keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Saara ja suklaatehdas.Mun ylioppilaskirjoitukset on nyt ohi. Tai siis. Onhan se matikka vielä edessä, mutta en ota uusinnasta kauheaa stressiä. En vieläkään lukeudu ihan terveiden kirjoihin, joten päätin siirtyä luonnon omiin lääkkeisiin, ja mikä niistä onkaan paras - suklaa ;). Poikkesin tänään Helsinkiin, elämäni hiljalleen normalisoituessa. Päädyin Stockmannin makeisosastolle juuri ennen sulkemisaikaa, ja chocolate shopin vitriini oli juuri täytetty huomista varten.

Olen aina salaa vilkuillut vitriinin suuntaan, mutta kävellyt päättäväisesti terveen elämäntyylini kanssa kohti herkkua ja tonnikalahyllyjä. Mukava sairastuminen on kuitenkin romuttanut nämä asenteet, ja ostin hyvällä omallatunnolla testipalaset itseni ja perheeni käyttöön. Tänään perheeni käsitti minut, äidin ja isän.


Ideana oli siis toteuttaa perinteinen ja rehellinen makutesti valikoimieni suklaiden kesken. Arvostelukriteereitä oli kolme: Ulkonäkö, maku sekä rakenne. Pisteitä jokaiseen kategoriaan kukin arvostelija sai antaa 1-5.

Asiantuntevasti saatavillamme oli koko ajan runsaasti vettä, etteivät tumman suklaan aromit tukkisi herkkiä makunystyröitä. Paloittelin suklaat pienempiin paloihin, ähkyn välttämiseksi ja kokonaisvaltaisen ulkonäön arvostelemiseksi.

Äiti kysyi ennen testin aloittamista, mitä voisi tehdä kaikella suusta valuvalla kuolallaan =). Voi äiti.
Raadista kerrottakoon seuraavaa.

Vili..

On koulutukseltaan Arkkitehti (en ikinä muista mikä tämänhetkinen työ ihan oikeasti on..).
On miehen iässä.
Pitää golfista, kallen kaviaarista ja arvoituksien ratkomisesta.
On Saaran isi.
Teki ennen paljon pastaruokia - alusta asti itse.

Lempisuklaa: Tumma pähkinäsuklaa.

Tuula..

On arkkitehti (ja tiedän, että se tekee sitä työkseenkin :D)
Täyttää 29v. tänä vuonna.
Pitää mökkeilystä ja tyttäriensä kissoista ja koirasta.
Käy aktiivisesti kuntosalilla.
On Saaran äiti.

Lempisuklaa: Suklaapuodin kirsikkalikööri-ihanuus.


Saara..

Pitää tätä blogia ja kertoo normaalistikin itsestään liikaa.

Lempisuklaa: Fazerin salmiakkisuklaa.Sitten vaan raati pöydän ympärille ja napsimaan. Jokaisen suklaan yksittäisten ominaisuuksien numerot laskettiin lopuksi yhteen, ja jaettiin kolmella keskiarvon määrittämiseksi. Huomioikaa myös, että kun suklaata arvostelee, ei se ole mässäilyä, vaan harrastetoimintaa.
Testin ensimmäinen suklaa oli valmistajan mukaan vanilja-arominen. Kaikki testiryhmän jäsenet kuitenkin maistoivat sen voimakkaahkon likööriseksi.

Ulkonäkö: 4,2
Maku: 4
Rakenne: 3,7

Erikoismaininnat: Vilin suosikki. Tuulan kakkonen. Liköörinen.Toinen suklaa oli pinnaltaan kuiva ja jauhoinen. Mauksi luvattiin mangoa, ja jotain ihanaa jota en kuollaksenikaan muista... :D.

