perjantai 13. maaliskuuta 2009

Spa experience at home.



Käsi ylös. Kuinka monella teistä olisi välillä pakottava tarve karata hetkeksi jonnekin ihan muualle? Leijailla jossain ihanalla pilvellä ja unohtaa kaikki maalliset murheet.

_o/

Onneksi mulla, kuten jokaisella itseään kunnioittavalla naisella, on rakas kosmetologiystävä. Ystävä -postauksesta tuttu Mari, jonka kanssa yleensä päädytään bilettämään villisti, saapui aamulla Helsinkiin pidennystensä huoltoon. Kun tytön tukka oli kunnossa, rakensimme oman pienen hoitolamme, jonka ainoana asiakkaana saan olla MINÄ.



Mulla on hyvin harvoin aikaa hemmotella itseäni kiireiden keskellä. Mari on kuitenkin ihana ja tekee aina ilomielin mulle ihania kasvo- ja jalkahoitoja megapitkillä hieronnoilla.



Tällä kertaa hoitoon kuului:

-Alkupuhdistus
-Kuorinta
-Mekaaninen puhdistus (au au au)
-Hieronta
-Naamio
-Hoitovoiteet

Makasin reilun tunnin ihan transsissa sohvalla kuunnellen Ayurveda -musiikkia. Ajatukset lentelivät jossain Andien huipuilla ja Intian maaseudulla. Täydellinen keino nollata pää sairauden (joka kyllä kytee edelleen vahvana) ja lukustressin jälkeen.



Kiitoksena tästä ihanuudesta, lähinnä ihonpuhdistuksesta, mulla on nyt käänteisen kärpässienen näköinen naama. Valkoinen pohja ja punaisia pisteitä :D.



Sairauden jälkeiseksi ihon piristysruiskeeksi Mari määräsi mulle kuuriluontoisen annoksen Lumenen kauneuspisaroita. Jatkuvaan käyttöön tuote on vielä liian hoitava, mutta kuurina toimiva.

Tässä vielä lisänä muutkin tällä hetkellä käytössä olevat hoitotuotteet.



Ensin puhdistus. Helena Rubinsteinin Life Ritual, joka lupaa antioksidista nuoruutta suojelevaa hoitoa. Kuinka voisin vastustaa?

Tuote on kylmiltään jotenkin savimaista, mutta sitä tarvitsee todella pienen nokareen koko naaman puhdistavan vaahdon muodostamiseksi. Jälkeensä se jättää vauvanpehmeät posket<3.

Hinta tosin on hieman suolainen, n. 50-55e.



Kasvovetenä toimii Nanoelin soft sensation. Rauhoittava peruskasvovesi kuivalle ja normaalille iholle.

Myönnetään, en käytä tätä kovin säännöllisesti :P.



Kuorintaa suositellaan monissakin paikoissa suoritettavaksi kerran viikossa. Se on kuitenkin monelle ihotyypille liian raju ja tiheä hoitoväli.

Oma ihoni on tyytyväinen 1-2 kertaa kuukaudessa tapahtuvaan pintakerroksen hinkkaamiseen.



Kosteutuskin jää tällä tytöllä usein hoitamatta.... Laiskana meikkaajana Estée Lauderin DayWear Plus kuitenkin pelastaa monet aamut. Monet sävyttävät päivävoiteet jäävät laikukkaiksi jos niitä ei levitä tarkasti - tämä ei. Paras kokeilemistani.

Lumenen herkän ihon päivävoide on myös lahjus Marilta. Sopivan kevyt ja rauhoittava minunkin makuuni :).



Naamioina käytän lumenen turvenaamiota - vain t-alueella. Ja sisleyn punasavi -naamiota. Jälkimmäinen on erikoisnaamio (ja erityisen hintainen myös.......) käytettäväksi ennen H-hetkiä. On uskomatonta miten hehkuvaksi iho sen jäljiltä jääkään.

Ihmetuotteiden aatelia herrat ja rouvat. Neidit.



Tätä muistan käyttää useammin kuin kosteusvoidetta :D UV-suojan sisältävä ihon pintaa tasoittava meikinpohjustusvoide.

Shu Ueamuran taattua laatua, jota ei siis taatusti löydy Suomesta. Sori tytöt :(.




