä teet. Kateudesta vihreänä ihailen meikkejä, kampauksia, sisustusta, perushengaamista, poneja ;D, vaatteita ja kaikkea, mitä tuolta nyt löysinkään! :D (niin siis kuvista, joo!) Oot viel kaiken lisäks niin hauskakin! :D (jos vielä muutaman kerran toistaisin sanaa 'oot'...?)

Tää blogi napsahti sit ykskaks suosikkeihin ja siellä se pysyy, kunniapaikalla. ;D

Vaikka en millään malttaisi, on kai pakko luovuttaa ja mennä nukkumaan. Luku-urakka jatkukoot taas huomenna! :D

Kiitos ja kuittaus! Paljon jaksamisia pitkien duunipäivien kanssa. :p

ps. älä nyt pelästy mun järjetöntä innokkuutta, se saattaa johtua kellonajasta ja siitä, että oon mahdollisesti overdosannut batteryn kanssa (tosin oon tullut sille jo immuuniksi, baad!)

Anonyymi kirjoitti...

Mun suu vaan loksahti auki täällä. Miten taitava valokuvaaja. Eikö muka ole edes muokannut värejä? Tulevatko nuo kuvat suoraan KAMERASTA? SAIRAAN TAITAVAA!!

Ja sitten, oot älyttömän taitava työssäsi! vauvauvauvau!

T: Mia

Anonyymi kirjoitti...

ootko lihonu tai jotain kun ei enää oo susta kuvii

Sonu kirjoitti...

MÖI!

Tuli mieleen,(ja tästä piti siis kommentoida jo aikoja sitten) että tuolla taannoin hehkutit aika lailla Javaa ja sen ihania salaatteja ja kaikkea.
No, koska sulla on ehkä suomen paras blogi ja fanitan tätä ihan kympillä (ja siis sua, tietty!!),
JA, tan tan taa, koska olen Javan duunari niin ens kerralla kun meitsi on kassalla niin lupaan painaa sulle sitä hurjaa kymmenen prossan alennusnappulaa ja hyvällä tsägällä saatat saada jopa ylimääräisen täytteen salaattiin!
Hurjaa, eikö? =)

Sitten voit kato kehua kuinka myös Javan työntekijät on iiiihania.

Tämä tuli mieleen nyt,
koska näinhän mä sut siellä eilenkin, en vaan ollut duunivuorossa enkä tod kehdannut tulla ilmoittamaan tätä asiaa "siviilissä",
olisin saattanut vaikuttaa liikaa fanilta. Ja eihän mun ikäiset voi enää käyttäytyä kuin fanit ::D

Anonyymi kirjoitti...

Ei näytä yhtn Annalta..

Saara kirjoitti...

lovebird: Zoo Yorkin huppari ja Galerysta! :)


Heli: Tällä kertaa taisi olla anssin idea :)


Anonyymi: Kiitos! Ja pakko kyllä puolustaa annaa, että sillä on oikeasti melkein tuollainen iho luonnostaan :D


Sarashe: Ooo!! Oot sisäistänyt idean ihan oikein!


Anna: Jokainen tyylillään :)


Anonyymi: Elämänkokemus paistaa läpi ;)


Bimi: Pari tuntia :)


Hipsi: Hah! Mulla on siis tunnistettava tyyli ;)


bub: Olinkos vastannut jo? Yritin tuossa eilen ainakin ottaa kiinni sitä tulvaa taas! :)


Milka: Amen.


Anonyymi: Lokakuussa tulloo! :)


Anonyymi: Nana ja Anna<3 Kaksi kirjainta ja niiiiin paljon ihania juttuja!


Annie: No kuvasta kyllä vastasi nana ;))


Anonyymi: Yritin nyt ottaa eilen kiinni kovasti! :(


Marie Keksi: Kiitos! Nana on aika purrrfect.


María: Niissä oli itseasiassa keltaista lakkaa :D:D


Anonyymi: Eipäs olla niin kriittisiä siellä! Ylianalysointi vie usein itseltäni ilon kaikista leffoista, älä anna saman käydä Annan kohdalla ;)


Anonyymi: Tuolla on YO-postausten joukossa suoristusrautakiharat, jollaiset ne munkin olivat! :)


Anonyymi: Amerikkaa biisissä ja kuvassa ^_^


Em: kiitos em!


Anonyymi: haha, no mutta Katiehan on periaatteessa ihan upea!


Anonyymi: Se oli varmaan ainoa joka tippui ;)


Anonyymi: haha, pelastit mun päivän tällä :D

Tervetuloa vaan lukemaan! ^_^

Itsehän pelasin tuohon aikaan vielä pleikkaria ja puhuin yksikseni söpöille sammakkoeläimille :D:D


Anonyymi: Niinpä! Ei taida Anssi edes itse tajuta ;)


Anonyymi: JOO!! Painan ainakin 90kg vedin semmosen massakuurin tossa. Pelkkää prodejauhoo ja rasvaa.

Tai sitten kameran laturi on ollut hukassa emt :D


Sonu: Haha! Mulla on 99% varma käsitys sun henkilöllisyydestä ;) Tai ainakin ulkonäöstä!

