sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

GameBo... GIRL!



Faktahan on se, että kaikki siistit tytöt pelaa jotain.

Sori jo nyt, että tällä viikolla on a) täysin blogin aiheen ohi meneviä postauksia ja b) mun telkkarittomuutta korostavia postauksia c) ihan megalomaanisen pitkiä postauksia :D.

Ainoa asia, jonka vuoksi telkkaria meinaan kaipaan, on pelaaminen. Menee helposti kuukausia, etten koskekaan peleihin, mutta kun pääsen fiilikseen, hakkaan vanhat klassikot läpi kerta toisensa jälkeen.

Suurin pelirakkauteni ja uskollisuuteni kallistuu Nintendon suunnalle, vaikka ainoa kunnon konsolini onkin Sonyn Playstation. Söpöyttä, innovaatioita ja kaunista muotoilua. Niin ja se on vielä Japanista, eli varmasti eksoottinen ja kawaiiii ;).

Otan nyt ihan periaatteen vuoksi alkuun kertauksen Nintendon julkaisemista konsoleista kaikille niille, jotka eivät niitä tunne, ja huokauksien aiheuttajaksi teille muille fiilistelijöille.




Muistan, kuinka perhetuttujen mökille tehtyjen vierailuiden kohokohtana oli aina nintendo. Ensin -86 julkaistu NES, eli Nintendo Entertainment System, jonka sisko osti myöhemmin meillekin.

Klassikkopeleinä NES:ille tietysti mm. Super Mario Bros 3, jonka allekirjoittanut vetää parhaimmillaan läpi vajaassa tunnissa. Yleensä tekee kuitenkin mieli pelata läpi lempparitasot, hankkia pesukarhu- ja sammakkopuvut, löytää valkoiset sienitalot ja rahalaiva. Systeriltä NES löytyy edelleen.. Voisinkin mennä pelaamaan joku päivä.




Kuusi vuotta myöhemmin julkaistiin SNES, eli Super Nintendo Entertainment System. SNESin lempparipelini oli Yoshi's Island. Ehkä siksi, että se on ainoa, jota muistan pelanneeni :D.





1997 hypättiin taas eteenpäin Nintendo 64 voimin. Se jäi verraten Sonyn Playstationin jalkoihin, cd-rom muodossa julkaistujen pelien hinta kun oli alhaisempi. Playstationille ei tietystikään löytynyt ihania Nintendon laatuisia pelejä, kuten:

-Super Mario 64 (Nykypäivän tasohyppelipelien äiti.)
-The Legend of Zelda: Ocarina of Time (Jopa maailman parhaaksi arvosteltu toimintaseikkailu)
-Super Smash Bros. (Jossa kaikki nintendon kuuluisimmat hahmot taistelivat keskenään.)





Viimeinen "klassikko" -konsoli Nintendolta oli GameCube, joka julkaistiin vuonna 2002.




Uusin, ja uskaltaisinko jopa sanoa innovatiivisin markkinoilla oleva konsoli on tietysti nintendon Wii, joka käyttää hyväkseen kaikkea maan ja taivaan, liikkeen sekä äänen saralla. Niin ja onhan se vielä tosi nätti. Konsoli julkaistiin vuonna 2006.




Se siitä historiikista. Ostin vuosi sitten jouluna itselleni lahjaksi Nintendo DS lite -käsikonsolin, ihan vain siksi, että teki mieli. Yllättävää kyllä, se pelastaa monet lento-, auto-, ja junamatkat, sairaspäivät ja piristää muuten vaan tylsää päivää. Huomatkaa muuten selkeästi tytöille suunnitellut värit!





Kosketusnäyttö ja mikrofoni tuovat ihan uusia ulottuvuuksia pelaamiseen. Toiset pelit hyödyntävät niitä enemmän, toiset taas vähemmän. Lempparina Legend of Zelda: Phantom Hourglass, jonka ostin juuri ennen viime kesän Espanjan reissua.

Yllättäen lentokoneessa katsottiin vähän kieroon tukka käherrettynä, korkkarit jalassa ja meikit naamassa matkustavaa tyttöä, joka puhaltelee ja tökkii pelikonsolia niska jäykkänä :D.




