perjantai 16. tammikuuta 2009

Six is the loneliest number.

Tämä haaste iski minua kahdelta suunnalta! Rubio ja Tiffany heittivät internationaalin haasteen, jonka päädyin nyt kääntämään suomeksi (klo 2:26 ideoita, en ota tästä huomenna vastuuta). Selkeä englannin laudatur eikös :D:D.

1. Linkkaa tyyppiin, joka sinut haastoi.
2. Kerro haasteen säännöt postauksessa.
3. Paljasta 6 randomia asiaa itsestäsi.
4. Haasta 6 uutta ihmistä, ja linkkaa tyypit postauksen loppuun.
5. Ilmoita kaikille haastetuille tapahtumasta!
6. Kerro myös haastajalle, kun olet paljastuksesi tehnyt.

1. Itken poikkeuksetta kun luen seiskasta niitä "koskettavia" tarinoita.
Esim. "Sokea Venla 10v. haluaa nähdä disneylandin" tai "Seiska lahjoitti Viiristen 16 -henkiselle perheelle joulun!" ovat takuuvarmoja silmienkostuttajia. Se on jännä se empatia.


2. Alan yskiä kun hengitän inkiväärioluen hiilihappoa nenän kautta :D.
Jjep. Olen todennut tämän kuluneen vuoden aikana, ja saanut eräältä henkilöltä paljon hajoilua osakseni ominaisuuteni ansiosta. Kuvitelkaa pieni orava joka yhtäkkiä alkaa köhiä hillittömästi. That's me.


3. En ole ikinä maistanut tupakkaa.
Varsinkin teini-ikäisenä tämä oli monelle tutulle ja puolitutulle ongelma, ja kaikissa bileissa suuhun yritettiin tunkea rööki jos toinen. Pysyin kovana, ja hyvä niin :). Tätä kokemusta en tule kaipaamaan ja hampaatkin ovat valkoisemmat kuin monella muulla. Välillä näen todella elävän tuntuisia painajaisia siitä, että poltan todella paljon. Herättyäni saatan pohtia monta tuntia tai jopa päiviä, olenko ihan oikeasti muka polttanut vai en.


4. Ensimmäinen kokonainen lauseeni oli: "Hyvää, anna lisää!"
Suuntaa antavaa, eikö? ;) Kulinaristi sisälläni ei koskaan kuole!


5. Korvisten laitto n. 6v Karkille ei mennyt ihan putkeen.
Korvikset yritettiin laittaa Tapiolan Toporiinassa, olin muistaakseni mummin kanssa liikkeellä.. Lävistys hoidettiin tietysti ampumalla (elettiinhän 90-lukua), mutta kuinka ollakaan, koru ponnahti takaisin korvanlehden läpi, ja vain reikä jäi jäljelle. Otinkin tästä syystä uuden rundin vasta 8. luokalla. Nykyään olen "pilannut" korvani ja niiden läpi voi tökkiä vaikka mehupillejä :). Kokeilin pienentää venytyksiä, ja muutaman viikon pidinkin vain 4mm tunneleita. Olo kuitenkin tuntui todella vieraalta, ja tungin vihaisena kotoisat 8mm takaisin korviin<3.


6. Esittelen itseni baarissa poikkeuksetta väärällä nimellä.
Olen sen verran kohtelias, että kun tuntemattomat mieshenkilöt lähestyvät minua baarissa, en kehtaa tokaista "painu helvettiin" tai muuta yhtä mukavaa. Siksi kättelen iloisesti, esittelen itseni yleensä Millaksi tai Viiviksi, totean kavereideni etsivän minua ja poistun paikalta. Jos ilta on tylsä, minulla aikaa ja lähestyjä tarpeeksi humalassa, valehtelen sujuvasti itselleni uuden elämäntarinan. Parhaimmillaan olen ollut Sveitsiläis-Islantilainen salainen kruununperijä, joka on Suomessa maanpaossa opiskelemassa valtiotieteitä. Lähestyjän täytyy tällaista varten olla TODELLA humalassa.


Ah, ja koska rakastan asioiden paljastamista itsestäni, tässä pari ylimääräistä Juuliantäytteistä faktaa:


7. Vietin kerran vuorokauden Oslon lentokentällä.
"Hulvattoman" Ruotsin Åmåliin suunnatun roadtrip henkisen matkan jälkeen kyytimme ei tiennytkään, että hänen piti viedä meidät Oslon lentokentälle asti. Tai että meidän olisi pitänyt olla siellä tiettyyn aikaan.. Lento lähti, mutta Juulia ja Saara jäivät. Itku kurkussa seisoimme norjalaisen huoltoaseman pihalla lähes rahattomina ja 29 valvottua tuntia alla. Lentokentälle päästiin joten kuten, ja seuraava lento lähti reilun vuorokauden kuluttua. BEST 25 HOURS OF MY LIFE... not. Tälle osaa onneksi jälkikäteen nauraa :D.


