maanantai 16. maaliskuuta 2009

EMMA 2009.

Miljoonien kuvien aika on täällä. Tämä koko Emma -postaus on vain ulkokehys sille, että kamera kulkee nykyään mun seurassa kaikkialle.

Koko hässäkkä alkoi klo 07:00 kun herätyskelloni avitti minut ihanaan aamuun 5h unien jälkeen. Raahasin itseni olohuoneeseen ja 1,5h aikana sain kaiken tarvittavan pakattua, tsekattua ja roudattua eteiseen.


Suuntana oli ensimmäisenä stage 11 ja Annan meikkaus. Neiti oli edellisenä iltana keikalla Jyväskylässä ja nukkunut ruhtinaalliset 60min. Töitä siis riitti :D. Annaa on joka kerta yhtä ihana meikata. Iho on hyvässä kunnossa, luusto tuttu ja silmät suuret kuin Bambilla. Kamani olin tapani mukaan levitellyt ympäri stagea. Lattialla tosin lojuu Annan takki.

Meikistä itsestään sitten lisää ihka omassa postauksessaan. Hiukset teki Tiina, joka laittoi Annan hiukset myös Linnaan.Puunaamisen jälkeen sain nauttia lähes tunnin taukoa. Se kului nopeasti aamiaista mussuttaen, uutta kameraa ihkuttaen ja ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon meikattua naamaa tuijottaen.Hiusten valmistuttua lakkasin vielä Annan ja minun kynnet. Anna ehti kuivatella omansa nätisti, ennen takin pukemista ja tavaroiden hätäpakkaamista, itse en ollut yhtä onnekas, ja lakat olivat rullalla jokaisessa kynnessä... Noh, kukapa minun kynsiäni tutkisi, autolle mars.

Oli maailman liikuttavinta, kun kävelimme stagelta kohti autoa, ja 100% pinkkiin pukeutuneen n. 6v tytön äiti huomasi kuka ohi kävelikään. Vilkaisin taakseni hetken päästä ja tyttö tuijotti peräämme edelleen jumaloivasti. SE SIIS TUIJOTTI TIETTY MUA?!1?!2++

Myös kultsan pihalla matkamme hidastui hetkeksi, kun Anna halaili paikalle ajoissa saapuneen fanilaumansa jokaisen jäsenen.


Kävimme seuraamassa gaalan info -tilaisuuden, ja vasta silloin tajusin, että tämähän on aika iso asia. Minne tahansa katsoinkin, näin "televisiosta tuttuja" kasvoja, joista en henkilökohtaisesti tuntenut kuin kourallisen.Backstagella oli muutamia pukuhuoneita, ja me jaoimme omamme (joka siis oli isoin) lähes kaikkien muiden naisesiintyjien kanssa. Myös niiden, joilla oli ihka omat nimikoidut huoneet. Meillä kun oli kivempaa ;).

Annan puvun vääntänyt Essi muuten ompeli koko päivän sormet ristissä tanssijoiden ja bändin poitsujen asuja. Paljettikangas on materiaalina vaikeampi, kuin voisi kuvitella.

Itse en yhtynyt näpertämiseen, sillä Nrj:n Mira Kuronen istahti penkkiini ensimmäisenä Annan jälkeen, ja ihasteli airbrushin jälkeä. Hetken päästä Cristalkin saapui paikalle ja pälpätti ensi hetkestä lähtien tapansa mukaan. Tyypillä on niin paljon positiivista energiaa AINA. Uskomatonta.

Muiden käydessä kenraaliharkassa, kuvailin luonnollisesti itseäni rakkaan kamerani kanssa - taas.
Kun Miran naama oli kuosissa, istahti Cristal penkkiin ja aloitimme "2 tunnin" operaation, joka siis kesti kokonaisuudessaan irto-osien liimaamisen ja muokkaamisen kanssa n. 1h. Neon-värit ovat vahvasti läsnä Cristalin tämän hetkisissä vaikutteissa ja fiilistelimme yhdessä koko homman röyhkeää ysäriyttä.

Jennikin saapui paikalle aivan oikeaan aikaan, ja työni jatkuivat tauotta.

Voin kertoa, että hektisyys saa uuden merkityksen, kun Pressin alkuun on aikaa 15min ja sinne puunattavia artisteja on 4, ja näistä neljästä yhden kroppaa näkyy n. 50% ja jokainen paljas osa täytyy käydä jonkun voiteen kanssa läpi niin, että veri kiertää ja iho näyttää ihanalta :D.