Näitä siis löytyy Saaran kylppärin laatikosta. Ajattelin muuten valjastaa Marin vierailevaksi tähdeksi tiptoesiin.


Miltä kuulostaisi: Kysy kosmetologilta? -postaus? :)

29 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun naama on kasvojenpuhdistyksen jäljiltä aina niin vtn moista miinakenttää että en kehtaa edes ikkunoista katsoa ulos kun joku ulkoilija saattaa saada slaagin :D Mulla on jostain syystä erittäin punehtuva naama :DD

Kannatetaan kysy kosmetologilta postausta!

Sandra kirjoitti...

Olisi todella hyvä tuollainen postaus ! Mulla olisi kyssäreitä ja myös olisi ihana tietää, että mistä päin pääkaupunkiseutua pääsisi hyvän, muttei kuolemankalliin kosmetologin käsiin :)

Lada kirjoitti...

oispa joskus kärsivällisyyttä säästää sen verran et pääsis noiden sisley(ien?) kimppuun.

laura

ps. taidettiin joskus kärsiä samalla riparilla :D MO!

Emma kirjoitti...

Oi, tollanen hemmottelu maistuis mullekin, mut sä oot tyttö sen ainakin ansainnut! (: (mä en ehkä niinkään, kun roikun bloggerissa vaikka pitäis lukea tenttiin - se lukeminenhan kannatti jättää kokonaan aamulle)

Niin ja kysy kosmetologilta kuulostaa hirmu hyvältä! Mulla ainaki ois luvassa paljonpaljon kysymyksiä tän oman naamavärkkini suhteen. :P

Minna L. kirjoitti...

mulla ainaki ois paljon kysyttävää kosmetologilta! :>

Anonyymi kirjoitti...

ehodttomasti toi kysy kosmetologilta juttu! :)

Anonyymi kirjoitti...

jes,ylivieskan tyttö kehiin vaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

oooo tollanen yksityinen kosmetologi -hoito kelpais kyllä mullekkin ;)

ja joo kannatan sitä kysymyspostausta !

Anonyymi kirjoitti...

mäkin tahdon kysyä marilta kaikkea! eli tänne vaan :) hyvä idea

ps. saara, sun kulmakarvat on upeat.

terv. enni

Anonyymi kirjoitti...

Joo mäki haluun kysyy kosmetologilta! do it, do it, do it! <3 oot tosi symppis ihana :)

Tuula kirjoitti...

Ihan vähän vain olen katkera, että Marilla oli niin kiire aikataulu, että ei ehtinyt tuunaamaan ja hellimään minuakin :(
t. Äippä

Anonyymi kirjoitti...

Heeei.pakko kysyy, et olitko tänä vuonna tekemäs misseille niitä "fantasia maalauksia??"

Anonyymi kirjoitti...

ahh,mullon shu uemuran ripsentaivuttimet ja ne on kyllä jotain niin maagista että voin kuvitella ton meikinpohjustusvoiteen olevan taattua laatua !

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa kysy kosmetologilta postaus!

Anonyymi kirjoitti...

Ei hittolainen Saara! oon aina niinku sivustaseuraillu tätä sun blogia ilman kommentointia, mutta nyt on vähän pakko ylistää! Nimittäin kirjottelet parasta blogia ikinä, ja oon tajunnu että tuun aina ihan hirveen iloseksi kun luen täältä. Ja se miten paljon sun vinkit onkaan auttanu! Esimerkiks vanhojentanssimeikistä tuli upea, ja oot saanu mut innostumaan monista muistakin neuvoista (esim. edellisen postauksen suklaajuttu) :) Sun tekstejä on ilo lukea ja olet jotenkin hurjan nöyrä ja sympaattinen ihminen. Tämä blogi on semmonen piristysruiske, joka aina saa hymyilemään :) Ei voi muuta kuin vähän lainata Ali G:tä, eli RESPECT!

Anonyymi kirjoitti...

Oletko muuten menossa la tai su Hair Openiin?:)

Anonyymi kirjoitti...