Espanjasta muuten bongasin tällaisen ökyihanan suojakotelon peleille ja konsolille - zelda hengessä tietysti.

Tässä kasassa kaikki omistamani pelit. Tummennettuna on ne kaikista parhaat ja suosituimmat yksilöt jotka käyn vielä vähän tarkemmin läpi.



Spyro - A New Beginning
Pókemon Diamond
Ecolis - Save the forest
Super Mario DS
Cooking Mama 2
NEW Super Mario Bros.
Legend of Zelda: Phantom Hourglass
Animal Crossing Wild World
Tony Hawk's Proving Ground
Kirby - Mouse Attack



Kasetit ovat kooltaan todella pieniä ja hukkuvatkin siksi helposti..... Kertoivatko noi pisteet jo tarpeeksi? Hinnat vaihtelevat 15-55e välillä, ja kuten arvata saattaa, niitä tulee juuri hinnan vuoksi osteltua suht harvoin.


Pókemon Diamond



Kaikille Pókemon -pelejä pelanneille tuttu juttu, uusilla mausteilla höystettynä. Paremmat grafiikat, enemmän pokemoneja ja uusia juttuja muutenkin. Pókemonit itsessään ovat aina vaan rumempia, kun kaikki söpöt on jo piirretty ensimmäisten aikoihin :D. (nimim. blue, yellow ja gold takataskussa.)

Wi-Fin avulla tästä saisi paljon irti - mutta laite hyväksyy harvat tukiasemat tarpeeksi turvallisiksi..




Cooking Mama 2



Tämän sain siskolta toiveeni perusteella lahjaksi viime jouluna. Pointtina on yksinkertaisesti tehdä ruokaa! Stylus -kynän avulla pilkotaan, hämmennetään, vaivataa, murskataan ja paistetaan mitä oudompia ruokalajeja. Japanilainen keittiö ei ole enää entisensä.

Hulvattominta pelissä on se, kun tärvelet ruoan täysin, ja mama suuttuu sinulle silmät liekeissä :D.




Legend of Zelda: Phantom Hourglass




Jos joku peli osaa hyödyntää kaikkia DS:n ominaisuuksia, niin se on tämä. Liekit puhalletaan mikrofonin avulla sammuksiin, kaikki liikkuminen tapahtuu kynän avulla ja oivalluksia täytyy tehdä joka käänteessä. Itse jumituin pahimmillani johonkin luolaan 20 minuutiksi ja kun tajusin ratkaisun, teki mieli lyödä itseäni päähän. TIETYSTIHÄN SE MENI NIIN!!

Ei ihme, että sarjan pelit ovat niin suosittuja, tämä on ehdottomasti haastavin ja parhaiten käsikirjoitettu peli, jota olen DS:llä pelannut.




Animal Crossing Wild World


Animal Crossing on peli, johon monet eivät välttämättä tykästy sen hitaan etenemisen vuoksi. Peli nimittäin etenee reaaliajassa ja tietyt asiat tapahtuvat vain tiettynä päivänä, usein vain kerran vuodessa. Tämähän tarkoittaa luonnollisesti sitä, että jos et pelaa juuri tuona päivänä, joudut odottamaan samaa tapahtumaa vuoden verran.

Ideana on elää pienessä kylässä puhuvien eläinten kanssa. Eläimet muuttavat pois silloin tällöin ja saat uusia kavereita. Kalastat, huollat ympäristöä, ammut ritsalla ilmapalloja taivaalta, etsit fossiileja ja vaikka mitä muuta. Pelin täydellinen läpi pelaaminen vie todella paljon aikaa!!

Talvella kylään sataa lunta ja voit tehdä lumiukkoja - jotka puhuvat ja lähettelevät sinulle lahjoja. Kesällä voit pyydystää harvinaisia ötököitä ja kasvattaa erilaisten kukkien risteytyksiä helposti.

Wi-Fi:n kautta peliin avautuu täysin uusi ulottuvuus, kun voit vierailla kaikkien peliä pelaavien tuttujesi (tai tuntemattomienkin) kaupungeissa.


