perjantai 30. tammikuuta 2009

Jump up jump up and get down!

Varautukaa megapitkään postaukseen!



Tänään oli (ei ihan niin tyypillinen) sairaspäivä. Sain aamulla todella urpoja kuvaviestejä joille nauroin unitokkuroissani. Naurun lomassa sohin herätyskelloni torkkumoodin ohitse - ja nukuin pommiin. Onneksi hätä ei ollut tämän näköinen, sillä heräsin klo 11 ja koululla minun piti olla vasta 12 pintaan.

Syy, jonka takia raahauduin 37 asteen kuumeessa kymmenien kilometrien päähän, oli kuitenkin tärkeä :). Mun ihkaensimmäinen isompi opetusryhmä valmistui tänään, ja siirtyi tähän jännittävään ammattilaisten maailmaan. Sain salaa purra huultani aika kipeästi, ettei poskelleni vierähtänyt muutamaa kyyneltä. Saan kyllä olla kiitollinen siitä, miten mukava ja ryhmätyöskentelyyn kykenevä joukkio oli kyseessä. Odotin ensimmäisen kerran tunnille raahautuessani paljon pahempaa :).

Toivon NIIN kovin, että kaikki löytävät oman paikkansa alalta, tämä maa kun on meitä naaman sotkijoita täynnä! Koulu antaa oikeastaan vain ne työvälineet ja tekniikan jolla työtä tehdään. On jokaisesta pampulasta itsestään kiinni, miten niitä taitoja käyttää ja kehittää. Toivottavasti hyvin!!





Pumpelot olivat ostaneet kaikille opettajille pienen skumppapullon ja kortin (nämä saadessani se huulen pureminen oli huipussaan :D).





Myöhemmin eräs mimmi totesi pulloa tutkiessaan: "Semi seco. Ihan niinku Saarakin." Mulla on ollut tapana työskentelyä seuratessani tanssahdella ympäri luokkaa, laulella erinäisiä family guy -biisejä ja pyöriä tuoleilla. Mun tunneilla ei aika käy tylsäksi :D





Menipä herkäksi! Käydäänpä sitten mun alkuperäiseen aiheeseen, eli mun vihdoinkin karttuneisiin urheiluvälineisiin ja asusteisiin. Olen ihminen, joka ei juuri välitä mitä vetäisee päälleen salille tai lenkille (näkisittepä mun ja Juulian lenkkivaatteet..). Uimassa olen viimeiset 6 vuotta käynyt rantsubikineissä jne.

Ennen tätä kipeys-aaltoa juoksin salilla ja hallilla normaalia ahkerammin, ja palkitsin itseni muutamalla IHANALLA urheilu-tavaralla.




Niken kevätmalliston säärystimet pilates ja tanssitunneille. LUV<3





Samaisen kevätmalliston upeaakin upeampi juomapullo, joka vetää kerrankin tarpeeksi nestettä (750ml) sisäänsä.




Ah. Nämä hanskat bongasin tänään. Ja varautukaa, stoori on ihan jäätävä ja hermojariistävä!

Olin elämysmatkalla Kirkkonummella, josta lähdin takaisin kotia kohti klo 20:22. Klo 20:38 parkkeerasin autoni Ison omenan taakse ja juoksin Citymarketiin ostamaan ilta + aamupalaa. Ruokahyllyjä kohti hiihtäessäni (20:42) , silmäni nauliintuivat koriin, jossa oli sekalaista reebok -kamaa alennuksessa. Itselleni tuntemattomista syistä hamusin heti käsiini nämä irrallaan pyörivät nyrkkeilyhanskat, ja etsin kuumeisesti hintalappua (20:45). Sitä ei löydy, mutta bongaan onneksi myyjän, joka auttaa toista asiakasta. Homma näytti olevan selkään taputusta vailla selvä.. Paino sanalla NÄYTTI.

