maanantai 6. huhtikuuta 2009

Kilpailu: Repeat after me.

Mä olen kilpailunhaluisin ihminen jonka tunnen.

Arpaonni on meidän perheessä suosinut aina siskoa, joten tässä blogissa ei jätetä mitään tuurin varaan. Mun kunnioitus on ansaittava. Mä haluan nähdä HIKEÄ ja mä haluan nähdä VERTA!

Ei, oikeasti mä haluan nähdä, kuinka te teette tän meikin:
Siinä se. Helppo nakki? Selvä kuin pläkki? Ai ei?


Säännöt kategoriaan 1.


1. Kilpailuun saa osallistua kuka tahansa, kenen naamalla tahansa. Töhri siis oma tai vaikka pikkusiskon naama.

2. Ylituomari olen minä. Työt arvostellaan yhdennäköisyyden alkuperäiseen, valojen ja varjojen, värien käytön ja kuvan yleisen upeuden perusteella.

3. Värien toivotaan vastaavan alkuperäisen meikin värejä, mutta jos sellaisia ei löydy, inspiroidu ja yllätä minut!

4. Photoshop ym. huijaus sallittu. Mulla ei ainakaan ole tuollaista ihoa luonnostaan ;).

5. Blogilliset voivat ansaita lisäpisteitä urhoollisuudesta julkaisemalla kilpailukuvansa omassa blogissaan.

6. Kilpailuun kuvansa lähettäneet henkilöt luovuttavat oikeutensa nillittää niiden ilmestymisestä tässä blogissa.

7. Kilpailuaikaa on perjantaihin 24.4.2009. asti! Tai kunnes vähintään 10 kilpailutyötä on mukana.

8. Kilpailutyöt on lähetettävä kilpailupäivän viimeiseen SEKUNTIIN mennessä osoitteeseen tiptoes.kilpailu@gmail.com nimimerkin ja mahdollisen blogipostauksen osoitteen kera.
Kirjoita viestin otsikoksi KATEGORIA 1.


Entä jos olet täysi susi siveltimien kanssa? Ei hätää. Vaihtoehtoinen sarja on kuin tehty sinulle.Säännöt kategoriaan 2.


1. Kilpailuun saa osallistua kuka tahansa, kenen naamalla tahansa. Töhri siis oma tai vaikka poikaystävän naama.

2. Ylituomari olen minä. Sarjan voittaa se työ, joka saa minut räkättämään röyhkeimmin, itkemään meikit poskille ja ulvomaan naurusta kuin kuoleva hyeena stand-up showssa.

3. Photoshop ym. huijaus sallittu.

4. Blogilliset voivat ansaita lisäpisteitä mahtavasta huumorintajusta julkaisemalla kilpailukuvansa omassa blogissaan.

5. Kilpailuun kuvansa lähettäneet henkilöt luovuttavat oikeutensa nillittää niiden ilmestymisestä tässä blogissa.

6. Kilpailuaikaa on perjantaihin 24.4.2009. asti! Tai kunnes vähintään 10 kilpailutyötä on mukana.

7. Kilpailutyöt on lähetettävä kilpailupäivän viimeiseen SEKUNTIIN mennessä osoitteeseen tiptoes.kilpailu@gmail.com nimimerkin ja mahdollisen blogipostauksen osoitteen kera. Kirjoita viestin otsikoksi KATEGORIA 2.


Miksi vaivautua? Koska palkinnot ovat massiivisen Maineen ja Kunnian lisäksi seuraavat:Sekä yllätyspalkinto, joka saisi kenet tahansa vihreäksi kateudesta. Tai vähintään veden kielelle ;).

KISAAMAAN SIITÄ!!

IHANAA!

MAKE ME PROUD!

Meikä on NIIN innoissani!


p.s. Ideasta kiitokset sille onnen kultatytölle, Illusialle.EDIT!


Niinkuin arvelinkin, esiin on noussut soraääniä :).

"hahhah lol, haluut nähdä kuinka paskoja me muut ollaan ja sitten yksiksesi nauraa röhöttää kotona kuinka mahtava ja upea itse olet kun osaat meigata kaikist parhaiten? just joo.. säälittävä palkintokin."


"Noi palkinnot on kyllä vähän mitäänsanomattomat ja tylsät.
Ei inspaa osallistumaan"


"mä olin myös todella innoissani tästä kilpailusta, mutta noi palkinnot oli tosiaan pienoinen pettymys. ne on vähän sellaista kamaa millä nyt ei loppujen lopuksi tee yhtään mitään, ne lojuu pari vuotta jossain laatikon pohjalla jos joku päivä sattuisi tarvimaan ja lentää sitten roskiin."


"paskat palkinnot siihen nähden, minkä vaivan joutuu näkeen ja harvalta löytyy tekoripsiä ja kimaltavaa sinistä luomiväriä kotoa. sitten on taas epäreilua jos voittaja tekee sutaistun irvikuvan tosta maskista ja voittaa, kun muut on ehkä nähny oikeesti vaivaa. kiva idea, toteutus huono!"1. Mulla ei ole minkäänlaista halua pönkittää omaa egoani jonkun tällaisen asian varjolla, varsinkaan jollakin niin naurettavalla tavalla, kuin muille asiasta innostuneille nauraminen. Kyseinen ego voi ihan hyvin jo nyt :). Jos en olisi itse toimijana, osallistuisin satavarmasti.


2. I'm not made of money! Voin valottaa teitä huolestuneita sen verran, että yllätyspalkintoja on aika mukava määrä. Ne eivät syystä tai toisesta olleet valmiita / saapuneet silloin, kun tämän postauksen kyhäsin aikataulujen mukaisesti.

Mun mielestä on muutekin ikävää, että jonkun pohjimmainen motiivi tällaiseen hommaan osallistumisessa on palkinnot. Niinkuin kommenteissa jo sanoin, sen innon täytyy lähteä siitä että haluaa näyttää olevansa parempi kuin kaikki muut!

Esimerkkinä voin sanoa, että mä en ole kertaakaan kisoihin osallistuessani ajatellut palkintoja. Tottakai, isoon kisatyöhön uppoaa paljon rahaa, ja jos käy niin kivasti, että sijoittuu, palkinnot ovat jonkinlainen korvaus sijoituksille.

Mulle tärkeintä on kuitenkin se, että tiedän antaneeni kaikkeni kilpailussa.

Mulle tuli suoraan sanottuna paha mieli siitä, että joidenkin ihmisten motiivit näköjään pyörivät materiaalisten palkintojen ympärillä. Siksi ei juurikaan harmita jos ko. henkilöt eivät omaa työtään kilpailuun lähetä.

Mä toivon, että kaikki osallistujat tekevät sen luettuaan ensimmäisen tehtävänannon, eivätkä vasta palkintoja plärättyään.


3. Mulla on kuvassa seppälän 2,95e maksavat irtoripset. Onko tää monelle ihan oikeasti este?


4. Mä tein maskista tahallani näyttävän. En usko, että perus päivämeikki olisi herättänyt tämänkään vertaa kiinnostusta. Mun ongelma ei ole se, onko jollakin sinistä luomiväriä tai vaaleaa hohtopuuteria.

Mulla ei ollut samuraimiekkoja 2v sitten kun halusin sellaiset mun kisatyöhön. En nillittänyt maskeeraajaliitolle aiheesta, vaan etsin sellaiset käsiini muutaman mutkan kautta.

