sunnuntai 23. elokuuta 2009

UpdateAina välillä käy niin, että tietyt meikit loppuvat, vanhenevat ja joitakin uusiakin sävyjä tarvitaan. Joskus käy jopa niin hienosti, että tällaisia puutteita on kerääntynyt useampia. Silloin täytyy kerätä itsensä ja mennä meikkiostoksille :P. Tällaisia löytyi tällä kertaa! M.A.C.:ia kaikki, tarkempi listaus alla:


Paintpotit eli luomenpohjustukset:

Blackground
Contructivist
Groundwork


Huulikiillot ja -punat:

plushglass fullfilled
dazzlerglass girl's delight
dazzlerglass smile
cremesheen ravishing


Huulikynät:

Stripdown
Summerfruit


Kulmakynät:

Fling
Lingering
Stud


Luomivärit:

Texture
Jest
Arena

31 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

paljon noi kaikki makso yhteensä? :D

Anonyymi kirjoitti...

Minkä sävyistä sculpting kit:iä suosittelisit?

Lumia kirjoitti...

M.A.C<3

Anonyymi kirjoitti...

nii että paljonko makso?:D

Jangsara kirjoitti...

Joko MAC:n uusi collection oli tullut stockalle, mikäli siellä kävit?

Saara kirjoitti...

Kohta kommenttivastausmarathon!!

anonyymi: Parisataa sinne upposi :) You gotta spend money to make money.


Anonyymi: Kakkonen on ainakin hyvä :)


Lumia: Jep<3


Anonyymi: Parin sadan päälle kipusi :P


Jangsara: Parin viikon päästä tulee!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä Paint potit ja e/s:t maksaa Suomessa? Oon tilannut muutaman netistä (mikä on vähän hankalanpuoleista, nimittäin maccosmetics.com ei toimita Eurooppaan eikä MAC varsinaisesti myy jälleenmyyjille, joojoo tietty sä tiedät :D), kun täältä päin MACia ei mistään saa, enkä viitsi Hesaan asti lähteä vain hinnantiedustelureissulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuleeko pian taas poni-postauksia? 8)

Anonyymi kirjoitti...

Hei hei hei, mikä toi on toi sohva? :D Näyttää meinaan tismalleen samalta kuin oma sohvani, olen itsekin tuotekuvaillut se taustanani...

Anonyymi kirjoitti...

onko noi luomivärit ihan mattoja vai onks niissä jotain kimalluszysteemiä?

Anonyymi kirjoitti...

heips, asiasta moooooottorisahaan, eli kauas meikeistä. Millainen se sun uusi luuri on ollut???? tässä mietin josko hakisin sellaisen itselleni synttärilahjaksi :D Tipu

Anonyymi kirjoitti...

Mistä make up for everin sculpting kitin voisi ostaa? Tiedätkö että onnistuuko kyseisen tuotteen tilaaminen netistä mitenkään helposti?

byb kirjoitti...

käytätkö noita siis ihan asiakkaisiin myös? jos nyt joskus pääsen sinne kampaajalle asti niin onko ehkä mahdollista saada meikki samalla kertaa? :)

Anonyymi kirjoitti...

Voitko tehä postauksen et miten pääsit yksityisyrittäjäksi jne.?? Ja muutenkin parturi-kampaamon yksityisyrittäjyydestä.. Mistä noita kotis työpisteitä voi ostaa/tilata)(siis noita peili/pöytä hommeleita? Minkälaine se "liikuteltava pesupaikka + tuoli" on?

Anonyymi kirjoitti...

moi!

miten sulle pääsis kampaaja-asiakkaaksi? maksaaks paljon?

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

ihan mielenkiinnosta kysysin, et mitä mieltä olet mineraalimeikkihypetyksestä? Monet kehuvat esim. bareMineralsin meikkejä maasta taivaisiin. Oletko testannut?

-Emmi

Anonyymi kirjoitti...

Sitä vaan että olisit kultainen jos jaksasit lukea muutaman edellisenki postauksen kommentit ja vastailla niihin :> mutta no panic

pinia kirjoitti...

