sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Viikon meikki vol. 5.
Viikon meikkiä taas pienen tauon jälkeen :). Uhrina tällä kertaa Meeri, ja tilaisuutena Bloc Partyn keikka. Katu-uskottavilla rokkareillahan ei ole meikin häivää, mutta niillä ei olekaan yhtä siistejä ystäviä kuin mä ;).

Olen himoinnut näiden tummansinisten värien kanssa pelleilyä jo pitkän aikaa, mutta oma naama on liian ruskea siihen (huoraefekti jälleen kerran väistämätön). Luojalle kiitos Meeristä! Sekä ihmisenä että naaman lainaajana.


Käytetyt tuotteet:

Meikkivoide: MUFE face & body
Valokynä: MUFE Lift Concealer
Luomiväri: Anna Sui (luomiväripaletti jonka koodia en kuollaksenikaan muista :D), MUS jauhemainen luomiväri, sävy midnight
Eyeliner: M.A.C. fluidliner
Ripsiväri: Dior Diorshow Blackout
Huulet: MUS, sävy Bare

20 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

ooo nyt alko taas himottamaan tummat luomivärit! ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Saara, suosittele mulle jotain tukkaan jätettävää hoitoainetta, missä on lämposuoja ja mitä voi laittaa myös kuivaan tukkaan. Aitohiuspidennyksille siis. Kiitos!<3

Anonyymi kirjoitti...

Hei Saara, suosittele mulle sit puolestaan synteettisille hiustenpidennyksille jotain hoitoainetta että ne kestäis vähän pitempään ku viikon !

Thaaanks

Anonyymi kirjoitti...

WOW kuin kaunis kuva ja tyttö.
Duunaatko mulleki tuollasen tukan/meikin? :)

Viikonmeikkiin saisi tuoteselosteen lisäksi olla ohjeet matkimiseen!

Anonyymi kirjoitti...

Saara, täälläkin kaivataan tukka-apua. Mulla on aitopidennykset ja sitä Joicon punertavassa pullossa olevaa suihkutettavaa hiuksiin jätettävää hoitoainetta..joku muistaakseni sai sitä miitissännekin.. onko siinä lämpösuoja? Tämä kysymys siksi, että kyseinen puteli meni rikki (kyllä, saan muovipullotkin paskaksi :D ), ja otin sitten lopun aineen talteen tyhjään pulloon ja sitten viskasin sen rikkimenneen mäkeen.. :D -ona

pauliina/yes dear kirjoitti...

näyttää todella hyvältä tuop sininen silmämeikki, mut luulisin kyllä et mäkin olisin yks iso horo tollasten kanssa :-D

Anonyymi kirjoitti...

Meeri on tosi kaunis

Anonyymi kirjoitti...

ohjeet messiin näihin, haluun itelleni noi silmät! (:

Anonyymi kirjoitti...

ihana ihana ihana! osaispa sitä tämmönenki ihminen meikata noin :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei Saara haluisin kysyä siitä sun yhestä meikkivoidesiveltimestä mitä käytit yhessä sun vanhemmassa postauksessakin (se isohko suti missä oli valkoiset kärjet niissä karvoissa :E), eli onko ostamisen arvoinen ja osaaisiko tällänen perus meikkisieni-tyyppi duunailla naamaansa sellasella? Omistan ihan tavallisen Lancômen meikkivoidesiveltimen jonka oon muuten todennut ihan käteväksi kapineeksi mutta sen kanssa tuntuu aina jotenkin siltä että ne siveltimen "vetojäljet" jää näkyviin ja lopputulos pitää aina tasottaa viimisenä vielä meikkisienellä. Pelkällä meikkisienellä lopputulos on ainakin oman käteni kautta paljon tasaisemman tuntuinen mutta vähän "tunkkanen", ja kun se myös imee sitä meikkivoidetta niin pirusti sisäänsä että oikein pahaa tekee kun miettii että pisara kallisarvoista Chanelin meikkivoidettani menee hukkaan. Varsinkin tällä opiskelijabudjetilla kun ei niin vaan heti uusia Chaneleita ostella. :(((
So Dr.Saara, what should I do? Kannattaisko vaan satsata siihen uuteen meikkivoidesiveltimeen vai tyytyä vanhaan sivellin-ja meikkisieni-arsenaaliin?