Jos on oikeasti innostunut, lähes kaiken voi hommata ihan ilmaisia reittejä :P.

Esim. Teillä kaikilla on toivottavasti kavereita ja naispuolisia perheenjäseniä. Eiköhän jollakin heistä ole vaaleaa helmiäisluomiväriä? Jos ei löydy, kysykää kaupasta tuotenäytteitä.

Jos ei löydy, niin helvetti, tulkaa vaikka mun oven taakse ja todistakaa etsineenne kaikkialta muualta, niin mä ripottelen teille minigrip -pussiin vähän glitteriä.

Kaukana asuvat samasta ongelmasta kärsivät, lähettäkää mulle kirjekuori jossa on itkunsekainen kirje, teidän osoitteenne ja postimerkki, mä lähetän teille ne minigrip -pussit :D.

Where there's a Will, there's a way.

Tai rakkaan Martinamme sanoin: There were is will, there is a road


5. Edelliseen liittyen, mä mainitsin jo aiemmin, että värimaailman ei täydy täsmätä. Korvaa se sininen vaikka homeenvihreällä, i don't care, kunhan saat sen toimimaan. MAKE IT WORK!


6. Kategoria 1 ja 2 ovat asiat erikseen, ja ne myös arvioidaan ja palkitaan erikseen. Ykköseen tuskin tulee yhtäkään irvikuvaa, ja kakkoseen taas tuskin mitään muita kuin irvikuvia.


7. Tää on ihkaensimmäinen kisa, jonka järjestän, enkä usko että se jää viimeiseksi näistä soraäänistä huolimatta :). Seuraavalla kerralla tiedetään jo paljon enemmän ja jotakin lapsuksia joita varmasti vielä ilmenee, voidaan korjata.


Tän homman on kuitenkin tarkoitus olla HAUSKAA! :)EDIT 2.Moi! Kisatöitä alkaa tippua, ja tähän asti tulleet on kyllä selkeitä kategorisointeja. Heittäkää nyt varmuuden vuoksi vielä sähköpostin otsikkoon, että kumpaan kategoriaan osallistutte! On helpompi lajitella ne suoraan omiin kansioihinsa! :)

Heivasin tämän ohjeistuksen myös sääntöjen sekaan .

135 kommenttia:

meikkipää kirjoitti...

vähänkö hauskaa :DD

Tiikerililja kirjoitti...

oi, ihanaa! oot niin ihana ja söpö ja kauniskin vielä! voisin olla esim. kade mutta väsyttää niin paljon että nukahdan :( pus.

Anonyymi kirjoitti...

just cuulii!!!!

Anna kirjoitti...

apua, älyttömän magee varsinkin toi ensimmäinen kuva! muutenkin sun kyky luoda visuaalisesti törkeen siistejä juttuja on miellyttänyt jo pidemmän aikaa mun silmääni. :) jatka samaan malliin blogisi kanssa, tää on mukavaa luettavaa. vaikutat ihanalta persoonalta saara! :----)

janita kirjoitti...

hei nyt kerrot mitä ihanaa huulipunaa/kiiltoa sulla? merkki ja sävy kiitos!
AIVAN IHANA niinkuin blogisikin :)
olen ihan täpinöissäni ainakun luen tätä!!

Anonyymi kirjoitti...

Et kuule uskokaan kuinka kuumottais osallistua! Voisin harjoitella omaan naamaani (onneksi aikaa on runsaasti) ja toteuttaa lopullisen kilpailutyön jonkun epäonnisen lärviin jos päädyn siihen lopputulokseen että onhan sitä osallistuttava :-D

Saara kirjoitti...

meikkipää: Meikit esiin ja sutimaan, eiks je? ;)


Tiikerililja: Se on 60% photoshop ja 40% geenit ;).


Anonyymi: NO EIKÖ OO!! JEE! En saa varmaan unta :D


manna-anna: Moi! Kiva, etten ole muidenkaan mielestä ihan rähmäkäpälä visuaalisesti! :) Ja siellä myös siveltimet käteen hop hop!


janita: Siinä on alla graftobianin tosi pinkkiä huulipigmenttiä ja päällä sugar babyn pinkkiä kiiltoa, jonka olen ostanut thaimaasta :)

annac kirjoitti...

Ui vitsi mikä kisa :D Pakko kyl koittaa. Saako anteeks ku on paska kamera :(

Anonyymi kirjoitti...

oot niin kaunis että itkettää :)

Anonyymi kirjoitti...

hahhah lol, haluut nähdä kuinka paskoja me muut ollaan ja sitten yksiksesi nauraa röhöttää kotona kuinka mahtava ja upea itse olet kun osaat meigata kaikist parhaiten? just joo.. säälittävä palkintokin.

Saara kirjoitti...

vatsalaukku: Tottakai osallistut!


annac: Kuvanlaatu ei kerro kädentaidoista mitään! :) Eli kuvanlaatu ei merkkaa mitään, kunhan kuvatusta objektista saa selvää! :D


Anonyymi: Ei itkeä saa, ei meluta saa, Saara voi tulla ikkunan taaaa.


Anonyymi: O_O. Nyt kyllä menin sanattomaksi. Olisin suoraan sanottuna paska opettaja, jos mun oletus olisi se, että olen paras ja muut paskoja. Mitä ihmettä? Mieti hetki itseäsi ja mene sitten kaivamaan meikit ja kamera esiin<3.

Kategoria 2 on sitä mun röhönaurua varten ja siihen osallistuvat toivottavasti nauravat myös itse itselleen! Nauru pidentää ikää! :)

Kategoriaan 1 toivon ja odotan mahdollisimman kovalaatuista matskua!

Emma kirjoitti...

Ahahhah, iiihan mahtava! Täytyykin ratsata viikonloppuna siskon ja äidin meikkipussit ja takavarikoida kaikki vähänkin kelvollinen tätä varten :D

P.S. Toi kakkoskategoria tulee niin olemaan mun jyräystantereeni!

suklaasydän / Suklaata ja Kahvia kirjoitti...

ai että tämä on hauska kilpailu. Tekis mieli ihan haasteen vuoksi kokeilla tuota ykkösmeikkiä, en olekaan pitkiin aikoihin leikkinyt meikeillä. Täytyy yrittää löytää aikaa jostain :)

tanja kirjoitti...

vitsi tällasten takia pitäis olla meikkivuoria et vois osallistua :D ei oikein viittis ostella ihan yksinään tätä varten kuitenkaan. vaikka tuollaisesta sinisestä luomiväristä oonkin unelmoinut, et nyt olis hyvä tekosyy.....

mulla on kyl niin jäätävät luomuripset et ne kyl pärjäis ilman lisiä (no ripsaria tarvis kyl :D), mut se ei ehkä riitä :D

ootan kyl innolla kisakuvia!

Anonyymi kirjoitti...

hahhaha ei hitto, taiteilin tän asian parissa just tunnin ja sitten kamera a)ei välittänyt ihan haluttua lopputulosta b)kuoli kesken kuvailun! :D ehkä parempi näin, naamani ei välttämättä kaipaa blogijulkisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

pls oo kiltti ja tee ohjeet miten photaroit tollasii kuvia!

määää kirjoitti...

UUUUUJEEEE niiin siisti kisa!!! oot kyllä aika mimmi :) vakavasti harkitsen osallistumista :P pitääks hiukset olla samalla tavalla kans vai?

JUULIA kirjoitti...