8. Kun leikimme Juulian (NUNU) kanssa tallia ala-asteella, kaikkien hevosteni nimi oli Starshadowlight tms., ne olivat aina isoja mustia oreja joilla oli tähden muotoinen merkki, eivätkä ne koskaan totelleet muita kuin minua ja Juuliaa :D


9. Harjoittelimme Juulian kanssa pienenä kesää aina huhtikuusta eteenpäin, kun kävimme perheeni mökillä Lohjalla. Juoksimme hyisessä rantavedessä kesävaatteissa ja teimme simpukkafarmeja.. VERY USEFUL!


10. Tämä nyt tasapainoilee hyvän maun rajoilla, mutta :D Eräänä talvena (hieman liian vähän aikaa sitten) harrastimme VAIN KUN TARVE VAATI yöaikaan ulkona kyykkypissalla käymistä mitä erinäisimmissä paikoissa. Mm. jäätynyt lampi, laskettelurinne, kehätien keskipusikko, kalliojyrkänne..


11. Kun Lordi voitti Euroviisut, kävimme viuhahtamassa ympäri Kauniaisten keskustaa. Törmäsimme yhteen ihmiseen.Pistän vahingon kiertämään (tai siis henk. koht. rakastan näitä kylläkin<3):

Bea
Sharon
Illusia ja/tai Sinna
Ida

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ootte hölmöjä juulin kanssa toivoo mii.
ps. hän on kaunis viikon meikissä.
pps. huomaan et oot saanu macin takas ku oot laittan tänne kaikkee niin paljo nyt :D

kullanmuru kirjoitti...

HAha, hauskoja juttuja :D

Anonyymi kirjoitti...

Olen tosi uusi lukija mutta olen jo nyt aivan koukussa blogiisi! oot ihanan hassu ja muutenkin vaikutat ihanalta persoonalta! :)

Gemma kirjoitti...

Toi kohta 3 vois olla suoraan mun suusta. Itsekään en ole koskaan polttanut ja nään asiasta myös unia, jossa vetelen askin jos toisenkin aika rivakkaan tahtiin. Ja aamulla hirveä ahdistus, "poltinko mä OIKEESTI?!"

Anonyymi kirjoitti...

hei saara !

Voiko kotona laittaa raitoja itselleen tavallisesta hiusväristä?:D Tai siis niin, ettei käytä sitä raidoitukseen käytettävää hiusväriä, vaan ihan normaalia hiusväriä.

eriepäselvä kysymys, mutttta, kertoisithan kampaajan mielipiteen tähän asiaan!:)

oot söötti:)

Saara kirjoitti...

Mii pus<3

Kullanmuru, vähän epäilytti muutamat kohdat :D

sanni: Kiitos ja tervetuloa ^_^

Gemma: Viimeksi muutan näin viime yönä tästä unta!

marjo: Jos haluat tummempia raitoja kuin omat hiuksesi, niin ehdottomasti kyllä! :) Jos taas haluat vaaleampia raitoja, ja hiuksiasi on jo värjätty, tarvitset värinpoiston. Hiusväri ei vaalenna väriä, vaan sitä pitää purkaa vaalennusaineen avulla :)

Kannattaa sekoittaa väri erilliseen kippoon, et meinaan varmasti käytä kaikkea väriä kerralla!

Anonyymi kirjoitti...

Tuota tupakkaunijuttua en tiennytkään!
Voisin paljastaa pari mehevää lisää, mutta olen niin riippuvainen sinulta saamistani tukka- ja naamannuorennuskeikoista, että taidan jättää...
Äiti

Anonyymi kirjoitti...

hejssan.

kysyisin mielipidettäsi ripsien pidennyksestä?

Anonyymi kirjoitti...

Heii tämä myöhästyi tuosta kysymysosiosta, joten toivon, että vastaisit tähän :) Mitä tuotteita/millaista 'hoitoa' suosittelisit erittäin kuivalle iholle, johon ilmaantuu pikkuisia näppylöitä?

ps. Kun sua sanottiin pienempänä Karkiks niin siis mistä se lempinimi tuli? Kun eikö sun oikea nimi silti oo ihan Saara? :D

Anonyymi kirjoitti...

Ääh toi Tapiolan Toporina sotki munkin korvat tokan luokan ekana päivänä (se ysärityylinen ampuminen)... Reiät ihan vinossa, saa välillä tapella hetken koruja laittessa.

Hehee, hassuja paljastuksia muuten.

Katri

Anonyymi kirjoitti...