Teit vähän aikaa sitten sen kulmakarve postauksen. Olisko sulla suositella tälläisellä vaaleakulmaiselle, tummat kulmat haluavale jotain hyvää 'pohjaväri' -kynää ja sitten sitä 'karvojenpiirto' -kynää? Halpa ja hyvä olis kaikkein kivoin, mutta tarvittaessa oon valmis myös hieman panostamaan tähän hankintaan.

Sanni kirjoitti...

Uaah, ollapa joskus varaa ostaa kerralla noin paljon MACciä...! Ja vielä Suomesta!

Hei ponifriikki - minkä arvosanan saan mun ponisilmämeikistä? ^_^

http://eyelovemornings.blogspot.com/2009/08/my-little-pony-eye.html

Anonyymi kirjoitti...

Kysyin jo aiemmin näitä, mutta et ole vastannut niin kysyn uudestaan:) Eli mitä silmänympärysvoidetta suosittelet 23 vuotiaalle ja missä iässä kannattaa aloittaa ryppyjä estävän voiteen käyttö?

splash kirjoitti...

Moikka!

Kysymys alempaa postaustasi koskien, misttä ostit tuon MUFE HD foundation? Koitin meinaan kiireessä ettiä viime lauantaina sitä Sokokselta, mutta en sieltä löytänyt :/ Ens vloppuna tuun meinaan taas Helsinkiin ja josko silloin sen onnistuisin löytämään :)

Anonyymi kirjoitti...

macin luomiväreistä parhaat on blanc type ja woodwinked. Neutraaleja värejä mutta erittäin pigmenttisiä ja pitkäkestoisia- suosittelen.
Nuo point potit kantsii annostella pienempiin, "käyttörasioihin", jotka on lasia. Muuten ne kuivuu parissa kuukaudessa. kokemusta on.
Tosin nykyisin käytän luomenpohjustukseen toofacedin shadow insurancea, hakkaa paint potit asiassa kuusnolla.

Anonyymi kirjoitti...

Käytän anytimen peitepuikkoa "huulipunana" koska haluan "ihon väriset" huulet, mutta se ei kestä pitkään.. Osaatko neuvoa jotain halpistuottetta/-tuotteita? Tai jotain vinkkejä?

Anonyymi kirjoitti...

woou ois kiva tulla sun saksittavaks tai meikattavaks! anteeks oon tietämätön mut paljon otat hiustenleikkuusta jos saa udella?

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on kun hiukseni päivänmittaa tulevat(näyttävät) takkuisiksi tai siis ettei niitä olisi harjattu... Ja muilla koulussa näyttää aina siltä että ois aina vasta harjatut ja itekki haluisin näyttää.. Auttaisko jos suoristaisin aina joka aamu??

bikbok kirjoitti...

kuinka usein suosittelisit käyttämään silver shampoota? :) joka pesukerralla vai joitakin kertoja viikossa?

Sequin kirjoitti...

Eiks sulla ollutkin joskus sellanen musta paljetti mc-rotsi, gina tricotista? Vai muistanko ihan väärin? :) Tuli nimittäin tässä mieleen, että kun sitä ei ole nyt pahemmin asuissa näkyny, että haluaitko luopua siitä? ;) olisin kiinnostunu ostamaan.

Anonyymi kirjoitti...

hei girllzz, haluun sun meikit!

Anonyymi kirjoitti...

Apua, olen tyhymä :( mutta siis ku sulla oli toi kuultopostaus kerran elämässä, niin jos haluaa semmosen kuultavan meikkipohjan niin kuuluuko sillon laittaa puuteria päälle? Tai miten puuterinkäyttö yleensä - on vähän vieras alue ja opettelun alla...?

- ellinoora

More To Love! - Peppi kirjoitti...

siis sun olis pitäny nähdä meidän lihavien reaktiot, kun katottiin toi sun linkki! :D "siis OI, KATO MITEN ISO, EI HITTO, TOTAHAN ME TEHDÄÄN" joten teretulemast auttamaan, sulla on ollu täällä muutenkin todella maukkaanoloisia reseptejä ja tullaan mielellään maistelemaan, jos vain kutsut meidät. :D

Anonyymi kirjoitti...

Tulee haamupäivityksiä + kun niitä klikkaa, rämähtää ruutuu jtn turhia pop-upeja. Ja mulla jopa on Adblock ja pop-upien esto päällä. Ärrrr.