Anonyymi kirjoitti...

Mikset levitä sormin :) mäkin käytin ennen meikkisieniä, mutta alkoi tympäännyttämään noi samat asiat siinä ja meikkisienen puhtaana pito. Sormilla saa oikeasti hyvinkin kätevästi :9

Anonyymi kirjoitti...

täälläkin toivotaan ohjeita meikin tekoon eikä vain kuvaa ja tuoteselostusta! :)

Anonyymi kirjoitti...

mä haluisin taas jonku "normi postauksen" :)

Anonyymi kirjoitti...

ei hitto on pakko kysyä, vaikka pidättekin ihan tyhmänä tämän jälkeen; mistä ne aitohius pidennykset saadaan? (en siis tarkota mitään kampaamopaikkoja)

siis kasvattavatko pikku
kiinalaiset hiuksiaan ja sitten niiltä napsitaan ne poikki vai mitä hä, ei kai ne sentään mitään hepanhäntääkään ole?

naurakaa vapaasti.lol :D

Anonyymi kirjoitti...

joo oon kelannu samaa ku edellinen !! mistä ne tulee ? :D

Anonyymi kirjoitti...

Aitohiukset tulevat yleensäkin jostain Mongoliasta, missä naiset juuri myymistä varten kasvattavat hiuksiaan vuosia :D

Anonyymi kirjoitti...

Äääähm, koska se baari/arki kampausidea postaus tulee : /

Saara kirjoitti...

Heidi: Tummat on välillä niin piristäviä!


Anonyymi: GHD:llä on mielettömän hyvä lämpösuoja. Kultainen ylhäältä päin katsottuna kolmiomainen pullo :)


Anonyymi: Synteettisille ei kyllä voi tehdä juuri mitään.. Muovi mikä muovi :P Voit kokeilla silikonipohjaisia hoitotuotteita, ne pitävät kuidut liukkaina.


ona: Muistaakseni tuotteessa on lämpösuoja, mutta kunnon kuumuutta vaativiin käsittelyihin (suoristaminen ym.) käyttäisin vielä erikseen lämpösuojaa!


piu: Se on jännä, kun tottuu luonnolliseen, niin siitä on vaikea luopua!!


Anonyymi: No niin on!<3


Ihana meikki!: Mulla menee ikä ja terveys jos teen step-by-step -ohjeet näihin kaikkiin :(.


Lilly: Pienellä treenillä siihen saa amatöörikin tosi hyvän otteen! Ja yhdessä noi kaksi sivellintä on todella hyvä combo. Ensin sillä meikkivoidesiveltimellä meikkivoide ohueksi kerrokseksi tietylle alueelle, ja sitten AB-siveltimellä häivytys ja tasoitus.

Sormia en suosittele itse levitykseen, sillä ne sulattavat meikkivoiteen ihoon, jolloin peittävyys ja kestävyys kärsivät. Häivytykseen (valokynä, voidemainen varjostus) sormet ovatkin sitten näppärät.


Anonyymi: Simplyn hiukset tulevat Intiasta, jossa firmalla on tietyt kasvattajat :) Sieltä hiukset kuskataan muistaakseni Italiaan, jossa niitä sitten värjätään ja käsitellään.


Anonyymi: Sitten kun mulla on aikaa! :D En halua tehdä sitä puolivillaisesti!

Anonyymi kirjoitti...

Moi saara!

Voitko kertoa mikä mun hiuksia vaivaa: mulla on suht pitkät hiukset, enkä haluais leikata, koska yo-juhlat on pian ja tahdon sinne kunnon kiharakasan. Onko mitään pikakonstia, millä saisin kuivat latvani terveiksi? Mun pitää hoitaa niitä aina hirveän kauan ja föönatessa laittaa kaikkia suoja-aineita, mutta pystyisinkö mitenkään hoitaa jo valmiiksi kuivaneitten hiusten latvat, niin että ne näyttäisivät terveemmiltä? Ja voit sanoa suoraan, jos on pakko leikata :D

terv. Mimi

Anonyymi kirjoitti...

Lisäys vielä: Auttaako mitkään ääliö-konstit, esim. sivellä latvoihin kosteusvoidetta...? :D

terv. Mimi again