sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Mietityttääkö? Kysymystyttääkö?
Mä olen nyt pohtinut (haha, vein koneen huoltoon ehkä 10h sitten :D), miten voisin fiksusti ylläpitää tätä blogia sen aikaa kun olen hyvin isoissa lainausmerkeissä tietokoneeton. Monessa blogissa on ollut Q&A -postauksia, ja tuli mieleeni, että olisiko teillä jotain mitä haluaisitte tietää minusta/työstäni/koulutuksesta/alasta? Vastaisin ihan tosi mielelläni kerrankin kunnolla, ettei niitä vastauksia tarvitsisi sitten kirjoittaa 10 kertaa eri postausten kommenttibokseihin :).

Eli:

Kysy kysy kysy! Kysy vaikka lettutaikinan ohjetta, my little pony -customointineuvoja, Ruotsin pääkaupunkia tai kuinka tehdään oikeaoppinen nurja silmukka! Vastaan tunnollisesti vaikka kysymyksiä tulisi vain 3.


Äiti, turha kysyä milloin vedin ekat kännit, ja teinkö mitään tyhmää ja kiellettyä pienenä. Lisään seuraavan kohdan sinua varten ;)

Tiptoes varaa oikeuden jättää vastaamatta törkeisiin, ja bloggaajan yksityisyyttä räikeästi rikkoviin kysymyksiin.Kysymykset esitettävä tämän postauksen kommentteihin, ja kysymystelyaikaa 9.1. asti!

165 kommenttia:

nankka kirjoitti...

Paljonko saat keskimäärin rahaa yhdestä keikasta? Ja ei, minua ei kiinnosta se paljonko tienaat kuussa tai mitä sillä rahalla teet vaan maskeeraajan/yksityisyrittäjän työn yleinen tulotaso :) Lähinnä sen takia kun ala kovastipaljon kiinnostaa itseä. :)

C kirjoitti...

minuakin kiinnostaa maskeeraajan ala, joten järkevä kysymys kuuluneekin:

Paljonko tienaat nimenomaan työstäsi kuukaudessa?

Mitä kouluja olet käynyt päästäksesi nykyiseen asemaasi?

Anonyymi kirjoitti...

Oliko sosiaalisesti hankalaa mennä opiskelemaan "vain" amikseen, kun epäilemättä suurin osa nuorisosta haluaa nykyään yliopistokoulutuksen?

Anonyymi kirjoitti...

mistä se ihana sammakkokaappi on ostettu? :)

Anonyymi kirjoitti...

millanen sun ihonhoitorutiini on? :)

Anonyymi kirjoitti...

ootko rikki

Anonyymi kirjoitti...

Mitä lempinimiä sinä olet/muut ihmiset ovat sun omasta etunimestä vääntäny? :D

(ps. kysyn tämän siksi koska etunimikaimanasi (jeijei!) olen erittäin kiinnostunut)

Anonyymi kirjoitti...

paljon sun remppa tuli maksaan kokonaisuudessaa? asutko vuokralla vai omassa? anyway kiva blogi sulla :D

Anonyymi kirjoitti...

http://1.bp.blogspot.com/_l74HLDPJpUo/SVylE-hLuuI/AAAAAAAAAs0/d_75ktj_Bos/s400/wilson.jpg

mistä tuo takki systeemi on : ))
ja mistä yleensä ostat vaatteesi :p meinaan vaan että hieno tyyli ;DD

Anonyymi kirjoitti...

Menee ehkä yksityisyysalueelle, mutta oletteko oikeasti eronneet J:n kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

Harkitsitko ikinä muuta alaa? Oletko koskaan ajatellut opiskelevasi yliopistossa?

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on nyt hyvä iho, jota kuitenkin varjostaa vanhat punoittavat aknearvet. (tulee esiin varsinkin hikoillessa)
a)Tiedätkö niihin hoitavaa, valkaisevaa voidetta/muuta apua kuin aika?
b)Osaatko suositella hyvää vihreävoidetta tms / meikkiä, jolla saisin sen kevyesti piiloon laittamatta muuten ok ihoon tajutonta pakkelia.

Kiitos, elämää tärkeämpi kysymys minulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin alkaa itse tekee (lähinnä itselleni ehkä muutamalle kaverille) rakennekynsiä. Miten pääsisin alkuun, tai lähinnä mistä saisin tarvittavat välineet?

Anonyymi kirjoitti...

- missä yleensä shoppailet? kaupat jne.
- missä maissa oot matkustellut?
- minne haluaisit matkustaa?
- lempiruoka?
- mitkä on sun lemppari tv-sarjat?
- entä leffat?
- millasta musiikkia kuuntelet?
- ootko tyytyväinen elämääsi?
- mistä haaveilet?

siinä pari :-D

Anonyymi kirjoitti...

Olen pitkään miettinyt että haluaisin rakennekynnet. Ajattelinkin kysyä paljon maksaa jos laitat rakennekynnet mulle?

Anonyymi kirjoitti...

kuulutko niihin ihmisiin jotka ajattelevat ettei kehä kolmosen jälkeen ole elämää? mitä ajattelet muista kaupungeista suomessa, kuten oulusta?? elääkö oulussa aivan jälkeenjääneitä ihmisiä niin ajatuksellisesti kuin muodikkuudellisestikkin? hihhih...muodikkuudellisesti:D

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti ei loukkaa kauheasti yksityisyyttäsi mutta palan halusta tietää miksi teillä meni poikki J:n kanssa. oliko yhteinen päätös vai pelkästään toisen tahto, tekikö toinen jotain anteeksiantamatonta vai eikö vaan yhteiselo erossaolon jälkeen enää toiminut? ja tiedän, voisin todellakin hankkia oman elämän :/ mutta voimia, pärjäät aina koska olet niin ihana <3

Anonyymi kirjoitti...

Arkimeikkisi?

Anonyymi kirjoitti...

minkä koulutuksen tarvitsit tohon "alastomien ihmisten maalariks" tai maskeeraajaks ja voiko niillä töillä pelkästään elättää ittensä? :D kysyn koska muakin todella kiinnostaa nuo ammatit

Anonyymi kirjoitti...

Minkä nimen antaisit lapsellesi? :D Entä koirallesi?

Anonyymi kirjoitti...

paljon sulla lähtee keskimäärin painoa kuukaudessa?