Pressin aikana (50min) sitten meikkasin Annan taustajoukot: 2 tanssijaa ja 5 bändiläistä, ja 5min ennen shown alkua tsekkasin Annan vielä kerran läpi. Pelkäsin oikeasti, että tyttö pökertyy jännitykseen, hyperventilaation määrä ennen esitystä oli valtaisa.
Siirryin salamana loungeen (a.k.a. green roomiin a.k.a. purple roomiin) katsomaan esitystä ja meinasin koko tiimi vierelläni itkeä ja pakahtua ylpeyteen, kun mimmi veti homman täysin nappiin. Bäkkärille takaisin kipittäessämme, Mariko pysäytti Annan ja julisti olevansa nyt virallisesti fani.

Huomatkaa muuten peilistä heijastuva VUOHI.
Tässä vaiheessa kello siis oli 19:40, ja duunia tehty 10h 40min säälittävine taukoineen.


Kuljin loppuillan bäkkärin ja loungen väliä siveltimet, puuterivippa ja erinäisiä huulipunia taskuissa kolisten.

"Saara, Jenni menee jakamaan 2min päästä." MITÄ?!

"Missä Cristal ja Mira on? MISSÄ CRISTAL JA MIRA ON!?"

"Mira, missä Cristal on?!"

"ANNA! Missä Anna on se on ehdolla, pitää tsekata huulet!"

Suurin helpotuksen huokaus omalla kohdallani oli silloin, kun Anna kävi noutamassa parhaan naisartistin palkinnon, toisena vuotena peräkkäin. Kaikki rakkaat lapseni olivat esiintyneet hienosti, ja sain olla ylpeä sekä omasta työstäni että sen esille tuomisesta.
Paparazzeilin Annan perässä heti voiton jälkeen, ja annoin tytölle maailman isoimman halauksen voiton kunniaksi. SE OLI VARMAAN PARAS LAHJA ANNANKIN MIELESTÄ.
Homman vihdoin ollessa ns. pulkassa, sain kuvattua kaikki työt bäkkärin sotkun keskellä. Tarkemmat kuvat, mm. Annan meikistä, tulevat sitten omien postauksiensa yhteyksissä.Neiti Abreu kaikessa upeudessaan. Paljetit rakastavat tätä naista.Annan Emma. Kuka muu muuten rakasti Chisun huudahdusta: ANNA MUN EMMMA! :DTaiteilijan käskystä alas vilkuileva Mira.Muikea Jenni!Överiposeeraajat Cristal sekä allekirjoittanut.Diivaämmät. No EI KAI. Ihania molemmat.


Kotiin päästyäni vaihdoin salamannopeasti vaatteet (ja niitä vaatteita olisi voinut miettiä hieman pidempään..) ja hyökkäsin ponin kera kohti afterpartyja. Kakku oli hyvää, ihmisiä paljon, ja kuvat kertokoon loput, sillä tekstiä on jo nyt liikaa :).Toivottavasti, ja luultavasti, päädyn Emmoihin myös ensi vuonna. Nyt osaan varautua henkisesti koko härdelliin. En vieläkään osaa keksiä mitään negatiivista päivästä. Paitsi ehkä sen, että Anna nappasi "vain" yhden Emman ;).


Tähän ihan loppuun vielä yksi rehellinen kysymys. Kuinka moni muu rojahtaa autoon lähes 14h työpäivän ja 3h biletyksen jälkeen ja huutaa jokainen raaja muussina ja kuolemanväsyneenä: I LOVE MY JOB !!

Jokainen, joka tunnisti itsensä: Onnea, olen niiiin iloinen kaikkien kutsumusammatissaan työskentelevien puolesta.

49 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Voi hitsi miten mahtavaa ^^ Mä kuulen musat ja fiilikset tänne asti, siis takautuvasti, vaikka jopa katoin Emmoja telkkarista vähän matkaa x) Ihan huistin hyvä meno ainakin välittyi teksteistä :) Ja ihan supermahtavaa, että on ihmisiä, jotka voivat hehkuttaa olevansa työssä, jota rakastavat ainakin suurimmalla osalla soluistaan :)

Reetta kirjoitti...

Toivoin niin että Anna saa Emmansa ja tulihan se sieltä! Anna on niin miellyttävän oloinen tyyppi ja hän esiintyi upeasti! :)

Tuula kirjoitti...

