maanantai 2. maaliskuuta 2009

Normipostaus vol. 2



Viikonloppu hurahti taas ohi nopeammin kuin ehdin laskea kymmeneen. Ja mä lasken aika nopeasti.

Olin perjantaina Upinniemessä todistamassa sotilasvalaa ensimmäistä kertaa elämäni aikana. Varauduin kylmyyteen varsin asiantuntevasti. Olo oli hieman tönkkö, kun päällä (tai alla) oli kahdet legginssit farkkujen alla, toppi, lämpökertapaita ja pitkähihainen, ohuet-, normaalit-, paksut- ja villasukat. Ja kaiken tämän päällä tietenkin maailman paksuin toppatakki, kahdet hanskat, huivi ja karvavuoratut inkkaritöppöset :D.

Seisoin silmät pyöreänä, kun asennossa seisoneita poitsuja kaatui hankeen yksi toisensa perään. Tekisi mieli uhota, että kyllä mä ainakin pysyisin ihan iisisti pystyssä siellä.. Taidan kuitenkin pitää suuni kiinni.

Mun pyöreitä silmiä ja kyseisellä hetkellä punottavia korvia myös miellytti reilun 800 nuoren yksilön yhteen ääneen täydellisesti artikuloidut huudahdukset, sekä asento- ja lepo -käskyjen suorittamiset.

Voisinpa sanoa samaa siitä myöhemmin seuranneesta laulusta....



Yritin illalla painaa unholaan päivän kauhut (laulut), kun avasin pitkästä aikaa pullon skumppaa ja jätin auton kotipihaan. Unohdinkin laulun sijaan hyvän maun rajoissa itseni kuvaamisen.. Tai muistaakseni unohdin että olin jo kuvannut itseäni, ja tein sen siksi yhä uudestaan ja uudestaan.

Saara edestä.



Saara ei niin takaa.



Saara melkein sivusta.



Ja Saaran hampaat. Huomatkaa, että olen varastanut voimaotteella kuvaan jonkun Human Wreckin. Tai sitten se on yrittänyt tunkea MUN kuvaan, ja olen poistanut ylimääräisen naaman soveliaan protokollan mukaisesti.. Hyvä stoori molemmissa tapauksissa!



Hyökkäsin jossain välissä portsarin kielloista huolimatta "piipahtamaan" kadulla, ja juorusin Juulian kanssa lämpimässä autossa muutaman tovin. Ei sillä lämmöllä juuri mitään tehnyt, minä kun en tuntenut pelkoa tai kylmää. Kipitin ulkona ilman takkia hetken jos toisenkin oikeaa autoa arpoessani, täysin tietämättömänä höyryävästä hengityksestäni ja muiden toppatakeista.

Ja jalassa oli tietysti näinkin lämpöisät talvikengät. Olen muuten nämä popot jalassa mukavan 185cm ja rapiat pitkä. Tähystyksen voi jättää baarissa mun kontolle.




Takaisin sisään kipittäessäni poken ilme oli tuima: "No. Missäs "piipahdit"..?"

Huokaisin syvään ja aloitin tarinan jonka Juulia oli minulle hetkeä aiemmin selostanut: "NOH. Mun ystävän *** teki sitä ja *** ja sitten ***.."

Poke pyöräytti silmiään, keskeytti mut tympääntyneenä kesken tarinan loppuhuipennuksen ja heivasi takaisin sisään.



Seuraavana aamuna heräsin auringonpaisteeseen ja linnunlauluun :).


Lauantaina nappasin itseäni niskasta kiinni, siivosin kämpän ja olin muutenkin hyvä kotiäiti. Hyvän kotiäiti -luokituksen saa, jos tekee ahkerasti kotityönsä ja valmistaa siinä sivussa herkullista ruokaa.

Jälkimmäinen oli tällä kertaa kana-curry -pastaa, ja jälkkärinä mansikka-vanilja-kaurakrokantti -pikareita. Sunnuntai kului hyvin pitkälti samoissa merkeissä kuin lauantai.