Ulkonäkö: 4,2
Maku: 4,7
Rakenne: 4

Erikoismaininnat: Tuulan sekä Saaran suosikki. Yllätti raikkaudellaan ja kirpeydellään positiivisesti. Kuoren rapeus ja sisustan pehmeys loiva mukavan kontrastin. Kauttaaltaan testin parhaat arvosanat!
Kermasuklaa, johon luvattiin tumman suklaan lisäksi pehmeämpiä vivahteita.

Ulkonäkö: 3,3
Maku: 3,3
Rakenne: 3,3

Erikoismaininnat: Vanukasmainen ja kotitekoisen oloinen - ei välttämättä huonolla tavalla. Tavanomainen.Mansikkaa, shamppanjaa ja suklaata. Naisen unelma? Lupaukset olivat suuret.

Ulkonäkö: 3
Maku: 3,6
Rakenne: 3,3

Erikoismaininnat: Testin vanhemmat arvostelijat kritisoivat ulkonäköä rajusti - nuorempi polvi ylisti (toim. huom. vanhemmat pitävät myös aurajuustosta - minä en.). Maku oli voimakkaan mansikkainen, mutta ei kuitenkaan esanssinen. Osa testaajista maistoi jälleen liköörin.Tumma suklaamousse. Konvehti tuo itselleni mieleen hienostuneen etanan. WEIRDOOO.

Ulkonäkö: 4,2
Maku: 3,6
Rakenne: 3,2

Erikoismaininnat: Vilin mielestä tyylikkäin ulkonäkö. Tuulan 3. suosikki. Maku ei kuitenkaan vastannut osan testaajien korkeita odotuksia täydellisesti. Hyvä perussuklaa.Mansikkaa ja valkosuklaata. Missä shamppanja?

Ulkonäkö: 3,5
Maku: 2,6
Rakenne: 3,2

Erikoismaininnat: Kaunis! Punaisen ja valkoisen kontrasti herättää mielenkiinnon. Todella makea, ehkä liiankin? Valkosuklaan maku hieman mössöinen.
Salmiakkisuklaa. Tässä tultiin kovan testin ääreen, allekirjoittaneen lempisuklaisiin kun kuuluu fazerin salmiakkisuklaa..

Ulkonäkö: 2,5
Maku: 3,5
Rakenne: 3,6

Erikoismaininnat: Reilun salmiakkinen! Rakenteen krokanttisuus miellytti ja yllätti. Vilin suosikkirakenne.Vadelmasuklaa. Viimeisen suklaan kohdalla asiantuntijuus oli jo huippuunsa viritettyä, ja suklaa sai tuta sen nahoissaan.. Kuoressaan? Pinnassaan?

Ulkonäkö: 2,3
Maku: 2,8
Rakenne: 2,5

Erikoismaininnat: Kokonaisuudessaan huonoiten pärjännyt suklaa :(. Hyvää se silti oli! Maku muistutti läheisesti fazerin vadelma-jugurtti -täytesuklaan täytettä. Ulkonäkö jotenkin epämääräinen.

Maistelun lomassa ja jälkeen raati kirjasi ylös mielipiteitä ja huomioita.Ja osa luki Aku Ankkaa.... MOTHER.
Suklaat kuitenkin maistuivat amatöörimäisestä lukuhetkestä huolimatta, ja jäljelle jääneet "ylimääräiset" palaset löysivät uudet kotinsa (lue: mahat) nopeasti.

Illaksi suunniteltu elokuva jäi katsomatta, mutta koko raati oli hyvin tyytyväinen testiin ja sen tuloksiin. Arvatkaa kuka hakee aina huonona hetkenä ja karkkipäivänä mangosuklaata :D.


Pitäisi testailla kaikkea uutta ja jännittävää (sekä tietysti suussasulavan hyvää) useamminkin.

57 kommenttia:

Sandra kirjoitti...

Eikäää, vähän söpöt maistiaiset teillä on ollu !! Nyt tiedän tarkalleen, mitä aion puuhata mun vanhempien kanssa, heti kun oon taas Suomessa. :)

Petronella kirjoitti...