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin jonkinlaisia "kampausvinkkejä". Tuntuu, etten keksi enää mitään uutta esim. baariin.
Jotain helppoja vinkkejä/ohjeita erilaisiin arki/bile kampauksiin :)

T:niina

Anonyymi kirjoitti...

moi, miten saisin hiuksissani olevan vihreyden pois? minulla on vaaleat hiukset ja vihreys tulee vedessä olevasta kuparista ja ehkä raudastakin, tarvitsen jotain hardcorea sen poistamiseksi :D

ja jos tiedät hyvän lettutaikinan, niin kerrohan ;) ja ei haittais tietää my little pony-customointiohjeitakaan!

tietäisitkö, missä myydään kivoja laukkuja?

kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

No niitä My little pony -customointineuvoja kaipailisin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hahhahhaa. Ei minun tarvitse kysyä noita juttuja, koska tiedän vastaukset muutenkin. Sen sijaan voisin kysyä, että miten ajattelit saada äitisi jälleen 29vuotiaaksi?
t. Äiti

Anonyymi kirjoitti...

saara, mitä kirjotat nyt keväällä ylioppilaskirjoituksissa? äikän tietysti mut mitä muuta?

Anonyymi kirjoitti...

Rakastan sun blogia. :)
Sähän oot ammattilainen, ni oisko jotain vinkkejä arkimeikkiin? Lähinnä ettisin jotain piristävää, muutakin ku meikkivoide-ripsari. Ja mitkä värit sopisi sinisille silmille?
kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin kaipaisin kipeästi erilaisia kampausvinkkejä/variaatioita hiuksille, lähinnä arkeen ja baari-iltailuun, perinteisen "auki tai ponnarille" vaihtoehdon lisäksi (: ei mitään monen tunni väkerryksiä vaan kivoja yksinkertaisia pieniä piristyskikkoja =)

Anonyymi kirjoitti...

Kysyisin sellasta, että minkä koulutuksen olet saanut työhösi, ilmeisesti oot kuitenkin ammattikoulun käynyt?
Itse mietin tuota hiusalan perustutkintoa (parturi-kampaaja), mutta vaivaa se, että käykö pelkkien hiusten kanssa värkkääminen liian tylsäksi?

Anonyymi kirjoitti...

tiedäthän sellanen nätti joku ruskee kullanhohtonen bilemeikki ruskeille silmille olis tosi jeees jos vielä oot niitä viikkomeikkejä ajatellut!

Anonyymi kirjoitti...

-missä baareissa/yökerhoissa yleensä käyt?
-onko mitään erityisiä vinkkejä luomivärien häivyttämiseen, kun onnistun vain harvoin saamaan jäljestä tasaista. mitä suosittelisit pohjustukseksi luomille?

Anonyymi kirjoitti...

opiskelen itse tällä hetkellä ensimmäistä vuotta parturi-kampaajaksi, mutta tuntuu etten ikinä opi tarpeeksi/ minusta ei tule koskaan kunnollista ja osaavaa parturi-kampaajaa, enkä ole tarpeeksi luova ihminen alalle.
Koitko itse opiskeluaikana minkäänlaisia motivaation puutoksia, epäonnistumisen tunteita tms? Olet niin kovin lahjakas niin vaikea ajatella että olisit miettinyt kertaakaan alanvaihtoa tai epäonnistunut.. :)

Itse tykkään kyllä kaikesta mitä koulussa tehdään ja saanut ainoastaan kiitettäviä arviointeja, mutta tuntuu koko ajan että kaikki muut ovat parempia ja en osaa ottaa iloa irti opiskelusta kun mietin koko ajan etten ole tarpeeksi hyvä.

Eli opiskeluaikasi kiinnostaa minuakin, erityisesti se oletko kokenut suuria epätoivonhetkiä urallasi. :p

Anonyymi kirjoitti...

unelmajulkkismiehesi ?

maailman kaunein ihminen, ulkonäöllisesti ? (ei mitään sisäinenkauneus -juttuja :D)

EL kirjoitti...

Miten pystyy parhaiten peittämään tummat silmänaluset? Siis ei silmäpusseja, vaan se saatanan tummat läntit siinä silmän alla. No ja heitä nyt mulle sitte se paras lettutaikinaohje =)

Anonyymi kirjoitti...

Onko sulla poliittista kantaa? Mikä puolue on tällä hetkellä Suomen suurin?

Anonyymi kirjoitti...

Kännäätkö koskaan ja jos niin kuinka usein?

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, olen itse juuri aloittanut laihdutuksen, ja minua kiinnostaisi tietää kauan sinulla menee tuon 20 kilon pudottamiseen? :)

Anonyymi kirjoitti...

moi Saara!kysyisin yksi neuvo: minkä värinen luomiväri sopii, jos silmät ovat tummanvihreät/harmaat(?), ruskeat hiukset ja iho on vaalea? kiitos etukäteen!

ritu kirjoitti...

Opiskeluistasi haluaisin kanssa kuulla tarkemmin, itse kirjoitan nyt keväällä vain ylioppilaaksi ja seuraavaksi kiinnostaisi lähteä opiskelemaan esim parturi-kampaajaksi. Haluaisin kuitenkin opiskella maskeerausjuttuja ehkä enemmänkin, niin en ole aivan varma minne kannattaisi hakea.
Siis, kuinka paljon pa-kalla opiskellaan maskeeraamista ja kuinka paljon hiusjuttuja?
Aloitetaanko hiusten laittaminen ihan alusta, eli onko tällä hetkellä vähemmän lahjakkaalla hiusten kanssa väkertäjälläkin mahdollisuuksia oppia jotain jos mielenkiintoa löytyy nakkisormista huolimatta (ihanaa kun osaan tiivistää nämäkin kysymykset) ?
Millaisia pääsykokeita on?

Anonyymi kirjoitti...

Oletko hyvä kaveri Lauran kanssa?

Miksi aloitit laihdutuksen ja miten laihdutit?

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys!
Saavatko hiusalan opiskelijat ostaa kaikkia ammattitarvikkeita tukkuliikkeistä (välineitä, värejä, lisäkehiuksia yms.)? Jos, niin pitääkö olla jokin todistus opiskelusta?

Anonyymi kirjoitti...