Lotta kiteytti kylla koko blogin sisallon kommentissaan, eli todellakin - osaat niin luontevasti valittaa blogin kautta itsesi lukijoille, etta tuskin moni jaa kylmaksi juttujes jalkeen. Uusi kosmetologipostausidea oli erittain hyva, eli Mari vaan kysymysten pariin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla olis kysymys tekoripsistä, tai niistä tupsuista. Kiinnitetäänkö ne jälkeen ripsien taivutusten, vai voiko myös tekotupsuja taivuttaa hellästi vai irtoavatko ne? Entä ripsivärin laitto?

Anonyymi kirjoitti...

HEIPPA!
Tiiätkö, en aina jaksa vaivautua lukeemaan sun liian pitkiä postauksia... Joskus ne menee vähän yli ja tuntuu että olisit innostunut liikaa! Tämänkin ihonhoito juttu oli mielestäni tosikiva, mutta loppua kohden se alkoi kyllästyttään kun ei mua kiinnosta lukea millasia purnukoita kaapistasi löytyy. Olisi ollut parempi, jos olisit laittanut kaksi, kolme kuvaa ihonhoitotuotteista jota käytät säännöllisesti. Ja EI SAARA, EI älä laita tota kosmetologipostausta; tota just tarkotan että jos innostut jostain jutusta niin sitten sitä samaa tulee useiden postausten verran. Ja toi suklaatehdas juttu, huhhuh! Sitä en edes jaksanut lukea loppuun asti. Kuvia oli aivan järisyttävä määrä, jokaiselle suklaalle oma kuva? Tuli vähän semmonen turhautunut fiilis, kun postaus kertoi JOKAIKISESTA suklaapalasta erikseen jättitekstillä ja omalla kuvalla.
Monet saattavat nyt ajatella, että 'taas noita tyhmiä anonyymejä, jotka ei muuta kun arvostele'. Mä en nyt tarkota tätä kommenttia arvostelevasti, enkä lue blogiasi huokaillen ja silmiä pyöritellen. Mielestäni olet sympaattinen ihminen joka on just tommonen ihana omanlainen höppänä, jonka kirjoitukset ns. päiväkirjanasi on aivan upeita!<3 Blogiasi seuraan ihan sanoisinko päivittäin, olen ihan koukussa!
Toivottavasti otat tän kommentin avosylin vastaan, sillä ethän halua että kokoajan vain mielistellään ja kehutaan ja lässynlässyn lää. Mutta kiittäen ja kumartaen kivasta blogistasi.

<3

Anonyymi kirjoitti...

^en voi sanoa muuta kuin että olen niin eriä mieltä kuin mahdollista edellisen anonyymin kanssa! jaksan lukea jokaikisen sanan minkä kirjoitat ja jokainen kuva saa vaan suun leveämmälle hymyylle=) ja kosmetologipostaus - kyllä kiitos! ja niin, mua just hulluna kiinnostaa kaikki sun purnukat, niistä saa hyviä ideoista uuusia ostoksia vaille. jopas on kumma että meidän mielipiteet tuon edellisen anonyymin kanssa eroaa näin hurjasti =)

Anonyymi kirjoitti...

Saara. Sitä mun polttariaamua jossa sun piti olla mukana ei ilmeisesti tulekaan... =´( t. Antti

Saara kirjoitti...

maba: JOtenkin sen silti kestää kun tietää että se tekee naamalle hyvää :P


Sandra: Kysymyksiin kaikesta muusta kuin tuosta Mari osaa varmasti vastata. Tyttö kun asuu Tampereella :D


lada: Kunpa mulla olis kärsyvällisyyttä pysyä kaukana niistä O_O



Rubio: Kato muistaa paremmin kun on just lukenut ne asiat - kana-aivot rules ;)


superlatiivi: Kiva ^_^


eli: Nyt lähden vaan ruinaamaan Maria :D

Anonyymi: Ylivieska tulikokeeseen!


ida: Siitä vaan kosmetologia etsimään! :D


Enni: Kulmakarvat on muuten juuri nyt räjähtämispisteessä. hyvä että kuvan resoluutio on surkea :D


Anonyymi: I'LL DO IT!!


Tuula: Mari on varmaan tulossa työharjoitteluun, eli sitten löytyy aikaa sinullekin ^_^


Anonyymi: Kysynpä takaisin, näyttävätkö ne siltä, että olisin ollut tekemässä niitä =D. Toivottavasti eivät.

(Ok ok, on siellä seassa pari ihan hienoakin maskia.)


