perjantai 6. maaliskuuta 2009

Sicko2.







Terkkuja täältä vällyjen välistä. Ja kiitos tuntemattomalle naapurille suojaamattomasta internetistä.... Mä sanoisin, että elämä alkaa jo hiljallee voittaa. Oon aika varma myös siitä, että voin syödä tänkin päivän aivan mitä lystään ja se muuttuu suoraan rääksi. Niistän meinaan naurettavan paljon :D. IHANAA SAARA, KERRO LISÄÄ TÄSTÄ.

Hm mitäs muuta.. Nukkuminen on kivaa, mutta en voi tehdä sitä näköjään yli 2h putkeen. Siinä välissä sitten aina nenäsuihketta, mehua ja niistämistä. Näistä varmastikin johtuu tämä kivan punottava nenä ja kohdistamaton sekava katse :D.

Oon kyllä avannut psykankirjatkin (ja teen sen kohta taas uudelleen) mutta pakko myöntää että oon löytänyt mun Nintendo DS:n ja Animal Crossingin uudelleen<3 Kaikille kanssanörteille paljon terveisiä, ja kannattaa pysyä kanavalla, sillä tää pieni ihana laite tulee saamaan ihkaoman postauksen lähipäivinä. Eli varmaan ylppäreiden jälkeen.

JOO. Tää oli taas tällaista sisällötäntä ja siksi niin ehanaa. Nyt voisin taas ottaa parin tunnin nokoset ja ihmetellä sen jälkeen mitä olen mennyt kirjoittamaan.

Otetaan loppuun vielä mun viime päivien viihdepläjäykset:

Mean Girls
Zoolander
Totoro<3<3<3 (Kenellä on mun henkien kätkemä lainassa??)
Romeo&Julia
Kultainen Kompassi
POTC mustan helmen kirous
Radalla
Huippuope
Futurama
Family Guy
South Park (wow -jakso 2 kertaa :D)
Frendit x 20 jaksoa


Mahtavia sairasteluleffoja saa ehdottaa!

29 kommenttia:

Lensku kirjoitti...

Jos komedioista tykkää niin Tootsie ei petä koskaan :---D hyvii komedioita on myös mm. muriel's wedding ja heartbreakers (suom. Sydäntenmurskaajat jos vuokraa..).

Sit yks aina yhtä ihana on Dances With Wolves, jos jaksaa pysyä hereillä 3 tuntia putkeen :D

Anonyymi kirjoitti...

jos tykkäät rakkausleffoista ni ehdottomasti the notebook<3!

Anonyymi kirjoitti...

PS.I love you on kyllä niiiin ihana! oijoijoijoii<3 jos siis romanttinen komedia kolahtaa ;) suosittelen lämmöllä

Anonyymi kirjoitti...

mua kiinnostais, onko juulialla pidennykset vai omaa tukkaa kaikki?
kuolen kateuteen jos joku on saanut tollaset hiukset ilman lisäkkeitä :(

sullakin on kyllä upea tukka ja noi ripset oli mahtavat ;)


^ laitoin tän tohon sitäedelliseen postaukseen, missä on se sun ja juulian kuva, muttet vastannut niin ajattelin jospa saisin vastauksen kysymällä tämän uudestaan tässä :)

ja parane pian, oot mahtava <3

Anonyymi kirjoitti...

Animal Crossing on niin vitun huippu!! hitto vie tuun joskus teille niin pelataan sitä yhteispeliä, kellään mun kaverilla ei oo A.C:tä niin en oo ikinä päässy teesiin sitä katksoispeliä=)) mulla on pinkki DS<3 se on mulla mukana joka paikassa =)))

TV: kanssanörtti 18 vuotta, usko tai älä..

Saara kirjoitti...

MElkein kaikki nuo leffat on tullut tsekattua! :)


Juulian tukka on ihka omasta takaa. Oon vielä tuhonnut ja päkinyt sitä parhaani mukaan. :)


Anonyymi: Oijoi, en ole saanut nookingtonsia koska kenelläkään tutulla ei ole AC eikä tyhmä wifi ikinä toimi :D:D

Anonyymi kirjoitti...

oot just ku mää. mulla on ollu tää viikko nuhaa, yskää ja kuumetta! ja vielä hiihtolomalla. kiva kiva!

mutta paranemisia. :) sun blöoogii on paras!

kullanmuru kirjoitti...

