torstai 27. marraskuuta 2008

Haudataanpa se sotakirves.

No HUH! Enpä ole ennen joutunut kommentteja poistamaan tällä kaliiberilla, enkä sitä olisi mielelläni nytkään aloittanut. Kai te piipiäiset tajuatte, että vaikka tämä iso internet onkin villi preeria ja lain kouran "ulottumattomissa", toisten ihmisten loukkaaminen AIVAN TURHAAN on väärin?

Kävin viimeksi aamupäivällä tsekkaamassa kommenttitilanteen, ja sen jälkeen tänne on survottu jos jonkinmoista herjaa Neettaa kohtaan. Jos olisin itse ottanut asian jotenkin vakavasti tai itseeni, olisin kai voinut käyttää yliherruuttani ja poistaa kommentit? Juttelin asiasta ymmärrettävästi mielensä pahoittaneen Neetan kanssa pitkään puhelimessa, enkä voinut muuta kuin pahoitella teidän anonyymien puolesta ja pyöritellä päätäni.

a) Neetalla ei minun parhaan tietämykseni ole mitään minua vastaan.
b) Minulla ei ole mitään Neettaa vastaan. (Miksi muuten seuraisin tyypin blogia ja heittelisin palkintoja sinne suuntaan?)
c) Ikävällä tavalla liikuttavaa, että puolustatte minua, mutta tässä kyllä taistellaan nyt tuulimyllyjä vastaan :D
d) En haluaisi, että tästä tulee yksi niistä anonyymien valtaamista blogeista. Positiivinen ajattelu kunniaan jne.


Eli, hengittäkää syvään, ja jatketaan positiivisemmalla linjalla eikös niin? Illalla parempaa postausta!

17 kommenttia:

-Satu- kirjoitti...

Se on todella ikävää, että aina löytyy ihmisiä, jotka haluavat loukata toisia :(

Mut pakko sanoo, että pidän sun blogista todella paljon! Ja odotan aina innolla uusia postauksia :)

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään sun blogista todella paljon ja vaikutat muutenkin mahtavalta ja positiiviselta tyypiltä! :) Upeita kaikki sun työt täällä ja sun kotisivuilla! Sun postaukset on todella asiallisia ja mielenkiintosia! Kuten edellinenkin, odotan innolla uusia postauksia :) Harmi, että joudun kommentoimaan näin nimen varaan, mutta mulla ei oo täällä omaa blogia :(

pauliina/yes dear kirjoitti...

oikea asenne :)
odottelen lisää kivoja postauksia sinulta!

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on kyllä ihan tavattoman avara sydän =)
Olet ihan oikeassa siinä, että kenenkään ei todellakaan pidä ehdoin tahdoin lähteä loukaamaan toista. Siitä ei tule kuin paha mieli kaikille.
Tämä on ihana blogi, jatka ihmeessä samaan malliin!
t. Saarafani no1

Saara kirjoitti...

Ciancia: Kiitos, ja tosi mukava kuulla että blogi on mieluisa! Pähkäilin tän aloittamista hyvin pitkään :)

Aino: Nimellisyys on parempaa kuin anonyymiys ;)

piu: Niitä on tulossa kyllä kovaa vauhtia!

Saarafani no1: Jaetaan yhdessä tätä rauhan ja positiivisuuden ilosanomaa<3

Anonyymi kirjoitti...

Aino !
Saara onkin maailman mahtavin ja positiivisin tyyppi ! Terkut vaan, etpäs arvaa keneltä ! PUSPUS

Anonyymi kirjoitti...

Joo,eiköhän jokainen blogi saa jossain vaiheessa haukkujakin.Sääli että ne kohdistuu ihan ulkopuoliseen henkilöön.No mut tsemppiä,jatka samaan malliin,sun juttuja on kiva lueskella :)
Niin ja mistä sait noi Reebokit puoleen hintaan?Jäiks sinne enää yhtään paria :) ?

Anonyymi kirjoitti...

No siis, vaikka en kuulukaan niihin jotka Neettaa olivat haukkuneet, täytyy sen verran tässä kommentoida, että kyllähän hänkin loukkasi sinua aivan turhaan.. En tunne kyseistä henkilöä, mutta tyyppi näyttää ainakin yli parikymppiseltä, ja luulisi tuon ikäisen naisen jo osaavan sanoa kohteliaastikin toiselle, jos on jostakin asiasta eri mieltä. Ja ilmeisen huono Neetta on näköjään ottamaan vastaan kritiikkiä, kun niin hyökkäävästi lähti puolustamaan itseään kommenttiboksissasi. Jos itse sanoo toisen meikkaustaidoista ja ilmeistä tuolla tavalla, pitäisi olla valmis myös ottamaan vastaan sen paskan mitä sinusta pitäviltä tyypeiltä voi sataa niskaan.. Tottakai ihmiset puolustaa sinua, koska vaikutat tosi fiksulta ja mukavalta tytöltä :) Ja minua ainakin auttoi tuo sinun Smokey eyes -postauksesi. Ehkäpä nyt rohkenen sitäkin kokeilemaan :) Olet upea, keep up the good work!

Anonyymi kirjoitti...

Ja miksi _pitää_ kommentoida mitään, jos ei ole muuta kuin negatiivista sanottavaa? Argh. Nyt vaikenen.

Lenore kirjoitti...

ensinnäkin en oo mitenkää loukannut saaraa, saara tietää sen myös itsekin, joten voitte kaikki lopettaa tuollaiset typerät spekulaatiot ja haukkumiset, ok? Mistä sinä Maija voit tietää ja sanoa että loukkasin saaraa jos et ITSE OLE SAARA? :D

toiseksi olen ihan hyvissä väleissä saaran kanssa (viimeksi tänään nähtiin), mitä te ette tietenkään usko sillä eihä teidän mielestä oo MITENKÄÄN mahdollista että nykyisen poikaystävän exän kanssa voisi olla kaveri!??! joten cut the crap nyt ja keskittykää niihin positiivisiin asioihin, niinkuin saarakin kehotti.

Anonyymi kirjoitti...

Käytin tuota ilmaisua "loukata turhaan" siksi, kun saara sanoi, että "toisten ihmisten loukkaaminen AIVAN TURHAAN on väärin".. käytin samoja sanoja perustellakseni omaa mielipidettäni. Mutta joo, enhän minä teidän suhteestanne tiedä, ärsytti vaan, joten hetken mielijohteesta avauduin. Ja totta kai on mahdollista, että nykyisen poikaystävän exän kanssa voi olla kaveri, minä ainakin tulen tosi hyvin toimeen avomieheni exien kanssa :) Enkä niin väittänytkään missään vaiheessa, etteikö voisi olla. Jees, mutta asia jääköön minun osaltani tähän.

Lenore kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

et voi

Anonyymi kirjoitti...

et sinäkään.

Anonyymi kirjoitti...

neetta, mitä jos osottaisit hitusen järkeä ja olisit välittämättä anonyymien kommenteista? tai kommentoimatta, heittämällä vettä myllyyn ja kommentoimalla takaisin, ainakin nyt omasta mielestäni vaikutat hyvin typerältä.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyyminä kommentointi on niin aikuisten juttu, luv & piis<3

Anonyymi kirjoitti...

jännityksellä odotan että mikä tuo iso juttu on! sun blogi on muuten yks parhaista :)