sunnuntai 18. tammikuuta 2009

PLAYTIME!



Videolla murinaa taitaa aiheuttaa enemmän bloggaaja kuin pieni koira :D.

Sinnan kanssa on ihanaa leikkiä, aina kun se ei hyppää kaulavaltimoon tai korvaan tai tukkaan tai sormiin tai huiviin tai nenään tai silmään kiinni. Pus, leikitään pian uudelleen<3

28 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana tuo "Sinna! Hieno tyttö! TAPA SE!!" :)
minkä rotunen tuo söpis on?

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Sinna :) Onko se italianvinttikoira vai whippet?

Anonyymi kirjoitti...

Hei mulla ois sulle yks kysymys, että jos viittisit vastata ni varmaankin hyppisin ilosta. :D
Mun iho punottaa poskista paljon, ainakin nyt talvella. Käytän cliniquen redness solutions voidetta meikkivoiteen alla ja sekään ei oikeen auta. Oisko sulla mitään konstia millä sais tota punaisuutta poskista pois?
kiitos:)

katja kirjoitti...

Voi kun söpö :)

Anonyymi kirjoitti...

hihii suloinen :) mullakin whipetti kotona

Anonyymi kirjoitti...

Moi Saara! mun mielestä sä oot tosi kaunis ni kiinostais tietää, että
onko sulla joskus sellasia ns. 'rumia päiviä', jolloin ajattelet olevasi rumempi kuin jonain muina päivinä?
Hmmm.. kuulostipas tyhmältä, en osaa muotoilla tota oikein. :D

Saara kirjoitti...

Niinkuin pari tunnisikin, niin kyseessä on vajaa viisikuukautinen whippet :)


Make up for everiltä löytyy reilusti punaisuutta taittava pohjustusvoide!


Huh. Päivät menee varmaan näin: Normipäivä, hyvä päivä, hyvä päivä, normipäivä, RUMA PÄIVÄ, RUMA PÄIVÄ, RUMA PÄIVÄ, normipäivä. :D

kunffupandat kirjoitti...

koirille ei millää voi puhua normaalilla äänellä ku automaattisesti tulee lässytys =D

-kata

Anonyymi kirjoitti...

Ois MAHTAVAA jos kiireiltäs voisit tehdä postauksen missä esittelisit/kertoisit meikistä minkä vois tehdä wanhojenpäiväksi! Tulisi nimittäin tarpeeseen.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! sori kun laitan tän uudestaan muttet edellisellä kerralla vastannut eli..oot paljon hehkuttanut mufen tuotteita joten onko kokoemusta uudesta hd irtopuuterista? haluan saada varmistuksen muiltakin onko todella niin hyvä kuin kosmetologini minulle hehkutti?
-anni

Anonyymi kirjoitti...

Kysyinkin tätä jo aiemmin ja haluaisin vastauksen, jos viitsisit kiltti ;) Oot suositellu monillekin tuota BareMinerals Foundationia ja olen itse ajatellut nyt hankkia kyseistä ihmettä ja kysyisinkin sinulta, että kannattaako se ostaa netistä vai kaupasta, kumpi mahtaa tulla halvemmaksi ja paljonko siitä kannattaa maksaa? En asu pääkaupunkiseudulla, joten sieltä en sitä pysty ostamaan.

Kiitos jo etukäteen!

-n

Anonyymi kirjoitti...

minullakin olisi kysymys näistä kaikista tuotteista joita käytät ja joita olet suositellut. esim. make up for ever, bare minerals, shu uemura. kysymys kuuluukin mistä näitä kyseisiä tuotteita kenties saa? ja jos ei suomesta niin tilaatko ne itse myös aina esim internetistä vai miten homma toimii? :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana :D

ps. eihä luksu ja nunu eronnu oo, eihän :<

Saara kirjoitti...

Anni: Olen kokeillut tuotetta vain kämmenselälle, mutta tuntui mielettömän hyvältä! Tämän enempää en valitettavasti osaa opastaa :)

n: Netistä ostamisesta en tiedä mitään, mutta KICKSeistä saa sen aloituspaketin hintaan 45e (pieni meikkivoide, puuteri, aurinkopuuteri ja suti), ja meikkivoidepurkin 49.90e.

Anonyymi: Make up for everiä my ainakin MUFEn oma kauppa annankadun ja lönnrotinkadun kulmassa helsingissä, bare mineralsia saa kaikista KICKSeistä ja shu uemuraa valitettavasti vain ulkomailta :) Internetistä en tilaa kosmetiikkaa juuri koskaan, kun pk -seudulta saan kaiken suoraan kaupoista / tukuista, ja noita "harvinaisempia" meikkejä haalin yleensä ystävien ja tuttujen avulla ulkomailta. :)


Anonyymi: Hoho, no näitä asioita nyt en ainakaan kommentoi :D

Sandra kirjoitti...