Sitten päästäänkin maanantaihin, ja ehkä ensimmäiseen isoon työkeikkaan jota en jännittänyt tippaakaan. Teimme mainoskuvausta Sörnäisissä SM-studiolla, jossa oli kerrankin täydellisen ihana maskinurkkaus. Pöytätilaa oli tismalleen tarpeeksi, jotta sain kaikki käyttämäni materiaalit kerralla esille. Malli oli tuttu, ja kuvaaja syntisen hyvä duunissaan.

Jotenkin omakin homma sujui kuin siivillä ja kirsikkana kakun päällä: meikki ja hiukset toimivet t-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-s-t-i!


Joulupukki, jos olet olemassa ja toimitat salaa lahjoja pitkin vuotta, tuo minulle lisää tällaisia työpäiviä!


p.s. mainos tulee ulos vasta huhti-toukokuussa, mutta kerron kyllä sitten mikä oli kyseessä :).

31 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olitko äsken nrj:n aamus naiset vs. miehet kisas ;D??

Anonyymi kirjoitti...

Tää sun blogi on aivan ihana! Tulee oikein hyvälle tuulelle ku lukee näitä juttuja!! Voisitko joskus julkaista jonkun jutun sun lempi must have- tuotteista kosmetiikassa ja ihonhoidossa? tai muutenkin jotain meikki- ja kauneusjuttuja yksityiskohtaisemmin (vaikka muotiblogihan tää on, tiedän) :) Ja sitte ois huipppukiva kuulla jotain ruokavaliovinkkejä et miten sä syöt ja laihduit kun olet noin upeassa kunnossa!!

kullanmuru kirjoitti...

HAha, aika vauhdikas tuo yksi ilta :D

Saara kirjoitti...

Anonyymi: No ellen oo unissani soittanut ja kilpaillut niin en =D


Anonyymi: En kyllä itse laske tätä muotiblogiksi :P Enemmänkin YRITÄN painottaa juuri kauneus ym. juttuja. Haluan vain tehdä yksityiskohtaisista jutuista niin yksityiskohtaisia että mulla menee valitettavasti ne surullisenkuuluisat ikä ja terveys jos niitä väsään päivittäin :). Mutta niitä on tulossa!!


Kullanmuru: Tuo oli itseasiassa hyvinkin rauhallinen ilta, mulla vaan on kamera tosi harvoin messissä :D

Anonyymi kirjoitti...

Hooray for normipostaukset! Kuulin et oot tulos tänne, et koska me voidaan odottaa sua? Mitä hä? Pertus on saletisti hot?

Saara kirjoitti...

CINAMÖÖÖÖÖÖN!!!!

No joo jos äiti päättää että on hyvä idea antaa mulle synttärilahjaksi matka mehikooooon.

ÄITI, LUET TÄN KUITENKIN, HARKITSE TÄTÄ JOOKO!!

-Satu- kirjoitti...

Oih Saara sul on niin ihanat noi hukset!! Haluisin samalaiset ja odottelenkin että taivaalta tipahtaisi pari ylimääräistä satasta tai vaikkapa tonni :)
Ja tykkään myös todella paljon sun tavasta kirjoittaa. Kirjoitat niin elävästi ja räiskyvästi. Nousee ihan hymy huulille..

Anonyymi kirjoitti...

hÅttisSaara<3

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Minkälaista meikkivoidetta/päivävoidetta suosittelisit mulle.
Mulla on pintakuiva iho ja tuntuu että kaikki meikkivoiteet on liian raskaita. Haluaisin sellasen tosi kevyen ja luonnollisen meikin.
ps. ihana blogi (jonne nyt uskallan kommentoida ekan kerran) Ja sairaan upeet hiukset sulla! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oon sanonu tän sulle jo kommentoiden varmaan 567 kertaa, mutta vaikutat mielettömän ihanalta persoontalta ja kaiken lisäksi oot niin nätti.

Anonyymi kirjoitti...

nyt on kyllä ihan pakko kysästä sellasta juddua että mitä toi mansikka-vanilja-kaurakrokantti-pikari sisältää? voi nami minkä näköstä! 8)

Anonyymi kirjoitti...