Aw niin söpöä pitää virallisia testitilaisuuksia :))
Itsekin aina salaa katselen sinne chocoshoppiin päin, mutten vielä koskaan ole eksynyt edes hypistelemään suklaita lähemmin. Täytynee joskus kokeilla, kerta raatinne oli antanut noinkin korkeita arvosanoja näille herkuille :)

Laura kirjoitti...

OUU sapeeD::D:D

Sazu kirjoitti...

hahah, ihanaa! :D sä kirjoitat tosi hyvin, ja koko tää juttu oli kaikessa söpöydessään todella valloittava. nomnom, mä haluun kans maistaa tota mangosuklaata. :P

Ball Pit Productions kirjoitti...

kiitti ketusti tästä yöllisestä suklaanhimon herätyksestä

ipa kirjoitti...

O_O

sä et ole enää mun sisko.

Sandra kirjoitti...

Hihii, täällä taas ahdistelen sinnuu, mut haastoinpas sut (again), käys kurkkii !! :) <3

Anonyymi kirjoitti...

mitää! sun äiti täyttää tänä vuonna 29:O minkä ikänen sä itse olitkaan?

olipas kiva kirjoitus! alkoi tehdä mieli suklaata.. muutakin kuin kaapista löytyvää fazerin sinistä.

Sara kirjoitti...

Ihana postaus :D Tekee mieli suklaataaaaa....

Anonyymi kirjoitti...

hahaha, maailman paras toi että sun äiti on 29. mun äiti yrittäis vieläkin varmaan kaksvitosta... ihana raati. se joka väittää ettei iske suklaanhimo, teeskentelee. xoxo M

Anonyymi kirjoitti...

Itseäkin jäi häiritsemään tuo äitisi ikä? :O

Ball Pit Productions kirjoitti...

repesin

Tuula kirjoitti...

Kiitos Saara suklaatestistä. Olinkin juuri pari päivää sitten päättänyt ryhtyä pääsiäiseen asti kestävään suklaapaastoon. Mutta hyvän asian vuoksi ihminen on valmis uhrautumaan. Suklaatesti on ehdottomasti loistava tekosyy mussuttaa suklaata ilman huonon omantunnon häivääkään.
Kaikille kommentoijille, jotka ihmettelette Saaran ja minun välistäni alati pienenevää ikäeroa - käykää tsekkaamassa Saaran ihana blogi Äiti= <3, julkaistu 4.3.2009. Siellä olen ihan itse selvittänyt tämän ikämysteerin =D
t. Äippä

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat maistiaiset:) Täytyisi itsekin joskus järjestää tuollaiset!

Anonyymi kirjoitti...

OOOOH!! Kuolani valuu täällä aamufinrexiniä juodessani rinnoille. Olen siis myös kipeä! Ei oo helppoo :(

Te kaikki missaatte pointin nyt. Saaran äiti NÄYTTÄÄ 29-vuotiaalta. Ketä todellinen ikä kiinnostaa? Plus mun mielestä on mainiota et niin moni teistä harkitsee tosissaan siis vaihtoehtoa jossa Saara olis saanu alkunsa kypsässä 7 vuoden iässä.

Johan on ollu taas tekstit Saara, olen nauttinut ja tunnelmoinut. Hienoa työtä.

Haleja Saara.

Tiesitkö että Dawson's Creekissä kukaan ei kiroile, polta tai juo?????

-Maaria Ahlström eli girlzilla eli maailman paras nainen

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat maistiaiset teillä ! Me tehtiin kavereiden kaa sama joskus, mutta... oluilla :D Tommonen maisteluilta pitää kyl ehdottomasti pitää !

- Eija

Saara kirjoitti...

Sandra: Yli puolet valikoimasta oli tällä hetkellä kokonaan loppu, eli haette sitten KUNNOLLA maisteltavaa ;) Ja kävin nappaamassa haasteen!