Oletko tehnyt koskaan rastoja kenellekään? Miten ne tehdään ns. oikeaoppisesti? Entä jos omat hiukset eivät riitä rastoiksi, kannattaako käyttää lisäkkeinä aitoa hiusta vai jotain rastoihin tarkoitettua kuitua?

Anonyymi kirjoitti...

Ostitko itse sen kämpän, jonka remppasit ihan MIELETTöMAAN KUNTOON? Nostan hattua noin kunnianhimoiselle ja aikaansaavan oloiselle nuorelle aikuiselle! olet inspiraatio monelle maskeerausalalla hääräävälle!

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin tietää kaiken mahdollisen maskeeraajakoulutuksestasi ja sen jälkeisestä työnsaannista! Olen itse nimittäin erittäin kiinnostunut maskeeraamisesta työnä, mutta yksityiskoulujen hinnat ja mahdollinen työkeikkojen puute hirvittävät...
Eli siis kertoisitko ainakin missä opiskelit, kuinka kauan, paljon maksoi ja olitko tyytyväinen koulutukseen. Ja toki kaikkea muuta, mitä vain mieleesi pälkähtää :-) Ja sitten töiden määrästä koulutuksen jälkeen.

Kiitos jo etukäteen :>

Anonyymi kirjoitti...

moi! osaisitko suositella jotain tosi hyvää meikkivoidetta + puuteria? koitan yleensä päästä näissä mahdollisimman halvalla joka on tietty suoraan verrannollinen laatuun, joten päätin nyt alkaa panostamaan siihen enemmän, hinnasta viis. eli jotain kevyttä mutta tarpeeksi peittävää? oma iho on vaalea ja melko hyväkuntoinen.

ja lisäksi vielä, ootko mitä mieltä mineraalimeikeistä? onko ne oikeasti niin hyväksi iholle kuin sanotaan?

Enna

Anonyymi kirjoitti...

Muakin kiinnostaa meikkaaja-maskeeraja-kampaaja ammatti iha kamalasti, niin;

Mitä kouluja oot käynyt, että oot tähän pisteeseen päässyt?

Paljon saat palkkaa noin keskimäärin kuukaudessa?

Oon erittäin kova repimään mun naamaa ja lisäks mulla menee iho akneen päin, joten miten aknea vois hoitaa ja miten niitä arpia sais peitettyä/"poistettua" ?

Miten suoristusraudalla saa kiharat ( multa se ei vaan luonnistu ! ) ainiin olitkohan tehny jo sellaisen postauksen, no anyway ! :D

Onko sulla yhtään kokemusta näistä The Body Shopin siveltimistä, suosittele jotain hyvää meikkisivellinmerkkiä!

Ja siinä ne taiskin tulla =)

Anonyymi kirjoitti...

Heissade! Eksyin Sharonin blogin kautta tänne. Laura oli tehnyt postauksen pidennyksistä. Kysymys onkin siis niistä, eli teetkö myös tuntemattomille pidennyksiä vapaa-ajallasi? paljonko maksais teippipidennys?

-Susu

kullanmuru kirjoitti...

Miten päädyit aloittamaan yksityisyrittäjyyden? Jännittikö se aluksi? Miten onnistuit siinä? Onko yksityisyrittäjänä vaikea toimia yksin? Siinä nyt muutama kysymys, jotka kiinnostaisivat hyvinkin paljon :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten olet kerennyt opiskella noin nuoreen ikääsi nähden noin monta ammattia?

Vaikutat erittäin persoonalliselta ja ihanalta ihmiseltä :)

-t

Anonyymi kirjoitti...

Mua on lähinnä mietityttänyt se, kuinka väärin elämä on sua voinut joskus kohdella, koska olet hieno tyttö. Lahjakas, älykäs, hyväntahtoinen ja loistava ystävä. Ansaitset kaiken hyvän mitä sulle tapahtuu.

Anonyymi kirjoitti...

-Paljonko solarium keskimäärin maksaa ja onko siitä positiivisia vai negatiivisia kokemuksia?
-Paljonko olet enimmilläsi painanut?
-Ketkä ovat ällöttävimpiä elossa olevat julkkikset ulkonäöllisesti?
-Jos sun olis pakko muuttaa johonkin toiseen maahan, mihin muuttaisit?
-Keitä kaikkia olet fanittanut elämäsi aikana?
-Millaista musiikkia kuuntelet ja mitä sarjoja katselet? :)

Tämmöset perusjutut ihan kiinnostaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Mua kiinnostais tietää hiustenpidennyksestä enemmän. Itselläni on hiukset hyvin huonossa kunnossa, hävettää mennä kampaajalle! Parin vuoden takainen sotkutukka on jättänyt hiukseni hyvin ohuiksi ja hauraiksi. Pystyykö ohuisiin hiuksiin tekemään mitään? Ja miten uskallan mennä kysymään kampaajalta sellaista, viime kerralla sain kampaajalta hieman tylyjä katseita... :D

Anonyymi kirjoitti...

oletko paljon tekemisissä julkkisten kanssa?

pinkapple kirjoitti...

juu itsekin haluaisin tietää shoppailupaikoistasi ja jos esim käyt kirpputoreilla ja näin :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuu että mulla on yhtäkkiä katkennut hiuksia tosi paljon, että näyttäis et se ois sellasta uutta hiusta tossa ohimolla ja niskassa, mutta ne on tullu niin lyhyen ajan kuluessa että tuskin ne babyhiusta on. Oon vaalentanut nyt ainakin 1,5 vuotta ja aina mun paksut ja hyväkuntoset hiukset on kestäny sen, mutta mitä suosittelisit että tän hiusten katkeilemisen estämiseks ? ja toinen kysymys, onko haittaa jos käyttää joka päivä tehohoitoainetta hiuksille `?:D

Anonyymi kirjoitti...

Rasittaako PÄIVITTÄINEN pesu hiuksia?

Anonyymi kirjoitti...

Rasittaako PÄIVITTÄINEN pesu hiuksia?

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa tulla elämää pidempi answers-osio :DD

Anonyymi kirjoitti...