Oot hot, ja Juulialla on ihan SUPERMEGApaksu tukka! tai ainakin näyttää siltä. Ja noi ripset <3_____<3

Anonyymi kirjoitti...

oi miten ihanat kengät! mistä noi on? =)

Anonyymi kirjoitti...

voi ihana postaus!
pakko minunkin todeta, että järkyttävän hienoa kun olet jo noin nuorena tekemässä noin mukavaa työtä ja että olet niin hyvä siinä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Repesin tuolle kun aloit yksityiskohtaisesti selittämään pokelle ihmissuhdedraamojanne :D <3

Käytän hyväkseni kampaajantietämystäsi siispä:
voitko suositella toimivia tuotteita kuiville hiuksille, ennenkaikkea latvoille.
Olen kokeillut toinentoistaan erillaisempia aineita,sekotuksia,mössöjä, naamioita yms. :/

Haaveilen joskus tulevaisuudessa ottavani pidennykset kunhan saan hiukseni voimaan tarpeeksi hyvin.

Kuinka usein suosittelet käydä leikkauttamassa latvoja, mikäli ajatellaan vain hiusten parasta? :)

bambiinas kirjoitti...

Itse olin myös seuraamassa Upinniemessä tuota valaa, ja sut varman sieltä bongailinkin - mietin tosi kauan et mistä toi tyttö on niin tutun näkönen, ja sit ku tulin uusia päivityksiäs kattomaan, niin tajusin et sä se taisit olla (: Ihan mielenkiintoinen kyllä se niitten laulu siel... :p

Ja aivan mahtava tää sun blogis, ihana saada melkein pelkkien muotiblogien joukkoon hieman erilainen blogi :p Etenkin kun itse opiskelen myös parturi-kampaajaksi, ja meikkaaja-maskeeraajaksi pitäisi tämän jälkeen opiskella (:

Missä muutes oot itse opiskellu? Kun vielä vähän hakusessa että mihin lähtee opiskelemaan kun kampaajaksi valmistuu, ja olisi kiva saada hieman mielipiteitä ja kommentteja eri kouluista, kun melkein jokaisesta koulusta tuntuu olevan niin positiivisia kuin negatiivisiakin kokemuksia (:

Tuula kirjoitti...

Voi tytär, Mehikoon on minullakin mieli, ja mielelläni ottaisin sinut sinne mukaan. Vain kapitaalia puuttuu :(
Stalkkaan Danileeta ja Voyageuria ja haaveilen lämpimistä Meskikonlahden aalloista. Lasken euroja ja selaan ebookersia. Yhtälö ei vielä kuitenkaan ole oikein kasassa (kassassa?). Kun pelkät lennot maksavat lähemmäs tonnin ja lisäksi tulevat tietty majoitus- ym. kulut. Ja siellä Idan Maromassa halvin huone on 350e / yö. Nyyyyyyyyyyh.
Mutta voidaanhan me silti haaveilla. Ja lottoa voisi yrittää.
Äippä

Anonyymi kirjoitti...

Mietin usein, kuinka olet saavuttanut noin nuorena paljon tärkeitä suhteita esim. media-alaan ja julkkispiireihin liittyen?:) Varmasti sm-voittosi bodypaintingissa ovat yksi osatekijä, mutta kuinka suosittelisit taitavaa (ei sm-kisojen voittajaa,saati osallistujaa) luomaan merkittäviä suhteita maineikkaisiin piireihin?

Anonyymi kirjoitti...

Hei mitä ripsaria käytät? :)
Vouu mikä kaunotar toi Juulia!
Nii ja miks olit siel armeijapaikas? :o Mäkin haluan!

Anonyymi kirjoitti...

minkä ikänen olet? onko sulla ollu koskaan hammasraudat?

Anonyymi kirjoitti...

Jälkkäriohjetta kehiin, kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Jälkkäriohjetta kehiin, kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Jälkkäriohjetta kehiin, kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

heiiiiiiiiii toteutit mun toiveen! oot ihanaaa<33

Saara kirjoitti...

Ciancia: Jos havaitset rahasadetta, niin kutsu mutkin paikalle!