Ehdottomasti pitkäikäisin, ja suloisin peli johon olen törmännyt. Kylästä löytää aina vahingossa jotain ihanaa ja uutta joka nostaa hymyn huulille. Lisäksi eläinten antamat lempinimet kuten S-Star, Dr. S ja Sweet-S piristävät päivää. Suosittelen lämpimästi :).


56 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi saara.
niin tylsiä postauksia etten jaksa edes lukea loppuun. :( vaikka oletkin tosisöpö peleinesi!

ehkä tää tästä.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tylsää tässä oli! Pelien entisenä suurkuluttajana ja miehenä voin sanoa, että tämä oli Saaran parasta pitkiin aikoihin ;)

PS. Pelaan nintendo 64 hajottua Super Smash Brossia nykyään tietokoneella pikkuveljen kanssa. Tietokone ei häiritse pelikokemusta ja tappelut ovat edelleen yhtä intensiivisiä =D

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Kaikille jotakin :). Eiköhän ensi viikolla tule sullekin jotain luettavaa.

Anonyymi: Ah, miesenergiaa, tulipa ihan todella hyvä mieli<3

Löytyisiköhän macille joku hyvä emulaattori O_o.

emma kirjoitti...

Mä kadehdin sua! Oot niin cool ja söpö! Itekin tykkään pelailla ja toi Tony Hawk on just huippu..

Ihanaa että teet erilaisia postauksia etkä aina jotain meikkausjuttuja (vaikka niistäkin tykkään).

Katja kirjoitti...

ääh vähän tekis mieli kaivaa tuolta kaapista nintendo 64 ja laittaa mario käyntiin, mutta laiskuus vie voiton. animal crossingii oon pelannu wiillä, mutta alkaa vähän jo puuduttaa ku en keksi mitä siellä muka vois tehdä.

sun takii mun alko tehä nyt myös mieli nintendo ds:ää!! :D se vois korvata ton mun gameboyn, joka on rakas mutta jonka näyttö on ilmeisesti rikki tai sitten se vaan huvikseen on niin pimee, ettei sitä jaksa tihrustaa... pelejäkään siihen ei taida enää löytyy ku joku yks (ipanat), muut on lähteny omille teilleen :I

tanja kirjoitti...

pelasin yhen kesän kaverilla koko ajan n64:sta niin kovasti et mun näkö parani :D en siis tosiaankaan pitänyt mitään laseja tai muita, oli äiti vähän kummissaan ku lääkäri kerto et joo ei tarvi enää käyttää silmälasei :D

ja 8-bittinen nintendo, toi eka siis, on ihana. mulla on se vieläkin, harmi etten koe tarvetta tv:lle, mut heti kun sen jaksan hankkia, niin pääsen nostalgisoimaan ton pariin. lähinnä se on puhdasta ihkutusta, koska en oo esim ikinä päässyt mariota läpi, uskottelen vieläkin et se on mahdotonta et vika ei ole mussa :DD

Anonyymi kirjoitti...

voi saara, söpö postaus:)

Maria kirjoitti...

Eläköön Super Mario Bros! o/ ;)

Mä pelasin yhdes vaihees anoppikokelaan DS:llä (joo, oikeesti, ei oo omaa :D) ja se on kyllä pirun kätevä peli. Pelasin sellasen tarinapelin ku Hotel Dusk, se oli tosi jännä, ainakin keskellä yötä pelattuna :D Voin suositella :) Haluisin kans kokeilla Ace Attourneyta :P

Poikkikselta löytyy Gamecube ja PS2 ja PS3, niillä on tullu vähän kaikkee sekalaista kokeiltua, Fahrenheit ja Little Big Planet rulaa :D Tietokonepuolella on kans tullu pelattua yhtä sun sun toista Counter Strikesta Enemy Territoryyn ja WoWiin ja Diabloon. Diablo 1 ja 2 muuten oli aika hauskaa pelattuna lähiverkossa kaverin (lue: poikkis) kanssa :)