Olen miettinyt nyt jonkun aikaa hakea maskeeraajan koulutukseen lukion jälkeen. En ole vaan ihan sevillä koulutusvaihtoehdoista.. Pystyykö ammattikoulussa opiskelemaan maskeeraajaksi, vai onko se se kosmetologin koulutus, miten suuri osa tästä on meikkausta/maskeerausta? Onko yksityisten maksullisten maskeerauskoulujen ja kosmetologi-tutkinnon lisäksi muita vaihtoehtoja kouluttautua?

Anonyymi kirjoitti...

minulla on nykyään lyhyt olkapäihin ulottuva polkka-tukka. Ja laitan sen joka ikinen päivä samallalailla, joko volumasterilla, tai koitan saada tuuheutta lakan ja muotoilugeelin avulla. mutta olen jo lopen kyllästynyt hiustyyliini, enkä silti osaa keksiä mitään järkevämpääkään ratkaisua tälläisen lyhyen tukan muotoiluun. tukkani on kamelin ruskea jossa on vaaleita raitoja koko pään alueella. hiusetn pitoa hankaloittaa muuten sekin, että kuljen pöyrällä aina paikasta toiseen, hiukset eivät millään pysy sen näköisenä kuin itse haluaisin. Osaatko antaa minulle hiusten ulkonäköön viittaavan muutaman käytännön vinkin? :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät ihmiset, mua oksettaa toi teidän kysely "ootteko oikeesti eronnu J:n kanssa/miks erositte, kuka teki mitä..." Onko se teidän asia ? Saara sanoi aivan selvästi jo aiemmin, että voisivatko ihmiset unohtaa kyseisen asian. Se on todella yksityinen eikä varmasti kukaan halua blogissa alkaa selostamaan serustelujuttujaan. Miettikäähän.

Anonyymi kirjoitti...

Nämä kiinnostais:

- Suht helppoja kampausvinkkejä, esim. joku kiva nuttura / vastaava (tää olis ehkä enemmänkin semmonen koko postauksen aihe! :))

- Kuinka pestä meikkisiveltimiä kotona? (poskipunasivellin Bodyshopista ja puuteri/aurinkopuuterisivellin on vuohenkarvaa) Käykö esim. shampoo? :o

- Kuinka monta kertaa viikossa kannattaa käydä salilla kiinteytysmielessä ja laihduttaminen päämääränä? Eli jos haluaa saada tuloksia, mutta ei niinkään halua kasvattaa lihaksia.

- Kasvatan hiuksiani. Ne ovat hyväkuntoiset ja "liukkaat". Kampaajat ovat sanoneet hiuksiani hyväkuntoisiksi ja lasimaisiksi, mutta hiusta on kuulema paljon. Kuinka usein minun tulisi leikkauttaa latvoja? Tavoitteena siis saada huonot latvat pois, mutta olla leikkauttamatta liian usein, jotta saa kasvatettua :)

Kiitos vastauksista jo etukäteen :) Blogisi on kyllä huippu :) Käsittelee kiinnostavia asioita ja huomaa, että olet ammattilainen.

Anonyymi kirjoitti...

vinkkejä laihduttamiseen? joitan pieniä niksejä joiden avulla kaikki tuntuu helpommalta? miten hoidat ihoasi ja hiuksiasi? miten lättänöistä ja elottomista hiuksista saa muhkeammat mutta silti luonnollisen näköiset? syötkö nyt laihdutusaikanasi yhtään karkkia / sipsejä / leivonnaisia tai muita herkkuja? mitä hajuvesiä käytät? missä olet ollut nuoruudessasi kesätöissä? voiko marimekon olkalaukku olla tyylikäs? minkä väristä kynsilakkaa käytät yleensä? lempi alkoholijuomasi ja -drinkkisi? onko sulla julkkiskavereita? ootko kokenut ilkeiden anonyymien hyökkäyksiä? onko sulla tatuointeja? ostatko vaatteitasi kirpputorilta? kuinka orjallisesti noudatat muotia? oletko enemmän farkkutyttö vai mekko-hametyttö? millaisia talvitakkeja omistat?

oot niin symppiksen tuntunen ihminen ja samalla niin kaunis että kateeksi käy :)

Anonyymi kirjoitti...

En mä kyllä ihan ymmärrä mitä ökyhenkilökohtaista tai -yksityistä on jossain parisuhdeasioiassa. Enkä ymmärrä miksei niihin kysymyksiin voisi vastata vaikka "ei/kyllä"-tyylillä sitten, jos ei jostain kumman syystä muuhun kykene.
Saara puhui yksityisyyttään loukkaavista tekijöistä, tuo tuskin on sellainen kenenkään täyspäisen mielestä :D Sellaisia ovat ehkä lähinnä jotkut "milloin menetit neitsyytesi" tai "lempiasento" kysymyksen..

Anonyymi kirjoitti...

Kyselisin vaan sellasta: että kun mulla on nyt luonnonhiusta olevat teippipidennykset.Ja nää on tosi kuivat, vaikka käytänkin paljon hoitoainetta ja nää on melkein kuin rastan näköset, sellaset pötkylät ja epäluonnolliset. Miten saisin hiukseni näyttämään hyväkuntoisilta, luonnollisilta ja ilmavilta ? :)

Anonyymi kirjoitti...

Elikkä sellainen että olisiko mitenkään mahdollista tehdä postausta jossa olisi eri kasvo - ja silmämuodoille tehtyjä meikkejä. Lähinnä silmille. Kuitenkin on iso silmäisiä ja sitten taas meitä pieni ja pyöreä silmäisiä :)
Sellanen olisi ehkä kiva että ottaisit eri malleja!
Lähinnä ehkä toive/ehdotus kuin kysymys :)

Anonyymi kirjoitti...

Joku korvike sipseille? :D oon ihan addiktoitunut niihin ja pitäisi saada mahaa pois.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka usein on vielä "turvallista" värjätä hiuksia, ettei liialla värjäyksellä tuhoaisi omia hiuksia?
Mitkä on sun lempparimeikit, siis sellaiset jotka ei välttämättä olis kauheen kalliit, mutta silti pysyvät? :)
-Kiiiitos :>

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Olet ihana tyttö, mun esikuvani. <3

Mitä mieltä olet siitä, että jotkut luomivärisävyt sopivat vain tietyille silmänväreille, esim. että vihreäsilmäisten tulisi välttää kylmiä sävyjä? Itseäni ärsyttää suunnattomasti kaikki: "Ihana väri, muttei sovi minulle." Voisit ammattilaisena kertoa, että onko sillä nyt oikeasti jotain väliä. Tottakai jotkut värit korostaa paremmin plaaplaa, mutta vaikka kärjistetty vastaus!