Anonyymi: Maailman parhaiksihan nuo on rankattu :)


Anonyymi: Plus -ääni lisätty! :)


Lotta: Tällaiset kommentit piristävät NIIIIN paljon! :) Kiitos ja ihana kuulla!


Anonyymi: En näillä näkymin. Lauantaina vääntelen Emma-gaalan osallistujia koko päivän ja sunnuntain taidan hemppailla kotona :)


Mirzi: Ja toinen superiso kiitos sinne! :)


Anonyymi: Itse kiinnitän ripsarin ja taivutuksen jälkeen. Kovin tikuiksi omia ripsiä ei tosin kannata vääntää, tekoripset kun kaartuvat kauniisti. Tekoripsetkin voi taivuttaa, mutta ne saattavat sen jälkeen sojottaa minne sattuvat.


Anonyymi: Ohops. Olipa erikoinen kommentti :D. En ottanut pahalla, äläkä sinäkään ota tätä seuraavaa!

Otan toki mielelläni kaikki teidän mielipiteenne huomioon, mutta niin kauan kuin tämä "palvelu" on teille ilmainen ja minulle harrastus, taidan kirjoittaa juuri siitä mistä huvittaa, juuri niin innostuneesti kuin haluan :D.

Mä olen oikeasti iloinen siitä, että jaksan innostua asioista ihan HIRVEÄSTI.

Ja se, että aion pyytää Marin vastailemaan kyssäreihin ei varmastikaan tule tapahtumaan huomenna, tai edes ensi viikolla.

Eikä hätää, ne laiskasti toteutetut postaukset pysyvät edelleen lyhyinä ;).


Anonyymi: Kaikille suotakoon oikeus mielipiteisiin! Ja näitä megapostauksiakin tulee sitten niiden laiskojen päivien vastapainoksi jatkossakin :D


Anonyymi: Mitä ihmettä!! Lähetä ihmeessä sähköpostia! :(

Anonyymi kirjoitti...

hei arvaa millanen postaus? tee semmonen postaus missä kerrot sun äitin ammatista enemmän siis niinko haastattelet sitä, koska oon ihan tosi kiinnostunu arkkitehtuurista ja ois haaveena päästä opiskelemaan.. nii eiko ois vähä hyvä idea? :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on tuotesuositus!
Estée Lauderin Idealist.
Aivan sairaan hyvä tuote!
En tosin oikeen tiedä että mikä se on, pullossa lukee pore minimizer mutta toimii kuin kevyt kosteusvoide. Meikin alla ihana ja iho on ton tuotteen jälkeen kuin jumalaisen vastasyntyneen persialaiskissan turkki aamun katveessa, tosin EI edistä ihokarvankasvua.
Kannattaa kokeilla ja ostaa jos vaikka joskus sais esim. stokkalle lahjakortin tai noin muuten vaan olis about 40 e to burn.

hauskaa viikonloppua ja stressittömiä hetkiä toivoo internetkaveri mikaeela.

Saara kirjoitti...

Olivia: Pistetään korvan taakse ^_^


Mikaeeeeeeeeeeeeeela: Arvaas, löytyy hyllystä jo - ihme kyllä ;).

Susse kirjoitti...

Kelpaisi enemmän kuin hyvin tollainen hemmottelu hetki mullekin !

Anonyymi kirjoitti...

ehdottomasti kysy kosmetologilta -postaus! mulla olis yks kysymys joka on mietityttänyt mua jo vuosia mutten ole uskaltanut käydä kysymässä mistään liikkeestä tai mitään :<

Anonyymi kirjoitti...

Alahan kertoo tosta punasavinaamiosta!? Hintaa, mistä noita saa ja mitä siis tekee? Freesaa ihon ihanaks? Tollasia oon just kaipaillu. Osaatko suositella muita ton tyylisiä juttuja joilla voi manipuloida ihoa ihan vauvanpyllyn näköseks.

Anonyymi kirjoitti...

Tohon muutama viesti ylemmäs.. Estee Lauderin idealist. pore minimizer täydentää ihohuokosia/ saa ne näyttämään pienemmiltä.
Mulla on kaapissa clinicin vastaava, enkä ole paljoa käyttänyt (en huomaa eroa). Estee Lauderilla muutenkin hyviä tuotteita, joten ehkä ens kerralla ostan sitä :D.