Että hei, sun blogi ja sun elämä, kirjotat tasan siitä mistä haluat ja muut voi olla lukematta sitä, mikä ei kiinnosta ;D Kyllä meitä pelaajatsiksejä löytyy!

rory kirjoitti...

ohoh.
vähä muuten nyt on pakko ettii nes laatikosta ja pelata super mario bros 3. haluun taas sen pesukarhupuvun!

kivaa vaihtelua nää, ja kaks kertaa kivaa, ku ite pystyy viel innostuu samasta asiasta:-)

Anonyymi kirjoitti...

ei aaaaapuvvvva!
nyt tämäkin ikuinen Nintendo-nostalgikko tahtoo tuon kämmenkonsolin!!!
damn you! ;)

Anonyymi kirjoitti...

http://www.nintendo8.com
http://www.nintendo8.com/game/314/super_mario_brothers_3/

Siinä netissä toimiva NES-simulaattori. Ohan niitä erillisiä ohjelmiakin, mutta kun tonne pääsee mistä vain milloin vain!

Petronella kirjoitti...

Voi ei Saara, nyt mulle tuli hirveä himo pelata.. :'(

Smokey eyes kirjoitti...

voi että sentään kun rakastin tota ikivanhaa oldschool nintendoa :)) meillä oli semmonen

fffrida-frida kirjoitti...

awww pikkusen rupes tekee mieli kaivaa konsolit esiin! ja ei vitsi mäki haluun ton pikkusen kosketusnäytöllä varustetun systeemin!

serkulla (oisko se joku 8v:D) oli just siihen semmonen peli missä pysty ostaa oman koiran ja opettaa sille temppuja :D menin sen piskin kans aina näyttelyyn ja kisoihin ja ryssin ne ihan totaalisesti :D haha..

ps mitä sitten vaikka välillä postauksissa on muitakin aihepiirejä käsiteltynä! jokaisella jotain kato :)

sara. kirjoitti...

Äää voi ei! Olin ennen kamala GameBoy Advance -nörtti, sillä lapsuudenaikaisen epilepsiani vuoksi vanhempani eivät suostuneet hankkimaan televisioon liitettävää konsolia (mistä olen kyllä ihan kiitollinen, no hard feelings), joten elin sitten jonkin aikaa symbioosissa GameBoyni kanssa. Tulivat Mariot ja Pokémonit erittäin tutuksi sinä aikana. Olen jo jonkin aikaa haaveillut Nintendo DS Litesta (pinkkinä, luonnollisesti), mutta nykyinen rahatilanne ei oikein salli tuhlata ensin 180 euroa konsoliin ja sitten 40 euroa yksittäiseen peliin. Ja GameBoykin on aikoja sitten päätynyt pelikonsolien hautausmaalle :'(

Anonyymi kirjoitti...

hhaa ihan loistavaa, susta paljastui taas aivan uus puoli :D

itse en hirveesti koskaan syttynyt millekään konsolipeleille, ennenkuin pääsin kaverilla pelaamaan tota nintendo DS:ää. toi on niin kätevä ! :D

rupes muuten tekemään mieli kokeilla noita animal crossingia, zeldaa ym. esittelemiäsi pelejä, kun noi vaikuttaa niin söpöiltä.

tää oli loistopostaus !

Anonyymi kirjoitti...

Oi! Me kaivettii juuri esille meidän SNES, enkä ole saanut nokkaani irti TV-ruudusta sen jälkeen! :D Ihana postaus. Kiitos Saara! :)

salla kirjoitti...

haha, voin niiiin samaistua tähän postaukseen :D poikaystävä kävi viikonloppuna vanhempiensa luona ja soittaessaan mulle kertoi että oli löytänyt vanhan NES:insä (+ kasan pelejä) ja meikätyttöhän rääkyi saman tien puhelimeen että nyt tuot sen kyllä mukanasi kotiin. voin vaan kuvitella miten meidän vapaaillat tästä lähtien kuluu...