Petronella: Siis huh toi oli niin hyvää toi mango-valkosuklaa -hässäkkä. NAMNAM.


Laura: Mitä tohon nyt voi ees sanoo? :D:D


Sazu: Itseäni ei huvittanut raadin epäammattimainen käytös... Aku ankat... PAH.


BPP: Se on muuten ihan jäätävää! Tekis ihan sairaasti mieli kaikkee, mutta huoltsikka on ainoa mahis :D


Illusia: MIksi :( Et säkään sit oo mun? :(


tina: 21 tulee tänä vuonna täyteen. Ja äidin vastauksen ikäkysymykseen löytää tuosta ylempää ja aiemmasta postauksesta myös :)


Sara: Hei, niin munkin teki jo heti aamulla :D


M: Siiis mitääää, mun äiti on IHAN OIKEASTI 29 ;)


Anonyymi: Älä anna sen häiritä :D


BPP: Kuin myös :D


Tuula: Oon TODELLA pahoillani :D En enää IKINÄ tuo suklaata ;)


Sofia: Suosittelen lämmöllä!


Maaria: Siis mitä, kukaan ei polta, kiroile, EIKÄ JUO?! Onko tämä mahdollista? Polttaako joku?


Eija: Hah, me otetaan seuraavan kerran oluilla, ja kuvaan lopputulokset ;)

Anonyymi kirjoitti...

haha oot niin ihana:D

Anonyymi kirjoitti...

Oi ihana postaus ! Juuri tällaisia on niin kiva lukea :)

Oot niin kovin ihana tyttö.

Anonyymi kirjoitti...

heippa saara!

olisikohan mahdollista toivoa postausta siitä miten selvitä ongelmaihon kanssa? itellä atooppinen iho ja meikkaaminen ihan tuskaa, kun en löydä koskaan mitään megaherkälle iholleni sopivia tuotteita. aattein et kun oot tollanen ammattilainen niin voisit asiasta jotain tietää. :--)

Anonyymi kirjoitti...

Hauska, sympaattinen ja hyvin kirjoitettu postaus, alko ihan älyttömästi tekeen mieli suklaata!

Anonyymi kirjoitti...

paras :D!

ღ Crystal kirjoitti...

Voisinpa itekki pitää tollasia suklaahetkiä perheen kesken :/

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei mikä postaus! :DD Itselläkin kuola rupesi valumaan suusta... Kipin kapin kauppaan :) Saara vie meidät kaikki mieron tielle ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Saara, tää voi olla vähän epätoivosta, mutta aattelin nyt kysyä sulta kun luulen, että tiedät jotain muodista/vaatteista! :D

http://cornedbeefhash.files.wordpress.com/2007/05/fredperry-pillowbag1.jpg
Et sattuis tietämään ton Fred Perryn laukun "mallia"/nimeä? Haluaisin tommosen laukun mutta en löydä mistään ton nimeä tai niin :<

emma kirjoitti...

Hei tää oli aivan ihana postaus! Tosi makee :D Kiitos tästä!

Oman äidin kanssa pitäisi testata joululahjaksi saatua suklaa-fondue-hässäkkää. Laatuaikaa äipän kans!

Anonyymi kirjoitti...

Ja heti alko tekeen mieli suklaata!
Tosi-hyvän-pituinen postaus :)

GO SAARA!

Anonyymi kirjoitti...

älä ota loukkauksena, mut onkohan sul menny toi laihduttaminen vähän yli? :<

Herttainen kirjoitti...

No just. Nyt alko sit tehdä mieli Kölnin suklaamuseoon jonka myymälä oli täynnä mitä ihanampia irtokonvehteja. Mulle maittoi kaktus kun taas mies osti kaikkea missä oli pippuria ja chiliä, yöks...

Anonyymi kirjoitti...