OUJEEESSSS KUULES PELLE!! TOIVOIT EHKÄ, ETTEI TÄTÄ PÄIVÄÄ TULE, MUTTA MÄ OLEN MUKANA TÄSSÄ!!! VOITANKO, JOS SAAN MASKEERATTUA YOU KNOW WHON? ;) ;) ;) ;) ;)

Anonyymi kirjoitti...

JUULIA sanoi...
OUJEEESSSS KUULES PELLE!! TOIVOIT EHKÄ, ETTEI TÄTÄ PÄIVÄÄ TULE, MUTTA MÄ OLEN MUKANA TÄSSÄ!!! VOITANKO, JOS SAAN MASKEERATTUA YOU KNOW WHON? ;) ;) ;) ;) ;)

^ miten hitos saat voldermordin suostuun ;O

SoftyPink kirjoitti...

Saako teemaa vaihtaa? Sulla on ihan selkeästi afrikka teema tuossa, korut, hiukset, tumma iho.. Mä en mitenkään menis siihen kategoriaan ja jos yrittäisinkin niin tulos olisi ihan naurettava, niin voiko sen tilalle keksiä jotain muuta jos tulos olisi kuitenkin kohtalaisen samanlainen..? Esimerkiksi tuosta repäisi helposti jonkin 80-luvun, vai meneekö se sitten jo kategoriaan 2? =)Mulla olisi jo yksi juttu mielessä mutta tuota afrikkaa en pystyisi kopioimaan..

Anonyymi kirjoitti...

Saara Sarvas - olet ihanuus! :}

Anonyymi kirjoitti...

Öö. Paras_kisa_ikinä.

Onneksi oon tänään pois koulusta heh heh...

laurabass kirjoitti...

Siis ihan mieletön kisa! Vaikka oonki ihan amatööri, niin pakkohan on ees yrittää! Tää voittaa niin mennentullen kaikki "Kerro mikä blogissani on parasta. Paras kommentti voittaa" UUJEEE oon ihan innoissani !

Anonyymi kirjoitti...

Käytätkö volumasteria?

Madde kirjoitti...

Ethän naura, jos minäkin osallistun? =(
(ja oikeesti mä en omista, ku noin 14 luomiväriä, ja niillä ei kyllä todellakaan pitkälle pötkitä.)

Anonyymi kirjoitti...

Voi Anonyymit!

Saara maskeeraa ammatikseen suomalaisia huippujulkkiksia - aika säälittävää väittää, että se saisi parhaat naurut siitä, että katsoo kun muut yrittävät toistaa hänen työtään siinä onnistumatta?

Olette viettäneet liikaa aikaa blogeja kommentoiden. Menkää vaikka lenkille vähän purkamaan aggressioitanne ;)

Kiitos kekseliäästä ja varmastikin todella viihdyttävästä kisasta! Odotan innolla lopputulosta!

Jenni kirjoitti...

Ihana kaunis Saara. :)

Maltan tuskin odottaa, kun voittajat julkaistaan. Kjäh. :D

ipa kirjoitti...

Hihii hahaa huhuu hehee. :D Mahtista! Mä en malta odottaa, että näen kaikkien väkerryksiä. :)

Pitänee harkita 2-kategoriaa itekin.. :D

Heidi kirjoitti...

okei okei, voin olla vielki hieman väsyny mut:

"JUULIA sanoi...
OUJEEESSSS KUULES PELLE!! TOIVOIT EHKÄ, ETTEI TÄTÄ PÄIVÄÄ TULE, MUTTA MÄ OLEN MUKANA TÄSSÄ!!! VOITANKO, JOS SAAN MASKEERATTUA YOU KNOW WHON? ;) ;) ;) ;) ;)

^ miten hitos saat voldermordin suostuun ;O"


:----DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jenny Rintala kirjoitti...

Aaaah, ihastuin sun vaaleanpunaisiin korviksiin ja entä toi pinkkiväri huulilla? -Like it a lot! :)

pauliina/yes dear kirjoitti...

aaaaaaa nyt innostuin :-) Mua vaan ketuttaa se, että mun meikkivarastot on noin yks tuhannesosa sun meikkivarastoista, joten mun lopputulos voi olla suhteellisen köyhä :-D

Tarzan kirjoitti...

Kerranki jotain freshiä ja erilaista kisan muodossa, jea! :D Sellanen kyssä, et kun omaan nassuuni toteuttaisin ykkösmeikin, niin jospa pistänkin sulle sit vaan puolikkaasta nassusta kuvan, kun blogissani en oo nassuani esitellyt, passaako näin? :)

fffrida-frida kirjoitti...

hittovie mitä kuvia, vau!! :))

Tiia kirjoitti...

apua! niin hyvä kisa! <3
pakko varmaan yrittää omalla hyvin köyhällä meikkivarastolla väkertää jotain. ainaki poikaystävä saa hyvät naurut jos ei kukaan muu :D

Anonyymi kirjoitti...

Noi palkinnot on kyllä vähän mitäänsanomattomat ja tylsät.
Ei inspaa osallistumaan

Anonyymi kirjoitti...

aivan loistava idea !! en jaksa venaa:D!

perunainen kirjoitti...

Kai julkaiset kummastakin sarjasta muutamat parhaat?:)

Nyt muuten tajusin, miksi kasvosi ovat niin upeat: symmetria.

Odotan innolla, millaista jälkeä lukijat saavat aikaan.:)

Anonyymi kirjoitti...

Aaa ihana kilpailu :D

wow oot upee noissa kuvissa! :)

emma kirjoitti...

JEs, pakko osallistua!

Saara kirjoitti...

MOI TÄÄLLÄ ON OLLUT KOMMENTTIVYÖRY! D


Rubio: Mun ei ehkä kannattaisi kertoa tätä, since äiti lukee :D Mutta mun meikkausharrastuksia siivitti pitkään äidin meikkipussin sisältö<3


suklaasydän: Kyllä parissa viikossa täytyy olla joku hyvä väli!


tanja: Jos ei ole ihan samoja värejä, niin en teilaa työtä. Keksi paremmat, ja yllätä! :) Ripsetkin maksavat seppälässä vissiin 2,95e, eli sen en toivoisi olevan maailmaa kaatava steppi!Anonyymi: EIH! Sun täytyy tehdä se uudelleen! :D


Anonyymi: Ei taikuritkaan paljasta temppuja ;). Asiaa harkitaan!


Anonyymi: Jotain samanhenkistä mielellään! Asennetta pitää löytyä sekä naamasta, että tukasta!


JUULIA: Juulia rakkaimpani, pyydä ensin allekirjoitettu soppari julkaisemisoikeudesta ja varo taikasauvaa! ;)


Anonyymi: TÄÄ. OLI. PRICELESS. :D:D:D


SoftyPink: Jos asenne ja perusidea on sama, ja meikin tunnistaa kuvista samaksi, niin go nuts :). Joskin afrikkameikin upottaminen skandinaaviseen ihoon olisi ainakin minun päässäni aika unelmaisen näköistä :O.


Anonyymi: Voi, niin säkin sulkuhymiöihminen<3


marianna: Oon ihan samaa mieltä! :D


laurabass: Nyt on kyse verisestä kilpailusta ;) Eikä tämä varmaankaan jää viimeiseksi.


Anonyymi: Volumasterilla noi on napsuteltu :D Kreppirauta on äidin laatikossa..