Saara kirjoitti...

emppu: Omaakin päätä virkistää kirjoitella välillä jostain IHAN muusta :)


Kadyah: Kai oot tsekannut kaikki ihanat cheat -oppaat. Oma ACWW pelaaminen kohentui huimasti parilla niksillä :D


tanja: !! Ja videopelit muka aiheuttaa kaikkea pahaa. PAH! Sä olet elävä todiste niiden terveysvaikutuksista.

Ja siis joo, se on ihan varmasti se peli ;).


jessica: Ja söpöjä pelejä JEE!


Maria: Voinko kertoa, miten täydelliseltä kuulostaa anoppikokelas jolla on DS!! LBP on varmaan ainoita ps3 pelejä joiden takia olen laitetta harkinnut kotiin raahattavaksi. GTA:ta on tullut kaverilla hakattua, mutta joudun aina aina aina tekemään sitä samaa tehtävää :D


rory: Tanooki<3 Mun lemppari on 6-maan linna, jossa on se huone täynnä tiiliä, ja siellä katossa putki, josta pääsee hommaamaan tanookin.


miija: Musta on ihanaa, etten ole ainoa nintendohifistelijä :D


Tanooki: Latailinkin eilen emulaattorin koneelle, JA EI SE TIETENKÄÄN TOIMI. Vaikka macille olikin.. Noh. Tuonne testaamaan.


Petronella: Hei oon siis ihan SAIRAAN pahoillani kaikki :D



Smokey eyes: Luulin vuosia, että meidän oma oli kadonnut. Voi sitä riemua kun se löytyi siskolta<3


fffrida-frida: Siis joku nintendogz henkinen peli? Itsehän himoitsen salaa kaikkia heppahoitopelejä :D


sara.: Nosiis katso DS koriin vaan sitten kun finanssit antaa periksi, advancen pelejähän tuo pyörittää myös :)


tea: Oivoi, there's sooo much you don't know about me yet :D Näppäryys tossa vetosi itseenikin!


Anonyymi: Oon snes-kade!!


salla: Voin kuvitella poikaystävän ilmeen kun nainen vaatii pelikonsolin kotiin raahaamista :D

Anonyymi kirjoitti...

ääää, oot niin söpö!! Ehottomasti lempiblogi! <3

Anonyymi kirjoitti...

ahahhaaa apuaa :) luulin että oon ainoa tai et me 8 bittistä pelaavat naiset ollaan vähintään kuoleva laji! :D ah, super mario 2 & 3 ja wizards&warriors ja duck hunt!! myös pleikkari 1 spyro ja rayman!<3<3

Anonyymi kirjoitti...

Voi hitsi, tais tulla kamala pakko saada tuo Nintendo DS Lite, pinkkinä tietysti :D Oon ollut intohimoinen konsolipelien pelaaja, ja nyt kun veli muutti konsoleidensa kanssa puol vuotta sitten omaan kämppään, mulle on tullut vieroitusoireita :D

Anonyymi kirjoitti...

tää oli jo liian kaukaa haettu aihe, ei jaksa lukee alkua pidemmälle.

ensimmäinen tylsä postaus vasta, mutta älä anna riman laskea!

Anonyymi kirjoitti...

Oi nyt rupes harmittamaan, ku just pistin GBA:n ja kaikki pelit myyntiiin. ;<

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Kiva kuulla ^_^


annina: JOO RAYMAN!!! Spyro 3 oli kyllä oma lemppari. Alkoi vituttaa kun siinä ykkösessä tipahti vahingossa veteen ja kuoli :D:D


tinkle: Mä pohdin pinkin ja valkoisen välillä pitkään ja päädyin valkoiseen, koska se sopii paremmin sisustukseen ;).


Anonyymi: Nooh, ehkä mulle annetaan anteeksi tällaiset aiheen ohi postaukset silloin tällöin :P.

Ja röyhkeänä sanon, että postauksen laatu on aivan mahtava! Aihe ei vissiinkään vaan osunut omiin kiinnostuksen kohteisiisi :).

Hombre kirjoitti...

WTF! Mulla on vielä tuo EKA nintendo :'D
Ihanaa <3

Anonyymi kirjoitti...

tässä vielä yksi joka innostui nyt nintendo ds:stä! ihana postaus, tuli hyvälle mielelle ja alkoi haluttaan pelata :D

Anonyymi kirjoitti...

