lauantai 29. elokuuta 2009

Daddy and me!

Juuri kun valitin, ettei mitään tapahdu, isin kanssa sovittu teatteri-ilta saapui! ^_^


Suunnattiin Savoyh -in? -yn? jossa esiintyi venäläinen pantomiimi-klovni -teatteri. Näytelmässä oli perhe, johon kuului alkoholisoitunut isä, joraileva, flirttaileva ja hyvin raskaana oleva vaimo, sekä neljä lasta. Punainen lanka oli se, että lapset ajoivat isän hulluuden partaalle ja hylkäämään perheen. Homma kulki lyhyehköjen sketsien voimalla ja niiden aikana yleisöä ei todellakaan säästelty.

Ensimmäiset pari riviä saivat päälleen vähintäänkin vesiroiskeita ja alusvaatteita, muutamat valitut persoonat taas paaaljon enemmän. Ihan hulvaton show! Piristyin! :)
Loppuhuipennukseksi lavan katosta satoi satoja metrejä kuittipaperia jonka perheen lapset sitten levittivät valtavaksi verkoksi koko permannon päälle :D Otin tietysti matkamuistoksi palasen!
Näytelmän jälkeen mun maha kurni kovasti, joten käveltiin Papa Giovanniin. Kaikki pöydät olivat varattuina, joten istuttiin viinilasillisten kanssa odottelemaan
Pöydässä kohtasin iänikuisen ongelman - miksi kaikki kuulostaa niin hyvältä? Päädyin fasaani-kananpoika canneloneihin ja isi jokiraputoastiin.


Sain cannelonieni kanssa hieman apua, tuollainen pastamäärä illalla tuntui ylitsepääsemättömältä, oli se miten herkullista tahansa!
Jälkiruokamahaan mahtui silti suklaakastanjapiirasta ;)

Kotiin päästyäni totesin, että pitäisi viettää paljon useammin aikaa isin kanssa, se kun on äidin tavoin ihan mahtava tyyppi<3

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Isit kunniaan!

Munki isi on ihana :)

Anonyymi kirjoitti...

Voitko tehä postauksen et miten pääsit yksityisyrittäjäksi jne.?? Ja muutenkin parturi-kampaamon yksityisyrittäjyydestä.. Mistä noita kotis työpisteitä voi ostaa/tilata)(siis noita peili/pöytä hommeleita? Minkälaine se "liikuteltava pesupaikka + tuoli" on?

muuten mikä on kun hiukseni päivänmittaa tulevat(näyttävät) takkuisiksi tai siis ettei niitä olisi harjattu... Ja muilla koulussa näyttää aina siltä että ois aina vasta harjatut ja itekki haluisin näyttää.. Auttaisko jos suoristaisin aina joka aamu??

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Niinpä!


Anonyymi: Huu, joo, sitten kun joskus jaksan, se on aikamoinen raamattu :D

Varsinkin pitkät, helposti sähköistyvät ja vaalennetut hiukset takkuuntuvat päivän mittaan. Mulla on aina harja laukussa mukana :)

Anonyymi kirjoitti...

EVVVK

Saara kirjoitti...

HVKP?

Hiukset kirjoitti...

Mulla taas hiukset näyttää aamulla upeilta, kunnes lähden ulos ja kävelen kouluun, ja koulussa kampaus on ihan lätistynyt :(
Oisko jotain hyviä vinkkejä saada kampaus pysymään "kuohkeana"? :)

Anonyymi kirjoitti...

kuinka usein suosittelisit käyttää silvershampoota? :) joka pesukeralla vai joitakin kertoi viikos?

Anonyymi kirjoitti...

Ja kiinnostais että minkälaine oli päivän asu? :D

emmaj kirjoitti...

isit<3 hehe;)

mitä iskä tuumas ku kuvailit ruokii? ;DD vai tietääks se blogista...mun äiti ei kuulema voi ymmärtää..mut se on sen juttu sit:)

Jenna kirjoitti...

Isit on parhaita<3

Maria kirjoitti...

Kävin katsomassa saman esityksen samaan aikaan kun sinä. Oli tosi mahtava! Niin hauska!

lilli kirjoitti...

hee mun poikaystävä oli tuol savoyssa töissä, sen piti siivota kaikki se paperi katsomoista pois yms ;D sain muistoks sen isän käyttämän tulitikun!! olin ihan into piukeena =D

Anonyymi kirjoitti...

kuvien käsittelystä olis kiva saada postausta..

Anonyymi kirjoitti...

selasin vanhoja postauksia ja pakko sanoa että musta tukka näytti n.6000843729 kertaa paremmalta! ootko harkinnu sen takas hommaamista? :)

Auri kirjoitti...

Mäki oli kattomassa ton perjantaina! Oli ihan mahtava show!