Herra pomppasi luistimien luota alennuskorille, jossa myytiin erinäisiä suksien luistovoiteita. En henkilökohtaisesti pidä hiihtämisestä juurikaan, tai ainakaan harrasta sitä aktiivisesti, mutta tiedän kyllä täysin selkeästi minkälainen voide mihinkin tarkoitukseen sopii. Mies tutkaili sulatettavia voiteita ja kysyi monta kertaa, että pitääkö se oikeasti sulattaa (20:49). Myyjä vakuuttaa että kyllä täytyy ja niissä on päiväykset umpeutumassa. Hän vilkaisee minuun päin hieman kärsivästi samalla kun mies puhisee ja tutkii purkkia vain toistaakseen kysymyksensä. Kysäisen nopeasti, muistaako myyjä hanskojen hintaa. Ei muistanut.

Mies laski purkin vihdoin takaisin koriin ja totesi ettei se ole hänelle sopiva, ja kysyy mitä muuta olisi tarjolla. Myyjä kiikuttaa miehen hyllyn päähän ja alkaa esitellä pikavoiteita (20:52). Mies ottaa erilaisia pakkauksia käsiinsä, on hiljaa, kysyy välillä itsestäänselvän kysymyksen. Miettii minuutin. Toistaa kysymyksen. Laittaa paketin takaisin. Ottaa toisen käteen. Kysyy. Miettii. Kysyy... (20:55).

Myyjän puhelin soi lakkaamatta ja mies tekee vihdoin päätöksensä ja päästää meidät muut kärsimyksistämme: "Nooh, minä mietin vielä.. En taida nyt ottaa mitään näistä.".

Hymyilen kannustavasti kun myyjä vihdoin lähtee selvittämään hanskojeni hintaa kaupan toiseen päähän infopisteelle (20:57), arvioin hommaan kuluvan ainakin 4min, ja juoksen hätäpäissäni ruokaosaston läpi koriini mahantäytettä lapaten. Palatessani urheiluosastolle (20:59) myyjä kertoo hanskojen hinnaksi 24,90€. joka oli reilusti ale-kipurajani yläpuolella... Olen jo huokaisemassa pahoitteluni, kun en otakaan hanskoja, kun myyjä avaa suunsa: "No voin kyllä myydä nää sulle 15,00€ kun nää ei oo paketissa."

Seison kassajonossa (21:03) ja alan miettiä, mihin oikeastaan aion hanskoja käyttää :D. Nyt ollaan kuitenkin jo liian pitkällä, en voi luovuttaa. Kotipihaan kaartaessani, muistan kuitenkin onnekseni, että salin kuntonyrkkeilytunneilla kädet haisevat aina ällöttäviltä kiitos yleisessä käytössä kuluneiden hanskojen.

Problem solved, heräteostoksen luoma tunnontuska hyvitetty ;).


Oli kyllä NIIN rankka teksti, että taidan tarvita kaksi loppukevennystä.


Ensin kaikista pinkeimmät ponini, jotka mätsäävät jumppakamoihin täydellisesti.




Ja sitten tämä hajottavampi osuus :D. Ostin kauhallisen eräitä lempikarkkejani King Kongeja, ja pussista osui käteeni toinen toistaan epämuodostuneempia nameja. Tässä siis King Kongin kehityskaari.






Välillä tuntuu, että olen itse aivan yhtä vammainen kuin nämä apinat :D:D.

58 kommenttia:

Laura kirjoitti...

aQAHAHHAHAHAHHA AAAAAA VOI SAPEEE

Saara kirjoitti...

Lape anna mun olla vammainen rauhassa, mulla on kuumetta ja oon apina :D:D:D:D:D

Unknown kirjoitti...

Siis noi namit on aivan hulvattomia!:D

Anonyymi kirjoitti...

joko se johtuu siitä että kello on jotain yks, tai sitte mulla on äärettömän laimee huumorintaju mutta hajosin noille king kongeille! TOKA VASEMMALTA ON VAAN NIIN VITUN TYHMÄN NÄKÖNEN!EN OO TYHMEMMÄN NÄKÖSTÄ KARKKIA NÄHNY!

Milja kirjoitti...

No se voi olla kanssa, että tää johtuu vaan kellonajasta tai siitä, että oon myös jossain päälle kolmeseiskan kuumeessa, mutta oon nyt räkättänyt muutaman minuutin noita apinoita :D Ei herran jestas :DDD Tukehdun vissiin kohta :D

Taina kirjoitti...