Mihin sitten lukeutuu kaikki ne gameboyt? Siis ne sellaset palikat, jotka pidetään kädessä ja hakataan ja käännellään. :D

Meilläkin oli kotona noita vanhuuden klassikoita! Ihan mahtavaa. Onneksi on vielä tallella, NES sekä SNES!! Ja kaikki yoshipelit ja mariot ja kaikki! Mä niin meen kohta pelaamaan.

Oliks sulla/teillä tällaista: http://www.emulanium.com/images/Gameboy.jpg

Voi näitä aikoja.. :')

harMonica kirjoitti...

ahaahhh!!! Nintendo 64 !! pelaan sitä vieläkin. Tosin okei veli vei sen mukanaan kun muutti omaan kämppään mutta siellä ollessa pelaan aina Super Mario 64:sta, ei siihen vaan kyllästy. ::DD

Anonyymi kirjoitti...

oi että ! ihana postaus :D mahtavaa ku löytyy muitakin typyi jotka pelailee. ite oon kans iha taaperosta asti pelaillu supermarioo ja pokemonei, jja vielkin pelit vaa jatkuu !

ipa kirjoitti...

Hei tietty tuut pelaamaan joku päivä. :)

Ja mä tahdon ehkä kokeilla tota zeldaa! Se kuulostaa paljon kivemmalta ku se Animal crossing, mitä vissiin joskus kokeilin (booooooring.)

Ja kaikille valittajille tiedoksi, että heti kun alatte maksaa tästä palvelusta (mun tilille, luonnollisesti), saatte alkaa tehdä ehdotuksia blogin sisällöstä. Siihen asti voitte olla vain ikionnellisia siitä, että Sars ylipäänsä kirjottaa mitään. <3

manna kirjoitti...

aaaaaah, zelda <3 nyt mun tekee mieli raahata vanha N64 jostain porukoiden varastoista meille ja hakata se taas läpi. poikaystävä ei ehkä arvostais, se on melko aikaavievä ja addiktoiva peli :D

Saara kirjoitti...

Hombre: Toivottavasti myös kasa pelejä? :)


wioury: Hyvän mielen postaukset on parhaita ^_^


Christina: Nepä on käsikonsoleita, niinkuin tuo DS. Ajattelin, etten nyt ihan villiinny ja esittele niitäkin :D

Game boy color ja n. miljoona pokémonia löytyy!


harMonica: Entä smash bros? Iskeekö? Löytyykö? Jos ei, niin yrittäkää hommata! Ihan mahti!


kkiira: Yksinkertaiset ja hyvät ideat vaan toimii :P.


illusia: HEI. Et varmaan ees osannu pyydystää kaloja.. Mitä teet illalla vink vink?

Ja tänks, jos oot mun manageri, jaa 5% tuotosta.


manna: Miehet tulee ja menee, mutta Link on ikuinen ystävä ;).

Anonyymi kirjoitti...

Ei hitsi! Oon lukenu jonku aikaa sun blogia mutta nyt vasta uskaltaudun kommentoimaa. Rakastan nintendoa. Muistan kun saatin joululahjaksi aikoinaan Super nintendo. Se oli ihan paras. Vanhemmilta löytyy edelleen myöskin GameCube. Itselleni olen jo pitemmän aikaa aikonu ostaa DS:n mutta en osaa valita väriä:D Taidanpas pikaisesti kipaista sen ostamaan vihdoin!

Anonyymi kirjoitti...

mulla on limenvihreä DS ja animal crossing. oi että se on huippu! vaikka mua vieläkin surettaa, kun mun yks norsukaveri muutti pois:( kerran kans missasin mun synttärit tuolta, ja se oli kamalaa.
parasta on sisustaa huonetta ja tehä asuja tyypeille :-) mikä sun hahmon nimi on? mun on Liru

soittaako sun Animal Crossingissa se KK (oliko se noin?) tai kumminkin se dogi joka soittelee aina lauantaisin joskus kaheksalta? se on ihana ja mulla on radiossa sen biisejä =)

Anonyymi kirjoitti...