Käynkin tästä lähtien aina tiiraamassa, ootko sä kassalla ja hyökkään sisään vasta kun se on "turvallista"!

Taisin muuten viime viikollakin käydä siellä ööö... 3 kertaa :DD


Anonyymi: Se onkin johanna noissa kolmessa ekassa kuvassa ;)

bub kirjoitti...

ei ollut vastausta tullut vielä :) mut kauniita unia ja halit sinne!<3

Anonyymi kirjoitti...

jummalauta noita autokuvia!!! kyllä on kaunista kun ei huuateta fotarilla päälle. annan kuva postauksen lopussa on jonkinasteinen lässähdys, kontrasti noihin aiempiin on niin järkyttävä. nätisti on meikattu, kuinkas muuten :), mutta olis saanut jättää epäilemättä huolellisen meikkauksen tuloksia vähän näkyviin... tiedätkö että kuka oli ad? iloinen sun puolesta kun olet tuossakin projektissa mukana!

t. kontiontien toimistosihteeri

Anonyymi kirjoitti...

Olenko ainut, jonka mielestä toi annan kuva on jotenkin kauhee? :o Kuva näyttää kamalan muokatulta ja siltä, että annan silmät ois paintin copy-paste-toiminnalla leikattu, kopsattu, liitetty liian ylös :/

Anonyymi kirjoitti...

anna näyttää tolla kamalalla muokkauksella ihan transulta :( on nanalla kauniitakin kuvia mutta nää jotku on kyllä niin kamalia... mun mielipide vaan, ei oo tarkous haukkua :o toi liskomuija on kyllä aika kuuma ja hitto kuinka hyviä kuvia! :O

Anonyymi kirjoitti...

http://photoshopdisasters.blogspot.com/ sopis tänne toi annan kuva, epic fail 8(

chae kirjoitti...

Täytyy nyt oikein kommentoida, että sulla on ainoa oikeasti mielenkiintoinen ja hyödyllinen suomalainen blogi.. Lähes tulkoon kaikki muut suomalaiset blogit joihin olen törmännyt, ovat olleet sitä samaa sontaa (joka ei edes kiinnosta ketään) päivästä ja viikosta toiseen, tyyliin "tänään olin töissä, mul oli nää vaatteet, sit menin rannalle näis vaatteis, sit menin kaupungille näis vaatteis, ja menin bilettää näis vaatteis".
Mutta sun blogissa on oikeasti sisältöä, kirjotat hyödyllisiä juttuja. Ja kun vielä oikeasti tiedätkin niistä asioista jotain ammattisi takia.. Olen lisännyt varmaan 10 postaustasi selaimen bookmarkkeihin. Eli siis kiitos kun kirjotat tätä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Missä se sun lempparikahvila on? :D
Helsingissä?

sonu kirjoitti...

EIKÄ OLE!!! :::D
hahaha voi ei, onko mun salatiirailut ollu niin itsestäänselviä että oon heti jäänyt kiinni?
voi voi. en ollu minä. ehhheeeen ollut. (olin....)

eniveis, juu are welcomez any time =)

Anonyymi kirjoitti...

millo uutta postausta =D alan olemaan kärsimätön. huurja ikävä postauksiasi

Juuli kirjoitti...

sun työs on varmaan todella siistiä ja mielenkiintoista!
Annan kuva on toki hieno ja meikki näyttää hyvältä, mutta muokkailtu vähän turhan rankalla kädellä omaan mieleeni :--D

Saga kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Saga kirjoitti...

kuulin just pari päivää sitten radiosta, kuinka jotkut juontajat siinä spekuloivat anna abreun uutta, aikuismaisempaa, naisellista lookia. nyt kun näin siitä oikein kuvankin, niin pakko sanoa, että vau! meikki on kerrassaan upea. vaaleempi tukka sopii myös loistavasti.

ps. täällä sulle haaste
http://sagasi.blogspot.com/2009/08/haaste.html

Mersu kirjoitti...

Terppa! Kun sulla on noita pidennyksiä ollut itselläskin ajattelin sulta kysästä, että mikä olis parhain tapa laittaa ne, eli ompelu, sinetit..?? Ja jos osaisit kertoa jonkun edullisen kampaamoliikkeen pääkaupunkiseudulla missä sais sais pidennykset laitatettua. Kiitos! :)

Inka kirjoitti...

Luin ton artikkelin just pari päivää sitten, koska toi jutun auto on mun poikaystävän serkun omistama ja ihailin hienoja bodypaintteja. Piruuttani sitten katsoin, että kukahan ne on tehnyt ja tietysti se olit sinä! :D Jotenkin arvasin!

Sulla on kiva blogi. :)

jella kirjoitti...

wow anna näyttää upealta ja jotenkin erilaiselta meikin ansiosta :)

Anonyymi kirjoitti...

juuuuu...aika taita maskeeraaja et on saanu pikkutytöstä noin aikuismaisen kuvan...tarkoitan anna abreuta...aika huijausta toisinsanoen!!!=(