keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Uusi kulta!



Uudet asiat (lue: tavarat) ovat poikkeuksetta odotettuja ja ihania. Uudella imurilla on juhlavaa siivota, ja uudella hammasharjalla hampaat tulee pestyä vielä hieman tarkemmin. Mitä uutta minulla on? NO PUHELIN!!

Reilun vuoden kunniallisesti minua palvellut sony ericsson W880i ei enää kuiskutellut korvaani mitään, ja kun en saamattomana päässyt viemään sitä korjattavaksi, lainasin J:n vanhan Nokian. Nokia palveli minua uskollisesti kuukausia, mutta jotenkin se ei vastannut mielentilaani. Kaikki tämä kulminoitui pari viikkoa sitten, ja mietin, pitäisikö minun pyytää uusi puhelin Bangkokin uumenista. Vaihtoehto vaikutti pohjimmiltaan perisuomalaiseen mieleeni kuitenkin epäilyttävältä, ja haudoin asiaa aina viime maanantaihin saakka.

Ilmaisin olotilani ja murheeni puhelimen minulle soveltumattomuudesta J:lle, joka oli uusien tapojensa mukaisesti ihana, ja ehdotti ostavansa puhelimen minulle aikaisena joululahjana<3 Pakkaan sen ehkä uudelleen aattoiltana ^_^.

Malleja ja merkkejä on luonnollisesti tuhoton määrä, ja nykyään lähes kaikista löytyy kätevimmiksi todetut perustoiminnot. En siis lähtenyt klikkailemaan auki kuvia hintahaitarin kauimmaisesta päädystä, vaan etsin omaa silmää miellyttävää luuria, josta löytyisi mielellään:

- Soittomahdollisuus (:PPP)
- Erinäiset tekstiviestityypit (:PPPPPP)
- Ei se kaikista surkein kamera
- Bluetooth
- Jonkinmoiset pelimahdollisuudet
- Omaa silmää miellyttävä muotoilu
- Omatuntoa solvaamaton hinta

Kaikki tämä, ja varsinkin viimeiset kohdat, kohtasivat Samsung U700 -puhelimessa. Kapula on muutamilla foorumeilla saanut rajuakin kritiikkiä, mutta päätin ottaa riskin. Kauneuden vuoksi jne. ;). Tähän mennessä en osaa sanoa yhtään pahaa sanaa, joka ei liittyisi omaan avuttomuuteeni uuden merkin edessä.


Ostohetki oli aiemmista kokemuksistani poikkeava. Muistan jokaisen puhelimeni saamishetken kuin eilisen. Jokaisessa oli jotain taikaa :). Lahja, yllätys, lahja, lahja, salaa tilattu jne. Tuntui NIIN oudolta vain kävellä sisään kauppaan, sanoa tiskille puhelimen tiedot, ja ottaa boksi käteen. Ihan kuin ostaisi mukin chai lattea (En juo sitä koskaan... Ikinä..).








Puhelin on sopivan kokoinen kädessä, ja NIIIN nätti. Kuulin kyllä ikäviä huhuja, että heijastava pinta kuluu käytössä.. Siksi yritän tapojeni vastaisesti pitää suojamuovia näytön päällä mahdollisimman pitkään, ja samalla etsiä suojapussia, joka ei saisi kaikkia kehoni karvoja pystyyn ällötyksestä.








Näppäimistö liukuu todella mukavan tuntuisesti näytön alta, ja napsahtaa vielä miellyttävämmin takaisin, kun mm. puhelun jälkeen liu'uttaa sen leukaa tai ohimoa vasten kiinni :>. Näppäilytuntumakin on tekstareita kirjoittaessa sopivan jämäkkä, toisin kuin 880i:ssä, jonka näppäimet ovat nuppineulan päätäkin pienemmät.. En vieläkään löydä puoliakaan erikoismerkeistä, ja puheluista valehtelematta jokainen menee vahingossa pitoon.. Virheistä oppii. Kohta olen samsung-master.










Voi ihana puhelin, meillä tulee olemaan niin kivaa<3



P.S. Uutukaiset ovat myös shepherdin äärettömän lämpimät sisätöppöset, jotka ovat ensimmäinen jalkojani tarpeeksi tällaisella ilmalla lämmittävä keksintö.





P.P.S.

Puhelimen nimi on Naksu<3

19 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Nätti! Ite ostin muutama kk sitten samsung u600:n, aika vastaava vissiin:) tykkään. aluks tosin soitin vahingossa ihmisille kun siinä on osittain kosketusnäyttö:D

Anonyymi kirjoitti...

heey! oon aina pitäny sua galleriakuvies perusteella ärsyttävänä ja turhan ylpeältä.
lueskelin/selailin koko blogihistorias tylsyyteeni ja mielipiteeni muuttui kokonaan :D

vaikutat todella ihanalta tyypiltä!
rautanen muija ;D

Anonyymi kirjoitti...

heey! oon aina pitäny sua galleriakuvies perusteella ärsyttävänä ja turhan ylpeältä.
lueskelin/selailin koko blogihistorias tylsyyteeni ja mielipiteeni muuttui kokonaan :D

vaikutat todella ihanalta tyypiltä!
rautanen muija ;D

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, mulla on ollut sama puhelin ja voisin luvata, että saat viedä ton vuoden sisällä ainakin pari kertaa huoltoon. Vain tuon kosketusnäyttöjutun takia. Ne kaks nappii, jotka toimii koskettamalla, flippaa kokoajan :) Voit siis jo alkaa ettimään jo seuraava puhelinta, heh!

Anonyymi kirjoitti...

Ei nyt liity ollenkaan tähän, mutta mitä meikkivoidetta laitoit Annalle linnaan? :)

Anonyymi kirjoitti...

