perjantai 24. huhtikuuta 2009

Veikö kissa kielen?Vei. Ja kuvat kertoo poikkeuksetta enemmän kuin tuhat niitä kuvailevaa sanaa. Luonnollisesti tuhat sanaa aiheesta: mato, kertoo madosta enemmän, kuin kuva merestä. Gotcha.

Kävimme keskiviikkona Pupulandian Jennin kanssa tutustumassa Helsingin Stockmannin yläkerrassa avattuun F8 -ravintolamaailmaan, joka oli kyllä kansainvälisin ja vaikuttavin kahvila- / ravintolamiljöö johon olen Suomessa törmännyt. Tila oli kaunis ja avoin, näkymät siinsivät sekä tuomiokirkolle että rautatientorin kellotorniin ja mikä parasta - alkuperäisten ikkunalasien lävitse! Asiakaspaikkoja on tällä hetkellä n. 800, mutta muutaman vuoden päästä 2000. Olin todella positiivisesti yllättynyt useista keskenään täysin erilaisista sisustuselementeistä, joita alueelle oli ripoteltu. Ne muodostivat yhdessä todella harmonisen ja mielenkiintoisen tilan. Ruokaa siis löytyy ruumiin lisäksi myös silmille. Arkkitehtivanhemmatkin tykkäisivät!

Avajaisherkut täyttivät mahani ja saatoin siemaista muutaman hörpyn shampanjaakin.. Nyt kuitenkin laitan suun suppuun ja annan kuvien puhua puolestaan!
Mahat kahdeksannella kuulla kipitimme vielä uuden Vilan avajaisiin testaamaan hurmaavia vaatekappaleita. Jenniä pukee tuo kaunis harmahtava violetti TODELLA HYVIN. Jännä, että mekko jäi kauppaan.. Me kokeiltiin myös haaremihousuja. Siis yksiä housuja yhdessä.. Vilan myyjät älkää huoliko, mä ostin ko. pöksyt<3Ja senkin jälkeen päädyttiin vielä nimeltämainitsemattomaan baariin, jossa Jenni hienosti luki vessan seinältä: "ROSVOT KOHTI ISÄÄ."

Ei.. Ei se ihan niin mennyt.. Jätetään ensi kerralla ne viimeiset avajais-skumpat välistä ;).

Huomenna nokka kohti paljonpuhuttua Tamperetta ja mm. Maria<3 Palataan asiaan sunnuntaina! :)

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kasvot kohti itää on Mokoman biisi, mitäs ihmettä :D Jäi vähän hämäämään mikä tuo nimeltä mainitsematon baari on ollut!

Z kirjoitti...

Long legs, great thighs!

m kirjoitti...

mokoma<333333333333

Anonyymi kirjoitti...

voi luoja noita ruokia!
niin epäreilua...ota mut mukaan ens kerralla.

Jenni kirjoitti...

Hahahahaha. :D Priceless! Kiitos parhaasta seurasta muru! <3

vilmsmsm kirjoitti...

Koska sä paljastat ne kisan voittajat? (:
Ja noi herkut argg! kauhee aamunälkä jo muutenki! :D

Anonyymi kirjoitti...

ihania herkkuja ja kaunis ravintola! mulla olis pari kysymystä tai toinen on postaustoive eli voisitko tehdä/esitellä kuinka saa kauniin nudemeikin tehtyä?ja kesällä on kiva käyttää kirkkaita värejä meikissä ni mitkä kirkkaat värit sopii parhaiten vihreisiin silmiin?

Anonyymi kirjoitti...

Hei kamoon, perusvirheitä... Makeja ei kasteta soijaan riisistä, vaan tosta levänkohdalta. Riisi imee way too much sitä itseensä.

Anonyymi kirjoitti...

oij! tervetulloo vaan tänne Tampeereeelle :D toivottavasti törmään suhu jossai baarissa niin nään sut iha luonnossa :D

Anonyymi kirjoitti...

Kuules kun oot noin helvetin hyvä nois noitten meikkien kans niin voisitko tehdä semmoisen arkimeikki postauksen josta me maallikot voitais oppia jotai:D

Seba kirjoitti...

Moi! Kysyisin tosta Anna-meikistä :)

Eli miten toi meikki näyttäis paremmalta tytöllä, jolla on vitivalkoinen (kuitenkin keltasävyinen) iho? :) Ku mustaa silmissä näytän 10000 kertaa hirveemmältä ku normaalisti.

Olisin superhyperkiitollinen avusta! :) P.S. Toi meikki on kuin Annalle tehty!

Roosa kirjoitti...

Oi toi jennin mekko on ihana :) Tosin se näyttää tuovan jennille noin 30 lisäkiloa, ehkä se jäi siksi kauppaan? :D

Anonyymi kirjoitti...

Milloin julkaistaan meikkauskisan voittajat?
Täällä yks haluis jo tietää kuka on winner :)

outi kirjoitti...

Olen vähän pettynyt tuon mekon rumuustasoon, ilmeisesti Jenni on niitä ihmisiä jotka näyttävät hyvältä vaikka.. öh.. palmikkoneuleessa? :P

Ella kirjoitti...

Saara, jos tarvitset mallia sellaiseen "näin meikataan läskit piiloon ja naama kapeemmaks" - postaukseen, otathan yhteyttä. Nimimerkillä mitkä varjostusvärit

Anonyymi kirjoitti...

bebe! nammmmmmmmmm--m-m-m-m-m. :D

Marry Lou lil'Stone kirjoitti...

ihanan näköstä RUOKAA :D ja ihania vaatteita. Sulle sopii toi lävistys upeesti!

Jahna kirjoitti...

hyi bebet ois muuten hyvii mutku niis on sitä ällöö kreemii keskusta täynnä :S

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti et ostanu tota silkki(?)paitaa,ei oo eduksi sun kauniille vartalolle. ja on ihanaa ku oot niin hassu ja rento mutta älä peitä kauneuttasi aina noilla typerillä rumilla laseilla <3