HAHHAAHAH en ollutkaan ainoa kuka repesi noille king kong -karkeille :D:D;DD

Sandra kirjoitti...

Mulla johtuu varmaan kuumeesta, mutta eka hajosin tolle pienimmälle ponille, en tiedä miksi. Sitte ulvoin naurusta noille hemmetin king kongeille.. Buhahahaha !

Lise kirjoitti...

Ok, eka en revennyt millekkään (paitsi hymyilin sisäisesti). Sit luin nää kommentit ja repesin tokalle monkeylle ja sit vielä tolle pienelle ponille. Ja nyt en voi lopettaa nauramista. Luultavasti kello on vaan liikaa :D

Anonyymi kirjoitti...

haha "tässä siis king kongin kehityskaari" repesin<3 onks sul btw noit family guyta dvd:llä ja jos on niin mistä oot ostanu ku ihan huippu sarja ja mutta olen so far vain netistä löytänyt :D ainiiin ja kuka on sun suosikki siinä?

Anonyymi kirjoitti...

täydellistä kokea parikymppisenä tämmönen bondaus, että "sulla on samanlainen poni kun mulla" (ja kyllä, juuri toi pieni ja tyhmännäköinen jolle kaikki näköjään on päättänyt nauraa!) :-----DD mutta naureskelin, että oot ihan VARPPINA laittanut niiden tukkaa, ne näyttää niin sileiltä. ;<

- mnna

Saara kirjoitti...

Aivan IHANAA, että en oo ainoa joka hajoili nameja. Mä sanon, että se on on osaksi toi kellonaika :D

Family guyt on netistä :P

mnna: Näiden harjoihin en oo koskenut!! Ne on keräilyponeja anyways, joten hommaan kokoelmaan vain aika priimakuntoisia kavereita (:

Anonyymi kirjoitti...

oot aivan loistava! onneksi oon löytäny sun blogin :D

Anonyymi kirjoitti...

King Kongit pelasti mun tylsästi alkaneen päivän! :DDD

Anonyymi kirjoitti...

Family Guyt on myös Thaimaasta ;)
Tää oli hauska postaus.
T: Jesse

Anonyymi kirjoitti...

voi ei saara sä oot ihana! :D huippu blogi, huippu tyyppi.

Saara kirjoitti...

Ah. Ihanaa että muutkin päivitelee tätä sivua :D King Kongit on tän viikonlopun juttu!

J: Nehän toimi hienosti ja oli juuri ne tuotantokaudet mitkä ostettiin :D:D Sitäpaitsi ne thaikkuversiot lähtee vissiin ylihuomenna ihan uuteen hyllyyn ;)

sazu: :D Tänksit!

ritu kirjoitti...

just tollasiin King Kong- naamoihin törmään aina viikonloppusin, kun katson pahimmasta koomasta herättyäni peiliin! pelottava yhdennäköisyys, mistä johtuukaan..:D

Unknown kirjoitti...

my little pony..cute!

Anonyymi kirjoitti...

Pitkä,mielenkiintoinen ja vähän erikoinenkin postaus:)
Kysyisin neuvon bareMinerals meikkivoidesta:onko sitä hankala levittää ei-ammattilaisille,helppo?Kiitos sulle etukäteen!

Anonyymi kirjoitti...

HAHAHHHHHA AAAAHHAAAA en ymmärrä mikä tos pienessä ponissa huvittaa mut se naurattaa mua ihan järjettömästi :DD:DDDDDD:DDDDDDDDDDDDDDDDD

kiitos, tää postaus pelasti mun päivän ! ihan loistava<3

Anonyymi kirjoitti...

hahhaaa, voi jumpee

kiitti nauruist : ---- )

Anonyymi kirjoitti...

Välillä tuntuu, että olen itse aivan yhtä vammainen kuin nämä apinat :D:D.

:D:D:D: oot ihana

Saara kirjoitti...

Ritu: Mulla oli tänään JUURi sellainen päivä!

Nita: Ponit<3

Aada: Ei tosiaankaan ole vaikeaa! Itse pidän hieman tiiviimmästä siveltimestä kuin mikä aloituspaketin mukana tulee. Sillä saa kyllä kevyen pohjan, ja levitys on helppoa, käytinhän sitä itsekin ekat kuukaudet :).

nana: Ihanaa, että tuon iloa muillekin kuin itselleni :D

Emi: No prob<3

Anonyymi: Ai en apina?