Älä ota tätä loukkauksena, mutta mieki oon vähä miettiny että onkohan tuo sun suhtautumises ruokaan ihan normaalia? Ei pienistä suklaapalasten syömisestä tarvitsisi tuntea huonoa omatuntoa - en muutenkaan ymmärrä normaalipainoisten/hoikkien naisten hössötyksiä kaloreista jne. So what?? Elämästä kuuluu nauttia, kerranhan me täällä kaikki nimittäin vain ollaan! :)

Blogisi on muuten tosi kiva ja hauska, on ilo käydä tätä lukemassa.:)

Terveisin Kaisa

Anonyymi kirjoitti...

Musta Saara vaikuttaa kyllä ihan normaalilta ja terveeltä yksilöltä.

Olin tulossa kirjottamaan, että ihan kidutusta tuollaiset päivitykset, mutta en mä kai sanokaan mitään kun muuten mä oon kaloreista hösöttävä ämmä ;)

Tulee btw lapsuudenmuistoja tosta mansikkavalkosuklaasta, kaverin äiti osti aina sitä ja me saatiin aina pienet palat<3

Anonyymi kirjoitti...

aaa ihana postaus. ja kiva löytää joku muuki joka tykkää Fazerin salmiakkisuklaasta.<3 kaikki sanoo mulle et se on hirveetä, mut ite rakastan sitä.:)

Anonyymi kirjoitti...

miks kaikil on jotain suklaanmaistiaisia. :D tai no siis sulla ja oi ihana turhamaisuus!-blogin kirsikalla. ja ihanku tänään oisin radiossa kuullu jotain suklaamaistiaisista. hm. mäki haluun.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, minkä ikäinen sun äitisi on oikeasti? :) Jos se 29 olisi oikeasti sun äitisi ikä niin sehän olisi saanut sut noin 9 vuotiaana ja sehän ei olisi ollut käytännössä mitenkään mahdollista. Ja lisäksi sinun äitisi kädet näyttävät paljon vanhemmilta kuin 29 vuotiaan kädet. :-)

Ihana postaus kuitenkin, mutta tuo ikä jäi hieman häiritsemään. :D

Anonyymi kirjoitti...

huoh, hiukan turha postaus.. kaipaisin enemmän niitä meikki/hiusjuttuja kun se kerta on sinun alaasi. jotenkin tuntuu siltä ettet jaksa tehdä niitä tarpeeksi, vaan haluat kirjotella koko aika kaikesta muusta turhasta.

ps. mua ihmetyttää myös hiukan noi sun äitisi kommentit, miksi hänen tarvitsee kirjoitella sulle kaikenlaista tänne, eikö hän pysty sanomaan niitä sulle henk.kohtaisesti? ymmärrän sen että rakastat äitiäsi varmaan tosi paljon, mutta en tajua miks sun pitää puhua hänestä täällä koko aika. Haluaisin lukea _sinusta_ juttuja, en äidistäsi. Sori vaan Tuula :/

-Jenni

Anonyymi kirjoitti...

voih ihana:D<3 piristit mun päivää superisti tällä postauksella!

Anonyymi kirjoitti...

Voih apua, oon ehkä ainoa, kenelle tuli ällötys-olo postauksestasi :D Nimittäin takana on suklaa-ähky, joka kestää taas loppuiltaan ja aamulla olo on kun ei olis ikinä suklaata saanutkaan. Mulla on joku n. 10 kiloa suklaata kellarissa ja kotiin tullessani mun oli AIVAN PAKKO aukaista yksi 800g laatikko stressin poistajaksi. Ja kun nyt kurkin laatikkoon, niin ainakin n. 1/4 on hävinnyt (laatikko on vajaa, joten ei ihan 200g ole muhun uponnut ;))! Ja sitten tämä sun postaus! Ai että mun oloni vaan paheni :D No, eihän se sun syysi ole <3
Jos joku haluaa Fazerin sinistä suklaata, niin täältä kyllä löytyy. Lupasin Juuliallekin niitä lähettää (niinkun joskus 5v sitten myös), mutta en oo muistanut :)
Nämä pitäis takavarikoida multa.