Voi Saara, Saara =D
Minä kyllä olen onnellinen sinun uranvalinnastasi, sillä omassa ammatissani en ikinä, siis en ikinä, ole voinut 14h työpäivän jälkeen (ja niitä on kyllä ollut)huudahtaa kuin että: Mä EN JAKSA enää!
Onneksi et valinnut vanhempiesi ammatia, vaan oman tiesi. Onnea sille! Tämä päivä menee minulta töissä elvistellessä, sillä totta kai sinä olet PARAS!
<3 Äiti

Unknown kirjoitti...

oi että, unohtu kokonaan kattoa noi! mut annan näyttää upealta, tosiaalta se näyttää kyl aina - oltiin samalla ylä-asteella ja kateushetkiä on LUKEMATTOMIA, kun herkkänä, epävarmana alkuteininä piti katella annnaa lähes päivittäin.:D olis ihanaa saada työ, josta, - niin kuin äitisi tossa yllä tavallaan jo sanoikin, moi saaran äiti! - NAUTTIA. aah.

good job!

Unknown kirjoitti...

onneksi olkoon!! mahtava homma :)

kullanmuru kirjoitti...

Päivä kuulosti aika mahtavalta, vaikka olikin hektinen! Juuri tuollainen työ olisi ihanaa!! :D

Riikka kirjoitti...

Kuuostaa niin ihanalta, omaa kutsumusammattia siis vielä odotellessa. (: Saako kysyä, että missä olet opiskellut? Aika hyviä duuneja tunnut nimittäin saavan!

Helene kirjoitti...

mä sitten rakastan sun tapaa kirjottaa! :D Tää on kyllä ihan ehdottomasti mun suosikki blogi! :)

Anonyymi kirjoitti...

AAAAAAAA mikä postaus, tätä odotettiin :) Olen mielettömän onnellinen sun puolesta! Samoin Annan, tyttö voitti täysin oikeutetusti Emmansa. Nyt vaan vielä yksityiskohtaisempaa postausta siitä Annan meikistä, näytti nimittäin niin upealta... :)

Anonyymi kirjoitti...

saara on opiskellu espoon OMNIAssa. suosittelen :)

Sazu kirjoitti...

meitsi ilmoittautuu! ^__^ joskus sitä tuntee ittensä niin pirun onnekkaaksi kun on löytänyt intohimonsa ja voi toteuttaa sitä. :)

mahtavaa jälkeä olet taas tehnyt, kaikkien meikit näyttivät upeilta. sä rokkaat.

Anonyymi kirjoitti...

Esiintyjillä oli kyllä todella hienot meikit, varsinkin Annan ripset! Woou! Olet Saara lumoava 8)

Saara kirjoitti...

Maria: Niiden rakkautta ylistävien solujen lisäksi mulla on myös marginaalinen ryhmä, joka aina välillä yrittää muistuttaa levon tarpeesta :D Kuuntelen niitä ajoittain..


Ellie: Sama homma, kävi jo hieman jännittämään! :)


Tuula: Äidille ja muille tiedoksi, muistan ikuisesti ainoan uraneuvon jonka olen Tuulalta saanut: Älä IKINÄ ryhdy arkkitehdiksi.


Heidi: Haha, voin vain kuvitella, että olisin itsekin kärsinyt jonkinmoisia alemmuuskomplekseja :D


Nita-Karoliina: Kiitoskiitoskiitos! :)


kullanmuru: Pakko sanoa, että onneksi kaikki päivät eivät ole tuollaisia =D.


Riikka: Joku sen tuolla jo huutelikin, mutta OMNIAssa. Pakko kyllä sanoa, että ei sillä opiskelupaikalla ole ihan kamalan suurta sijaa siinä, mitä duuneja saa ja miten pärjää. Omasta itsestä se kaikki on kiinni :)


Helene: Ihanan ihana kuulla!


Anonyymi: Kiitos! Ja tulossa! :)


Anonyymi: Suosittelua täältäkin suunnalta OMNIAlle :)


Sazu: Kohtalotoveri<3


Taru: Pakko myöntää, että tutkailin itsekin ripsiä telkkarista ja taputin itseäni selkään :D

fffrida-frida kirjoitti...

ihan törkeen siistiä huomata et joku on löytäny kutsumusammattinsa ja nauttii siitä noin kympillä! vaikuttaa kyllä ihan unelmaduunilta, vaikka varmasti raskasta toisinaan onkin!

tsemppiä jatkoon!

ps annan meikki oli ihan huikea! pystyisitkö kertoo tarkemmin sen tekovaiheista, jos vaikka yrittäis jotain samantapasta itellekin? :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko poni sun poikaystävä? :o

Anonyymi kirjoitti...

hitto anna näytti FANTASTISELTA!!

oot kyllä rautamuija täytyy sanoo :--D !!