Madde: No en tosiaankaan! Paitsi, jos osallistut 2 kategoriaan, silloin toivon nauravani :). Tuossa kuvassa on käytetty vissiinkin 5 eri luomiväriä, eli sinulla on 9 liijaa ;).


Anonyymi: Toivon, että mahdollisimman moni onnistuu! :) Mä istuin peilin edessä ja vääntelin monesti erilaisia meikkejä naamaani, ennen mitään koulutusta. Ei se lopputulos ehkä iiihan vastannut, mutta olin vissiin 14.

Yritys oli kova!


Jenni: Mä odotan, että nään yhden kuvausassistentin meikattuna ;).


illusia: MEIKKAA SINNA!! :D


Heidi: Joo, toi iski itseenikin :D:D


Jenny: Korvis-ihanuudet toi Mari brasiliasta<33 Ne on kesällä ihan must!


piu: Hei miksi te kaikki luulette, että oon käyttänyt tyyliin jokaista ton pöydän purkkia naamaani =D. Ei se määrä tytöt!!


Tarzan: Hmmm.. Tossa kärsii se symmetria ja valojen ja varjojen tarkastelu... Hmhm.. Yksi vaihtoehtohan olisi, että teet jonkun muun nassuun? Toisaalta, jos teet omaasi, ja se puolikas räjäyttää minun tajuntani, niin en kai voi muuta, kuin julkaista sen hyvillä mielin, vai mitä? ;)


fffrida-frida: Puhut varmasti noista palkintojen hamahelmijutuista<3<3 Oon in lööv!


Tiia: Elekää aliarvioiko itseänne! :)


Anonyymi: Anteeks jo etukäteen kaikki, mutta tää kerjää nyt vähän verta nenästään :D:D

Siis voi EI! Sä olisit varmasti tehnyt ihan SAIRAAN hienot meikit, ja nyt mua harmittaa ihan TODELLA paljon, että oot jo toinen ihminen näiden reilun 30 seassa, joka ei fiilaa tätä ideaa :((((.

Kunpa, kunpa vaan JOTENKIN voisin kääntää sun pään. :((((((((((

;)


Anonyymi: JEI! En mäkään :D


Anonyymi: Tottakai! Julkaisen varmaan kärkeä muutenkin kuin sen yhden kuvan verran :).

p.s. ei se kasvojen symmetria ihan tuollainen ole luonnossa :D Mun nenä meinaan on ihan erimallinen kummaltakin puolelta ja toinen silmä hieman suurempi ja luusto paljon selkeämpi kasvojen vasemmalla puolella. Oon vaan treenannut naamani asettelua :D.


Anonyymi: kiitos ja jee! :)

Anonyymi kirjoitti...

mä olin myös todella innoissani tästä kilpailusta, mutta noi palkinnot oli tosiaan pienoinen pettymys. ne on vähän sellaista kamaa millä nyt ei loppujen lopuksi tee yhtään mitään, ne lojuu pari vuotta jossain laatikon pohjalla jos joku päivä sattuisi tarvimaan ja lentää sitten roskiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kerro Saara meille sun tyylistä ja pukeutumisesta (: Tyylisi vaikuttaa ihanalta, mutta asukuvia en ole kauheasti bongaillut :l
Rokkaat <3

iina kirjoitti...

Vooooi eeeeeeeeei :"""")

Anonyymi kirjoitti...

paskat palkinnot siihen nähden, minkä vaivan joutuu näkeen ja harvalta löytyy tekoripsiä ja kimaltavaa sinistä luomiväriä kotoa. sitten on taas epäreilua jos voittaja tekee sutaistun irvikuvan tosta maskista ja voittaa, kun muut on ehkä nähny oikeesti vaivaa. kiva idea, toteutus huono!

Saara kirjoitti...

emppu: Hyvä! :))


Anonyymi: Hmm.. En tiedä, miten nyt voisin sanoa tämänkään nätisti, mutta jotenkin en yhtään arvosta sitä, että fiilis osallistua tällaiseen lähtee siitä, että saisi jotain megalomaanisia palkintoja.

Mä kulutan esim. SM-kisatöihin todella paljon rahaa, ja jos satun saamaan palkintoja, ne menevät aika päittäin. Niistä palkinnoista jaan myös aina osat kaikille projektissa apuaan antaneille.

Mulle rakkaimmat palkinnot on noi pokaalit, jotka on maksaneet ehkä 10e jossain urheilukaupassa :D.

Musta sen innon täytyy lähteä siitä että JES, mä haluan näyttää, että teen ton aivan helvetisti hienommin!

Joten, ehkä on parempi, että jätät omat meikkisi laatikkoon, tai tutkiskelet kantasi ihan uusiksi :).

p.s. kaikki palkinnoiksi valitsemani tuotteet ovat ainakin itselläni viikottaisessa käytössä ja ylläripalkinnot ovat sitten asia erikseen. :P


Anonyymi: Katsellaan, josko sellaistakin joskus tulisi, olen kypsytellyt ideaa jo aika pitkään. En tosin ainakaan vielä fiilistele muotiblogiksi sulautumista :).


iina: Eikun voooi jooo!!

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Mäpä vastaan teille nyt ihan erikseen tuohon postauksen loppuun :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei te hemmotellut "huonotpalkinnotenviitsiosallistua"-tyypit. Kai nyt palkinnot ole tämän homman pointti, vaan OSALLISTUMINEN ja hauskanpito! Ja jos satut voittamaan (mitä epäilen, tolla asenteella),eikä palkinnot innosta, laita kiertoon. Takuulla sulla on pikkusisko tai naapurin teinityttö, joka osaa noita arvostaa. Varsinkin ja erityisesti korviksia.
t. Tultsi

Sallamaari kirjoitti...

Kiva kilpailu. Jos saan mallin itselleni, niin osallistun.

sofia kirjoitti...

Photoshop ym. huijaus sallittua, sisältääkö tuo myös sen, että saan mennä ammattimeikkaajalle kuvasi kanssa ja pyytää samanlaista meikkiä ja lähettää sen kuvan? ;)) Ei nyt vaineskaan, tosi hyvä kisaidea!

M kirjoitti...

tosi hyvä idea tämä! Haluisin kovasti osallistua mutta en tiiä tulisko siitä yhtään mitään :-D ehkä mä koklaan! :--))

Anonyymi kirjoitti...

Näytät ihan Naimalta. Varsinkin tuossa ekassa kuvassa. mm <3

Anonyymi kirjoitti...

Paljon parempi kilpailuidea kun nää "laita kommenttii ja sit niinku mä valkkaan mikä on parhain kommentti" -kilpailut. Toivottavasti moni lähtis mukaan, ois kiva tarkastella lopputuloksia. (siis niitä ykköskategorian) Itellä kun ei riitä taidot :(

noona! kirjoitti...

loistava kisa :D vois ihan huumorilla osallistuakin ;>

maumaus kirjoitti...

häääh kuka täällä valittaa palkinnoista. mun mielestä noi on ihania <3

Anonyymi kirjoitti...

MAHTAVA KILPAILU<3 Älä välitä noista marisijoista, ne saa ongelman aikaseks vaikka mummojensa tekohampaista! Tää on loistava juttu ja sillä siisti<3

Ps. ootan ihan täpinöissäni noita kilpailutuloksia :DD Meikä jyräis tossa kakkosjutussa, hihii :P

T: Halina

Johannna kirjoitti...

onpa ideaa tulla tänne vaan inisemään kaikesta mikä on väärin, miksei vaan voi olla osallistumatta ja sitten nauttia muiden taideteoksista? huoh :-<

satc kirjoitti...