Kiistelin juuri äitini kanssa aiheesta, voiko (tavallisen, marketista ostetun) hiusvärin/raita-aineen säästää ja käyttää myöhemmin jos sitä jää? Ja tietenkin, jos ei ole sekoittanut niitä jauheita siihen mömmöön jo. Äidillä on tuolla kaapissa joku raita-aine, joka on muutama kuukausi sitten avattu ja tse olen sitä mieltä, että pullo räjähtää =) Kerroppa totuus...

Ai niin, ootko tekemässä postausta poskipunaamisesta? En tiedä miten käyttäisin sitä, kun mun naama on niin oudonlainen... :S

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että esittäydyt Viiviksi!! Siis aivan ihanaa! Voit seuraavalla kerralla olla vaikka Vivian, jos kaipaat lisämaustetta verbaalisiin seikkailuihisi :D jep.

toivoo viivi vivian vichy valpuri

Anonyymi kirjoitti...

Tuon tupakkajutun osalta mä tunnistan itseni ihan täysin. Omat kavereni alkoivat polttamaan 13-vuotiaina ja itse pysyin tiukkana enkä koskaan edes maistanu. Silloin mulla oli kotona niin kova kuri, että en uskaltanut polttaa, koska pelkäsin, että vanhemmat olis haistanut.

Nyt 27-vuotiaina nämä kaverit polttavat edelleen. Ja myös minä näen tupakkaunia joskus ja sitten herään tuskanhiki otsalla.. "poltinks mä oikeesti?".

Anonyymi kirjoitti...

Olet ihana! Aivan loistava!
Ja koukussa blogiisi. Mahtavaa!
Mä muuten toimin samalla tavalla kun sinä, ton kutoskohdan suhteen :DD

veerra kirjoitti...

näitä oli tosi hauskaa lukea :DD

Sandra kirjoitti...

et voi ikinä uskoa millasta unta näin ! Luin tän eilen illalla ja toi seiska-paljastus jäi selvästi mun alitajuntaan. Näin nimittäin unta, että luin itse seiskaa, jotain juttua johanna tukiaisesta ja ITKIN ! :D voi apua...

Anonyymi kirjoitti...

Voinko käydä värjäyttämässä teippipidennyksiini raitoja kampaajalla, vai kannattaako näitä värjätä? Tarkoituksena olisi laittaa tummia raitoja . :)

Saara kirjoitti...

Äiti: Oot aina luullut että olin perusteini ja vetelin röökiä salaa? HAH! Olenkin hyvä lapsi.

Anonyymi: Tekniikoita on monia, en ole vielä törmännyt toimivaan ja hyvännäköiseen, mutta en ole toisaalta etsinytkään :)


Anonyymi: Kevyttä mutta todella kosteuttavaa. Esim. Dior hydraction sorbet. Älä käytä liian paksua meikkivoidetta ja puhdista iho huolellisesti mutta hellävaroen!

Käytin nimeä Karoliina ala-asteen loppuun asti, ja vaihdoin sen sitten Saaraan :).


Katri: Suurenna niitä vähän, niin ei ole enää ongelmaa löytää reikää ;)


Natja: Kampaajat säilyttäväh hapetteitaan isoissa pulloissa eivätkä ne mihinkään poksahtele, ellei aineita ole sekotettu yhteen :) Eli jos hapetepullo on ollut tiukasti kiinni, ja jauhepussi suljettuna niin, ettei sinne ole päässyt kosteutta, tuote on täysin käyttökelpoinen! Poskipunaaminen! Ihanaa :D Pistän listaan.


Vichy: Ah, paras ystäväni vichy jonka tunnen koska olemme galtsujulkkiksia ;) Viivi on huippu nimi!


Eltsu: Se on todella hämmentävää! Koska mistä me muka tiedetään miltä tupakka maistuu tai tuntuu tai HÄH. Täysin outo kuvio koko rööki ja röökilä käyminen.


anonyymi: JEE ^_^


veerra: Hyvä että viihdytti! :D


sandy: Hahaha, Tukiaisen takia en ole vielä itkenyt kertaakaan :D


anonyymi: Periaatteessa joo, mutta pidennyshiusta ei suositella värjättäväksi, tuloksesta tulee melkein aina laikukas. Osa huonompilaatuisista hiuksista menee värjäämisestä ihan solmuun varsinkin jos kampaaja ei osaa hommaansa.

Anonyymi kirjoitti...

Meitsi voi kans kertoa, että Toporiinan reiät on eri korkeudella korvissa ja osa ihan vinossa. Toisessa korvassa kaks reikää kaukana toisistaan ja toisessa kolme melkein vierekkäin, niin ettei 3 korua mahu millään yhtä aikaa. Luulin sen olleen tarkoitus. Kiitti Topis, myös tukkani pilaamisesta pariin otteeseen <3