lauantai 8. marraskuuta 2008

Viikon meikki vol. 2 !



Postaus kulkee myös vaihtoehtoisella nimellä: kuinka vältellä siivousta vol. 203349!

Joku toivoi mahdollisimman naisellista meikkiä, ja tämä on minun näkemykseni siitä. Paljon ripsiä ja punaiset huulet + posket! Naamassa näitä highlighteja lukuunottamatta on sellainen "meikitön meikki". Hyvän pohjan päälle on tehty reilusti korostuksia ja varjostuksia, jotka uppoavat naamaan sopivasti. Silmämeikkikin on tehty pelkästään korostus ja varjostusväreillä. Ripset on taivutettu ronskilla otteella kohti taivaita ja mascaraa lisäsin n. 5 kerrosta. Huulet on rajattu tummanpunaisella, ja niihin on tehty kolmiulotteinen huulimeikki joka korostaa niitä entisestään, en osaisi ikinä elää normaalia elämää tällaisten kanssa.

Kuva itsessään on sellainen "tästä ei tuu ****** MITÄÄN"-tilannekuva tylsien tyhjäsilmäisten poseerausten joukossa. En näytä yhtään itseltäni kiitos meikin + hatun + ilmeen :D.


Pohja: Bare Minerals
Korostus + varjostus: Make Up For Ever - korostus / varjostus -paletti
Poskipuna: Graftobian - Glabour blush
Ripsiväri: Helena rubinstein - Lash Queen waterproof
Kajal: M.A.C. smolder
Huulet: Graftobian + Make Up For Ever + Grimas

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heii sanoit joskus, ettet tiedä mineraalimeikeistä paljoa. nyt huoman kuiteski, että oot pohjan tehny sellasella, eli tiedät varmaan jotain. Voisitko kertoo niistä vähän ? :) Tietämätön olen ! Ihana kuva ja kivaa kaikki tässä blogissa !

Saara kirjoitti...

Jes, sain testipaketin ja sain palkinnoksi baremineralsin mineraalimeikkejä. Voisin tehdä niistä sellaisen testipostauksen vaikka vielä viikonloppuna! :)

Ja kiiitos!

Anonyymi kirjoitti...

KAUNIS ! :)

kullanmuru kirjoitti...

Todella kiva tuo meikki! :D

ipa kirjoitti...

sä näytät tossa hyvinsäilyneeltä 35-vee venakolta.

Saara kirjoitti...

anonyymi: Kiiitos! :)

kullanmuru: Tänks! ^_^

illusia: Olin toi pipa päässä helsingissä, ja musta tuntui että kaikki katsoi ristiin :D

Anonyymi kirjoitti...

oot todella kaunis!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista jälkeä tuli!

Jos saapi kysyä spesifejä kysymyksiä: Minkä sävyistä poskipunaa sutisit selvästi kalpeaan naamaan, johon kuuluu oliivinvihreät silmät ja reunuksina erittäin tummanruskeat hiukset? (Esim. tältä värikartalta: http://www.maccosmetics.com/templates/products/sp.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY15104&PRODUCT_ID=PROD1460#)

Anonyymi kirjoitti...

Hei olitko muuten Tapiolassa yläasteella? Jos oot sama mimmi niin oot muuttunu ihan mielettömästi niiltä ajoilta! onneks olkoon menestyksen johdosta :)

Saara kirjoitti...

Anonyymi: Itse lähtisin laittamaan lämmintä persikansävyistä poskipunaa, jossa saa olla häivähdys pinkkiä. Mutta! Laittaisin ehdottomasti ensin puuterimaiset varjostukset, ettei poskipuna loista vaaleista kasvoista yksittäisinä läntteinä.

anonyymi: Sama tyttö ja silti niiiin eri ihminen :) Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

aivan mahtava blogi ja tosi upeita noi bp-kuvat! :)
olisiko sulla muuten tietoa mikä olisi MAHDOLLISIMMAN peittävä meikkivoide. siis sellainen jolla saa ns. photoshopatun näköisen lopputuloksen?
itselleni on tulossa todella tärkeät juhlat ja toivoisin, että ihoni näyttäisi mahdollisimmän hyvälle. (finneistä on jäänyt muutama arpi ja näppyjä on pari tälläkin hetkellä)
kosmetologille menen ennen juhlia, vain täydellinen meikkivoide puuttuu.

toivottavasti osaat auttaa :)

Saara kirjoitti...

anonyymi:

Omalle iholle täydellinen meikkivoide on kyllä niin tapauskohtainen homma. Onko ihosi rasvoittuva, pintakuiva, kuiva tms.? onko se lämpimän vai kylmän sävyinen? pidätkö mattaisesta vai luonnollisesta lopputuloksesta?

Omia meikkivoidelemppareita ovat vuosien varrella olleet:

Chanel Vitalumiere (purkki tai pumppupullo)
Lumene Double Stay
Make Up For Ever Face and Body
Lancôme Photogenic

Viimeisin noista on ehkä samalla peittävin sekä luonnollisin.

Anonyymi kirjoitti...

ihoni on rasvoittuva sekaiho. sellainen kellertävä. (noista sävy-jutuista en juurikaan tiedä)

Saara kirjoitti...

Suosittelisin siinä tapauksessa ehdottomasti photogeniciä jos lopputulos saa olla luonnollisen kiiltävä! Peittää todella hyvin, mutta on sellainen notkean paksuhko ja jää hieman kuultavan kiiltäväksi ilman puuterointia :)

Anonyymi kirjoitti...

onko sulla kokemuksia grimas-meikeistä?

Paula kirjoitti...

Hei! Ihana meikki ja olet ehkä maailman kaunein ja kaikkea, olen vasta löytänyt blogisi enkä oikein keksi mitään negatiivista sanottavaa! Kiinnostavaa luettavaa ja ihania vinkkejä, naillä mennään! Jatka samaan malliin! (.