Höh mun mielestä aivan mieletön kilpailu, voittaa arvonnat mennen tullen. Eikä palkinnoissa ole mitään vikaa :>

Anonyymi kirjoitti...

mielestäni aivan loistava idea! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava idea! Hakkaa 10000000000-0 noi "kommaa ja tuplaa mahkusi ilmoittamalla omassa blogissa <3<3"-kisat. Odotan innolla kuvia...

Anonyymi kirjoitti...

Siis mä ainakin haluun voittaa tän sen takia että HALUAN voittaa, enkä palkintojen takia:D voisin meinaa osallistua pelkästää ihan ilman palkintojakin.

Anonyymi kirjoitti...

ihan mielettömän hyvä kilpailuidea! ei mitään perus "kerro mikä blogissani on hyvää ja mikä huonoa niin saatat saada huulikiillon". jeejee lisää tällasia erikoiskisoja! :)

junja kirjoitti...

voi höh. mun mielestä tää oli ihan loistojuttu! haluisin tosi paljon osallistua, mut fakta on se, että saan just ja just ripsaria laitettua itselleni. eniten meikkiä mulla on meikkiä naamassa ollu kuudennen luokan koulukuvassa ja kaverin laittamana.
joo onhan tossa tuo toinen kategoriakin, mut mieluummin yrittäisin tota ykköstä. vaik toisaalta sillä yrityksellä voiskin voittaa aika näppärästi ton kakkosen.. :D

mut tän sepustuksen pointti oli siis siinä, että tää on ihan loistova idea. ootan niin innolla mitä muut saa aikaan. enkä mä edes oikeen huomioinu noita palkintoja kun keskityin noihin meikkikuviin( sairaan makeita!!!).

ps. lähetin tukka-asioista sähköpostia jokin aika sit, oonkohan sählänny jotain vai onko tullu perille ja et ole vielä ehtinyt vastailla? :)

Anonyymi kirjoitti...

Loistava idea :D Saako osallistua molempiin kategorioihin?

Terhi kirjoitti...

Kiva kilpailu! Kerrankin vähän erilainen. En kuitenkaan aio osallistua, kiva vaan nähdä sit niitä tuloksia :)

j- kirjoitti...

Hehe, minusta ainaki hauska idea :) voisin jopa iha läpällä osallistua :D

keep going!

Anonyymi kirjoitti...

Täähän on paras idea ikinä, mitä porukka valittaa jostain palkinnoista häh :D?


oot saara kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

Vau! olis kyl kiva kokeilla vaiks varmaa mun ekan kategorian yritys pätyis vahingos kakkoskategorian puolelle.... :D

plampa kirjoitti...

hahaha aivan mahtava kilpailu !! On ehkä pakko osallistua :D:DDD:DD ois kiva kyllä nähä millasta matskua noihin tulee :p rakastan ehkä tätä sun blogia!!

Laura kirjoitti...

hahaa tää on hauska!! :D

Laura

Vivian kirjoitti...

EI KUINKA HYVÄ IHANAA SAARA!

haistakaa muut paska ja pyytäkää naapureiltanne palkintoja. NII.

ainiin ja ps. oot kuumis.

Pipari kirjoitti...

Hahha voi vittu miten paskamaisia ihmiset on!! Kiittämätöntä porukkaa.. huh huh.

Mä ehkä osallistun ihan läpällä omalla tai kaverin kasvoilla. ;)

Anonyymi kirjoitti...

sulosia noi sun itse tekemät palkinnot * - *! ja loisto idea tämä!

Anonyymi kirjoitti...

johanna tukiaista??

Hanna kirjoitti...

nyt kyllä tuli pienimuotoinen(=iso) halu kokeilla oisko sitä ite nuin taitava :D
ja minusta nuo palkinnot on kyllä kivoja ei niitten tarvi olla mitään isoja 100e maksavia :D:D

Anonyymi kirjoitti...

APUA! Ihanat hiukset! Eihän ne kuulu kilpailuun, kerro siis heti miten olet ne laittanut!? Siinä mulle juhlatukka perjantaiksi!

Saara kirjoitti...

Tultsi: Aamen.


Ässä: Mun kaveripiiristä ainakin löytyy halukkaista :D


sofia: Haha, no jos tahtoo maksaa 100e tän kisan voitosta, niin enkai mä voi sille mitään :D


Minna: Koklaa koklaa!


Anonyymi: Ah, naima<3


Anonyymi: Yrittänyttä ei laiteta!! Toivon itsekin paljon osallistujia! :)


noona!: JEI! :)


maumaus: En tiiä, jotkut ihme tyypit :P Mä ainakin tykkään itse noista kaikista kovin!


Halina: Halinaaaaa, i dare you, kai tajuat, että sun täytyy nyt osallistua!


Johannna: Koska on niin kiva vääntää kaikesta? :D Tiedä häntä.


satc: Kiitos! :)


Anonyymi: Go Illusia siis!


Anonyymi: No kyllähän mäkin vähän propsautin blogillisia, mutta katsotaan kuinka monella on pokkaa ;)


Anonyymi: Oikea asenne!!


Anonyymi: Eiköhän näitä tule ^_^


junja: Kuules, nyt testaamaan ja treenaamaan, ja jos tuntuu ettei niinku MILLÄÄN luonnistu, niin sitten vaan reilusti läskiksi koko homma :D Voisinkin kertoa aiheeseen liittyen muutamista kisatreeneistä...... :D

Milläs nimellä on lähetetty? Oon mielestäni vastaillut kaikille :/.


Anonyymi: Tätä pitää muuten miettiä! Periaatteessa miksei :P.


Terhi: HEY! Mitä perääntymistä tää on? ;)


j-: Jokaisessa vitsissä on totuuden siemen ;).


Anonyymi: Valittaminen on niin jees :P


tiltumaria: No sitten se menee sinne kunnialla! :D


Jenna: Yritätkö salaa kertoa, että rakastat mua<3<3<3


Laura: Niin mustakin! ^_^


vichy: She said it, not me. All this stuff about haisteleminen ;).


Pipari: Tervetuloa messiin! :)


Anonyymi: Arvaa oonko askarrellut tänäänkin lisää :D:D


Anonyymi: Tsorit, tätä en viitsi enää kommentoida kiitos muun median :)


Hanna: Ens kerralla sitten niitä 100e ;)


Anonyymi: No eipä nämä ole muutenkaan salaisuuksia. Kreppiä vaan peliin! :D Ja sitten pari pinniä messiin ja sivut matalaksi :)

Tuulia kirjoitti...

Oi, tuli oikein hinku kokeilla pääsenkö LÄHELLEKÄÄN tuota upeaa meikkiä, eli leikin nyt pari iltaa laatikonpohjalle unohdetuilla luomiväreillä ja palaan asiaan(jos siihen on pienintäkään aihetta...) :D

E kirjoitti...