Paula kirjoitti...

Mulla on samanlainen kuin toi pieni poni!! .DD

Anonyymi kirjoitti...

tää postaus sai mut hyvälle tuulelle, kiitos ^^

du bist einfach so schön! :>

Anonyymi kirjoitti...

KiitosKiitosKiitos ihana Saara vaustauksesta bareMineralista!

Anonyymi kirjoitti...

Oot kyl ihana :DDD.DD. rakastan lukee sun tekstejä :).

veerra kirjoitti...

mulla kans yleensä aina lenkillä ja salilla päällä vaan jotkut vanhat verkkarit ja teeppari, ois tosi kiva hommaa jotku tosi söpöt urheiluvarusteet niinku noi sun (: varsinki noi pinkit nyrkkeilyhanskat on ylisöps ^^

Tuulia kirjoitti...

Ihana juomapullo, mäkin oon ettiny uutta, mielellään pinkkiä :D Toi vois olla ihan kiva vaihtoehto, kun on noin tilavakin. Ja sitten noista hanskoista... Jos et keksi niille muuta käyttöä, niin aloita Savate :) Se on ranskalaista potkunyrkkeilyä, ja ihan huisin hauskaa :)

Anonyymi kirjoitti...

noi karkit on iha cheapy monkeysit

-cheapy monkey

papi kirjoitti...

nauroin ihan tosi kauan noille karkeille:D!
oon jo pitkään lukenut tätä blogia, nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan! eli tosi kiva blogi on

Anonyymi kirjoitti...

"en ymmärrä mikä tos pienessä ponissa huvittaa mut se naurattaa mua ihan järjettömästi"

HAHAHAHAHA! Sama juttu! Valo jotenkin osuu siihen niin että se näyttää vähän porsaalta :D

Pipari kirjoitti...

Ihanat ponit<3

-R- kirjoitti...

siis toi pieni poni näyttää ihan sammakolta :'D ihana!

Anonyymi kirjoitti...

moi ! oon nyt jenkeissä ja täällä on shu uemuran juttuja, niin mitä kannattais siltä ostaa ? ja tiedätkö millasia tuotteita on laura mercierin meikit ? =)

Reetta kirjoitti...

hahaha mageita karkkeja! ja toi pienin poni on out of this world!

Anonyymi kirjoitti...

winda!

Adidaksella on pinkki 750 ml kokoinen juomapullo! (siinä on kyljessä lila kuvio, joka kyllä lähtee irti pullon kastuessa :()Itselläni samanlainen :)

Terkkuja Saaralle, on vähän ikävä, nähdäänkö joskus? :)

-Kristi

jaahas kirjoitti...

Nauroin ääneen kingkong-kuvalle.

Ovat muuten saatanan hyviä.

pauliina/yes dear kirjoitti...

Hei saaaraa, mä tuun taas piinaamaan sua mu ntyhmillä hiustenpidennyskysymyksillä :-D Mitä luulet, kun mulal on suhteellisen pitkä tukka, no siis lapaluiden alapuolella. Ajattelin ottaa hiustenpidennyksen, joka tuuheuttas ja vähän pidentäs hiuksia! Mietin että riittäiskö mun hiuksiin vaan 50 sinettiä? :-D kiitos, vastaa pian, pitäisi tilata hiukset jo tässä mieluusti NYT :-D

Saara kirjoitti...

piu,

Jos ne on sellaisia kunnon kokoisia sinettejä, mitä esim. mä käytän, niin riittää, koska ne pitää laittaa puoliksi. Eli silloin niistä tulee 100 sinettiä, ja se on juuri tuollaiseen tilanteeseen ok!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Saara.
Kyselin tätä samaa jo joskus aikasemmin ja kitisen nyt lisää. Siis, asia koskee ripsiä yllätys yllätys. Ripsarin suurkuluttajana räpsyttimien kunto alkaa kärsiä, onko siihen olemassa mitään hoitokeinoa, paitsi tietysti vieroittaa itsensä jokapäiväisestä käytöstä? Siis lähinnä jotain purkissa tulevaa apua. :D ps. oot ihan huippu!