HAha, hyvä kasa katottuna. En ikinä jaksa ihan noin montaa elokuvaa kattoo, ku oón kipee, vaan yleensä möllötän tietokoneella, enkä keksi mitään tekemistä :P

Kiri kirjoitti...

South Parkin wow-jakso on IHAN PARAS :D hahahha! ..Ootko kenties ite pelannu?

Anonyymi kirjoitti...

luen blogiasi päivittäin ja olisi hauska tuntea sinut in real life, koska olet hyvin samankaltainen ihminen näin blogisi perusteella kuin minä.. vaikka "inhoankin" kun minua verrataan muihin ihmisiin sillä koen olevani niin omalaatuinen ja epänormaali, mutta toivottavasti sinua ei haitannut vertaus :D.. olen koukussa heroes-sarjaan ja huomasin että sinäkin sitä katselet.. mielenkiinnosta siis kysyn kuka on lempparihahmosi? ja kenen superkyvyt haluaisit itsellesi? itse olen hulluna Peter Petrelliin ja hänen kyky/kyvyt ovat parhaat!! :) toivottavasti paranet pian :) voimia!

Anonyymi kirjoitti...

Uskomatonta, noin kaunis vaikka nenässä 100 litraa (kiloa?) räkää ja kuumetta!! Parane pian <3.

Anonyymi kirjoitti...

pienen suklaapuodin jaksaa katsoa aina ;) suosittelen myös: the notebook, yli rajojen (angelina jolie on mahtava!!), finding neverland on myös ihana.. en tosin tiedä lisääntyykö se räkä siellä nenussa nyyhkyleffoja katsellessa :P, toivottavasti paranet pian :) blogisi on paras!!

Iba kirjoitti...

oon hieman pettynyt saara, tossa listassa on vaan yks lindsey lohan leffa :< virtuaalista kanakeittoa mehikosta PIUUUUUUPOTPOTPOTKOTKOTOKOT

Iba kirjoitti...

oon hieman pettynyt saara, tossa listassa on vaan yks lindsey lohan leffa :< virtuaalista kanakeittoa mehikosta PIUUUUUUPOTPOTPOTKOTKOTOKOT

Kitty kirjoitti...

zoolander on kyl loistava ja totoro kuuluu tietty lemppareihin. south parkistakin on tullu viime vuosina entistä parempi ja niin helvetin yhteiskuntakriittinen ja ovela ettei mitään rajaa. ps. jos family guy kiinnostaa nii tsekkaa american dad, vähemmän random ja ehkä hivenen parempikin? samojen tekijöiden käsialaa. on tietty solvausta 'haukkua' family guyta mut jos kaikki jaksot on nähny viiteensataan kertaan niin american dad on kyllä siinä mielessä tosi tervetullut sarja.

Saara kirjoitti...

mepa: Sanoisin, että VOI RÄKÄ!


kullanmuru: Mä oon tehnyt siinä sivukorvalla vaikka mitä muuta :D


kiki: Oon pysytellyt tietoisesti kaukana :D Mutta voi luoja tota jaksoa.


Anonyymi: Ei haittaa vertaus, jos siis oot oikeasti ihan supersiisti ja cool ;) Peterin valitsisin ehkä siksi, että se on niin saatanan kuuma kaiken sen cooliuden päälle.


Anonyymi: Juuri tsekkailin tota kuvaa ja kelasin vaivihkaista sensuuria =D


Anonyymi: Katsoin suklaapuodin JUURI äskettäin :D


Iba: Mun Lindsayt on jossain ihan väärissä paikoissa :((


Kitty: Puhut nyt ihmiselle, joka osaa sanasta sanaan jokaisen futurama + family guy -jakson ;) Simpsonit ovat minulle draamaa ja fg:n randomius lähinnä iskee omaan alitajuntaani kuin heroiini verenkiertoon (toim. huom. en ole ikinä kokeillut huumeita tai maistanut tupakkaa). American Dadia ei ole tullut tsekattua 1 jaksoa enempää, mutta kohta näiden em. sarjojen uudelleen renkutus alkaa käydä niin paljon hermoille, että on suunnattava uusille apajille!

Anonyymi kirjoitti...

Toi Frendit on kyllä ihan ultimate kipeyspäivän parantaja :D Olin puolitoista vuotta sitten kaksi viikkoa saikulla jolloin en saanut edes lähtee ulos. Eli katsoin yhteensä yli 60 jaksoa Frendejä.