-Läskipossuherkkuperse-Kristi

Anonyymi kirjoitti...

OOT NIIN IHANA ETTÄ EN KESTÄ!

-elina

Anonyymi kirjoitti...

mulla alkoi ihan kuola valumaan :D ihana symppis postaus!

Saara kirjoitti...

Anonyymi: SÄKIN OOT!


Anonyymi: Kovin kiva kuulla ^_^


Anonyymi: Aina saa toivoa, ja voin varmasti avittaa jotenkin. Mulla ei kuitenkaan ole kosmetologin tutkintoa, eli en osaa hoidossa avittaa mitenkään virallisesti.

Vinkkinä kuitenkin jo etukäteen, että runsaskätinen rasvaus ja oikein valittu meikkivoide helpottavat elämääsi :)


Iida: Haluan lihottaa kaikki lukijani! ^_^


Anonyymi: Säkin hei oooot!


Crystal: Voi ei, mikä tahansa este onkin, hommaudu eroon siitä ja suklaat pöytään! Kaveritkin käy! :)


Anonyymi: Kyllä kyllä. Mielenhallintatekniikkani on ohittamaton.


Hihii: Kääk! Nyt kysyt väärältä tytöltä. Kokeilepa lähettää kuva liitteenä vaikka maahantuojalle! Luulisi heiltä tietoa löytyvän :)


emppu: Suklaa fondue.... Krrlpaaalaalal (homerkuolausta)

Anonyymi: Kyllä täältä sairauden takaa taas ponnistetaan!


jenni: Hoho, viittaukset tonnikalaosastoista saa lukea vitsinä :D Lupaan, että olen ehkä koko Suomen selväpäisin painonhallitsija :)


Rva Herttainen: Serkkuni toi Ranskasta tuliaiseksi jännittäviä suklaita joissa oli oikeita kulta- ja hopeahippuja. Sietäisivät nekin päästä museoon!


Anonyymi: Nyt vaikuttaa, että täällä on ensikertalaisia lukijoita messissä. Mut ja mun tyylin tuntevat toivottavasti tajuavat, että nuo kaikki heitot on täysiä vitsejä :). Mä olen nimenomaan painottanut sitä, että välillä saa herkutella, eikä elämä todellakaan lopu siihen!


Jepu: Kiitos! Mahtavaa, että sarkasmi ei mene kaikilta ohi :)

Kaloreista hössöttäminen välillä sallittakoon - järjen rajoissa.


juli: Taisin tänään ostaa kaverin kanssa taas muutamat maistiaispalat.... Fazeria tällä kertaa :D

Anonyymi: Eek! Enpä ole nähnyt kenelläkään muulla suklaamaistiaisia. Pitäisi kai seurata muita blogeja enemmän :D


Anonyymi: Ei ei, kyllä se on 29. Kysykää vaikka siltä itse ;).


Anonyymi: Moi! Asiallista palautetta, meikkiblogihan tää perusidealtaan on :). Niitäkin juttuja on tulossa. Nyt vaan on takana parin viikon sairasteluputki, jonka aikana omaan tahi muiden naamaan kajoaminen on ollut käytännössä mahdotonta.

Myös ylppärit ovat rajoittaneet blogiin paneutumista muutamat viime kuukaudet.

Ei hätää! Kaikenlaista meikki yms. asiaa on kyllä tulossa. Multa vaan edelleen puuttuu iso kasa lainapäitä / naamoja.

Välillä täysin muista kuin meikkiasioista kirjoittaminen on myös hyvää oman pään nollausta. Kun vääntää vaikka viikon jotain proggista, ei halua käyttää vapaa-aikaansakin siitä turisemiseen :).