Videopostaus olisi aivan mahtava, tätä on jo ronguttu, mutta olet niin ihana etten usko että selviän ilman sitä. :D

Ja jos tilaan maksavana asiakkaana sulta ajan meikkaukseen/hiustenkäsittelyyn, missä otat vastaan näitä tyttösiä jotka asuvat muualla, ja vierailevat pääkaupungissa vain silloin tällöin? Onko se siis mahdollista?

Kiitos että olet tuonut mulle elämäniloa! Ylipainoisuus alkaa jo ottaa päähän, ja olet todistanut, että kyllä minustakin voi vielä tulla terve ja hoikka. Kiitos. <3

Anonyymi kirjoitti...

Sama kysymys kuin susulla, elikkäs teetkö pidennyksiä rahaa vastaan tietty myös tuntemattomille? :)

terv. susa

olisin nimittäin kiinnostunut, näyttivät niin aidoilta ja hyviltä.

Anonyymi kirjoitti...

Et tainnut arvata, miten suosittu tämä kysymysmahdollisuus on =DDD
Taisit avata Pandoran lippaan...
Tsemppiä
<3 Saarafani no1

Anonyymi kirjoitti...

miten rentoudut ja vietät luksus-aikaa?:)

Anonyymi kirjoitti...

no täs on mikaela taas moi, tosi kiva lukea sun blogia ja kuulla että taas menee hyvin. Itselläkin t'ässä pieni kesäkunto/elämäntapatammikuu menossa, tsemiä omaasi!
üksi küsymys one question, mulla on tosi pitkät ripset ja ostin tällaiset ns. halpisirtotupsuripset, ei ollu henkkamaukka mut about samaa laatutasoa, tulin kotiin ja laitoin ne kiinni kun tajusin että ne pirulaiset on lyhyemmät kun mun omat ripset!! Mistä saan kunnolla pitkät drag-vaikutteiset mustat ripsitupsut?
kiitos jos jaksat vastata, tsemiä talveen!

Anonyymi kirjoitti...

hei jos haluisin päästä sun "käsittelyyn" eli värjäämään hiuksia ja leikkauttamaan.. ootko jossain liikkeessä töissä? vai?

Anonyymi kirjoitti...

mitä pitäis tehdä jos ipod kastuu? :(

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, ai niin! Mitä muuten tykkäät esim. näistä YouTube-meikkaajista?

http://www.youtube.com/user/panacea81

http://www.youtube.com/user/xsparkage

Anonyymi kirjoitti...

Pitäsikö pidennyksiä pestä vain niille tarkoitetuilla tuotteilla?

Anonyymi kirjoitti...

Moi!mitä eroa:puuteri ja irtopuuteri?Thanks!

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on sun lempiruoka? :D Entä missä tykkäät käydä syömässä?

Anonyymi kirjoitti...

Ellan, toi oli raivostuttava toi ekA tyyppi ku se oli koko aika hukannu jonku välineensä :D

Anonyymi kirjoitti...

olen jo pitkään halunnut kysyä sinulta asioita liittyen tuohon bodypaintaamiseen. eli:

- saako ihan kuka tahansa osallistua SM-kisoihin vaikka ei olisi minkäänlaista kokemusta tai alan koulutustakaan?
- onko kisoihin olemassa joku osallistumismaksu?
- mistä ostat maalit ja kuinka kauan ne kestävät, ovatko kalliita? (esim kuinka paljon maalia sinulla kuluu yhteen vartalomaalaukseen)?
- mistä niitä kynäruiskuja saa ja mikä niiden hinta on? käytetäänkö niihin nestemäisempää maalia?
- entä mistä hankit noi kaikki timangit joita liimailet vartaloon? :)
- voiko vartalomaalia laittaa myös hiuksiin?
- millä maali lähtee pois?
- onko maaleja erilaisia ja minkälaisia sinä käytät mieluiten?
- käytätkö silmämeikkiin "oikeita" meikkejä vai samaa maalia?
- millaisia siveltimiä ym. tarvikkeita käytät työskennellessäsi ja mistä hankit ne?
- luetko Illusion Magazinea?
- kuinka paljon rahaa sinulla uppoaa yhteen SM-kisatyöhön?
- ompeletko itse kaikki asusteet mitä malli käyttää?
- ja kuinka paljon tuollaista rekvisiittaa saa ylipäätään käyttää?
- kuinka monta päivää/viikkoa ennen itse kisoja saa tietää aiheen?

kiitoksia!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä saa ostettua esim. strasseja ja paljonko hintaa? Kun haluaisin tehdä omia koruja :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä arvosanoja sait yo-kirjoituksista? =) Ja kävitkö päivälukiota vai aikuispuolella?

Ja sellainen Saara 0-20 v. postaus kuvien kanssa olis tulevaiuudessa upee! Esim. sun koulu -ja harrastustaipaletta, City-lehdessä oli turhan suppea. :D

Anonyymi kirjoitti...

1. Paljonko teidän keittiö remontti maksoi? (tiedän, aika tunkeileva kysymys, mutta olen rakastunut teidän keittiöön)

kiitos ja kumarrus sinulle<3

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko painoit enimmillään?

Anonyymi kirjoitti...

kenet julkisuuden henkilon valitsisit kaveriksesi, JOS EI JENNI VARTIAISTA lueta nyt tahan poppooseen - vaikkakin kymppityyppi oliskin :D
HURJA BLOGI! paivien piriste!!

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on tosi mahtava blogi, paljon mielenkiintoista luettavaa =)

Muutama kysymys:
Mikä on sun kengännumero?
Minkä väriset silmät sulla on?
Lempituoksusi?

Anonyymi kirjoitti...

Mitä hyviä ja tehokkaita hiusten hoitotuotteita suosittelet?
Mulle tehtiin noin vuosi sitten värinpoisto ja sen jälkeen mun hiukset on ollut latvoista tosi huonossa kunnossa. Joten miten/millä niitä kannattaisi hoitaa? :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä pitää tehdä, jos netti ei toimi?

Anonyymi kirjoitti...