Ja sit luulin yhtenä kauniina päivänä muutaman sekunnin ajan OLEVANI Ross.
Oikeesti. Silloin tiesin että on aika lääkärin kielloista huolimatta lähteä ulos neljän seinän sisältä.

Parane pian :)

Anonyymi kirjoitti...

Totoro on ihan huippu! mut Henkien Kätkemä on kyllä paras! ootko nähnyt Kissojen valtakunnan? tykkäsitkö? omasta mielestäni se oli jotenkin kuiva ja tylsä.. :s

Anonyymi kirjoitti...

tätähän sä kumminki kerjäsit: VOI MITEN VOI OLLA NOIN KAUNIS KIPEENÄKIN!! että semmosta

Saara kirjoitti...

satusatusatu: No mutta onneksi se sentään oli Ross :D


Anonyymi: Kaikki nähty :) Kissojen valtakuntahan ei ole miyazakin käsialaa, eikä näinollen voikaan yltää mestarin kädenjäljen tasolle :)


Anonyymi: :DDDDDD have no fear. Zorro is here.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Tekisitkö postauksen niistä bareMineralsin meikeistä ja niiden käytöstä? :)

Anonyymi kirjoitti...

aivan ehdottomasti Blades of Glory aka Hokkarihemmot. ei ole sen voittanutta!

Anonyymi kirjoitti...

-10 things I hate about you!!!!!!!
-Titanic
-The notebook
-A walk to remember <-- paitsi et tää pisti mut ainaki itkemään niin paljon, et flunssassa olo ei varmaankaan itkemällä parane yhtään :D
-she's the man
-melkein julkkis

noi on kivoja leffoja ainaki :)! ja miyazakin leffat rokkaa!

-katti

p.s. ihana blogi sulla! laitoit mun tukan kerran monta vuotta sitten, lopputulos oli ihana! oot kyllä niin lahjakas ja sun asenne on antanu mulle potkua persuksille, että jospa mäkin onnistuisin vihdoin alottamaan säännöllisen liikunnan ja alottamaan terveellisemmän ruokavalion =) YOU GO GIRL!!

Anonyymi kirjoitti...

Adam Sandler-maraton! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ite katon kans aina Frendejä kun oon sairas/krapulassa. Leffoja: Uneton Seattlessa, Sinulle on postia (tuollaisia leffoja ei enää tehdä... :S)
Kuinka hukata kundi 10 päivässä, Pitkät kihlajaiset, yksin kotona 1.

Anonyymi kirjoitti...

saara oot kaunis!!

Kitty kirjoitti...

hmm, kun sanon ettei american dad ole yhtä random se ei välttämättä ole paha asia, vaikka RAKASTANKIN sitä family guyssa. AD on silti loistava ja tarpeeksi loukkaava :) uudemmat tuotantokaudet ovat hyviä varsinkin.

south parkia kandee myös kattoo kun netistä kerta löytyy! ja sen halusin vielä sanoa että mizyakin paras leffa on ehdottomasti punainen sika (porco rosso), se kannattaa ehdottamasti tsekata. on niin kultainen että huh! toisaalta mun mielestä henkien kätkemä on tähän menneissä huonoin sarjassa :p

yleensä ei kyllä hermot riitä romanttisille komedioille kun suurin osa niistä on niin mahdottoman huonoja, mutta pari lemppariakin löytyy, jopa lindsaylta, nimittäin;

- freaky friday (en tiedä näitä suomeksi mut tämä on ihana ja lohan oikeesti osaa näytelläkin! tietty piti ura mennä jälestä pilaan ku piti bilettää mut tää on ihkuleffa)
- bride and prejudice (loistava holly- ja bollywood yhteistyömusikaali austenin ihanaan tarinaan pohjautuen. mikäli kiinnostaa nähdä lostin sayid riemukkaasti tanssimassa trikoissa.. hot hot)
- borat (sanat ei riitä ilmaisemaan baron cohenin nerokkuuta)

Anonyymi kirjoitti...

se on ihana kohta ku mei hyppii totoron mahan päällä <3<3<3<3<<3<<3<3<<3<3

Anonyymi kirjoitti...

Melkein maailman paras rakkauselokuva ja lisäksi muuten vaan tosi koskettava ja hyvin näytelty tekele on Before Sunrise (Rakkautta ennen auringonnousua), jossa Ethan Hawke ja Julie Delpy esittää lähes täydellisesti rakastunutta nuortaparia yhden yön. Suosittelen, palauttaa kyynisenkin ällöleffoja inhoavan uskon rakkauteen :D