Helou Sarsba.
Samsung on kiva, mut munkin omasta sen kamera sano poks ihan tosta vaan :( en viiti edes viedä huoltoon kun sieltä varmaan sanottais et osta uus, maksaa vähemmän.
Toivon mukaan nähdään ensi viikonloppuna, jos kuvioiltas kerkeät!
Jeba ja abreu oli magee, osaat hommas :)
Ps. Tukka on taas ongelma, auta.
T. Irma-täti Forsberg

kullanmuru kirjoitti...

Kivan näköinen puhelin! Ja tuollaiset tossut minäkin tarvitsen, että lämpiän! :D

Saara kirjoitti...

Taina: Mulla oli kova kamppailu u600 ja u700 välilllä! :D Mä just sen kosketusnäytön takia laitan tyyppejä pitoon :D

Anonyymi: Harmi, että galleriasta on saanut sellaisen kuvan :< Mutta hyvä, että täältä saa musta edes vähän syväluotaavamman kuvan! :)

Anonyymi: Mä luotan siihen, että sulla oli vaan huonosta erästä ;D Yhdellä kaverilla on sama puhelin, joka on siis ostettu silloin kun puhelin oli upouusi, ja tässä on mielestäni pieniä eroavaisuuksia. Ohjelmistot päivitetty ym.

Anonyymi: Annalla oli Graftobianin F/X Aire airbrush -meikkipohja.

Forbergin neiti<3 Huomenna oon ainakin ihan jumissa yksiä bileitä järkkäämässä / hostaamassa / maskeeraamassa :P Milloinkohan mulla olisi aikaa nähdä teitä kaikkia ihania<3

Kullanmuru: Oikeasti, suosittelen NIIIN paljon näitä tossuja!! Harmittaa aina, jos unohdan laittaa nämä jalkaan kun tulen kotiin :D

Iba kirjoitti...

Muistat varmaan miljoonat kerrat ku oon puhunu sun kanssa esim bussissa ja korvakarvat on päättäny painaa kaiuttimen päälle :D tuut siis ainakin alussa kiljumaan parit kerran. Mun toi on vielä toimiva, vaikkakin timantti päällysteinen tätä nykyä. On kyllä ikävä, mutta seitsemän päivää menee nopeesti!
Rakkaudella Sveitsi<3

Tara kirjoitti...

hei tulihan kengät perille! mua pelottaa et kaikki mun postitukset on jääny jonneki ojanpohjalle ku kukaa ei oo kuitannu et on saapunu :D

Anonyymi kirjoitti...

samanlaiset tossut, kuin mitä minä olen jo kymmenen vuotta vetänyt perässäni. aivan ihanat. nyt niistä vaan alkaa aika jättämään, joten täyty kirjottaa pukille toivetta uusista.
_pirjo_

Anonyymi kirjoitti...

Mistäköhän sitä saisi ostettua? Jolla siis teit meikkipohjan annalle? =)

Saara kirjoitti...

Sitä saa ostettua tällä hetkellä vain meidän koululta, ollaan pohjoismaiden ainoa maahantuoja. Mutta et tee litkulla mitään ilman kynäruiskua ja kompressoria :) Eli pohja levitetään iholle kynäruiskulla.

tiia-maria kirjoitti...

Mulla on saman tyyppinen puhelin ku sulla, mutta se opn väriltään kulta musta (:

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään sun blogista<3

Piti vaan alkaa kommentoimaan et, tosiaan kannattaa jonkunlainen suojapussi tolle puhelimelle hommata. Itsellä alkanut tuo reunojen hopeanvärinen pinta lohkeilla pois, vaikka en ole sitä millekään kamaluuksille altistanut. :( Muutoin oikein mahtava kapistus.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla kans ongelmia tuottaa kosketusnäppäimistö, aina soittamassa videopuheluita vahingossa.
Ja suojapussi kantsii hommata, mulla kolme viikkoa käytössä ja valoa vasten kun kattoo niin näytössä jo aikas paljon pieniä naarmuja.
Ja sitte ne sormenjäljet + naamasta jää pakkelit kiinni. Muuten aika jees, tosin isompi muistikortti pitää ostaa että mahtuu musiikkia ja kuvia paljon, sen takii ei kameraakaa oo tullu kauheesti testattua.
Ulkonäön takii mäki tän puhelimen hommasin, mulla sini-musta.

Pakko kysyy sulle et mitä aineita suosittelisit sähköiselle tukalle?

Sä rokkaat <3 !

Anonyymi kirjoitti...

pakko kysyä että missä päin helsinkiä leikkaat hiuksia? tarvisin jonkun kivan uuden mallin hiuksiin!:D

Anonyymi kirjoitti...

uu mikä puhelin, kelpais mullekkin :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei Saara =)
Tykkäisin kovasti oppia tekemään noita varjostuksia kasvoihin joita siinä yhdessä postauksessasi näytit, osaisitko suositella jotain hyviä tuotteita kalpealle iholle vähän edullisemmasta hintaluokasta?
En millään viitsisi vielä ostaa mitään kalliita jos käykin niin että varjostamisesta ei tule mitään ja kaikki tuotteet jäävät vain käyttämättä :: D
Kiitos jos vastaat!

Ps. Voisitkohan joskus tehdä vaikka postauksen miten onnistuisi tehdä erilaisia kiharoita eripituisiin hiuksiin? (Joskus on tainnut jotain videoita olla mutta..=) Tai osaatko heittää jotain vinkkiä, itselläni on melko pitkät hiukset ja haluaisin jotain mukavaa laineen tuntua, ei siis mitään korkkiruuveja tmtn... Onko mitään sopivaa laitetta tai kotikonsteja, olen niin kyllästynyt näihin suoriin =DD