Entäs jos ajaa sellaisen pikku renaultin päin puuta, nii mitä pitäisi tehdä?

Anonyymi kirjoitti...

miten pojat saa hurmattua? =)pitääkö olla hauska, suloinen vai salaperäinen?

Laura kirjoitti...

noin ammatilaisen silmin, missä meikkitarvikkeissa/aineissa pitää pihistää mihin panostaa. ja sama hiustuotteisiin. Eli mihin sun mielestä on hyvä satsata rahallisesti ja mistä voi sitte vastaavasti maksaa vähemmän saamalla kuitenki laatukamaa!

Anonyymi kirjoitti...

kuinka pitkä oot?

Anonyymi kirjoitti...

Mitkä on sun luottohajuvedet?

Anonyymi kirjoitti...

-Kannattaako hoitoaine jättää päähän kun menee saunaan?

- Tiedätkö mitään näistä hiusten kasvua nopeuttavista aineista taisellasista? Voiko niitä käyttää ihan kuinka pitkiin hiuksiin vaan, jos haluaa niiden kasvavan nopeammin?

- Mitkä ovat suosikkimeikkisi?(merkit myös?)

:)

Anonyymi kirjoitti...

Miksi te olette kaikki laurat ja vissyt ja sinä ja sharon ja ketä näitä nyt on kavereita? Miten se on mahdollista? Vai ootteko ystävystyneet jälkikäteen jotenkin sen takia että ootte kaikki "galleriajulkkiksia"?

Anonyymi kirjoitti...

mitä tapahtui "viikon meikki" -jutulle?

lukeeko äitisi tätä oikeasti vai miksi aina mainitset hänet? :D

lemppari tv-sarja?

Elsa kirjoitti...

Ekaa kertaa blogissa vieraillessani silmiin tarttui profiilisi sana "yksityisautoilija". Minkä takia koet tärkeäksi mainita yksityisautoilun eräänä piirteenäsi, vaikka se ei välttämättä ole kaikkein imartelevin juttu?

Anonyymi kirjoitti...

Jossain postauksessa puhuit varjostusväreistä. Kiinnostaisi miten niitä käytetään ja mitä tuotetta suosittelisit? :) Tähän asti olen itse tehnyt varjostukset aurinkopuuterilla, mutta tulos ei ole ollut mikään erinomainen.

Anonyymi kirjoitti...

sulla varmaan on kokemusta erinlaisista suoristusraudoista? mitä rautaa suosittelisit? :) niin ja kuinka usein teippijatkoja tulisi uusia!

Anonyymi kirjoitti...

miten flirttailet, vai flirttailetko?

Anonyymi kirjoitti...

Tiedäkkö mitää kikkoja jolla sais ripsistä pidemmät ilman tekoripsiä?
Mitä ripsiväriä suosittelisit joka pidentäis kunnolla?
Kuinka ripset saa taipumaan (ja kestämäänki) ku ne ei tottele taivuttajaa?

Anonyymi kirjoitti...

Mä haluaisin kans tietää noista varjostusväreistä, että miten laittaa ja mitä tuotetta suosittelet? Mulla on tosi vaalea iho, eli ei varmaan mitään kauhean tummia.

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin, että tekisit postauksen pelkästään niiden ponien tuunauksesta. Olivat tosi kivan näköisiä ja muutenkin kiva lahjaidea :)

Anonyymi kirjoitti...

Voitko kertoa miten tehokkaimmin poistaa ja ennaltaehkaisee mustapaita?

Anonyymi kirjoitti...

Onko Espoo mielestäsi yhtä aito kuin tekodikki ja kaks lesboo? Entä Vantaa? Kuka vittu haluu luoda lantaa? Helsinki taaki meininki?

Anonyymi kirjoitti...

Mitä kampaamoa ja meikkaajaa suosittelisit vanhojentansseja varten? :) Entä millaista kampausta ja meikkiä? Teetkö itse kampauksia ja meikkauksia vanhoihin?
Oona

Anonyymi kirjoitti...

Missä päin Helsinkiä haluaisit asua?:)

Anonyymi kirjoitti...

lempikenkäsi?
inhokki tv-sarja?
missä näet itsesi 10 vuoden päästä?
pureskeletko kynsiäsi?
oletko ikinä lotonnut?
monta päivää olet ollut ilman suihkua?

Anonyymi kirjoitti...

mitä mieltä olet näistä Priorin ja Proparin -tuotteista? (auttavat mm. hiustenlähtöön ja vahvistavat hiusjuuria) ?

Anonyymi kirjoitti...

inhokkihajusi?lempi karkkisi?pitkät hiukset vai lyhyet hiukset?=

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Oon ottamassa pidennöksiä hiuksiini ja mietin, että voiko ite värjätä juurikasvuja pois kestovärillä jos päässä on sinetti-tai teippihiusnauhapidennökset? Vai pitääkö kaikissa hiuspidennöstapauksissa mennä kampaajalle värjäämään juurikasvu?

-anni-

Anonyymi kirjoitti...

Loistoblogi, kiitos Saara!

Hmm, mun pari kaveria opiskelee tällä hetkellä kampaajaks, (ne on opiskellu jo maskeerajaks) niin ne tahtoo sit myös sen alan ammattilaiseksi koska moni paikka vaatii maskeerajilta sitä, et osaa tehdä hiukset..! Onks asia noin??
Itteä kiinnostas kans toi sun homma, mutta opiskelen kosmetologiksi, katellaan sit sen jälkeen ;)

Jotain loistavia meikkivinkkejä haluaisin, se irtoripsihommeli oli ihan pro!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka ja hyvää alkanutta vuotta Sinulle!

Mulle tehtiin parikolme kuukautta sitten ripsien värjäys ja permanentti sillä uudella klipsihommalla. Aina on ollut pitkät ripset ja nyt tuntuu että on tyngät vaan jäljellä. Ei oo hirveesti sen jälkeen tullu käytettyy taivutinta, kun tuntuu että ne ripset lähtee ja lähtee vaan!

Oliskohan sulla jotain ripsikikkoja, että pysyis ripset päässä?

Ja oletko itse käyttänyt niitä permisklipsejä?

Kiitos jo etukäteen!
T. Emmi

P.S En tiedä miksi, mutta susta tulee mieleen jotenkin Carrie Bradshaw.