Eli: Kokeilepa ihan piruuttasi baremineralsin meikkivoidetta. Se on ainakin mun iholla paljon kevyempi kuin mikään aiemmin testaamani, ja kunhan ihon kosteuttaa hyvin (ja antaa sen kosteutuksen myös imeytyä) ennen meikkaamista, se pysyy hyvänäk oko päivän.


Anonyymi: No kiitos sitten taas kerran vaan! :D


Annii: Siinä on

Soseutettuja mansikoita n. 500g + 1/2 dl sokeria.

Vaahdotettua flora vanillaa, 120g maustamatonta vähärasvaista tuorejuustoa, 1tl vaniljasokeria ja 2 rkl sokeria.

Kaurakrokanttia, eli kaurahiutaleita, voita ja sokeria pannulle ja paahtamaan. Tähän en muista tarkkoja suhteita, mutta kokeilemalla nekin löytyvät.


Sitten näitä vaan kerroksittain lasiin, jääkaappiin n. 30min ajaksi ja NAM :)


Cindy: Juulia on bella, pienet alemmuuskompleksit allekirjoittaneella aina neidin seurassa :D HIENOA ETTÄ SE ON MUN PARAS YSTÄVÄ ENKÄ VIETÄ SEN KANSSA PALJOA AIKAA...


Anonyymi: Haloselta. WHAT. Niinpä :D


Mimi: Itsekin fiilistelen sitä aina kun vaan kiireiltäni ja stressiltäni muistan :D


Henna: Latvojen tasoitus on ihan henk. koht. juttu hiusten kasvunopeuden mukaan. Sanoisin että 2-3kk olisi aika ideaali :)

Itse tykkään tuosta tigin superficial latvasuojasta. Se on ainakin tämän pidennystukan pelastus :P.


Bambiinas: Olin kyllä NIIN ryönäisen näköisenä siellä liikkeellä että ihmettelen jos tunnistit :D Nukuin edellisenä yönä sen 3,5h keikan jälkeen ja nuokuin koko päivän :D


Tuula: No otetaan ne Day Spat sitten ensin :(


Anonyymi: Enpä minä juuri ketään aluksi tuntenut. Tein ensimmäiset 6kk melkein 100% ilmaisduuneja, ja tekemällä ne kaikki ensiluokkaisen hyvin maine kasvaa hiljalleen. :)


Anonyymi: Helena Rubinsteinin Lash Queenia. Trust me, armeijapaikka ei ollut kauhean jännä :D Piti käydä katsomassa missä ponit elää.


Anonyymi: 20v. mittarissa, ja hammasrautoja on löytynyt yhdet jos toiset. Takahampaissa oli sellaiset jännät nastat joskus ristipurennan takia, ja sitten yksi hammas meinasi kasvaa vinoon joten oli sellainen siisti kitalakijuttu, ja nykyään mun pitäisi käyttää joka yö purentakiskoa, koska mun toisen leukanivelen välilevyt on jotenkin fucked up :P


Anonyymi: Jälkkäriohje toteutettu :)


Anonyymi: Haha, olkaapas hyvät vaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Saisiko kysyä meikkivoidesuositusta myös vähän rasvoittuvammalle iholle?

Saara kirjoitti...

Anonyymi: No itselläni on välillä reippastikin rasvoittuva iho, ja käytän todella kevyttä kosteusvoidetta (jos sitäkään :P) ja bareminerals sopii _täydellisesti_.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tuhannesti! Olet ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Sullon selkeesti joku hellä ori/poni siellä armeijan harmaissa ;)

Anonyymi kirjoitti...

mua kiinnostais, onko juulialla pidennykset vai omaa tukkaa kaikki?
kuolen kateuteen jos joku on saanut tollaset hiukset ilman lisäkkeitä :(

sullakin on kyllä upea tukka ja noi ripset oli mahtavat ;)

Anonyymi kirjoitti...

oih, en oo ikinä tajunnu, että oot noin pitkä! ja silti käytät tommosia himokorkoja :-) mahtavaa. ehkä mä voisin itekki jopa uskaltaa, kun säkin...

ps. oot upee

pss. oon aina miettiny MITEN sun äiti voi olla 29v? :D