:( höh ihan kurjaa että heti tullu inhottavaa palautetta. mutta minä ainakin olin ihan innoissani miten kiva kisa! :D tekis mieli lähteä heti juoksemaan kavereiden perään meikkien kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Upeita palkintoja! Nuille olisi kyllä todella paljon käyttöä. <3

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka monta kuvaa sulle on jo lähetetty? :) Kerro rehellisesti! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Voi, ihana idea Saara! Mielestäni on oivallinen ajatus pistää kunnon skabailu pystyyn ennemmin kuin pitää tyhjänpäiväinen arvonta. Ja sitäpaitsi, jos Sinä näet vaivaa (ja käytät omaa rahaasi) ostamalla upeat palkinnot, on todellakin kohtuullista että vastineeksi saat meiltä joko makoisat naurut (2. kategoria), tai hienon meikkikuvan! :)

Sanna kirjoitti...

Huippuidea! Ihanan tuoretta tässä kaavoihin jämähtäneessä "tyyliblogiskenessä". Täytynee osallistua :)

iinuliinu kirjoitti...

Hei oikeesti ihan mahtava kisa saara ! Just tällaset kisat on ihania, joissa saa ite tehä jotain. Ja meikeillä leikittely on ihan super kivaa. Tällasia kisoja lisää. Mä ainakin osallistun :)

Anonyymi kirjoitti...

Oot niin kaunis ! muokkauksesta huolimatta ;).

junja kirjoitti...

laitoin uudestaan viestin. onko mulla osoite oikein, saara.sarvas@gmail.com? :O

ehkä nyt onnaa sit!

johanna kirjoitti...

Wow!! Mua kiinnostaa sellanen koulutus kuin sulla on...parhaillaan olen kuiteski yliopistossa :DD

ois yks kysseli..

mikä on sopiva väli värjäillä hiuksia? ei ajatellen juurikasvua vaan mahdollista päänahan rasittumista, siihenhän en pyri..ja liian useinkaan ei ole hyväksi..

ja..olen värjänny hiukset mustalla ja nyt väri ei tahdo oikeen vaaleta (ylläri)niin mitä kandeis tehdä että sais kesäks vaaleenruskeen/ruskeen..värinpoistoo en edes harkitse

ja tiedän nämä mitä kampaajat mulle aina selostaa et värillä ei voi värjätä väriä..siis keinotekosta.. ja blaaa.. oon ihan hukassa tämän tukkani kanssa..saara auta pliis :p

Anonyymi kirjoitti...

oot ihana. :)
vitsi ku ei tuu varmaa osallistuttua siks ku en haluis et kuvaa näytettäs sitte täällä...koska aika varmaan voittaisin. ;-)
hah ehkä jos poikaystävä suostuis malliksi,.......

_L kirjoitti...

älä suotta ressaa ja mee suruisaks noista kakkakommenteista! voin vaan kuvitella ku nää nurisijat naama rutussa ja hampaat irvessä tekee skabamaskia tajuamatta että this is supposed to be FUFNFUN! ja palkonnot on vaan plussapalleroita,aion osallistua ihan vaikka vaan omaks huviks ja vapaa-illan puuhastelun vuoks! :)

Emil kirjoitti...

Vaikutat ihan mielettömältä mimmiltä! Välillä (joka toinen ilta) mietin, että joku päivä pyydän sua vielä ulos.

Niin kaunis...

Arez kirjoitti...

Tää on aika mieletön kilpailu. Huh.
Tekis mieli osallistua, mutta mä osaan laittaa just ja just kajaalia ja huulipunaa perusmeikin lisäks. :D
Luomivärit on suuri mysteeri.
Hah, no ehkä mä yllätän. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Missä Johanna Tukiainen? Kerro siitä.. :D (Joo, Tuksu on mun pakkomielle)

Anonyymi kirjoitti...

oo onpa siisti idea, jos en olis näin laiskapaska ja onnettoman surkea asioiden oikeesti tekemään alkamisessa VARMASTI OSALLISTUISIN siistein juttu ikinä ihme urputusta kaikilta, TAAS.

ashtray_eye kirjoitti...

Voi apua, ihana tehtävä. Tähän on pakko osallistua. !

Anonyymi kirjoitti...

Mua surettaa miten kateellista kansaa suomalaiset on. Onneksi en asu siellä.

Onnea osallistujille :)

tanja kirjoitti...

On kyl älytöntä et tästäkin saatu tällainen taisto....... Ei tosiaan ehkä paras motiivi kisalle ole se et mitä on palkintona. Mut siis joo en oo näitä meikkaajaihmisiä, niin nyt kun hieman tuli shoppailtua viime kuussa(.....) niin jotenkin päiväbudjetti on sitä 5e luokkaa, niin oikeesti seppälän irtoripsetki olis aika este, kun tykkään hyvästä ruuasta :D Tosin mainitsin kyllä mielestäni että mulla on sellaset hirvitysripset, et ne vetää vertoja tekoripsille, oikeasti.

Mut joku oli kommentoinu tosta et miten photoshoppaat noita kuvia, niin voisit kyl jonku postauksen siitä joskus tehdä, olis mielenkiintosta!

Niin ja sulla on kyl älyttömän symmetriset kasvot. Ja kivat kulmakarvat :)

heini kirjoitti...

Oot kyl niin kiva:--) Ei mkn ihme, että pärjäät alallasi - oot selvästikin niin oma itsesi ja vieläpä Rohkeasti! Tää haastekin on ihan huippu:--) Pian jo arveluttaa laittaa tällasia pelkkiä ihme ihqtuskommia, kun saat näitä jo niin paljon, että varmaan jo inhottaa. Siltikin: TYKKÄÄN SIUSTA ja BLOGISTAS:--) Mikäli olisi aikaa, OSALLISTUISIN! Ehkä ens kerralla:--) Mikäli tämä meikkikilpailuteema jatkuu...??:--) Ja ihan oikeasti, älä stressaa palkinnoista, rahaahan noihinkin on mennyt jo vaikka kuinka paljon! Ihmiset on kyllä ihan vitun perseestä:--D

getpalmd kirjoitti...

En oo ikinä laittanut itselleni tekoripsiä, en oikeen tiedä mitä siitäkin tulisi :D Pitää kokeilla jos hallitsen liiman käytön.

Ee kirjoitti...

Siis mun mielestä tää on just hyvä! Miksi heti luullaan että sä nauraisit muiden tekeleille (paitsi tietty kategoria 2 missä se on pointtina ;))? sähän oot ollu opettajanakin! Sä tiedät että kaikki ei aina onnistu mutta eikö tässä ole pääasia se että edes yrittää :) Ja kuinka usein saa jonkun ammattilaisen arvioimaan omia käden tekeleitä! Vielä sm voittajalta!

Ja se että on muka huonot palkinnot? Onko ihmiset oikeasti noin paljon rahan ja materiaalin perään :)

Laura kirjoitti...

OI Sapee!!! MUNKIN tekee mieli osallistua, vaikka olen niin tönkkö näissä hommissa:D:DDD
EHkä meikkaan Juhiksen ja osallistun kakkoseen:DDDD

satunnainen lukija kirjoitti...

Heheeh, mietin just viikonloppuna että poikkiksen tukkaa pitäis parturoida taas, mut eilen sainkii aivan kuningasidean miten meikkaan sen, ja kreppaan ton sen ylikasvaneen reuhkan :D
Takaan että sillä tulis 2.kategorian voitto, nyt täytyy vaan vielä keksiä tolle äijälle sopivat lahjukset että saan sen mukaan tähän mun great planiin..
Jos se ei suostu (edes sillä että voisin vaikka siivota koko vuoden, ja ..hhhmmm.. jotain muuta..) niin sit on kai yritettävä tota ykköstä omalla naamalla. Photoshoppausta en tosin osaa lainkaan, minäkin mielelläni lukisin siitä siis jonkinlaisen alkeiskurssi-postauksen :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihailen taitojasi

Anonyymi kirjoitti...