Anonyymi kirjoitti...

kuulin huhua että ne suoristusraudat mitä ne miehet kaupittelee forumis/kampis vetää vertoja ghd:lle, onks totta? :DDD
toivoo MIIIIIIIIII

Anonyymi kirjoitti...

http://unchained.nu/blog/wp-content/uploads/2007/04/sifow.jpg

voitko tehä mun tukan tollaseks?

toivoo no mii?

Anonyymi kirjoitti...

Miten rään saa pois nenästä ilman että kaivaa nenää koko ajan :(

Anonyymi kirjoitti...

Kerro miten säästän 10 000 euroa kahdessa vuodessa;)

Anonyymi kirjoitti...

Miten Monopolyn voittaa?

Anonyymi kirjoitti...

Oletko musikaalinen? Lempi bändit & artistit :>?

Anonyymi kirjoitti...

Mistä johtuu, että yleensä kun laitan meikkivoidetta naamaan niin se pysyy kasvoissa tasaisesti koko päivän, MUTTA on kausia jolloin päivän mittaan naamaan tulee meikittömiä läikkiä ja läikkiä johon on kerääntynyt enemmän pakkelia.?? (vaikka sama meikkivoide kyseessä??)

Ps. oot upee!

Anonyymi kirjoitti...

onko sulla venytykset korvissa?

Anonyymi kirjoitti...

TARKENNUS: ei siis ole kyse pelkästään meikkivoiteesta vaan ylipäätänsä koko meikistä, joka "karkailee"

Anonyymi kirjoitti...

ootko koskaan polttanut shishaa/vesipiippua? siis ihan vaan makutupakkaa siinä, ei mitään laitonta... tuli vaan mieleen hehehe

Anonyymi kirjoitti...

Miten suosittelisit meikkaamaan todella akneisen ihon? Siis näpyt piiloon. Peitepuikko-meikkivoide-puuteri-kerros, vai jotain muuta kenties? Kyse ei siis ole pikkunäpyistä jotka peittyvät tarpeeksi tuhdin meikkivoiteen avulla, vaan oikeasti aknesta (ja aknearvista) jotka punoittavat suurina pitkin naamaa!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on kans samantyyppinen ongelma kuin ylläolevalla: näppyjä ei, mutta punoittavia arpia/jälkiä niistä. Tuntuu ettei mikään aine auta, saati että niitä saisi peitettyä. Inhoan kun naamani on aina niin likaisen näköinen! Apua? :)

Anonyymi kirjoitti...

voisitko ottaa tuon sanavahvistuksen pois? siitä ei oikeasti ole mitään hyötyä.

kuinka paljon suoristusrauta kuluttaa hiuksia?

Anonyymi kirjoitti...

jos tulisit raskaaksi ja saisit tietää odottavasi vammaista lasta, tekisitkö abortin?

olisitko loppuelämäsi mieluummin sheivaamatta kainalo- vai säärikarvoja?

harrastatko yhdenillansuhteita?


haha vähän outoja kysymyksii, mut halusin tehdä jotain erilaista ku kaikki muut on kyselly meikeistä yms. ;D

ps, hurjan suosion saavuttanu tää kysymyspostaus !

Anonyymi kirjoitti...

Paljon sulla menee aamulla aikaa meikkaamiseen? Entä hiustenlaittoon?

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on sun nick galleriassa?

Anonyymi kirjoitti...

Mikä sun pään koko on?

Anonyymi kirjoitti...

Entäs kuinka nopea sun vauhti on kun juokset vahtivirtaista alueatta?

Anonyymi kirjoitti...

Mikä sun sun lempi planeetta on?

Anonyymi kirjoitti...

Törmäsin blogiisi tänään ja se päätyi heti suosikkeihin! :)

Kysymykseni koskisi clip on-pidennyksiä. Onko sinulla kokemuksia niistä? Kuinka lyhyisiin/ohuisiin hiuksiin ne sopivat, onko kerrostetut hiukset ongelma? Eniten stressiä aiheuttaisi se, että ne näkyisivät kun ulkona tuulee tms. :DD

Toiseksi voisin kysyä miten ihmeessä voisi puolipitkiä kerrostettuja/revittyjä hiuksia laittaa. Yleensä mennään samalla tylsällä "vähän tupeerausta ja lakkaa ja menoksi"-tavalla. :D

Anonyymi kirjoitti...

Suosittele mulle joku hyvä ja halpa ripsiväri joka sopii lyhyille ja harvoille ripsilleni! Thanks!

Anonyymi kirjoitti...

Hei kuvaile omin sanoin persoonallisuuttasi. Millainen tyyppi olet? :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tiedätköhän sä järjestetäänkö Helsingissä maskeeraajakoulutusta mikä olis tarkotettu vain kampaajille ja kosmetologeille? Tämä koulu olis siis valtion koulu, ei yksityinen. Kaveri oli kuullut opettajaltaan tällaisesta mutta ei muistanut tarkemmin mikä koulu olisi kyseessä eikä Googlekaan ollut kaveri :D Ajattelin et sä saattasit tietää kun kerran sulta varmaan löytyy "sisäpiiritietoa" aiheesta :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi! tahtoisin tietää millaista ruokaa syöt tavallisesti himassa ollessasi? sorrutko usein näihin "niin helppoihin ja nopeisiin" Saarioisten valmisruokiin vai kokkaatko itse jotain terveellisempää? :)

Anonyymi kirjoitti...

mitä kautta pääsit tekemään annalle tuon korun linnanjuhliin? aloin tuossa miettimään että olitko joku bodypaintin mm tai jotain. löysin vasta blogisi mutta vaikuttaa todella mielenkiintoiselta :)

Unknown kirjoitti...

Mikä sun pään koko on?


öö lol hwat_>_DD?D??D WHat siis

Anonyymi kirjoitti...

Miksei musta oo omaa pientä postaus hökkelii. I deserves it.

TtumtumTum.

ps. Pokerface jäi mun rehab biisiks, aina kun kuulen sen tulee rehab espoossa mieleen.

Anonyymi kirjoitti...

Saara, voiko kaukosuhde olla pidemmän päälle toimiva?

Näemme naiseni kanssa toisiamme niin harvoin (hän on todella kiireinen), ja yhteiselle ajalle kasautuu kaiken maailman paineita.