HEI MULKI ON SPYRO YKKÖNEN!! Oot oikeessa et se vituttaa ku jos tippuu veteen ja heti delaa...

Anonyymi kirjoitti...

Rayman on ihana ja jollaki tapaa hellyyttävä :DD!

Jenny Rintala kirjoitti...

Nintendo<3 muistan kun pienenä menin aina parhaalle ystävälleni pelaamaan nintendoa, se oli aina päivän paras hetki kun sai hakkailla ystävän kanssa Mario Brossia. Itse en koskaan kyseistä pelikonsolia saannut. Sanoin tästä äidille vuosi sitten ja hän osti meille Wii:n. Haha, parempi myöhään kun ei koskaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

ÄH, tuli hirveä halu pelata super mariota mutta kaikki pelit ja vehkeet on myyty. ei tosin minun suostumuksestani... onneksi löysin vähän aikaa sitten gameboy colorin ja siihen kuuluvat pokemon pelit :) oi sitä onnea :D

Anonyymi kirjoitti...

ja tuosta cooking mamasta tuli mieleen netissä pelattava sushi go round peli. hemmetin koukuttava :D

Anonyymi kirjoitti...

Sehän kiinnosti..

Maria kirjoitti...

Melkein kyllä pitäs hankkia se oma pinkki DS, nyt alko tekeen hirveen himo pelata just nimenomaan semmosella ^^ Ai miten menis kaikki bussireissutkin sujuvasti ja yöllä kun ei uni tule... :P Jopa toi Animal Crossing alko nyt kiinnostaan, en ollukaan siitä nimeä enempää tähän mennessä kuullu :)

Anonyymeille soraäänille se, että kyllä nyt näyttää aika monia kiinnostavan :D Suut suppuun ja skrollilla ohi ;)

veerra kirjoitti...

mä en oo ikinä koskaan neverever tajunnu mitään pelejä! joskus harvoin pelaan tanssimattopeliä, ja vielä harvemmin singstaria mutta en vaan tajua :DD

Anonyymi kirjoitti...

haha, pelattiin vähä aikaa sitte poikaystävän kans mario 64:sta tietokoneella! tai minä pelasin, mutta poikaystävä autto kaikki liian vaikeet kohdat :D pitääki ladata se uudestaan

ps. oonko kertonu että oot paras? <3

Tiia

Anonyymi kirjoitti...

Emppu on läski ja ruma sekä tyhmä ja sä sen sijaan kaunis ja menestyvä, upea elegantti nainen. Jesse tulee varmasti katumaan minkä smurffilaastarin otti itselleen.

Hah Hah.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei saara! :D arvaa mitä menin just tilaamaan ebaysta? No pinkin nintendo ds liten ja oikeestaan vain ja ainoastaan tän sun postauksen takia. voi luoja. pitää vaan toivoa että siinä toimii kaikki suomalaisetkin pelit. en malta oottaa! seuraavana ostoslistalla taitaa olla toi zelda

Jena kirjoitti...

Nää erikoiset postaukset on yks niistä monista syistä miks seuraan sun blogias! :D

Meillä on nintendo wii ja pikkubroidilla Animal crossing. Innostuin kerran pelaamaan sitä, mutta se innostus loppu lyhyeen ko en keksiny mitään tekemistä siinä! :< Mulla ei vaan ilmeisesti riitä hermot ympäriinsä palloiluun ja odotteluun... :D

Anonyymi kirjoitti...

Siis tää on slevää piilomainontaa koska sait melkee mut haluamaa kaikki noi nindendot kaikkineen peleineen vaikken pelejä harrastakkaan oikeastaan!! no ehkä mä yritän unohtaa ja uskotella itelleni etten tarvi tollasta :D hah eli hauska postaus!

Saara kirjoitti...