Ja tähän viimeiseen, äiti saa kommentoida tänne juuri niin paljon kuin haluaa. Jutellaan puhelimessa ja muutenkin paljon, mutta välillä - varsinkin häntä itseään koskevissa asioissa - on varmasti mukavampaa esittää asiansa suoraan ihmisille jotka niitä kysyvät :P.


Anonyymi: Ehana kuulla! ^_^


Kristi: Voi hani! Sen siitä saa kun isi on Fazerin setä :D


Elina: Koeta kestää :(


Anonyymi: Ihan niinkuin äitillä. ÄLÄ KUITENKAAN LUE AKKARIA!!

Anonyymi kirjoitti...

Oot kohta 21 ja vieläkin lukiossa? Ootko ollu vaihto-oppilaana tai jossain muualla? Kiinnostaa nyt vain noin yleensä taustatietona blogiasi lukiessa.

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Oon siis suorittanut ammattitutkinnon suoraan yläasteen jälkeen, ja sen ohella / jälkeen sitten kursseja aikuislukiossa. Ylppärit siksi vasta nyt :).

Anonyymi kirjoitti...

voi oot kyllä aivan ihana

Anonyymi kirjoitti...

oot ihan huippu :D! ihana postaus!

Anonyymi kirjoitti...

:D kiva nähdä että jollain on noin hyvät välit vanhempien kanssa, tai siis tarkoitan sitä että aika monasti käy sellain kun kasvaa, vanhemmat eivät enää ole niin tärkeitä. itse en voisi edes kuvitella että viettäisin äitini tai isäni kanssa suklaamaistiaisia :D

krizbeli

Anonyymi kirjoitti...

Oon syvasti hullaantunut tasta sun blogista - toivon todellakin, etta jaksat tulevaisuudessakin kirjoittaa! Ymmarran todellakin, etta tallaseen uppoaa aikaa, mutta harvassa on nain fantastiset kirjoitelmat. Hei muistan joskus aikoja sitten maininneesi kodin uudesta ilmeesta, ootko saanut siella jo uuden ilmeen aikaiseksi? :) Olisi hienoa nahda, mita kaikkea luovaa sait aikaiseksi.
Oon ehdottomasti sita mielta, etta aipan kommentit tuo tahan blogiin ihan uudenlaista ulottuvuutta, millaista ei muualla nae. Joten Tuulan tarinat vaan jatkossakin kommenttiboksiin - ootte ihan ylivetoja!
Voimia kirjoituksiin ja toivottavasti kevat tuo paljon onnellisia ja ilahduttavia hetkia!

Poff kirjoitti...

Kiva postaus!! :)

Laura kirjoitti...

Otas nyt iisisti ton laihduttamisen kanssa. Eikai se tee susta yhtaan parempaa tai huonompaa ihmista, oli sit kiloja liikaa tai liian vahan. Ellei sitten jostain syysta osaa arvostaa itseaan enemman laihempana. Mutta onhan se aika perseesta jos naiset alkaa arvottaa itseaan kilojen perusteella, eiko?

Saara kirjoitti...

Anonyymi: No niin säkin<3<3<3


156: Suklaata ostamaan sielläkin!


Anonyymi: Voi, en voisi kuvitella elämää ilman vanhempia<3


Mirzi: Kiitos ihanasta kommentista! Uusi ilme päivittyy heti, kun tämänhetkinen stressi + työrysä helpottuu.

Usko pois, esittelen kämpän kyllä sen ollessa priimakunnossa! :D


Poff: Kiva kuulla! :)

Laura: Hei hetkinen. Mua nyt kiinnostaa, mitä te ihmiset tiedätte mun laihduttamisesta? :D

Kerrataanpa nyt taas kaikille:

a) EN HALUA OLLA LAIHA. Laihat tytöt ovat pääasiassa rumia. Haluaisin olla sporttinen ja terve.

b) Olen hyvin tyytyväinen tämänhetkiseenkin olotilaani, myös näiden sairauden aikana napsittujen lisäkilojeni kanssa. Se ei liikauta mun henkistä olotilaani tai mun persoonaa suuntaan tai toiseen.

