perjantai 14. elokuuta 2009

Girl time!Mä sain viime yönä vihdoin nukuttua yli 5 tuntia!!

Great, ehkä nää silmäpussit alkaa hiljalleen vetäytyä. Soitin "aamutuimaan" klo 12:30 Kristiinalle jonka kanssa sovittiin eilen lounastreffit. Lähdin niinkin kiireellä liikkeelle, että unohdin lompakon kotiin...
Kuka arvaa mihin päädyttiin syömään? :D Hauskaa on se, että kun fiilistelin Javaa, Kristiina totesi sen salaattien olevan niitä harvoja ruokia, joita hän Suomesta kaipaa. Mulla on muuten koneella varmaan 10 kuvaa näistä salaateista ja jokainen on nimellä NOMNOMNOM.jpg tai nomnomnomnomnom.jpg jne.

Päivitettin kuulumisia ja mä inspiroiduin ja päätin ensi viikolla hoitaa mun To Do -listaa pienemmäksi. Napattiin jälkkäreiksi jonkinmoiset kylmät kahvijuomat ja lähdettiin seikkailemaan harmaaseen Helsinkiin. Täällä ei tiedättekö ole juuri mitään tekemistä? Tai siis siellä, Espoossahan mä majailen :P.

Ei huolta, Manhattanilla kauemmin asuneilla on kuulemman ihan sama ongelma, ellei sitten halua törsätä rahojaan aktiviteetteihin. Ruoho ei siis ole vihreämpää atlantin toisella puolen! (Mun on ehkä pakko lähteä tarkastamaan tän väitteen todellisuus mahdollisimman pian..)
Päädyttiin pitkän sompailun jälkeen kohteeseen Helsinki 10, jossa oli vaihteeksi vaikka mitä ihanaa. Mä napsin kauniin posekuvan, jonka jälkeen Kristiina muistutti, että kaikissa katu-uskottavissa kuvissa on aurinkolasit päässä.
Like so.
Kristiina vei tän ihan uudelle tasolle, koska kuva on kaiken cooliuden lisäksi epätarkka!

Käytiin lähes jokainen vaate yksitellen läpi ja kerta toisensa jälkeen yhden ja saman suunnittelijan vaatteet aiheuttiva OOOH -reaktioita. Lappu toisensa jälkeen iskosti mieleemme nimen: Tsumori Chisato.
Kuka arvaisi tästä kuvasta...
Että kyseessä on sukkikset!
Löytyy myös mustana. Hintaa oli vain 79e ;).
Miksen ottanut kuvaa kauempaa?? Paidan alahelmassa oli kaupunki, ja sen päälle levittyi tämä tähtitaivas kuvioineen. Todettiin, että se olisi kuvauksissa mielettömän siisti - vaatekaapissa ei niinkään.

Säästyin tällä kertaa lompakon tyhjentämiseltä, vaikka seuraava kokonaisuus jäikin palavasti mieleeni.. Ehkä ensi viikolla sitten!


14 kommenttia:

kristiina Wilson kirjoitti...

the secret to looking snotty is pushing your nose down. you can practice that along with your fake crying in the mirror!!! ;)

Anonyymi kirjoitti...

heheh mä kävin samassa liikkeessä eilen kaverin kanssa ja kokeilin juuri samoja laseja! Ja saatiin hyvät naurut :D

neiti x kirjoitti...

tänks et olit niin vastaanottavainen semihumalaiselle mussuttajalle keskiviikkoiltana/yöllä! sun pisteet nous kyl huimasti ku olit ihan oikeesti ystävällinen. jee :D

Anonyymi kirjoitti...

tää oli kiva postaus!

HAMI kirjoitti...

olisi mukavaa jos noin kalliit sukkahousut menisivät rikki
:DDD

Anonyymi kirjoitti...

mikä toi väri sun hiuksissa on?? :)

Elli kirjoitti...

ton viimisen kuvan nähtyään taitaa se seksiseppokin ottaa yhteyttä :--D

-noora

Anonyymi kirjoitti...

Roikkuuks sul kännykkä kaulassa? :D Respect, aika ala-astemeininkii mut toimii jopa yllättävän hyvin!

Anonyymi kirjoitti...

Tumma tukka sopis sulle kyllä niin paljon paremmin...

Anonyymi kirjoitti...

^ Vaaleeepas! :)

Anonyymi kirjoitti...

Repesin tagille 'velhovaatteet' :D
haluun Ameriggaaaaan

jenny kirjoitti...

mistä sun laukku? ihana!!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei nyt liity mitenkään aiheeseen, mutta osaisitko sanoa paljonko maksaa kampaajalla teippipidennysten laittaminen? Ajattelin tilata netistä 120cm leveän ja 45cm pitkän "teippihiuksen" ja haluisin laittaa ne kaikki päähäni. Kuinka paljon kampaajat yleensä ottaa sellaisesta? :)

Anonyymi kirjoitti...

Koklasin samoja pokia muutama viikko sitten, massiviinen toi väliosa noissa laseissa :D