Asiaa ei myöskään paranna se, että puhumme puhelimessa jatkuvasti, "suunnitellen yhteistä aikaa".

Olen kovin tuskastunut tilanteeseen!

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on yleisin virhe, jota ihmiset tekevät meikatessa? :)
Hmm, toivottavasti ymmärsit tän oikein, mutta jos et, ni vapaa tulkinta :D !

Anonyymi kirjoitti...

Miksi blogisi nimi on tiptoes.?
Onko kuvassa olevat varpaat sinun =D

Anonyymi kirjoitti...

Mistä saa näitä ihania kaulakoruja joka sulla on esim. tässä:
http://2.bp.blogspot.com/_l74HLDPJpUo/SSyMLT6ibCI/AAAAAAAAAeE/8m1rOKGlSCg/s1600-h/Valokuva+236.jpg

Anonyymi kirjoitti...

hei!

aika kasa kysymyksiä jo valmiiksi! tämä ei sinänsä ole kysymys, vaan nöyrä pyyntö. Voisitko mahdollisesti tehdä joskus postauksen meille, jotka ovat ihan onnettomia meikkaajia/ hiustenlaittajia? siis sellasen tosi rautalangasta väännetyn, jotain kivoja vinkkejä minunkaltaisille tumpeloille joille jo ripsarin levittäminen on vähän vaikeaa ja vaikka kaikkia älä missään nimessä tee näin-juttuja ;)

kiitos kivasta blogista ja mukavaa talven jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä täytteitä laitat pizzaasi? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onko Laura ja Jesse siis sisaruksia? Olitko Lauran kaveri jo ennen kuin tutustuit jesseen vai toisinpäin? Ja ovatko he oikeita sisaruksia, mietin vaan kun on niin eri näkösiä..

PS. kirjotat ihania juttuja, ooon ihan koukussa blogiis! tulis äkkiä jo uus postaus...

Anonyymi kirjoitti...

Millainen on sun kauneusihanteesi?

Anonyymi kirjoitti...

miten voit aina olla noin kaunis? oot aivan ihanan olonen ihminen, lähipiiris on onnellinen kun niillä on tollanen helmi :)
tsemppiä uuteen vuoteen, sä rokkaat tyttö!!

Anonyymi kirjoitti...

mitä kynsilakkamerkkejä suosittelet? itselläni alkaa lohkeilemaan jo päivän päästä kun olen lakannut :(

miten yo-kokeesi ovat menneet? mitä suunnitelmia ensi syksylle?

Anonyymi kirjoitti...

Sulla kun on superloistavia naamiaisasuja ollut monessa postauksessa, niin mitä ehdotat asuksi naamiaisiin, jonka teemana on elokuvahahmot? :) Olisin mielellään joku naispuoleinen. :D olen vaalea, pitkät hiukset, pisamia..
Arvostaisin todella vastaustasi!

ps. ei kiitos marilyn monroeta hulmuavan mekkonsa kanssa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko tehdä postauksen luomivärien laitosta (pysyvistä!) ja varsinkin banaanivarjostuksista? Kerro myös, miten on helpointa tehdä eyeliner-rajaukset ylhäälle? En saa vaan tehtyä ihan silmän reunaan rajauksia, menee aina keskelle luomea :D olis mahtavaa jos tekisit kuvapostauksen (: Kun taivutan pitkiä ja tummia, mutta suoria ripsiäni, ne eivät pysy taipuneena kauaa, annatko vinkkejä miten ne pysyisivät kauemmin kuin 5 minuuttia? (olen kokeillut föönillä lämmittää taivuttimia:P - ei auta)

Mikä on pahin tyylimoka jonka olet itse tehnyt ja entäpä nähnyt? :)

PS. Komppaan kans tota et tee meille tumpeloille meikkauspostaus! (varsinkin toivon tota eyelinerjutskaa, haluaisin korostaa silmiä mut en osaa!)

Anonyymi kirjoitti...

alatko oleen?

t. salainen ihailia kotkast.... ;) (ei lasu)

Anonyymi kirjoitti...

Kaduttaako, että laitoit näin paljon kysymysaikaa ja joudut nyt vastaamaan pariin sataan kyssäriin? :-D

Anonyymi kirjoitti...

KOSKA VASTAAT NÄIHIN???

Saara kirjoitti...

VASTAAN KOKO AJAN :D 2h mennyt nyt :D:D !!

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka pitkä olet?

Anonyymi kirjoitti...

laita välissä vastauksia ja jatka myöhemmin :D en jaksa odottaa! :DD

Anonyymi kirjoitti...

millä kameralla kuvailet?

mistä nuo lasit tuossa kuvassa on peräisin? :D

Anonyymi kirjoitti...

Miksi yrität joka kuvassa esitellä solisluitasi? muutenkin huomaa kuinka kovasti yrität näyttää pieneltä.

Anonyymi kirjoitti...

olen niin soma että voisin syödä sut:D nam nam

Anonyymi kirjoitti...

älä saara hermostu se olen vain minä mii joka kysyi että koska vsataat:<<<<<

Anonyymi kirjoitti...

Hei Saara.
Blogisi on ihana, olen koukussa! Vaikutat tosi persoonalliselta ja ihanalta tyypiltä. Kysymyksiä on tullut laidasta laitaan ja nämäkin varmaan jo ainakin kertaallen kysytty MUTTA..

1)Innostuin hankkimaan eräässä postauksessa suosittelemasi siveltimet joten: kuinka vaalin/hoidan/huolehdin oikeaoppisesti niiden kunnosta?

2)Olisiko mahdollista saada neuvoja kulmien muotoiltuun?

3)Joskus mainitsit löytäneesi ihanan vähäkalorisen ruokaohjeen, voisit niitäkin liittää tänne yhden jos toisenkin. Onnea muuten saavutuksistasi, vaikka en tämänhetkistä painoasi tiedä. :)

4)Palkastasi olisi myös kiinnostava saada jonkinlainen käsitys, vaikka se melko yksityisasia onkin.

Kiitos jos vastaat. En kyllä KÄSITÄ miten kykenet vastaamaan kaikkiin saamiisi uteluihin, taisi määrä vähän yllättää :)

Tsemppiä

-Henna

Anonyymi kirjoitti...

joo täs on nyt menny 3 kk...