JustMe: Suosittelen valkoista lämpimästi<3 Joskin toi vaaleansininen lämmittää myös omaa silmää!


pipa: Mä meinasin pillittää kun mun maailman söpöin pupuystävä Ruby muutti pois! :(( Bluebear ei saa muuttaa ikinä :((. Hahmo on vissiinkin Saapra, ja tottakai on K.K. Slider jammailemassa ^_^


Anonyymi: Hahahaha, tää oli mun lempikommentti :D:D


Anonyymi: Jep! Varsinkin musamaailma!


Jenny: Oho! Ei pöllömpi äiti. Meidän äiti lopetti kotijäätelön ostamisen kun jätettiin tikut levälleen. Ei oo näkyny jädeä sen jälkeen :(.


Anonyymi: Mitkä löytyy? Täällä on colorille blue, yellow ja gold!


Anonyymi: Tosi kiva, että kiinnosti, PUS<3


Maria: Jooo! Hommaat sen a.s.a.p. ja seuraavassa miitissä tehdään nörttikorneri ja ihkutetaan toistemme kaupunkeja JOOKO JOOKO JOOKO.


veerra: Olisitko yksi niistä jännistä ihmisistä joilla on ns. parempaa tekemistä? :D Mietin välillä millaista se olisi... :D


Tiia: Vaikka oisitkin, niin ihana, että kerroit taas!<3 Ja poikaystävät on just tollaseen ihan käteviä. Ei niistä muuten oo kuin riesaa ;)


Anonyymi: Itsehän olen smurffiina.


maumaus: !! Nintendon pitää alkaa maksaa mulle jotain provikkaa ;).


Jena: Eiköhän enemmistö (ainain kommentoijista) ole näiden satunnaisten ohilyöntien kannalla, ja kiva niin :).

Joo, välillä siis menee itselläkin hermot, kun joesta tulee vaan pale chubeja ja kauppa menee kiinni klo 23 :D


Anonyymi: TARVITSET SEN!!!!! No, ok. Ehkä voit jatkaa elämääsi myös ilman tätä ihanaista päivien piristystä, joka korvaa sosiaaliset kontaktit ainakin hetkittäin<3

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä Emppu on nätti, kuin myös sinäkin! Ja kummatkin vaikutatte todella mukavilta tytöiltä. Typerää on, että Sinun blogissa puhutaan muista tytöistä. Sinusta me halutaan jutella, ei muista! :)

Ps. Oon jo pitkään halunnut ostaa tuollaisen konsolin!! Mistä itse ostit? Ja maksoiko maltaita vai oliko ok hinta?

-Riina

Anonyymi kirjoitti...

AH Yoshi's Island! :D Myös Donkey Kong, Mortal Kombat ja kaikki Mariot Super Nintendolla parhautta:D

olen siis tyttö myös.. Ja tällaiset erilaiset postaukset on kivoja!

plampa kirjoitti...

ahaha voi että oot niin ihana ! <3

Anonyymi kirjoitti...

Ooo, en oo aikasemmin kommentoinutkaan mutta nyt on kyllä pakko :D Oli ihanan nostalginen postaus, tuli ihan vanhat hyvät ajat mieleen kun naperona hakkasin GameBoyta innoissani Pokemoneja keräillen \o/ Nintendosta en kyllä perustanut, meikä kuului Pleikkari-leiriin. Taidanpa tästä mennä sun innoittamana kaivamaan vanhat Pokemonpelit kaapin pohjalta, kiitos tästä :D Ja joo olen tyttö myös!

Anonyymi kirjoitti...

Whoa, kiitoksia paljon DS-pelien suositteluista, olen itsekin pelaajatyttö ja omistan DS Liten, mutta mulla on vain kaksi peliä: Final Fantasy IV ja Chrono Trigger, joita muuten suosittelen jos tykkää klassisista RPG-peleistä.

Anonyymi kirjoitti...

Saara saara saara,
värikäs houkutuslintu..

tiiätkö Kristiina Wheelerin ura alkaa ottaa varmaan kohta tuulta siihen malliin et se häipyy Tiltin juontohommista. vink vink :D

alfie kirjoitti...

hahaa meillä on vieläki täysin toimiva supernintendo jaja kai 8 peliä jos nyt laskin oikein.. hee :D