Voi jumpe miten siistit maskit sulla! :--) ihailen kovasti varsinkin tota sun reuhkaa! paljonko joutuu pulittaa ruplia et saa itellee tollasen?

lalaipe kirjoitti...

Oot ihan älyttömän kaunis saara! ja ihania kuvia, jos nuo on otettu sun omalla kameralla niin minkäköhänlaisen mahdat omistaa?

Emma kirjoitti...

Loistoidea hei! Pitääkin katsella, jos vaikka uskaltaisi osallistua. :D

Maleena kirjoitti...

Jes, huippua:) Mun mielestä noi palkinnot on ihan mahtavat, ja tämmösiä näitten pitäs aina olla eikä niin että kirjotetaan vaan jotain lööperiä ja sit arpa ratkasee.. Nyt vielä pitäs tehä oma "mestariteos" ja uskaltaa näyttääkkin se jollekkin.. saa nähä tuleeko mtn, mutta meikeillä söhriminen on hauskaa ihan omaksi iloksikin

Mikaela kirjoitti...

huhu oikeesti toi palkinnoista valittaminen!

Miettii esim. pnkd:n blogissa olleet blogibileet taimuut vastaavat esim fashionweekin hiusväriarvonnat, niin nehän oli saanut kaiken (tai suurimman osan) sponsorilahjoina! Helpostihan niitä voi laittaa palkinnoiksi.

Vaikka kuinka lukijoista tykkää ja varmasti haluiaisi laittaa ihanat palkinnot, niinkuin jo mainitsit kaikki ei ole tehty rahasta tai tarvitse olla materiaa.

mun mielestä noi palkinnot on just kivat :) ja tää on just täydellinen tilaisuus saada kerrankin aikaseksi kokeiltua jotain erilaista meikkiä!

Camilla kirjoitti...

"Where there's a Will, there's a way.

Tai rakkaan Martinamme sanoin: There were is will, there is a road"

Muahaahaa! =DD Päivän makeimmat naurut! Se oli kyllä suoritus!

Osallistuisin mielelläni, saatan kokeillakin meikin väsäystä, mutta tuskin uskallan kuvan lähettää, koska en halua pärstääni vilauttaa. ;)

Camilla kirjoitti...

Olet kyllä asettanut rimankin todella korkealle. Tosi näyttävä ja kaunis meikki. =)

ruu kirjoitti...

kommentoin nyt että en tajuu tota palkinnoista valittamista, mun mielestä tää kisa on muutoin niin huippu ja tälläseen motiivit on ihan jossai muualla ku palkinnoissa. :)

Anonyymi kirjoitti...

APUAA, oot kaunein
mistä mä saan tota hohtopuuteria? ja miten saan samanlaiset kulmakarvat ku sinulla?

Anonyymi kirjoitti...

Siis yks kuva pitää lähettää sulle?:) Ku sulla on tossa kolme niin ajattelin nyt varmistaaa!:D

JUULIA kirjoitti...

ANONYYMI:: YLLÄTTÄVÄN HYVÄ :'D

SAARA HALOO VOINKO LAITTAA SITTEN VALMIIN KUVAN VAIKKA MUn GALE-SIVUILLE PIILOON JA SÄ KÄYT OTTAA SEN SIELTÄ MUN TUNNUKSILLA?!!!

ONKO VIELÄO AIKAA??? AJATTELIN TÄNÄÄN KORKATA PUNAVIINIPULLON, VÄRJÄTÄ HIUKSET MUSTAKSI (JA KAIVAA MEIKIT ESILLE..) HARMI, ETTEI ISOÄITI OLE ENÄÄ TÄÄLLÄ ANTAMASSA MEIKKAUSOHJEITA ;EDAD HOHOHO HO H HO HOOOHHOOHOO!!!!!


TERVEYYSISIN ANYNOOMI

Anonyymi kirjoitti...

perunainen sanoi:

"Nyt muuten tajusin, miksi kasvosi ovat niin upeat: symmetria."
joo absoluuttinen symmetria... toinen kulmakarva on matalammalla kuin toinen ja toinen puoli kokonaan sirompikin + toinen silmä toista pienempi jne...

JENNI kirjoitti...

hie täähän on tosi kiva! osallistuisin vaikka ei ois palkintojakaan - jopa sen nojalla että myöhemmin kuvan lähetettyäni kuolisin häpeään:--(:--D onneks kansiossa on jo yks kategoria kakkoseen:--D pitää kysyä viellä, että voiko kumpaankin osallistua?:o 1. ja 2.? tylsyys iskee päähän nimittäin kohta mojovasti..

Saara kirjoitti...

winda: Pah! PAlaat vaikkei olisi muka aihettakaan! Nää on nyt käskyjä!


E: Noo, osasin odottaa jotain tuollaista. Eiköhän nyt ole homma selvillä jo :).


Anonyymi: JEE! Pinkki-pinkki-lilat kynnet everyday!


Anonyymi: Nyt taitaa olla 12 :).


Anonyymi: Mahtavaa idean sisäistämistä! Kiitos! :)


Sanna: Kaavat ja säännöt taipukoon! Niin sen on mentävä!


iinuliinu: Meikkileikit<3


Anonyymi: Haha, tänks :D


junja: MOi! Perille tuli! Mutta nyt juuri tajusin, etten vieläkään vastannut :D Apua! Anteeksi! :D


johanna: Hmm.. En osaa kyllä sanoa kotiväreistä. En mä kyllä useammin kuin kerran kuussa värjäisi säännöllisesti..

Ja siis, tässä yksi kampaaja lisää, joka kertoo, että väri ei vaalenna väriä :D. Piirräpä paperille mustalla tussilla. Sitten koeta piirtää siihen päälle punaisella. Eipä taida tulla kauhean punaista?

Sama homma värien kanssa. Värinpoisto nimensä mukaisesti poistaa ja purkaa vanhoja väripigmenttejä, jotta hiusten sävy vaalentuisi. Vaalennuksen päälle voidaan sitten värjätä se ruskeampi sävy :).


Anonyymi: Poikaystävät saa suostuteltua melkein mihin vaan!


_L: No tästä tuli kyllä hyvä mieli!<3


Emil: Oho! No antaa palaa vaan. ALS ja kuva messiin vaan niin lähdetään leffaan ;).


Rezzi: Luomivärit on ystäviä. Niihin vaan täytyy tutustua!


Anonyymi: Tähänkin vastattu jo monesti :).


Anonyymi: Tässä on hei monta viikkoa vielä aikaa! Nyt uskalla uskaltaa!


ashtray_eye: YAY!


Anonyymi: Ei me kaikki onneksi olla =).


tanja: Mukaan on tullut monta kuvaa, joissa ei ole käytetty ripsiä! Ja hienoja sellaisia! :) Eli ei sekään ole välttämättömyys :).


heini: Tästäkin tuli niiin hyvä mieli, eikä tää varmasti jää vikaksi kisaksi! :)


getpalmd: Klikkaapa tuota how-to -tunnistetta. Siellä on aikap kattava ohjeistus niiden kiinnitykseen! :)


Ee: Hoho. Kun oon niin karsee tyyppi ja aina haluun vaan muille pahaa :D Ihmisillä on niin muikean hieno ihmiskäsitys. Muikean hieno! Mä tahdon olla muikean hieno.