Anonyymi kirjoitti...

vau anna ja jenni vartiainen näyttää pirun hyviltä :) ja sä oot pirun taitava! onnea siitä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Saara, paljasta jo kuka tämä poni on? Palaa halusta tietää :D

Anonyymi kirjoitti...

Villi veikkaus, poni on Saaran ralliauto??

Anonyymi kirjoitti...

moikka!
Mulla on sulle postausehdostus: Tee postaus meikkiurasi alkuvaiheista. kerro opiskeluistasi ja miten hakeuduit alalle? Veikkaan että monet muutkin haluaisivat tarkempaa tietoa noin upean ammattilaisen historiasta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Saara! Onnea ja vaude!
Emmä osaa muuta sanoa :)

-Kristi

Anonyymi kirjoitti...

moi saara:)
tuun aina niin hyvälle tuulelle ja jotenkin energiseksi kun luen sun juttuja, kiitos oot ihana!

-kaisaleena

Anonyymi kirjoitti...

blogisi saa aina hyvälle tuulelle, osaat loistavasti kirjoittaa ja jutut on mielenkiintoisia! mutta yksi tuulesta temmattu kysymys; eikö sinua vaivaa empun ja jessen suhde? ja mikä/kuka tämä poni on? mutta jokatapauksessa olet paljon upeampi kuin emppu :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus! Mahtavaa, että tykkäät työstäsi! Niin mäkin. Mä oon ope :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä voisin olla kyllä sun tilalla hyvin useana työpäivänä!! :D anna on ihana ja super nätti<3

Kitty kirjoitti...

onnittelut että olet päätynyt työhön jota noin rakastat. epäilemättä eräs tavoittelunarvoisimmista asioista elämässä :D

Anonyymi kirjoitti...

Ei vitsi oot tehny hienot meikit Annalle! Ja itse hirmu kaunis tossa kolmannessa kuvassa.

Ihana postaus, GO SAARA!<3

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mieletön päivä varmasti ollu:) ps.Mistä on noi inkkarikengät tossa kuvassa, missä näyt peilistä?

Saara kirjoitti...

fffrida-frida: Kiitos! Ja how-to -postaus on tulossa :)


Anonyymi: Senkin pöhköt. Ponit on hevosia.


Anonyymi: Hyvän pohjan päälle on helppo duunata :)


Anonyymi: Kiiitos! :)


Anonyymi: Voi teitä :D


Cindy: Ei hullumpi veikkaus! Sillä pääsee eteenpäin.


Anonyymi: Iik, nää on niin vaikeita, kun mun "uran" alkuvaihe on ollut täysin epämääräistä mössöä. Ehkä voisin tehdä jonkun highlight -homman tyylisen..


Kristi: Kiitos ja pusuja<3


Kaisaleena: Mulle voi lähettää sitä energiaa takaisinkin. Olo on ollut HYVIN vetämätön pari päivää :D


Anonyymi: Kiitos asiallisesta kommentista! Vahvat ja itsenäiset naiset seisoo pää pystyssä omien päätöstensä takana, ja me ollaan Jessen kanssa edelleen hyvissä väleissä. Miksi pitäisi kerätä negatiivista energiaa ympärilleen ihan turhaan? :)


Hanna: Ihanat opet on muuten ihania!!


ma: Kärpäseksi kattoon vaan ;)


Kitty: Kiitos! :))


capemilia: JEE. Olo ei ollut kauhean nätti ko. päivänä neiti Abreun vieressä =D


steela: Biancon alennusmyynnistä nappasin pari viikkoa sitten :)

T&J kirjoitti...

Emman nähtyäni ja tän postauksen luettuani olin jälleen vannoutunut Anna-fani!! :D

Tajusin taas kuinka ihana Anna on.

-Tiffany

Jutta kirjoitti...

Mä oon aika varma, että oon ton Gaalan jäljiltä vieläkin vähän ihastunut Chisuun <3

Anonyymi kirjoitti...

Mieletöntä Saara, ihan huippua! :D Ihanaa lukea tätä sun tekstiä, näytät todellakin nauttivan työstäs 110%:sti. Uskomattoman hienoa jälkeä, upeat meikit. Sä oikein säteilet positiivisuutta. Ja usko pois, se tarttuu. :)

Loppuun pakko kysyä aiheeseen kovasti liittyen, minkä merkkinen auto sulla on? :)

-L- kirjoitti...