c) MULLA EI OIKEASTI OLE MITÄÄN ONGELMAA SUKLAAN TAI KARKKIEN SYÖMISEN KANSSA :D

d) LUKEKAA VITSIT RIVIEN VÄLEISTÄ SENKIN IHANAT HUOLESTUJAT :D

e) Mä lähden nyt nukkumaan :D


p.s. laskelin tuossa ihan teidän iloksenne, että olen tänään mässäillyt Marin kanssa melkein 4000kcal. JA SE ON IHAN FINE :D:D

Saara kirjoitti...

Laura: Sori ton ei pitänyt vaikuttaa miltään hyökkäykseltä sua kohtaan. Musta on ihmeellistä mistä vaan ootte kaikki yhtäkkiä saaneet päähänne että mä oon jollain kitudieetillä ?? Höpsöt tytöt :).

Anonyymi kirjoitti...

Jos porukka saa hullut hepulit siitä, että Saaran äiti on 29v niin mitenköhän pahasti ne menis pähkinöiksi siitä et jos oisit väittänyt sun faijaas 26vuotiaaks.

(feikki)Anonyymi: Ei siis voi olla totta... Siis sä oot 21v, sun äitis täyttää 29v ja isäs on 26v. Eli sut on saatu jotain 8 ja 6 vuotiaina. Siis ei oo mahollista. Meidän bilsanope sano et ei oo. Wikipediakin sano et ei oo. Eihä? Aijoo ja oot ihan kuin Joonatan salkkareista kun oot ton kuntoilun kanssa noin HULLU. Lopeta se heti. Ei tos kunnos enää kannata panostaa muuhun kuin sipsujen syöntiin.
-MiQhu- xxx

Toi on just jees, että on saanut tollasen vaihteen päälle kuntoilussa et treenaa ja syö hyvin ja et se ei tunnu pakottamiselta. Sit jos joskus voi hieman vetää sukee ja karee.

Anonyymi kirjoitti...

voi saara rukka :D ei sun tarvii todistella täällä kenelekkään anonyymeille, ketkä ei tunne sua sun ruokatottumuksistas :D

Anonyymi kirjoitti...

Hahha, vähä mua nauratti koko ajan ku luin tota :D Tosin, tosi hauska idea kyllä ja hyvin onnistunu! =)
Pitääkin maistaa tuota mangoa joskus...

Tuula kirjoitti...

Hei te kaikki, jotka olette huolissanne Saaran "laihduttamisesta". Olin oikeasti huolissani Saaran syömisestä n. 6 v sitten, kun Saara oli keskenkasvuinen ja laihdutti mielestäni lähes anorexian partaalla huojuen. Ehkä Saara kertoo siitä itse joskus. Saaran suhde ruokaan on nykyisin ihan terveellä pohjalla. Eli huoli pois te ihanat ihmiset, jotka selvästi välitätte!

Saaralla on vähän geeneissä (?)savolaisen koiraleuan vikaa ja siksi osaa tekstistä ei kannata ottaa ihan kirjaimellisesti =DDD (Äiti asui lukioajan perheineen Kuopion suunnalla ja sai tartunnan, joka lienee periytyvää sorttia.) Ammattijutut kyllä ovat ihan oikeaa asiaa!

t. Äiti

ps. Aion vastakin kommentoida täällä, koska se on minusta hauskaa =D

Anonyymi kirjoitti...

Repesin tolle aku Ankka jutulle :DD. Ooot kiva .

Anonyymi kirjoitti...

Hihi :DD Ootte hauskoja!<3 Suostuispa miunkin perhe joskus tuollaiseen... hyvä, että edes kerran vuodessa lautapeliin ääreen viitsivät >:/

Anonyymi kirjoitti...

Oon ihastunu sun juttuihin :)

Fiipi