Laura: Meikkasitkin jo sut!!


satunnainen lukija: Pistetään photoshop -alkeet nyt korvan taakse, kun ne näyttävät monia kiinnostavan! :)


Anonyymi: JEE! Toivottavasti sullakin on kivoja taitoja.


Anonyymi: Huu. Riippuu oman tukan määrästä. 100-600e :D


lalaipe: Nuo on kuvattu EOS 300D:llä :)


Emma: uskaltaa!!


Maleena: Täällä yksi yksinäinen naamantöhrijä :D Te kyllä saatte ne usein nähtäksi.


Mikaela: Ihana Mikaela<3 Paljon asiaa!


RagDoll: Martina on idoli ;). Jos muuten haluaa säilyttää anonymiteetin, niin voihan sen pärstän lähettää ihan eri nimellä! :) Minä en teitä ns. bosauta :P

Ja riman täytyy olla korkealla! Se laittaa yrittämään!


ruu: Aamen! :)


Anonyymi: Valkoinen hohtopuuteri on BenNyen, mutta vastaavaa on MUSilla luomivärinä, ja pronssinen on KRYOLANin body powderia :)


Anonyymi: Yksi tai monta, mulle käy kummatkin :)


JUULIA: Juulia, tosi ihana, kun kirjotat aina capseilla :D:D Luuletko, että sulla olis muutenkaan enää mitään uskottavuutta täällä? :D:D Haha. Ja muista, sydämenmyötäisin vedoin.


Anonyymi: Voi pieni, toistitko hei juuri kaiken mitä mä itse sanoin? :D Allekirjoitan kaiken, paitsi kulmakarvat eri korkeudella. Tossa meikissä oon piirtänyt toiseen huolimattomasti alemmaksi sen alarajan, mikä kyllä näkyykin kuvasta tarkastamalla :)


MAJORMUC: No mä päätän, että jos osallistuu eri kuvalla ja tekee eri meikit molempiin, niin joo.

Anonyymi kirjoitti...

mitä eroo on 1 ja 2 kategorialla? sori jos esitän tymii kysmyksiii :D

JUULIA kirjoitti...

JUULIA TÄÄLLÄ TAAS HUUTELEE!!!

HERÄSIN AAMUYÖLLÄ TUSKANHIKI VALUEN.. EN TIEDÄ MISTÄ LÖYDÄN PÄÄSIÄISENÄÖ SINISTÄ LUOMIVÄRIÄ????????

ELI VOINKO KÄYTTÄÄ ERI VÄREJÄ???????


TERVEISIN; PARAS YSTÄVÄSI JUULIA

NAPUUTTI kirjoitti...

SAATAT NYT LUULLA, ETTÄ TÄMÄN VIESTIN LÄHETTÄÄ JUULIA, MUTTA SE EI PIDDÄ PAIKKANSA!!!

OLEN NOIN EHKÄ 20-VUOTIAS TYTTÖ ESPOON KESKELLÄ OLEVASTA KUNNASTA`,, OOTSÄ SAARAN KOSKAAN HUOMANNUT, ETTÄ MUN NENÄ ON VÄHÄN EPÄSYMMETRINEN?!! VOITKO USKOA, ETTÄ HUOMASIN SEN TÄNÄÄN, KUN KATSOIN KAHDELLA PEILILLÄ, NIIN, ETTÄ KATSOIN PEILIKUVAN PEILIKUVAA!!! AIVAN TOTTA, SE ON EHKÄ 2 MILLIÄ EPÄSYMMETRINEN!!!

JA JOS TIEDÄT NYT, ETTÄ JOLLAIN SUN YSTÄVÄLLÄ ON EPÄSYMMETRINEN NENÄ NIIN MÄ OON SE YSTÄVÄ.. JOS EI TUU MIELEEN, NIIN UNOHDA KOKO JUTTU!!!

TERVEISIN ANYNOOMI

Maria kirjoitti...

Huippukisa kyllä, täytyy sanoa :) Osallistuinkin :)

Aleksandra kirjoitti...

Saara, oot tosi taitava ja persoonallinen!Blogiasi on NIIN ihana lukea!Rakastan sun ja Lauran blogia!

<3:Vakio lukija

Mari kirjoitti...

Haha, sun on pakko oottaa, että mä kerkeän osallistumaan tähän :D Pelottaa nimittäin kohta "Tai kunnes vähintään 10 kilpailutyötä on mukana."

Julia kirjoitti...

Oi vitsit, oli pakko osallistua :D

Anonyymi kirjoitti...

ootsä photoshopannu sun alaposkia pois tossa ekassa kuvassa ku on niin erilainen ku noi muut

Anonyymi kirjoitti...

oijoi, tästä tulee nostalgiset demin huippumalli haussa -kilpailut mieleen, ihanaa saara! <3

annastiina kirjoitti...

Mitämitä, onko tätä osallistumisaikaa pidennetty vai luulinko vaan, että se on jo pättynyt. Mut hei mahtavaa, kerkeen osallistua, jei! :>

Irene kirjoitti...

ihan huippukisa, ja mua kiinnostaa noista palkinnoista ainakin eniten tuo maine ja kunnia ;) hih

sugarfrosted kirjoitti...

No hitto, jos ehdin sunnuntaina niin pakko töhriä poikaystävä :D

Nola kirjoitti...

sulla on tosi kauniit silmät

janina kirjoitti...

kai sä sitte näytät niitä kilpailukuvia:D

sarra- kirjoitti...

Oh noes, huomasin tän kisan vasta nyt! Ihana idea, ja olis ollu mukava kokeilla, mihin omat halpismeikit (ja amatööritaidot) pystyy. Noooh, pitää koittaa vaikka ihan vaan omaks ilokseen joku päivä. :)

Puppe kirjoitti...

Voi hitsi et missasin tän. Olis ollut niin mukava osallistua tähän. Meikata veli kategoria 1 mukaan hah... se on kyl niin naisen näkönen että! ja sen luusto olis kyl sopinu tohon ihan mielettömän hyvin.
Milloin sulta on tulossa toinen kilpailu? Kai on tulossa? :)

Anonyymi kirjoitti...

Hahhhaa, Marttinan lohkasu piristi päivää ;D

Anniina kirjoitti...

Tosi hyvä idea kilpailulle! Harmi etten oo lukenut sun blogia aiemmin, järjestä toisenkin kerran joku tämän tyylinen niin täältä löydät varman osallistujan! :)

Tiia kirjoitti...

Moi Saara!
Mä tiedän että tää kilpailu on ollut ja mennyt jo kuukausia sitten, mutta saako sulle vielä lähettää näitä kilpailukuvia? :D
En tietenkään lähettäisi niitä kilpailuun vaan haluisin vaan kuulla sun mielipiteen mun versiosta tohon meikkiin :)

(toivottavasti et pidä mua iha mutanttina ku kyselen tämmösii)

Anonyymi kirjoitti...

http://ohthistime.blogspot.com/2009/11/meikki-leikki.html

parempi myöhään kun ei milloinkaan ! :D

ilmeen voi skipata, mutta hauskaa mulla oli, kiitos tästä ideasta.

olisko mahollista jos tekisit jonkun toisen tämmösen, palkinnot ei niinkään, mutta vaikka listaat sit 10 parasta tai jotain.
haasteita ja hauskuutta iltoihin :D