sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Välipäivähei!

Noniin, hienostihan mulla riitti aikaa tehdä kunnollinen postaus. Siivosin kodin joulunjälkeissiivouksena, ja siihen upposikin niin monta tuntia, että postaus jäi kakkoseksi. Nyt olen 30.12. asti keski-suomessa sukuloimassa, ja kuinkas kävikään, töitä löytyy täälläkin.

Serkkupojat ja muut sukulaiset seisovat jonossa ja sakset viuhuvat :). Juuri se hetki, kun toivoin saavani nukkua sydämeni kyllyydestä ja unohtaa kaikki työt... No, sukulaiset ovat rakkaita, ja nämä työt teen todella mielelläni!

Viime yönä nukuin enemmän kuin pitkään aikaan (8h), joskin uneni keskeyttivät klo 09:00 kirkonkellot, jotka tuntuivat kumisevan ikuisuuden. Kuulin myöhemmin, että kirkolla on salakoodeja, joiden avulla soitetaan tietoja kaupunkilaisille kuolleista ja syntyneistä jne. En osannut arvostaa tätä nerokasta viestintätapaa, kun uni olisi maittanut paremmin kuin hyvin.


Palailen takaisin kotiin silloin 30. päivä, ja yritän saada samana iltana teille irtoripsi-postauksen, kun sitä on niiiin kovasti pyydelty. Isot räpsyttimet uudeksivuodeksi kaikille!!

Nyt menen ottamaan vielä muutaman tunnin nokoset, ennen kuin ajan viiniä nauttineet vanhempani ja siskoni tädin luota takaisin mummilaan. Huomisaamun herätyskellona taitavat kirkon sijaan toimia alle kouluikäiset serkut ;).

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jes mahtavaa että teet sen postauksen! merci bien!

Anonyymi kirjoitti...

näinköhän sut jkl:n prismassa, öö, eilen? :)

Ponnarikielto kirjoitti...

Tuo irtoripsi -postaus tulee kyllä tarpeeseen! Mietinkin juuri että miten saan laitettua ripset nätistä uudeksi vuodeksi !

Anonyymi kirjoitti...

eikö sulla oo enää poikaystävää? :(

Saara kirjoitti...

Helene: Olen ihan samaa mieltä, liian pitkä aika opastuspostauksesta!

johanna: Hyvin mahdollista, edellisen yön nukutut tunnit 3, eiliset ripsarit naamassa ja maailman isoin huppari päällä. Olin varmaan uskomattoman hehkeä näky ;)

Veera: Kelasin itse vetäistä ihan överiripset :D

NSP: Kuten olen aiemmin sanonut, en kommentoi tätä asiaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Noi sun viime postauksessa olleet ripset on ihan supermageeeet! Mistä niitä löytää? Ja kun väsäät sitä irtoripsi-postausta niin voisitko opastaa miten myös alaripsiin kiinnittäminen onnistuu?

You rock! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tai siis ei viime, vaan "hyvää yötä"-postauksessa. Stupid me!

Anonyymi kirjoitti...

voi voi kunpa päivittäisit hyvissä ajoin ennen huomista sen ripsijutun, että ehtisin harjotella ennen h-hetkeä ;) sun blogi on paras

Anonyymi kirjoitti...

mäki ootan ripsipostausta innolla (mutta myös kauhulla, teetköhän sen niinkuin lupasit, ääks toivottavasti :D) tykkään blogistasi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Voitko suositella jotain shampoota/hoitokeinoa/muuta vinkkiä mulle, kun mulla taitaa olla päänahassa psoriasis tai sitten muuten vaan erittäin ööh sitkeä hilse..? :o
Hyvää uutta vuotta!

Saara kirjoitti...

Anonyymi:

Psoriasikseen ei valitettavasti ole mitään 100% toimivaksi todettua hoitokeinoa :( Hajusteettomat ja herkälle päänahalle valmistetut tuotteet ja valohoidot saattavat hieman helpottaa hilseilyä.

Paikallishoitoon suositellaan mm. kortisonivoiteita, mutta päänahkaan käytettyinä ne tietysti vaikeuttavat hiusten käsittelyä.

Myös tiettyjen ruokavalioiden vaikutusta on tutkittu, mutta lääketieteellisesti todistettua keinoa ei siis ole löydetty.