- Laura

Anonyymi kirjoitti...

Minkä kokoisilla käsipainoilla treenaat? Ajattelin ostaa itselleni ja ei ole minkäänlaista hajua minkä kokoiset kannattaisi ostaa siinä mielessä että aion kiinteyttää käsiä + tietty vähän voimaakin lisää.
Ps. Olisi kiva saada jotain postauksia kevyistä mutta herkullisista ruokaresepteistä, ja varsinkin jälkkärireseptejä (vaihtoehtona rasvaisille jätskeille ja leivonnaisille ;( )

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, noi ponit on nii ihania! Oottelen jo iha pissat housuissa et millon tulee ponien tuunauspostaus...? 8D

Anonyymi kirjoitti...

hei saara! sun blogi on tosi hyvä, osaat kirjoittaa sujuvasti. sä vaikutat muutenkin ihanan symppikseltä tyypiltä. :) mua kiinnostais myös noi kevyet ruokareseptit. mitä oot siis todennu hyviks? mä oon tehny viime aikoina erilaisia smoothieita, ne on tosi käteviä aamu- ja iltapaloja tai ateriankorvikkeita. pohjana toimii mulla aina rasvaton luonnonjugurtti, siihen yleensä puolikas banaani, pakastevadelmia, -mustikoita tai -mansikoita, erilaisia pilttejä (esim. persikka tai mango), ja jos haluaa ruokaisampaa smoothieta niin heitän sekaan vielä ruisleseitä. sitte kaikki sauvasekoittimella sekasin, ei tartte lisätä sokeria! kannattaa kokeilla näitä, tätä reseptiä voi varioida loputtomiin. :)

j- kirjoitti...

APUA, oon jääny niin koukkuun tähän sun blogiin :) kiitos harmaiden päivien pelastamisesta ü

pauliina/yes dear kirjoitti...

Osaatko sanoa onko Dreanhair.fi:n hiukset sellaisia? :) Tai että saisko jostain muusta nettikaupasta suomesta (siksi suomesta et pitäis saada nopeesti) hyvä laatuisia ja edullisia (haha) sinettejä?

Anonyymi kirjoitti...

moiiij. opiskelen espoon omniassa parturi-kosmetologiksi ja joku osas kertoa että sä olisit ollu samasessa koulussa? olis ehkä aika superia jos musta tulis ees puolikskaan yhtä lahjakas ku sä oot (<3) kaikkee hyvää sulle ja mullekki! :)

Anonyymi kirjoitti...

tiedän et sul on elämä jne, mut postaa taas pian! oon jo monena päivänä käyny kattomassa jos jotain uutta olisi ilmestynyt :)<3

Saara kirjoitti...

Moi pampulat, mulla on torstaina ylppärit, oon nyt vasta parantunut tästä mun kaameesta räkäkuumetaudista ja mulla on ollut ehkä elämäni kamalimmat tunnevuoristoradat O_O Jos en saa huomenna tehtyä postausta niin olen possu. Ja vastaan kyssäreihinkin huomenna!!

Anonyymi kirjoitti...

sä oot saara niin liikkis! tsemppii ylppäreihin =)

Anonyymi kirjoitti...

näyttää epäilyttävästi sparrihanskoilta..

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kirjoituksiin!

Anonyymi kirjoitti...

Onnee huomisiin ylppäreihin! Itsellä on sama edessä :SSS

Anonyymi kirjoitti...

<3

Anonyymi kirjoitti...

et oo vastaillu kysymyksiin ;/

Anonyymi kirjoitti...

moikka! Huomasin headhousen sivulta että opetat siellä? Mimmonen koulun stylisti-maskeeraja linja on ja työllistetäänkö helposti sen jälkeen?

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Tää on mahtava blogi, sulla on kivoja juttuja ja sä kirjotat hyvin! :)

Mut on mulla kysymyskin.. Mistä sä oot ostanu noi sun Niken säärystimet?? Aivan älymakeet <3 Tarvetta olis, ja värit on niin just hyvät!! :)

Anonyymi kirjoitti...

MUL ON JUST TOMMOSET SAMALLAISET PONIT!! :DD<33