perjantai 23. tammikuuta 2009

Kerrassaan uskomatonta.

Tää on taas niin turha postaus :D Mutta tässä sitä taas mennään 1h yöunet takana ja kaksi tyttöä RUKin tanssiaisiin puunattuna. En ole ennen tajunnut, että 05:00 on oikeasti aika jolloin voi tehdä muutakin kuin sammua onnellisena petiin.

Mulla on PALJON juttuja tältä viikolta, ja jos olen vielä iltapäivällä hengissä / hereillä, yritän saada kuvat ym. ladattua koneelle :)


Nyt teen jotain uskomatonta, ja lähden aamu-uinnille!

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ohoh, jopas jotakin :)varmaan ihan piristävää

Unknown kirjoitti...

mä olen myös ajatellu vaihtaa alaa kosmetologin tai meikkaajan tms puolelle, joten mulle oli lottovoitto löytää sun blog! mahtava! osaatko neuvoo suht edullisia ihon hoito tuotteita herkälle iholle johon tulee sillon tällön näppy tai kaks, ei ole erityisemmin kuiva mut ei ole seka tai rasvanen ihokaan. dilemma! hel mua? :D
hei, meikkivinkkinä muuten yves saint laurent everlong mascara tai qlinicuen naturally glossy mascara! ja cliniquen huulipunista löytyy ihanuuksia :)
tuu tsekkaa mun blogia
http://nita-karoliina.blogspot.com/

xoxoox

Anonyymi kirjoitti...

lol nitawhatever, ei ketää kiinnosta sun blogis :D

Rita kirjoitti...

Aamu virkku, oispa mustakin lähtiäks aamu uinnille joskus :(

Anonyymi kirjoitti...

pliis opetelkaa yhdyssanat :(

Anonyymi kirjoitti...

mitä mieltä oot siitä että meikkivoide levitetään käsin? musta nimittäin tuntuu että meikkisienet yms saa meikistä jotenkin raskaan oloisen ja käsin levitettynä tuloksesta tulee luonnollisempi. mutta onko tällä jotai haittapuolia?

Anonyymi kirjoitti...

tossa jutussa jossa bloggaat espalla sulla on ihana kaulaliina!!mistä se on ostettu?

Anonyymi kirjoitti...

mith, RUKin tanssiaiset oli jo? :O

Anonyymi kirjoitti...

mooi! mulla ois ens kuussa vt tiedossa(: haluun meikata ite ja kysyisin et minkä väristä luomiväriä kannattais laittaa, kun mulla on kirkkaan punanen mekko ja mulla on siniset silmät? ois tosi kiva jos voisit ammatti-ihimisenä vähän jelppii mua 8)) aattelin laittaa myös tekoripset, mietin et pysyyköhän ne varmasti koko illan silmissä?:DD oon tosi kiitollinen jos vähän neuvoisit mua :--------)

Anonyymi kirjoitti...

Koska tulee postaus? :)

Anonyymi kirjoitti...

Mieletön blogi sulla !

Semmonen kysymys tuli mieleen, että onko sulla kannanottoa siihen kannattaako hiukset harjata märkänä vai niiden kuivattua (voiko noin edes sanoa?) hiustenpesun jälkeen? Oon kuullu tästä ristiriitaisia lausuntoja ja kun omat hiukset katkeilee, ajattelin josko sulla olis hyvät perustelut tai vinkkejä tähän :)

Anonyymi kirjoitti...

saara kultaaa, kirjota joooO! :D

Anonyymi kirjoitti...

saara kultaaa, kirjota joooO! :D

Anonyymi kirjoitti...

kukas tää nita-karoliina on joka usuttaa tota blogiaan niin sun, kuin myös lauran ja sharoninkin kommenttilaatikoissa... come ooon säälittävää

Anonyymi kirjoitti...

hey missä postaus viipyy, ootan innolla :))