Onnea Saaralle!!! :D Ja tietenkin onnea kaikille Saaran meikkaamille starboille! ;) Ihanaa, kun jolloin on noin upea duuni.

Anonyymi kirjoitti...

Et sattunu kysyy mistä Abreun kengät on hankittu? :D

Anonyymi kirjoitti...

Sitten kun menen naimisiin niin haluan että sinä teet minulle häämeikin!!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihanat meikit kaikilla, myös itselläsi; odotan innolla tarkempaa postausta meikkauksista! :) (Olen yrittänyt ja yrittänyt vääntää edes hieman samanlaista meikkiä kuin se ihana minkä teit vanhoihini, mutta en millään onnistu :D Olisi niin kiva vielä joskus näyttää yhtä hyvältä kuin silloin, kiitos vielä siitä luksuksesta<3)
Mutta vähän ihmetyttää, että miksi et vastaa sähköpostiisi? Olen odotellut jo kuukauden :/
Oona :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Oon ajatellut ostaa GHD-suoristusraudan, osaatko suositella sopivaa rautaa pitkille hiuksille? :)

Anonyymi kirjoitti...

sartza, meikä katteli jo telkusta et perkule sen jennin ripsittimet näyttää hyviltä, ootko säää tehny ne? nyt vähä vinkkelöitä!

Anonyymi kirjoitti...

oot sata miljoonaa kertaa parempi saalis ku emppu <3 Jesse jäi roimasti miinukselle HA!

Anonyymi kirjoitti...

Vauh :D Aikamoinen urakka! Ja niin - jos Anna kaikessa tuossa pyörityksessä vielä hoitaa lukion kunnalla loppuun, niin mamma mia!! Milloin A kirjoittaa, tiedätkö?

Anonyymi kirjoitti...

aaauu, oot tosi lahjakas ja söötti:))

raakel kirjoitti...

näin siis sinut siellä jatkoilla :> katsoin että onpas kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

heippa! tiedätkö onko noi Annan hiukset omat vai onko niissä jatkot?

Lola kirjoitti...

mä niin tykkään sun blogista! oot Saara ihana :) ! Keep rocking!

Anonyymi kirjoitti...

Siis täh eikö julkkikset (tai no Abreu) osaa ite meikata? :D:D:D:D:D:DD: lol

Anonyymi kirjoitti...

emppu on vaan hätäkorvike.

Saara kirjoitti...

Tiffany: Anna<3


Jutta: Love all around!


Anonyymi: Kiitos! Ja pikkuinen renault :)


-L-: Kiitos ^__^


Anonyymi: Ennn, mutta ne nauhat oli tuunattu itse kiinni :)


ssanni: Sähköpostia sitten vaan kehiin ;).


Anonyymi: Sinne lähti takaisin viestiä!


Anonyymi: Se "normaalin" levyinen on tosi kätevä. Jos tosin tiedät, että aiot vain suoristaa, niin se levein on siihen tehokkain ja nopein :)


Anonyymi Samoilla räpsyohjeilla ne on tehty kuin aiemminkin! :)


miau: Noooooooh.


Anonyymi: Enpä muista millon kirjoittaa. Ollaan juteltu kyllä aiheesta monesti :D


Anonyymi: Kiitos ^_^


rachell: Hoho, jännää, varsinkin kun olin ihan poissa elementistäni :D


Anonyymi: Siellä on simply naturalia seassa :)


Lola: JEE! Kiitti :)


Anonyymi: Noniin. Kerropa, osaatko sinä tehdä tv-valaistukseen ja kuvaan sopivan meikin? Entä osaatko tehdä sen ehkä elämäsi stressaavimpana päivänä? :D

Hohhoh.


Anonyymi: Olisinpa mä hätäraketti. Ne on punaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Moi rakas!

Nauroin Jesse-Emppu -kommentille, ihmiset jaksaa :D HO HO HOOO!

Hienoja POSTAUUKZZSIA!!! HYVA SAARA!

Moikka, nähdään ensi maanaintanaa1 EHKÖ!!!!!!! ????

Camilla kirjoitti...

Anna on kyllä tosi suloinen tapaus.

Sinulla on maailman ihanin työ, vaikkakin erittäin stressaava. Minusta ei olisi meikkaajaksi/maskeeraajaksi. Stressasin liikaa, eikä taidot olleet tarpeeksi hyvät, täydellisyyden tavoittelija kun olen. ;)