Entä erosko mun mummo ja sen poikaystävä ? Entä Britni ja se paparazzimään ? Ketkä muut eros ? Kerro pliide !
lol

ps. söpö sinna <3

Anonyymi kirjoitti...

MUL OLIS VIEL YX KYSYMYS TÄHÄN VÄLIIN???

ONKO TOTTA, ETTÄ KERRAN KUN OLITTE MENOS KATTOO JUULIAN KANS ROISIN MURPHYÄ KULTTUURITALOLLE, EKA JUULIA AJAA KOLARIN, KUN BUSSI TULI KOLMION TAKAA PUSKURIIN JA SEN JÄLKEEN TE VAIHDOITTE KUSKEJA.. JA KUN OLITTE PARKKEERAAMASSA JA JUULIA YRITTI NEUVOA, ETTÄ "PERUUTA, KÄÄNNÄ VASEMMALLE" NIIN SÄ HUUSIT "KYLLÄ MÄ OSAAN AJAA!!!" JA SIItÄ EHKÄ 4 SEKUNTIA ETEENPÄIN PERUUTIT SUORAAN TOLPPAAN?? PITÄÄKÖ TÄMÄ PAIKKANSA?!!!!!! HOHOHHOHOHOHOOOOOOOO!!!!!!!

/SALARAKAS, JOKA NUKKUI VIERESSÄSI VIIMEYÖN

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö saako turusta noita makeup forever tuotteita?

Anonyymi kirjoitti...

en tosin odottanut ees saavani vastausta, onneksi sain sen jo muualta :D

kerran stalker, aina stalker. antakaa anteeksi murut <3.

Anonyymi kirjoitti...

tilasin just baremineralsin meikkivoiteen lookfantastic.comista ja siel oli vaan 24 puntaa eli alle 27 euroo tän hetken punnan kurssilla ja postikulut jotain 5 puntaa eli kuus euroo. Eli vähän tulee ainakin halvemmaks tilata tuolta kuin ostaa kaupasta :)

Anonyymi kirjoitti...

mistä noita ghd:n rautoja saa? ja mikä on paras malli?

Anonyymi kirjoitti...

...ja onko ne nyt muka oikeasti parempia kuin esim. OBH nordican tai remingtonin tms..

Anonyymi kirjoitti...

ja miten saa tosi pitkiin hiuksiin tommosia suoristusraudalla tehtyjä kiharoita? :D ku mulla tulee kiharoita vaan latvaan ja muu osa jää suoraksi.. onko olemassa jotain muotoilutuotetta joka yhdessä suoristusraudan kanssa antais luonnostaan melkein piikkisuorille hiuksille kunnon kiharat?

Anonyymi kirjoitti...

Hei, eksyin sivuillesi ja tahtoisin kysyäkin että mitä sanot ensi kesän hiusmuodista? Pitkää lyhyttä jne? Olen kiinnostunut että minkälaisen kampauksen ystävälleni leikkaisin. :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana ÄÄNI sulla!! <3

Sallamaari kirjoitti...

Hola! Foorumilla mainitsit käyttäväsi 4R hiuslakkaa, joka tuoksuu hyvältä ja toimii yhtä hyvin kuin Tigin Masterpiece. Mistä sitä saa ostettua?

Saara kirjoitti...

Turusta en tiedä, hyvä jos sait vastauksen! :)

GHD on ehdottomasti paras rauta, mitä olen käyttänyt. (Eipä niitä kokeiltuja ole tosin kuin ehkä 5 muuta :) ) Rautoja myyvät jotkut kampaamot, itse ostan kaiken tukuista, niin olen huono kertomaan jälleenmyyjistä :(

Suoristusrauta + muista pikakampauksista on tulossa postaus!

Ensi kesästäkään en tiedä mitään :P. Olen huono seuraamaan "trendejä", minusta tärkeämpää on se, miten tukka istuu asiakkaan päähän ja tyyliin.

Haha, ääni on outo!

4R löytyy ainakin sokoksilta :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa,

Luin vanhoja postauksia ja huomasin, että oot maalannut Tikkurilan TAIKA-maalilla seinän. Onko sulla mitään hyviä vinkkejä, itsekin meinasin sutasta yhden seinän. :)

Sallamaari kirjoitti...

Oukhei, thänks :)